Új hozzászólás Aktív témák
-
Trasho
tag
MAC-en itt található az iTunes Restore Software: /Users/(a te felhasználód)/Library/iTunes/Software Updates/
Amúgy akkor kell wifi ahhoz hogy kicseréljem a menüben lévő háttérképet? :S Nem lehet gépen keresztül kábellel? Valaki helpME
cristine: nem azért hogy beszóljak meg bármi, szerintem ezt a kérdést ne egy iTouch fórumban tedd fel, hanem arra pl ott van az mp3-mp4 vagy a zenelejátszók fórum. Itt szerintem nem nagyon reklámozunk más terméket.
[ Szerkesztve ]
-
cristine
csendes tag
Tudtok még wifis mp3/mp4 lejátszót mondani????
-
skippyfx
csendes tag
nem itunesbol akartam masolni. hanem sajatgepben cserelheto lemezkent bentvan az osszes zenefajl az egyik mappaban.. VALAKI ESETLEG TUDNA SEGiTENI??
-
kovis
tag
A saját fülesével semmit.
Egy normális fülessel ha a hangerőszabályozó skáláját minimumon 0-nak maxon 100-nak tekintjük, akkor ha 5°%ra feltolod és az élvezhető zeneélményt nyújt még az ikarusok motorzaja mellett is ha nem hallgatsz semmit csak be van dugva akkor hallható háttérzaj. -
Davey7
senior tag
Nézegettem a touch-t és lehet veszek én is egyet használtam a beszmac-en. Kérdezném,hogy ennek a jack csatlakozójába bármilyen füles bedugható (az iphone-nál nem így volt). Mennyi háttérzajt lehet hallani zenehallgatás közben egy normális fülessel (nem az alap ipod fülesre gondolok).
Mail programot, Google maps-t tudok rátenni? -
Gáben81
senior tag
Üdv.Vki megtudná mondani hogy hogyan kell magyarosítan a 2.0 vagy a 2.0.1et mind1,mert lszedtem már rég a magyarosítást,de leírást a menetéről nem találok sehol még ott sem ahonnét szedtem.Felöül kell írnio a fájlokat?És ha igen akkor wifin keresztül vagy hogy?Előre is köcce...
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Ha jol tudom a garancia elvész ha fel van törve az ipod touch. De ha Restore -olom (vagy recovery, nem tom mi akülönbség) akkor ujra "függö" lesz és ezáltal ujra él a garancia?
Elöre is köszi
-
skippyfx
csendes tag
sziasztok ! a következő a problémám.. egyik jóbarátomtól elhoztam a touch-ját, mert voltak rajta olyan zenék amik kellettek volna, és hát sajátgépben cserélhető lemezként le tudtam volna húzni róla azokat, de iTunes-ban zárolva van az egész, nem lehet hallgatni a számokat, se beállításokat módosítani, és csak úgy tudtunk tenni rá akármit is, hogy szinkronizáltuk a fájlokat, ezáltal a régi zenefájlok törlődtek. Viszont.. Az új zenefájlokon amiket én is feltettem, azokra is tett védelmet a gép..
Ja és a sajátgépben sem látható az eszköz mint cserélhető lemez..
Az iTunes először azt írta, hogy próbáljam meg a deauthorize és az authorize funkciót. Bejelentkeztünk a felhasználónévvel, viszont ez sem segített... valakinek valamilyen ötlete?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Csatolok egy képet, hátha így érthetőbb, ha esetleg nem sikerült volna a hülye fogalmazásomat értelmezni
[link][ Szerkesztve ]
-
edwin1325
csendes tag
Mennyi értelme van ha az ipodra teszek cydia-t is meg installert is???????
-
Trasho
tag
válasz
Gáben81 #1486 üzenetére
Valaki tolna egy rövid break leírást?
•Am honnan tudok leszedni tört progikat?
•Kell wifi-s csati ahhoz hogy a menüben lévő dolgokat kicseréljem? (itt a fekete háttéren lenne a hangsúly)
•Honnan tudom leszedni a 2.0.1-et? Elég ha az update fülre klikkelek az iTunesban és kész, vagy az azonnal telepít?Sry hogy ennyire hülye vagyok és ennyi kérdést teszek fel. Köszönöm ha Válaszoltok!
Mac OS X Leopardom van. Ahhoz tudtok ajánlani break progit?
Béke : )
[ Szerkesztve ]
-
Gáben81
senior tag
válasz
bogarsvc13 #1476 üzenetére
Semmi hókuszpók nem kellett 2.0.1 breakeléséhez,a legfrissebb Winpwnbe beraktam az eredeti 2.0.1et,majd shift update ill. restore kinek hogy,és kész.
Az eredeti update ipsw-t ide menit az Itunes:/users/documents/applications data/apple computer/Itunes/ipod software update
-
-
thingol
tag
válasz
bogarsvc13 #1478 üzenetére
igen
-
thingol
tag
válasz
bogarsvc13 #1476 üzenetére
feltörték már
-
Calzedonia
csendes tag
Az unokabátyám nemrég nyert egy ilyen iPod Touch-ot a 7uppal (asszem még sorsolnak a http://7up.hu -n, de nem biztos). Azt mondta, hogy olcsón eladja nekem, de nem tudom, hogy kell-e. Mit tud ez a kis kütyü?
Van valakinek ilyenje? Előre is köszi
Szerk: úh, ne haragudjatok, csak az első oldalt néztem, mindjárt visszaolvasom a véleményeket
[ Szerkesztve ]
-
Gáben81
senior tag
Másnál nem állítódik el az idő meg a dátum,szinkronizáció közben,tört 2.0óta van ez,fönn van a tört 2.0.1 aztán azzal is.
Pls help! -
bogarsvc13
csendes tag
nincsen szerintem se fehér
tokban láttam már fehéret te fehér touch ? sztem ilyen nincs -
Trasho
tag
Sziasztook!
Azt mondja meg nekem valaki: Létezik EREDETI Apple iPod Touch FEHÉRBEN?
(bármely méretből - 8-16-32Gib) Mert nekem beakarják magyarázni hogy igen...de én még ki8452077ul nem hallottam rólla
Köszönöm!
-
mcroberto
tag
Kössz mindenkinek. Hugom a JBL on stage micro ra szavazott.
-
thingol
tag
én anno találtam 20 alatt olyat, ami annyit tudott, hogy: tölti, közben zene (saját hangfal), tud menni elemről is, távirányító. Már nincs meg a link, de annyit segít, hogy van ilyen (asszem vmi logitech volt, de nem biztos).
-
Romvr
őstag
Én egy egyszerű almás tőltőt vettem hozzá
Tökéletesen meg vagyok annyival is
-
mbence
csendes tag
Szia ß3NC33!
Én is ettől a cégtől rendeltem az Ipod touch 8gb-omat, és nekem korrektul szállították. csak az volt a gond, hogy a szállítási papír szétszakadt, mert jól be volt csomagolva(szigszalaggal). Amúgy jó cég és akkor itt volt a legolcsóbb mikor én rendeltem(kb.:3hete).A 2.0-ás szoftver miatt meg ne aggódj, mert én aki még touch-ot se tartottam a kezembe azelőtt megjegyezném nekem is sikerült itt ebben a fórumba kutakodva kicsit, rátennem. Egy két lappal előbb volt egy tag akinek az írásai között találtam olyat ami mindent leírt és én az alapján megcsinátam és tök jó.
Üdv
-
Gáben81
senior tag
Akinek nincs szüksége a prediktív szövegkiegészítésre...[link]
-
Trasho
tag
válasz
mcroberto #1461 üzenetére
iPod Dock - 16.000Ft Én ezt ajánlom! Nem soká én is benyúlok a zsebbe és kikaparok érte annyit
-
mcroberto
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy nem használ valaki valami állványt Touchhoz? A lényeg hogy 220voltról menjen az állvány, és töltse a Touchot. Ilyen hangfalas kütyü is lehet. Nem akarok olyat venni ami szétku*ja az aksiját.
Logitech Pure-Fi Express -t néztem, csak nem tudom hogy tölti-e rendesen az ipodot. Ha valaki tud segíteni akkor írjon.
Köszönöm.
-
ladlac
tag
Ennek tudatában elég nagy gáz, hogy nekem van egy karc a kijelző közepén. Nem nagy, de maga a tudat zavaró. Direkt nem vettem a kijelzőre védőfóliát, mert úgy tudtam karcolhatatlan. Buszon végig a zsebemben volt, aztán betettem a táskámba, de a táska a földön volt, nem mozgott. Aztán megint zseb, délután buszon filmnézés közben észrevettem, hogy vmi nem jó...
Tehát van rajta egy kis karc, csak nem tudom, hogy mitől. A zsembembe nem volt semmi más, a táskámba meg egy rövidgatya tetején volt, de nem nyúlt senki a táskához. Szóval fogalmam sincs, mitől karcolódhatott meg a karcolhatatlan kijelző.
Mellesleg nem tudja senki, mivel lehetne eltüntetni?
-
Trasho
tag
válasz
dani0904 #1458 üzenetére
iPod Touch Stress Test and other
Itt a 2. videót nézd meg, strapa bíró az iKütyü, az biztos = )
*MOD: egyébként ha felmész google és ott keresel így videókat hogy ipod touch stress test, akkor láthatod mit bír és hogy karcálló e valóban. Amúgy, szerintem az Alma nem igazán hazudik. Az már nagy szégyen lenne!
[ Szerkesztve ]
-
dani0904
tag
a képernyő tényleg nem karcolódik?
[ Szerkesztve ]
-
ß3NC33
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Egy-két héten belül én is szeretnék venni egy iTouch-ot. És az lenne a kérdésem, hogy ha most veszek újat, akkor elvileg már a 2.0 szoftver lesz rajta?
/ [link] erről az áruházról van már valakinek tapasztalata?/
Segítségeteket előre is köszönömÜdv: bence
[ Szerkesztve ]
-
thingol
tag
válasz
bogarsvc13 #1449 üzenetére
bugfix
-
Romvr
őstag
Nah szépen nézek ki. Most restore-oltam a kütyüt (1.1.4 volt, van és lesz), beírom a source-höz a labs.ispazio.net-et és nem találja. Nézem a többi ispazio-t és egyik sincs meg. Mi van velük? Csődbe mentek? Így nem tudom felrakni a Full Features-t mert csak náluk volt
Tud valaki egy másik működő source-t amin rajta van az 1.1.4-hez a Full Features?
-
Gáben81
senior tag
2.0án is van ékezet nem csak 2.0.1en
-
bogarsvc13
csendes tag
basszus mivel jobb most a 2.0.1 mint a 2.0?
-
dzsozefo
aktív tag
Megjelent a 2.0.1-es firmware
-
Romvr
őstag
no megvettem a routert. Egy TP-Link. Nagyon baba meg a faskamranal is 1-2megabites a net pedig az 30-40 meter. Nagyon fajin az agyon feke netezni, hat meg a faskamrabol ott a legjobb a halo (pokhalo, most tessek nevetni)
U.i.:ezt is a kutyurol irom azert nincs benne ekezetes betu. Ha a lustasag fajna...
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
Atombunkerben laksz?
Közelünkben van egy egyszikű 15k-s rúuter és vagy 30-40 méterre is rá tudok menni, pedig egy csuparács üzletben van beüzemelve. Nálunk meg csak alig 1 métert kellene átvinnie faban és 20 métert levegőben. Bár ha az ablakba teszem ki messzebb megy mandínerből nem?
-
kovis
tag
PwnageTool 2.0.2 ma fog megjelenni.
-
dzsozefo
aktív tag
Jó hírekkel szolgálok!
Létre jött miattatok egy oldal! Ami csak Ipod Touch-al foglalkozik! Letöltések, GyakranIsmételtKérdések(FAQ), és sok minden!
Kérlek titeket segítsetek nekem a tartalom összeállításában!
Privátba várom a " faq kérdéseket " ötleteket, bármi egyebet! köszönöm!
-
kovis
tag
válasz
bogarsvc13 #1434 üzenetére
A tok jó nagyon csak szerintem vastagítja a készüléket elveszíted vele praktikusságát.
