- Crypto Trade
- Linux haladóknak
- Windows 10
- Asustor NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- Linux kezdőknek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Dark Archon #278051 üzenetére
Nekem csak RudyProject fotokromatikus lencsékkel van tapasztalat, Red és Black lencséim vannak Cutline modellel, leginkább Red el megyek, és tökéletesen látom vele(black-el nyáron talán....nem emlékszem
) , de egyébként sem lenne gond mert ha vezetek lenézek és lencse alatta pont látom a kijelzőt., én is automatikus fényerőn tolom.
Ám bizony így is földutakon akart vezetni. Ha gravel úttípust indítottam, akkor nem lehet ebből kizökkenteni anélkül, hogy elveszne a felvétel? Nem találtam meg. Mert miért ne akarhatnék egy adott pont után műúton visszatérni.
Fogod és a "navigációt leállítása". Ettől az óra megy, de a navigálás leáll, és tervezhetsz újat. A többiről így óra nélkül nincs infom.Ha letérnél az útról amit ő ajánl, akkor ha kitartóan mész mész tovább, egy darabig fogja csak mondogatni hogy "fordulj vissza" rossz gps szokás
aztán észhez tér, és kikeresi neked hogy tudnál újra az útvonalhoz csatlakozni leghamarabb arról amerre mész épp, és már arra navigál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest