Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian14
tag
válasz -Skylake- #35664 üzenetére
Nálunk is fizetős minden, meg is lepődtem mikor erre a helyre kerültem. Az előző munkahelyemen mindent a cég állt. Még az egyik helyi étteremben is volt kedvezmény, borfesztiválon is olcsóbb volt a bor ha felmutattam, hogy hol melózok. De igazából mindegy, havi egyszer járok be és azt az egy alkalmat kibírom.
@mobal: én azt hallottam, hogy egy IT-s srác a melóhelye mellett lakott. Este nem volt a közelben nyitva semmi és elküldte az irodába a barátnőjét tejért. Bement a badge-el és a biztiőr csekkolta. Utána egyből kirúgták a srácot. Nem tudom, hogy ez igaz story vagy városi pletyka.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Létesítményüzemeltetési vezető vagyok. Amikor bő egy éve a céghez kerültem, meglepve konstatáltam, hogy ahány konyha, annyi féle kávégép, mindenki magának hozza a szemes vagy őrölt kávét, tejjel ugyanez a helyzet. Amelyik folyosón én vagyok, itt csak valami ősrégi Szarvasi karos gép volt, azzal meg nem igazán volt kedvem reggelente szórakozni..
Az előző munkahelyemen még üdítő is volt ingyen meg amit akarsz.
Sikerült elérnem, hogy most már minden konyhában van darálós kávéfőző (béreljük egy cégtől) és bele normális kávé, plusz a tejet is már központilag rendeljük. Emellett végre van ballonos víz is, mert persze korábban az sem volt. Ezek havonta maximum pár százezer forintos kiadások egy cégnek, de nagyon sokat számítanak (szerintem).
"Less but better" - Dieter Rams
-
nagyúr
Anno dolgoztam olyan cegnel ahol a faliujsagon volt egy lista nevekkel es strigulat kellett huznod a sajatod melle, ha lenyomtal egy kavet. Hó végén ez alapjan kiszamoltak mennyi volt a fogyasztasod es levontak a havi fizudbol
Haver most egy muhelyben dolgozik, automata van, fizetős.
Asszony allami szferaban van, kozosen vett gepet az osztaly, kavet mindenki maganak visz.
Szóval egyáltalán nem magatol értetődő az ingyen kave, nagyon nem. Nyilvan 1-2-3 millas fizu mellett ez mondhatni mar alap kene legyen es ciki kiemelni.
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Az előző cégnél ahol dolgoztam, csak evőeszköz, mikró és hűtő volt a konyhában, meg talán kávéfőző, minden mást a dolgozók hoztak be, jellemzően mindenki magának.
Én pl. nem nagyon kávézom, viszont teát szívesen fogyasztok, így kénytelen voltam magamnak bevinni egy vízforralót, mert még az sem volt...
Kávéautomata üzemelt a földszinten, abba bedobáltad az aprót, ha megfelelt az instant kávé, és annyi...Btw nálunk "csak" a kávé, tea és a hozzávalók (többféle tej, cukor, méz, édesítő stb.) az ingyenes, meg van 20 literes palackos ásványvizes vízadagoló (illetve heti 2 gyümölcsnap), úgyhogy az ingyen üccsi mindenképp fícsör...
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...