Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kjoo
kezdő
Sziasztok!
Egy ideje nem tudok szinkronos filmeket/sorozatokat nézni a Kodival. Exodus+ kiegészítőt használom, meg is talál egy csomó forrást, majd miután az elsőre kattintok, sorban végig megy és közli, hogy nincs stream. Néha elindul, de nem szinkronos verzió, néha valamelyik szinkronos. Néha párosítani akarja a 3rd party készülékemet.
Ti is tapasztaltok ilyet?
KJoo -
LouiS22
veterán
válasz maestro87 #13894 üzenetére
Nekem gyanús, hogy a skin, amit használsz, valamiért nem klappol és ez okozza az összeomlásokat. Igen, látom, hogy írod, hogy visszaállítottad, de a javaslat az, hogy ezen a vonalon indulj el hibakeresni. Melyik skinről van szó egyébként?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
laracroft
aktív tag
Sziasztok,
Kodi 16.1 exodus+ és trakt...
A listáim mindegyike jól működik, de a figyelő lista (watchlist) pár napja nem tölti be a filmek posztereit, mindenhová az alapértelmezett képet rakja be. Más listáknál nem jelentkezik a hiba.
Reinstall megvolt, temp törlés megvolt.Esetleg valakinek ötlete a hibára?
köszi -
maestro87
őstag
válasz LouiS22 #13893 üzenetére
Nem szűz, de a windows-on lévő majdhogynem az volt. Azon pl. csak addon-okat teszteltem mikor kerestem a Transmission-t. De két nap alatt előjött a jelenség.
Most pl. a windows-os állandóan az Unable to build menu hibaüzenetet dobálja, mert múltkor egy darab almenüt próbáltam hozzáadni. De azóta természetesen visszaállítottam alapbeállításra a menüket, mégis csinálja...
Raspberry-n meg lényegében csak az MS addonok, Iptv, Transmission szolgáltatás, plusz a borítókhoz, fanartokhoz szükséges addonok vannak fent, visszatöltés meg még nem volt.[ Szerkesztve ]
-
-
maestro87
őstag
válasz LouiS22 #13877 üzenetére
Jelenleg stabilitás nélkül.
Vagy mivel tud többet a 17 azon kívül, hogy biztosítja a napi háromszori fagyást? Szóval amíg nincs 18 addig inkább vissza tenném a 16-ot. Igaz 1-2 hétig használtam csak a 16-ot, de én eddig csak visszalépést fedeztem fel a 17-ben. Például 16-ban nem kellett egy addon-ba belépnem, hogy lássam a leírását, 17-ben be kell...
De ha mindent újra be kell állítanom, akkor kétszer is meggondolom...Noxy: Nem csak azért, ha figyelmesen olvastál volna.
Amúgy meg igen, elég fontos a felszín is szerintem, főleg ha kényelmi funkciókat is hoz magával. Az Aeon Nox-ból pl hiányolok pár funkciót ami ebben benne lenne. -
bandi66
újonc
válasz huliganboy #11513 üzenetére
szia bandi vagyok
nekem is meg van a cardshare m3u downloader regisztraltam a cadrshare .cc
meg sem toltile a m3u filet
tudnal segiteni. -
horki
tag
válasz Keef_Lee #13881 üzenetére
Persze a Filmpalast addon, szinte minden benne van.
Filmek, sorozatok, gyerek dolgok stb.
Video a telepítéshez, nem néztem meg:
https://www.youtube.com/watch?v=Cln5G0MzEQI Elvileg benne kell legyen a superrepoban. Ha nincs, akkor lentebb a Zip:
Zip letöltés:
http://www.free4fisher.de/download/filmpalast/ [ Szerkesztve ]
-
Keef_Lee
senior tag
Egy ismerősöm szeretne német nyelven filmeket nézni. Van erre valahogy lehetőség?
-
Kiskutya
veterán
Hali kodit hogy tudnám rávenni hogy használja az amd fuid motiont, vagy az is jo lenne ha a bluesky külső szűrőt be tudnám állitani neki de azt se látom hol lehetne. Van ötlet?
hmm...
-
cicoka68
csendes tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy az EuroNews live csatornája nálam nem hajlandó elindulni egyik gépemen sem. Az 1.1.0 plugin van telepítve, de emlékezetem szerint kb. két hete nem hajlandó elindulni. Tudnátok valami tippet mondani, hogy mi lehet az oka?
-
Imrisko
tag
válasz dugynok #13875 üzenetére
Jo olvastam en is csak en az enigma2 futo Kodival bibelodom es nalam alandoan ha lekersetem a filmet es elprobaltam inditani mindeg a dreamboxom lefagyott es ebbol arra kovetkeztettem, hogy probalja inditani, de mivel nem mukodik egyszeruen lefagy a kodi.log ban irja hogy probalkozik vele, de sikertelenul. Pld a
plugin eleve hibat ir ki mar az instalacional. Tudom, hogy nem a kiegeszitok a hibasak, csak ebben az esetben talan mas az alap az az a Kodi az enigma2.Retro -
-
maestro87
őstag
A beállitások elvesztése nélkül vissza lehet térni Kodi 16-ra? Nagyon csábït ez a Back Row skin, de Kodi 17-re nem érhető el. Vagy van valami nyomós ok, hogy mégis maradjak a jelenlegi verziónál azon kívűl, hogy állandóan lefagy?
Amúgy a 18-as verzió szerintetek mikorra várható LE-re? -
morefire
tag
válasz Bicsko #13870 üzenetére
Ez azoknak mondhat sokat, akik használták a Genesist, az Exodus elődjét. A Genesis ennek a funkciónak (is) köszönhette nagy sikerét. Az Exodusból a saját könyvtárba lehet majd beimportálni a sorozatokat, és onnan tudod elindítani őket.
(#13871) warezxts
Az exo+ magyar forrásokkal van kiegészítve, de kevés működő van belőlük.[ Szerkesztve ]
Donate: bit.ly/morefiredonate
-
warezxts
senior tag
Nálatok sem lép bele az E+ mondjuk a Filmek/Műfajok/Horror (itt bármelyik kategória lehet)
De érdekes módon a sorozatoknál ugyanígy belelép.
Sima E az jó.Halkan megkérdezném mi a különbség a sima a plusz között? annó olvastam, de már nem találom
[ Szerkesztve ]
-
morefire
tag
Úgy látszik lesz könyvtár integráció az Exodusban.
Donate: bit.ly/morefiredonate
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Gondom van a
addonnal, sikertelen bejelentkezés uzenettel kidob. A neten be tudok jelentkezni, mennek is a filmek, de a kodiban nem. Volt ujrainditas, cache torles, de semmi. Mit csinálok rosszul? Win 10 kodi 17.0Tvshark -
maestro87
őstag
Csak nekem fagyogat állandóan a Kodi RaspberryPi3-on LE alatt?
Az előbb is hálózaton keresztül másoltam rá, frissíteni akartam a médiatárat böngészőből erre látom, hogy megint lefagyott, de csak a Kodi, mert a fájlokat továbbra is elértem. És az benne a "szép", hogy egy ilyen fagyás után a táp újracsatlakozásával sem indul el! Kell neki 10-20 perc pihenő mire hajlandó elindulni, de van hogy több is. CPU hőmérséklet 67°C-os szokott lenni, de volt már hogy feljebb is ment, viszont ez ugye kihúzva hamar visszahűl, tehát kétlem, hogy ez lenne a baja.
Múltkor lejátszás végén csinálta ezt, hogy véget ért a film és lefagyott. Ekkor kilőttem a watchdog-ot és úgy tűnt, hogy megjavult, de most meg random fagy le. Ha túl gyorsan lépkedek a menüben, akkor is képes lefagyni. Pedig sor sz** nincs is fent rajta, csak az MS repós cuccok... -
betyarr
veterán
kodiban van arra lehetőség,hogy a beállításokat lementsem valahogy?a legjobb lenne,ha az összes addonnal együtt lehetne.
-
warezxts
senior tag
válasz blakey #13855 üzenetére
megvan... beállítottam mindent hogy a magyar felirat legyen (pl autosub preferált nyelv de semmi... csak angol), aztán elkezdtem beírni ide hogy nem sikerült, és hogy mi szabályozza a felirat nyelvét, hát mondom mi van ha simán a beállításokban van, nem a kiegészítők beállításai, és optt volt. egyszerűen csak a felirat nyelve angolon volt. most angol magyar és azokat dobja ki mostmár.
Ha játszik egy videót, és közben bemegyek a kép beállításokba, mi az az Utófeldolgozás? Netán SD minőségnél szebb képet hoz? Csak ki vagy be lehet kapcsolni, alapból kikapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
pkollar
tag
Ötlet a TVsharkoz:
Az ABC listázásba jó lenne egy "betü előválasztási" lehetőség.
Igy nagyon sokáig tart amig az ember eljut pl. a B betüig.
Utánna meg vissza egy másik forrásig megint jó kis időbe telik.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Köszönöm ,hogy bekerült a nézet beállítás a TVSharkban.
-
blakey
titán
válasz warezxts #13854 üzenetére
Én azt használom és nincs gond, tegnap este nem volt gond, egyikkel sincs gond.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
warezxts
senior tag
Sziasztok!
Én ma szembesültem vele hogy nincs normális felirat keresés. Fel ajánlja az oldalakat az autosub ugyan, de nem talál semmit.
Példa: prison break s05e01
addicted: elsőre hibát dob, kilépve a lejátszásból, viszont már megy de azt írja nincs felirat (baromság)
podnapisi: semmi, nem működik
supersubtitles: talál feliratot, de csak angolt (be van állítva hogy magyart keressen), a kézikeresés nem támogatott.
Opensubtitles: na ebből van 3 is, az eredeti az beregisztrálós, az opensubtitles by opensubtitles az ugyanaz csaknem kell beregisztrálni, az opensubtitles (unofficial) a harmadik, de egyik sem talál semmit ami szintén baromság.
Ti mit és hogy használtok? -
gárr
csendes tag
Lehet rpi+audio kimenet+volumio, ha kész termék kell,szerintem a Bose SoundTouch.
Ennek van hangszóróval egybeépített, de van kimenettel rendelkező változata is.
6 csatornát be lehet állítani, amit a készüléken vagy a távirányítón lévő direkt gombokkal el lehet indítani. Nem is kell táblagép, csak a beállításához. -
blakey
titán
válasz pkollar #13807 üzenetére
Benne van a patch. 17.2 RC-t használ.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
gamerhun
csendes tag
válasz bandi66 #13842 üzenetére
Ahogy mar irtak elottem is, az IPTV szolgaltatas meg csak az "egynapos" formaban elerheto a cardshare-en. Gyorsan fuggeszd fel a vasarolt szolgaltatast es mond is le, igy legalabb valamennyit "visszakapsz" a 7usd-bol, es ha lesz elofizus IPTV akkor majd felhasznalhatod.
-
bandi66
újonc
válasz kmisi99 #7776 üzenetére
szia Andras vagyok
En felvagyok regisztralva a cardshare.cc-re fizettem $7 kaptam ticetet is
de a cardshare m3u downloader nem tolti le a play list
En android tv boxon nezem
letszi ha tudtsz valami uj beallitast kuld el letszi
rozsaandras132@gmail.com
vagy ha van egy jobb iptv server akkor annak a cimet
Ja meg egy letoltottem magyar play listat de nem tudom megnyitni
milyen lejatszoval tudom meg nyitni ami van a kodi addons-ban vagy mukodik a kodin
elore is koszonom -
-
aky01
tag
válasz envagyok #13829 üzenetére
A párosító linket bármelyik eszköz böngészőjében megnyithatod amelyik ugyanazon a hálózaton van mint a Kodid, mivel IP cím alapján azonosít a kiszolgáló.
Az addon leírása valóban nem jelenik meg a repo-ban, viszont telepítés után már látható a kiegészítő információi között.
Következő verziótól szerepelni fog az oldal címe a kiegészítő nyitóüzenetében, így nem kell keresgélni. -
-
oroszlan12
tag
válasz huliganboy #13834 üzenetére
😁dehogy is!