Viszont dobálhatod össze vissza kiválóan védi ha kocsiba használod pl.
Egyébként ha meg zsebbe hordod vegyél hozzá egy zoknit vagy valami hasonlót finom anyagból és a ketyerét meg használd simán, úgy az igazi. -
bogarsvc13
csendes tag
ezt néztem ki de nem tom hogy érdemes e megvennem
? -
bogarsvc13
csendes tag
egy kérdész
szerintetek milyen tokot érdemes vennem ?[link] -
Uniden
csendes tag
Üdv!
1. sztem 1 ora alatt megvagy vele ha winpwn nal csinálod logouton találsz is rola egy cikket a héten irták
2. elvileg más töltök is jók de nem nagyon éri meg kockáztatni amint feljebb láthattad 30k ért javitják meg, Akkor már inkább áldozd rá szerintem azt a pénzt ha minden áron kell hláozati töltő, esetleg használt de eredeti apples töltöt vegyél.
3. szerintem nem gyanus én 40kért hozattam ismerőssel amerikábol ha használtan elakarnám adni nem tudom magyarországon hogy mennek az árak de kb annyiért el is adnám, már amennyibe megakarok tőle szabadulni vagy kell a pénz
4. olvasgass utána USB 2.0s portnak mekkora a töltési sebessége azt kihasználja
5. elvileg láttam már egy két helyen hogy tervezik a 2dik generácios touchot de semmi hivatalosat nem olvastam még rola szal sztem kamu és nem nagyon lesz a közel jövöbe... most ugyis sok pénz folyik be az app storebol nekik, de majd kiderülszerk: itt a cikk a winpwn-hoz
[ Szerkesztve ]
-
AdaW
csendes tag
-
AdaW
csendes tag
Gyuhéééj! kiolvastam a topicot!!!!
De ezek után felmerült bennem néhány kérdés: (1.) ha veszek egy szűzien használt(nem feltört) táccsot, akkor kb mennyi idő mire JB-zem 2.0 ra vagy 2.0.1re?
(2.) Csakis és kizárólag a 16k-s almás hálózati töltő jó hozzá? Nincsen áram"elzáró" chip a nemkínai, de párezres utángyártott hálózati töltőben?
(3.) ha valaki eladná nekem 40k-ért a 8gigás táccsát bőrtokkal, az már túl gynús, vagy csak baromira megéri?
(4.) csak úgy viszonyításképp, kb mennyi idő 10 albumot feltenni Itunes-szal?
(5.) kérdés, ami kicsit láma lesz; lesz ősszel vagy vmikor pl. 6hónapon belül Itouch2 ? pl. úgy mint az Iphónnál, csak ott nem 2 hanem 3g...A válaszokat előre is kössz
-
Romvr
őstag
Én mondjuk használtan vettem (bár aszonták hogy csak 3x volt használva egy fél év alatt és a készülék tartalma/állapotából ítélve ez így is lehetett), és féltem hogy jaj szegény kis törékeny kütyü, meg hogy valamit elbarmolok benne, de aztán rá kellett jönnöm (2x már leejtettem fílmnézés közben kb 30 Centi magasról az ágy széléről
) hogy nem egy porcelánváza. Eddig kb 5x volt JB-zve, újra telepítve ebből csak egyszer jött elő egy olyan hogy nem tudta megcsinálni és kifagyott, de nyomtam rá egy új restore-t és simét próbáltam, működött. Én zenét hallgatok, filmet nézek, játszok, netezek, levelezek rajta meg persze a naptár, feljegyzések és ébresztő funkciókat is igénybe veszem elég gyakran, no meg a Kapcsolatok-at is. Könynebben ki tudom keresni egy ember/cég adatait mint a siemens már-száz-évet-megélt (c65) mobilomon. Egy szóval baromi jó kis készülék és remélem hogy az enyém még sokáig velem lesz. Ezt már csak maximum egy iPhone-ra cserélném le, de azt is csak legkorábban jövőre (most a 3G-s mizéria miatt nem ugrok bele semmibe). Számomra Best Buy kategória
Tud valaki ajánlani egy olyan routert ami átvisz 30 métert 2 25cm-es tégla és egy 40cm-es vájog falat, legalább 2-3MB/s-es sebességgel? És max 10ezerért megkapni?
