Új hozzászólás Aktív témák
-
kovis
tag
Üdv mindenkinek!
Az előbbiekhez hozzászólva ha ennyire sok a probléma touchal akkor nem kell ilyet venni és akkor
nem lesz ennyire rossz. -
kovis
tag
Úgy a jó jobban csúszik az ujjad mintha tiszta lenne.
-
kovis
tag
a convert milyen felbontású nektek?
-
kovis
tag
Jah ok most már értem. Kösz az infot.
-
kovis
tag
Hallot már valaki a ziphone-os jailbreakről?
Műxik, mivel jobb mint a régebbi? -
kovis
tag
Valamilyen megoldást a Skype-ra nem tud senki? Azt tudom hogy van ez a fizetös megoldás i'm+skype de más nincs?
-
kovis
tag
Szerintem meg csak alkalmazták azt a kiváló szabályt hogy a vásárlástól számított 6 hónapon belül keletkezett hiba esetén vélelmezik hogy az már a teljesítéskor fennált. Mivel a touch Mo-on csak az év vége körül lehetett bolti forgalomban kapni és az USA-ban is szeptembertöl így valószínü hogy ezért êlhettél szavatossági igényeddel jelen esetben a kicseréléssel.
-
kovis
tag
-
kovis
tag
Mit gondolsz miért két hétre vállalják a javítást vagy ahogy nevezed a ,,bevizsgálást" mert ennyi idő adott arra hogy eldöntsék mi a teendő. A 30 napnál pedig már cserekészüléket kell biztosítani.Ha jobban megnézted volna akkor tudnád azt is hogy árleszállítást is kérhetsz meg el is állhatsz.
Sőt ha 2 héten belül nem vállalják a javítást akkor saját költségen megjavítatthatod és azt behajthatod rajtuk, de folytathatlyuk ezt a kis csevelyet napokig magad győzködd ne engem.
Tudnék mesélni mik vannak és még nem volt fennakadás sosem Mo-on vásárolt termékkel. -
kovis
tag
Talán kifejthetnéd ezt bõvebben is és akkor már át is nevezhetnénk ezt a fórumot bloggá.
-
kovis
tag
válasz .-Cs0SzA-. #711 üzenetére
Szerintem a tied max most lehetett 1/2 éves ..fél éves.. mert szeptemberben mutatták be.
-
kovis
tag
Jah és nem kötekedni akarok de a touch elsödlegesen nem zenelejáccásra terveztetett ez csak harmadlagos funkció nálam. Arra ott van a classic szerintem.
A click wheel meg az albumok meg menük közötti gyors ugrálásra volt hivatott itt a cover flow szerintem ezerszer jobb de ti tudjátok.[ Szerkesztve ]
-
kovis
tag
Amikor megvetted neked benne voltak alapból a frissítések gondolok itt (maps, stocks, stb.) vagy ahogy most írtad így tette fel neked? Nem nagyon vehető ki a válaszodból.
Egyébként nem kellene letöltenie mert ez ahogy már írtam 20 dollcsiba kerül -persze ha csak nem jailbreaken keresztül teszed fel- amit itthon hivatalosan nem is lehetne rátenni de kíváncsian várom hogy igaz-e?? -
kovis
tag
Akkor a félreértés tisztázva. Nem az1.1.4nem tartalmazza alapból. Egyébkénkt az 1.1.3 vezette be még január végén és aki már korábban beszezett egy toucht az csak pénzért telepíthet. E van nem nagyon hiszem hogy ingyenes lesz valaha is pedig az iphonera az volt -tudom azon már korábban is megvoltak az appok csak a home screen átrendezése nem volt elérhetö legálisan- ès hát ahogy steve sugallta a 2.0 újjításai is egy jelképes összegért lesz hozzáférhetö touchra mondani se kell az iphonera szintén ingyér.
-
kovis
tag
válasz (Darkwood) #882 üzenetére
Hallani még nem hallottam ilyenröl. Mit szeretnél tenni vagy mi nem megy?