-
huliganboy
addikt
válasz oroszlan12 #13831 üzenetére
Akkor sértődj meg kérlek!
-
oroszlan12
tag
válasz huliganboy #13832 üzenetére
Én is!
-
huliganboy
addikt
válasz oroszlan12 #13831 üzenetére
Én csak kérdeztem!
-
oroszlan12
tag
válasz huliganboy #13823 üzenetére
Már megvan.elolvastam a. Kiegészítőben hol kell regisztrálni.Nem kell aggódni nem vagyok az az agyhalott,h bárhová irogassak,bármilyen regisztrációval kapcsolatban!
Na úgy látom nem én vagyok az első akinek először nem esett le.
De lehet normálisan is válaszolni.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
OKs, már megy, bár openload-nál libreelec alatt nehéz a linket megnyitni
-
envagyok
veterán
válasz huliganboy #13827 üzenetére
Nálam a kodiban a kieg leírása üres
-
huliganboy
addikt
válasz envagyok #13825 üzenetére
Viszont a használathoz mindenképpen regisztráció szükséges, a kiegészítő leírásában található oldalon.
Mr dini leírta! A kiegészítő leírásában benne van! Nem tudom te vagy a második aki azt hiszi hogy az MS fórum user/pass kell hozzá....
Ennyire érthetetlenül fogalmazunk?
-
envagyok
veterán
A Telenor MyTV másnál sem megy kodiban?
Teló tablet ok, kodi semmi -
huliganboy
addikt
válasz oroszlan12 #13822 üzenetére
Milyen TV-s kieget? És miért akarsz egy oldal az ms fórum hozzáférésével valahová belépni?
-
oroszlan12
tag
Tölöve
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz Mr Dini #13801 üzenetére
Nálam nincs leírás. Igaz, most csak Windows-on próbáltam.Nem olvastam tovább.
Egyébként mióta Jarvis-ról (OE) frissítettem Krypton-ra (LE) a kiegészítők listázásánál sem jelennek meg a leírások. Ez Krypton betegség, vagy én állítottam el valamit?[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz dugesz77 #13813 üzenetére
Szia!
Ha így van (nem tudom most megnézni, hogy tud-e ilyet), akkor nyiss egy ticketet a BT oldalunkon, mivel így hamarabb megkapja a fejlesztő a javaslatod, illetve jobban követhető lesz az esetleges változás.
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Mr Dini
addikt
válasz vargalex #13805 üzenetére
Ahol nincsen X szerver (pl. RPi-s LE), azt a VNC-s támadás nem érinti, mivel így nem tudja irányítani a támadó az eszközt (mert a VNC azt hiszem nem tud mit kezdeni a Kodi standalone szerverével). Viszont itt a hangsúly azon van, hogy egy komplett terminált kapsz, ahonnan tudsz mást is indítani a VNC szerveren kívül. Ez pedig platformfüggetlen szinte...
[ Szerkesztve ]
-
pkollar
tag
válasz Imrisko #13809 üzenetére
https://repo.movieshark.xyz/plugins/plugin.video.tvshark.hu/
Telepités után a beállitásokban.[ Szerkesztve ]
-
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Egy ideje kiírtunk egy szavazást a másik fórumon, s mivel egy bizonyos sorozatos kiegészítő ötlete 'messze elhúzott' a másik lehetőség mellett, így hála @aky01 önzetlen, s ismételten nagyon gyors munkájának, született is egy új kiegészítő, mely a TV Shark nevet kapta. Hatalmas köszönet érte! A repositoryn keresztül elérhető!
Viszont a használathoz mindenképpen regisztráció szükséges, a kiegészítő leírásában található oldalon.
Kérek mindenkit, hogy a forrás nevét sem itt, sem pedig az MS fórumon NE emlegesse, mert nem szeretnénk olyan sorsot neki, mint ami a korábbi alternatívával sajnálatos módon megtörtént! A TV Shark névvel viszont szabadon lehet hivatkozni rá.
Vigyázzunk a "kincsre" óvatosan!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest