Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
"Én kijövök havi 1000 euróból."
Bécsben 1000 EUR? kaja, rezsi, lakhatás? Kaja minden nap étterem ? Azért ezt egy kicsit keveslem
500-800 között belvárosban nem hiszem, hogy jó lakást találnál.+ Rezsi+ Éttermi kaja??...
Én a 3000 EUR-ban mindent beleszámoltam. Nem csak a fix költségeket, hanem a extra kaja, pia, buli, ruha, egyéb szórakozás és programok(Amik jóval drágábbak kint), havi kütyü költség( én pl mindig veszek valamit "mert megérdemlem" ).
Ezért írtam azt, hogy a jelenlegi életemet/életszínvonalamat. Itthoni viszonylatban jól keresek. Költök is rendesen, de ezért is dolgozok annyit amennyit.A Fizuddal meg mint írtam nincs gond(főleg, hogy kezdő pozi), azonban, az említett 39.000 éves az a bécsi lakosok átlaga. Igaz bécs külön állatfaj ilyen téren, az Országos átlaghoz képest bőven jó, de pl az értelmiségi munkát végzők átlaga 42.000.
A Fizetés ott is szépen rétegződik, és olyan állásokért/szakértelemért ahol itthon 5-10x annyit fizetnek mint a magyar átlag, azt kint is megkapod. (Ezek, viszont azért kiemelkedő esetek, nem átlagok)(#2585) axioma
Hova tervezitek?
[link][ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest