Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz Gombinyó #39135 üzenetére
Szvsz a fentebbi esetet nem lehetne megnyerni. Viszont én sem vagyok jogász .
Most olyan helyzetben vagyok, hogy ősszel leépítettek. Megtalált egy munkaerő-kölcsönző cég és brutálisan jó ajánlatot kaptam, viszont valószínűleg csak félévig lesz munka.
Nekem a fentebbi munka a B terv, az A tervem pedig az, hogy EU remote munkám legyen és végre EUR-ban kaphassak fizetést, akár vállalkozóként is.
Bár az ajánlatot elfogadtam, de a jelentkezéssel nem álltam le és ha jön egy jó ajánlat egy jó munkára, akkor váltani fogok.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
buherton
őstag
válasz Gombinyó #39132 üzenetére
Mi lenne az alapja a kártérítésnek? Hiszen ez csak egy ajánlat, nem? Szóval semmilyen szerződésről meg egyébről nincs szó. Az mennyivel jobb, hogy ha elkezdi a munkát és akkor mutatnak neki fityiszt? 3 hónapig indoklás nélkül bármelyik fél felmondhat.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
HoTDoG
tag
válasz Gombinyó #39132 üzenetére
De. Ha van mindkét fél által aláírt, elfogadott ajánlat, kezdési dátummal rögzítve, akkor minden bizonnyal. Az más kérdés, hogy ebben a helyzetben kinek van lelki ereje, tartaléka, stb végig vinni egy ilyen jogi ügyet. közben munkakeresés, esetleg új helyen kezdeni, ezalatt pedig ki tudja meddig, fél évig, évig húzódik az ügy. Én biztosan végig csinálnám, csakazértis,
-
BigBlackDog
veterán
válasz Gombinyó #38559 üzenetére
Általában, legalábbis amit én láttam ITban, ilyenkor nincs már munkaidő, csak szerződés szerinti feladat (éppen ami), meg határidő. Ezeket úgy ugorja meg az alvállalkozó, ahogy szeretné (többek között saját eszköz, saját ember, saját időbeosztás alkalmazásával).
Illetve többször találkoztam már olyannal is, hogy kiszervezés, vagy leépítés során váltak meg a kedves alkalmazottól, majd max. néhány hónap után rájöttek, hogy gáz van és "küszöb alatt" szépen vissza kellett hozni alvállalkozóként.
[ Szerkesztve ]
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Gombinyó #38052 üzenetére
Keletebbre vagyok tőled. Engem nem zavar, hogy nem dolgozik. Csak azért zavar, mert a munkámhoz szükséges infót tart vissza. Aztán 2 hét remindelgetés után menjek a feletteséhez...utálom az egészet. De ez még a kisebbik baj.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
cucka
addikt
válasz Gombinyó #1432 üzenetére
Citibank?
Multinál szerintem bruttó 3-400 között valahol, attól függően, hogy mihez értesz.
Amúgy ha a mérnök informatikus diploma nem csak dísznek van, hanem tudás és elhivatottság is van mögötte, akkor ez az it support eléggé süllyesztő karrier szempontból. (Mondjuk attól is függ, hogy pontosan mit kell supportolni)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...