- Videó stream letöltése
- Linux kezdőknek
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- OpenWRT topic
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uniden
csendes tag
Üdv!
1. sztem 1 ora alatt megvagy vele ha winpwn nal csinálod logouton találsz is rola egy cikket a héten irták
2. elvileg más töltök is jók de nem nagyon éri meg kockáztatni amint feljebb láthattad 30k ért javitják meg, Akkor már inkább áldozd rá szerintem azt a pénzt ha minden áron kell hláozati töltő, esetleg használt de eredeti apples töltöt vegyél.
3. szerintem nem gyanus én 40kért hozattam ismerőssel amerikábol ha használtan elakarnám adni nem tudom magyarországon hogy mennek az árak de kb annyiért el is adnám, már amennyibe megakarok tőle szabadulni vagy kell a pénz
4. olvasgass utána USB 2.0s portnak mekkora a töltési sebessége azt kihasználja
5. elvileg láttam már egy két helyen hogy tervezik a 2dik generácios touchot de semmi hivatalosat nem olvastam még rola szal sztem kamu és nem nagyon lesz a közel jövöbe... most ugyis sok pénz folyik be az app storebol nekik, de majd kiderülszerk: itt a cikk a winpwn-hoz
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
Én még a 8 gigát se tudom telerakni, pedig rajta van egy teljes sorozat első 22 része, plussz 14 album amiben van 50 számos is (én csináltam :-) ), 1700 kép és két teljes képernyőnyi program/játék. s még így sincs csak 6 giga használva. Egy 32 gigással azt se tudnám mit kezdjek. Rárakhatnám az össze filmem, képem, dokumentumom és még mindig maradna hely szerintem. Azért durva egy dolog. (használhatnám mobil vinyónak FTP-vel.) Főleg hogy ilyen "olcsó" lesz. Hiiiii.... ha még kamerát is raknának rá....
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Abysmal
aktív tag
Mondjuk ahhoz hogy a Touchot tudja rendesen használni nem árt egy számítógép is, amin keresztül tudja tölteni az aksit (jó lehet venni töltőt is), de ha a touchra egy app-ot, filmet, stb.-t fel akarsz tenni, akkor ahhoz sem árt gép. Ha ez van, akkor egyértelműen a touchot válaszd!
-
baliii
senior tag
sztem max BT-on csatlakozhatsz az itunes-hoz, megkerülni nem nagyon lehet... de ha ennyire zavar léteznek programok amiket a gépedre kel telepíteni és akkor itunes nélkül tudsz rá zenét tenni és leszedni is róla, dehát akkor ugyanott vagy mivel megint egy külön programot kell használnod hozzá... tehát sokkal előrébb nem lehet jutni sajnos
-
Simán elromolhat, az Apple név erre sem garancia.
A felsorolt indoklásodhoz (ami jogos, mondjuk a GPS egy hasznos feature az iPhone-ban) annyit tennék még hozzá, hogy ha ilyen kicsi az árrés (nameg ez a "kaptam ajánlatot" szöveg), gyanúsan lopott/nem fizetett számlás a telefon. A T-Mobile meg előszeretettel tiltja le a picsába, a Pannonnal és a Vodával karöltve.
“All nothings are not equal.”
-
rolixyz
tag
Én az iPhone-t választanám, ha tényleg működik a cucc és csak 5k-val kerül többe. Nekem sokszor eszembe jutott a touchnál, hogy ha tud (normális) bluetooth-t az iphone ha nem, azért szívesen telefonálgatnék vele, élmény használni is
Karma: Ez a letiltós dolog érdekes, még nem is hallottam ilyenről. Ez akkor van ha vmi lopott a cucc és jelentve van és akkor vmi szám alapján kitiltják? Csak így tom elképzelni..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest