Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Uniden

csendes tag

válasz thingol #1411 üzenetére

na megprobálom össze foglalni a problémámat mert már elég kuszás :U :
    Volt egy sima 2.0s JBzet podom. töltöttem le egy két játékot amit SSHval rálehet tölteni a podra, felis raktam öket, megvolt a modja hogy másolás után átkell állitani a hozzáférést(mappa:0777, fájlok:0755 ha jol emlékszek). Müködtek is ezek a játékok sőt azota is müködnek.

aztán megint töltöttem le egy két programot amit felszerettem volna rakni de *.ipa formátumba volt amivel nem tudtam mit kezdeni...ti segitségeteknek köszönhetően megcsináltam, h a mobilinstallion filet vagy mi a neve cseréljem ki és adjak neki engedélyt megis történt utána itunesbol felraktam az *.ipa fileokat müködött szépen....

mostanság megint töltöttem le egy játékot ez már szintén SSHval másolos tipus, felmásoltam, számokat átfirkáltam, ipod ujra inditás, ikon szépen ottvan megprobálom elindutani és akkor jön a hiba üzenet:"unable to launch" mondtam magamba hogy biztos a progi rossz és nem foglalkozok vele de az ellőte lévő *.ipa-s progikat is "elrontotta" vagyis már azok se indulnak ugyan az a hiba üzenet.... nem tudom hogy miért lehet.. lehet ezt a progit kéne csak elkerülnöm ezzel van a baj? esetleg elállithattam valamit? :F

Más: FM Rádió nincs véletlenül hozzá? mármint ilyen kis kütyüre gondoltam amit az aljára lehetne dugni lehetőleg kicsi, meg lenne hozzá vlm progi amivel tudnám használni is:)

Nekem még a gyári folia van rajta és még egyszer nem volt olyan hogy : "hü de nagyon ujjlenyomatos és nem látom tőle a képet" de már sajnos jön fel a sarkánál :O

Új hozzászólás Aktív témák