Nem olyan vészes az itunes nem is értem sokaknak mi a baja vele?[ Szerkesztve ]
-
kovis
tag
válasz (Darkwood) #884 üzenetére
1.: Kérdés hogy ugyanazt a számot szeretnéd-e felrakni?
Ha igen tudtommal csak akkor nem cseréli ki tehát szedi le az elözöt ha megváltoztatsz
valami adatot pl. egy karakterrel kiegészíted az artistot.
2.: Talán arra gondolsz hogy ha feltettél 10 albumot és holnap fel szeretnél rakni még
Kettöt akkor leszedi a 10-et?
Megoldás egyszerûen csak hûzdd be a számokat és ne a syncel másolj. Bár ekkor is
ami a könyvtáradban van az elvileg nem törlödik. -
kovis
tag
válasz (Darkwood) #928 üzenetére
Még mindig nem megy a másolás?
Húzz be minden feltöltendö zenét az iTunes -odba.
Ha megvan akkor jelölj ki minden olyan számot amit fel akarsz pakolni és oldalt ahol latszik a kicsi képen az iPod arra húzzd rá egy kis piros körben mutatja azt is mennyi számot pakolsz râ. Nekem még semmi bajom nem volt az iTunes-sal szóval a felhasznâlóban van a hiba nem a programban. Mától elvileg egy új iTunes-t mutatnak be a 2.0-hoz úgyhogy remémykedjetek hátha butítanak valamit rajta.[ Szerkesztve ]
-
kovis
tag
Csemegézzetek ebből:
http://www.engadget.com/2008/06/09/steve-jobs-keynote-live-from-wwdc-2008/
[ Szerkesztve ]
-
kovis
tag
Hát asszem a 3G-s iPhone nem semmi az eccer biztos.
-
-
kovis
tag
Azt én is olvastam hogy kapható lesz függetlenül de akkor az apple-nek nem éri meg gyártani se ha ilyen olcsó ezèrt úgyis behúzzák valamin a költségeket. Kezdetnek itt van a mobileMe(tök fölösleges) na meg az appokból neki jutó százalékok. Itthon meg amúgyis fix hogy egy csomó drága szolgáltatással együtt lehet majd megvenni( t-hotspotok+xgiga letöltés amit már a friccek rég megcsináltak)amin szintén akaszt az apple is meg a magentás cég nem keveset, de várjuk ki mi lesz ebböl még.
-
kovis
tag
Nem hihetetlen hogy karcos. Egy haver ketyeréjén én is láttam egy nagyobb karcot meg jó pár kisebbet. Persze nem durvák csak tisztára pucolt ujlenyomatmentes kijelzön látszanak meg döntött szögben erös megvilágítás mellet.
Szóval egyáltalán nem vészes.
A tesztet én is láttam söt még olyat is ahol leejtik a betonra végighúzzák és karcmentes. ki tudja? -
kovis
tag
Egyszerűen keres egy ingyenes hotspotot és már mehetsz is a netre. Vagy vegyél otthonra egy wlan routert az is segíthet.
Játékokkal várjál juli 11 ig akkor nyit az app store na akkor nyomhatod bármivel ezerrel persze ha bírod pénzzel.
Dióhéjban ennyi jailbreaken játszhatsz valami gagyi játékokkal de azok nem használják ki a kezelőfelület igazi előnyeit. -
kovis
tag
Nem tudja valaki hogy 20 dollárért lehet még software updatet csinálni.
-
kovis
tag
Nem mondanám hogy minden free app trágya.
A remote elég pöpec főleg hogy bekapcsolja a gépet.
reggelente nagyon hasznos ha lusta vagy felkelni megnyomni a power gombot és várakozni míg feáll a rendszer akár ágyból is vezérelheted. -
kovis
tag
Van egy app ingyenes Remote a neve, az apple maga fejlesztette szóval úgy is fel lehet fogni mintha a 2.0 fw-vel kaptál volna egy free appot.
Tudod a touchal irányítani az itunes-t meg ha van apple tv-t.
Wlan-on csatlakozik a géphez, és ha elindítod a progit kikapcsolt gép mellett akkor a program beindítja a gépet.[ Szerkesztve ]
-
kovis
tag
Az új szoftverben elmentheted a Home screened pillanatfelvételét a Photo-k közé.
Hogy minek nem tudom. -
kovis
tag
Ha január vége-február eleje előttről származik a touch nem lesz sem mail, sem goggle,stocks..stb főleg nem rezgő ikonok.
Ezt csak anno 20 dollárért tudta a touch, azoknak akik hamarabb vették meg a fenti időpontnál.
Ilyet meg nem is hallottam ha félig van akkor kapcsol be a rezgő ikonok mód. Ez kicsit vicces mert jailbreak nélkül amúgy se telepíthetsz semmit, főleg nem rakhatsz ki ikonokat a home screenre.
Szerintem szeptember vége fele már úgyis lesz egy csomó szoftverfrissítés, illetve nem kizárt hogy egy új touch jelenik meg (de ez csak feltételezés, miért is ne?), úgy se fogsz visszaállni 1.14-re.
G-mapsel meg wifi nélkül nem sokra mész legfeljebb ha lemented a fényképek közé képkockánként a feltérképezetlen területeket és akkor lesheted a térképet a fotók között.
De persze ezt csak a 2.0 tudja. -
kovis
tag
Tegyük fel 2007 novemberében vettél egy ipod touch-ot.
Januárban kijött az 1.1.3, feltolod, nem változik semmi látszólagos csak a home screen alján egy fémes izén vannak a lenti ikonok.
Akik már 1.1.3-al vettek touch-t, azok megkapták ingyen a 6 új funkciót. Akik mint a fenti feltételezésben már korábban beruháztak szoptak mert 20 USD-be került nekik ha legálisan akarták megszerezni, és persze itthonról egy kis trükköt leszámítva esélytelen legálisan. jailbreakkel csak.
Nem egy olyan emberrel találkoztam aki azt mondta hogy azután vett Mo-on touch-t hogy kijött az 1.1.3., de amíg a polcról el nem fogytak a korábbiak addig ezt adták ki neki és jól besz...a.
Március 1.1.4 ismét semmi továbbra is pénzért kaphatod az újakat vagy szintén jailbreak.
Most 2.0. Megkapsz mindent.Azért hogy tölthess az appstore-ból reggelni kell, de olvass vissza ott le van írva minden precizen.
-
kovis
tag
Nézd az apple adhatná az iPhone-t is 300000 ft értékű dolláért is az USA-ban, de nem ő odadja neked 30000-ért és te majd apránként befizetgetve kiegyenlíted a valós értéket, ez mindkettőtöknek jó. Te kapsz egy csomó lehetőséget a teló mellé több ezer perc beszélgetés bla-bla-bla.
Nehogy azt hidd hogy ez egy olcsó szar készülék. 1 éve van piacon az apple telóval de még a multi-touch-hoz hasonlót senki nem tudott alkotni.
Az apple alacsony áron adja a hardware-t és a + szolgáltatásokon és a szoftvereken húzza be a fejlesztés költségeit, termel profitot hogy te rohangálhas egy fasza PMp-vel, de hiába győködünk hisz még nincs is touch-od majd ha lesz akkor bíráld. -
kovis
tag
Próbálta már valaki ezt a Mocha VNC lite progit.
kell hozzá valami külső program a pcre hogy csatlakozzon a touch?
Nem nagyon akarja az igazságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gamer PC Ryzen 5 5600/MSI RX 6600 XT 8Gb/2x8Gb Fury DDR4/500Gb NVME M2/650W 2Év gari
- Játszós PC v2 , R5 5600X , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Új HP EliteBook 640 G9 Tartós Üzleti Fémházas Laptop 14" -50% i5-1235U 10Magos 16GB/512GB FHD IPS
- Chord Mojo 2 + gyári bőrtok 2 hetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest