Új hozzászólás Aktív témák

• djgeg

őstag

válasz M.Úr #2584 üzenetére

"Én kijövök havi 1000 euróból."
    Bécsben 1000 EUR? kaja, rezsi, lakhatás? Kaja minden nap étterem :U ? Azért ezt egy kicsit keveslem :D
    500-800 között belvárosban nem hiszem, hogy jó lakást találnál.+ Rezsi+ Éttermi kaja??...
    Én a 3000 EUR-ban mindent beleszámoltam. Nem csak a fix költségeket, hanem a extra kaja, pia, buli, ruha, egyéb szórakozás és programok(Amik jóval drágábbak kint), havi kütyü költség( én pl mindig veszek valamit :D "mert megérdemlem" ).
    Ezért írtam azt, hogy a jelenlegi életemet/életszínvonalamat. Itthoni viszonylatban jól keresek. Költök is rendesen, de ezért is dolgozok annyit amennyit.

A Fizuddal meg mint írtam nincs gond(főleg, hogy kezdő pozi), azonban, az említett 39.000 éves az a bécsi lakosok átlaga. Igaz bécs külön állatfaj ilyen téren, az Országos átlaghoz képest bőven jó, de pl az értelmiségi munkát végzők átlaga 42.000.
    A Fizetés ott is szépen rétegződik, és olyan állásokért/szakértelemért ahol itthon 5-10x annyit fizetnek mint a magyar átlag, azt kint is megkapod. (Ezek, viszont azért kiemelkedő esetek, nem átlagok)

(#2585) axioma

Hova tervezitek?
    [link]

[ Szerkesztve ]

"640 kByte memória mindenre elegendő"

Új hozzászólás Aktív témák