[ Szerkesztve ]
-
cristine
csendes tag
Szerintetek vegyek egy ipod touch 8 gb vagy inkább ne???
Mert már olvastam róla jót is meg rosszat is
Köx -
Romvr
őstag
Tudtommal én ingyenes appokat használok, de sorolom mi van fent, mert lehet hogy még se:
- iSolitare
- iPhysics
- BallFight
- Sketches
- Labyrinth
- Lights Off
- Snake
**
-PhotoBoard
-BigClock
-Flashlight
-SmartRSS
-AVPlayer
-MyBattery
-ToggleBacklight/Wi-Fi
-Converter
-ToDoList
-BossTools
-Finder
-WildEyes
-SummerBoard
-SSH,BSD,pure-FTPd,lighttpdÍgy ennyit használok és nem is áll szándékomban több midnent használni. Majd ha valamikor átiratkozom 2.0-ra akkor lehet hogy "belenyalok a mézbe", de addig nem igen van olyan dolog ami felkeltené a figyelmem.
Az adminoktól bocsi a hosszú post-ért
-
kovis
tag
Ha nem JB-ken és hasonló trükkökön keresztül teszel szert azokra az appokra amik az Appstore-ban fizetősek, akkor akár egy új touch árát is kicsengetnéd.
Számold csak össze hogy mennyi és milyen árú appok vannak fenn a tieden.
És ezzel igazából nem is az apple-nek okozol kárt hanem a fejlesztőknek ( akik talán az alacsony érdeklődés miatt nem fejlesztenek tovább, és ezzel közvetlenül magaddal tolsz ki) mert ők határozzák meg a részesedésük arányát az egyes alkalmazásokból, az apple csak százalélkot kap.
Mindazonáltal ha értesüléseim nem csalnak amúgy ez az új szoft csak a iPhone 3g tulajokra veszélyes ha frissítenek, és később függetleníteni szeretnének lehet nem tudnak, meg asszem a downgrade-en is pofoztak ( JB-kelők számára fájó ), a brick effect megsokszorozódik.
-
Uniden
csendes tag
válasz
thingol #1411 üzenetére
na megprobálom össze foglalni a problémámat mert már elég kuszás
:
Volt egy sima 2.0s JBzet podom. töltöttem le egy két játékot amit SSHval rálehet tölteni a podra, felis raktam öket, megvolt a modja hogy másolás után átkell állitani a hozzáférést(mappa:0777, fájlok:0755 ha jol emlékszek). Müködtek is ezek a játékok sőt azota is müködnek.aztán megint töltöttem le egy két programot amit felszerettem volna rakni de *.ipa formátumba volt amivel nem tudtam mit kezdeni...ti segitségeteknek köszönhetően megcsináltam, h a mobilinstallion filet vagy mi a neve cseréljem ki és adjak neki engedélyt megis történt utána itunesbol felraktam az *.ipa fileokat müködött szépen....
mostanság megint töltöttem le egy játékot ez már szintén SSHval másolos tipus, felmásoltam, számokat átfirkáltam, ipod ujra inditás, ikon szépen ottvan megprobálom elindutani és akkor jön a hiba üzenet:"unable to launch" mondtam magamba hogy biztos a progi rossz és nem foglalkozok vele de az ellőte lévő *.ipa-s progikat is "elrontotta" vagyis már azok se indulnak ugyan az a hiba üzenet.... nem tudom hogy miért lehet.. lehet ezt a progit kéne csak elkerülnöm ezzel van a baj? esetleg elállithattam valamit?
Más: FM Rádió nincs véletlenül hozzá? mármint ilyen kis kütyüre gondoltam amit az aljára lehetne dugni lehetőleg kicsi, meg lenne hozzá vlm progi amivel tudnám használni is
Nekem még a gyári folia van rajta és még egyszer nem volt olyan hogy : "hü de nagyon ujjlenyomatos és nem látom tőle a képet" de már sajnos jön fel a sarkánál
-
Romvr
őstag
Én csak azt olvastam hogy ezzel a cuccal a JB-t is kilőtték egy időre. Felvették a kesztyűt a nem hivatalos terjesztéssel szemben. Bár nem értem hogy miért. elvégre a JB-zed a kütyüt akkor már vettél egyett, amiből már nekik van bevételük...
Vagy ez az App Store-os kalózok miatt van? Amúgy se vennék onnan semmit mert 1.) Nem tudok 2.) Nem éri meg 3.) Te vagy az én párom
szerk: Zsírosodós dologra megoldás engem is érdekelne (jó tudom ne nyúljak hozzá és nem lesz zsíros, vagy mossak kezet percenként valamivel ami kiszárítja a őrt és ne használjak norvég formulás krémeket sem...), mert zavaró hogy kicsit megizzad a tenyerem ilyen melegben, és lepause-lom a filmet, és hopp, már is egy 2m szer 2m-es zsírpaca van még a szomszédom monitorán is.
[OFF]Pronto Por Stop-ot fogok használni rá vagy valami anit-zsír-sztatikus kencét
Reklámot hallottak
[/OFF]
[ Szerkesztve ]
-
kovis
tag
A hivtalos szoftver mindig megelőzi a JB-t, tehát hivatalos. A 2.0 érzékelhető hibáit orvosolja és upgradelték az appstore-t.
Még hivatalos tesztelés nincs, de ahhoz hogy felrakd mindenképpen kelleni fog majd a 2.0
Olvastam azt is hogy jailbreakelhető meg azt is hogy nem, illetve hogy ezzel ráerősített az apple arra hogy mégnehezebb legyen kártyafüggetleníteni az iphone-t. -
ladlac
tag
Ha már úgyis szóba került a kijelző és az ujjlenyomatok: ha veszek a kijelzőre valamilyen védőfóliát, azzal megszűnik ez az idegesítő ujjlenyomat-áradat a Touchon? Vagy a fólián ugyanúgy meglátszik ha hozzányúlók az iPodhoz?
A másik dolog ami érdekel, a polirozás. Anno egy apróhírdetésben olvastam, hogy eladó használt Touch, kérésre polírozva lesz a hátulja, és eltűnnek a karcok. Beszéltem egy ismerősömmel, aki ért hozzá, de azt mondja, csak akkor válallja, ha leszedhető a hátulja, mert polírozás közben a cucc 100°C fölé melegszik, ami nem biztos, hogy használ neki...
Nem bánnám, ha újjá tudnám varászolni az enyémet...
Az előbb említett 2.0.1-ről van bővebb info? Ez hivatalos vagy JB? Vagy van mindkét verzió? Rakjak fel egy 2.0-t, vagy várjak még egy kicsit, és inkább 2.0.1-t?
-
kovis
tag
Megjelent a 2.0.1-es firmware. Kb 250 mb-nyi frissítés bugfixet illetve pár meglepetést tartalmaz, jó töltögetést.
-
Romvr
őstag
Igen. Okos dolog ez a Táccs. Bár még vannak hiányosságai de nagyon kövel jár hozzá hogy egy mini számítógép legyen. Zenét hallgatsz, Filmet nézel, Internetezel, játszol. Már csak ezeket kell belerakniuk és Best Buy lesz:
- Flash lejátszó
- Letöltő
- Egyszerű Office doksi megnyitó
- TotalCommander féle fájlkezelő FTP-vel (ne csak gépről tudjak táccsra menni, hanem táccsról gépre.)
- beépített kamera (2 mpx elég, csak hogy le tudj kapni menet közpben 1-2 érdekességet), blútusz (azért még nem halt ki a dolog)
- GMapsz (offline!!!!) egész világon működő helymeghatározó (GPS lenne a legjobb de az már igazán túlzás. Csak működjön valahogy)
- AVI, MPG...stb lejátszó szoftver, vagy valami ami legalább átkonvertálja olyanra ami neki kell érezhető minőségromlás nélkül (és ez mind a kütyün).
- zsírosujjlenyomatlepergetős kijelző(ez lenne leginkább ami mindenkinek kellene
)
Több most nem jut eszembe. Ha ezek megvannak akkor lesz olyan szerkezet amit még a nagyanyám is szívesen venne meg. Hát még én
OFF: Próbáltam pár helyen beüzemelni a GMaps helymeghatáozót, de mindig elkűldött melegebb éghalatra. Egyáltalán működik az a funkció a nagybetűs USA területein kívűl?
[ Szerkesztve ]
-
Gáben81
senior tag
Üdv.A custumize nekem nem cseréli ki az ikonok mögött a hátteret akármilyen témát is állítok be vagy wallpapert,csak a billentyűzárnál.Fentebb kérdeztem a prediktív szövegbevitelt nem lehet vhogy kilőni?Kösz
-
Trasho
tag
válasz
cristine #1413 üzenetére
SzVsZ: az iKütyi a legjobb dolog amit a gilisztásAlma csinálhatott
iPod.Tááács...a név is magáért beszél. Lényegében ugyan az a véleményem mint egy megszállott szIfon júzernek. Ha figyelembe veszed, hogy annyira nem nagy-maga 1 darab kiJelző-ériNtős-zene viDeó gémsz-iNternet: szerintem ennél több nem kell egy mp3/4 lejátszóba. Ahogy forr kifele az iNformatika, az Alma úgy forral újabb gondolatokat a kis Almáskonzervdobozába
Egyszóval: énszerintemállatikirálykütyü
-
cristine
csendes tag
Hello!
Nektek mi a véleményetek az iPod Touchról??
Köx -
ben89
csendes tag
sziasztok!vki segítsen a Remote progi használatában mert sehogy se megy!többször is utána olvastam a neten pl beállítottam az Itunes beállításaiban amit kell kikapcs a tűzfalat de egyszerűen amikor a Touchom keresi a Libraryt smmi az iTunes nem jeleníti meg!nagyon nem tudom h mi lehet a baj,de megakarom kereseni mivel egy hasznos proginak tűnik
-
Uniden
csendes tag
válasz
thingol #1408 üzenetére
fuh na megszenvedtem vele vagy 3x raktam fel vlm free cuccot meg különbözö errorokat vágott hozzám
de most sikerült müködik szuperül köszi szépen a segitséget
mod: nah elis szoltam magam felraktam egy sima játékot a másolos jogátállitgatos modon nyomtam egy resetet és se az nem indul se az ammi eddig ment:/ de nem akar ez nekem össze jönni....
[ Szerkesztve ]
-
thingol
tag
(#1402) bogarsvc13 nem mondod...
(#1404) Uniden egyik appon (főmenüben) "nyomva tartod" indulás után, elvileg elkezdenek rezegni, és akkor van egy X gomb rajtuk valamelyik felső sarokban. mozgatni is így tudod őket.
(#1405) dzsordzsi restorral próbálkozz, aztán ha nem jó, akkor lehet vinni garanciával is (előtte akkor ne legyél jailbreakelve stb), aztán ha minden kötél szakad, ő még talán tud segíteni: http://ipod.kreative-labs.com/ -
dzsordzsi
csendes tag
-
dzsordzsi
csendes tag
ááááááá
segítsetek :S nem akar működni a home gombom :S ez érintkezési hiva, vagy egy restore-ral megoldható? nemtudom bekapcsolni csak a power gombbal meg nemtudok visszalépni a menübe = ( -
Uniden
csendes tag
itunesbol rakott játékot hogy lehet letörölni?
mert hogy felratam sync cel csak azota nekem volt egy winreinstall és nem látja az appokat a podon és ha syncelem ugyhogy itunesba nincs semmi podon akkor is megmaradnak...
másik: ahhoz hogy free cuccott leszedjek kell ugye account?
-
Gáben81
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a sok türelmet és a sok-sok segítséget Thingol és Dzsozefo,korrekt arcok vagytok,sikerült elérnem végre azt amit akartam.Több száz játék,ituneson keresztül,meg hát minden amit csak lehet végre megtudom csinálni.ű
A legfntosabb hogy megvan az ibeer
Customize nálam nem cserél hátteret az ikonok mögött,de már van egy hete egyébként.
-
bogarsvc13
csendes tag
de amúgy már van 2.0 án customize