Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Valaki meg tudja mondani, hogy az Agent 47 milyen notit használt a filmben? Tök ismerős de nem derül ki a filmből, meg gugli sem sokat segít. De a formája nagyon ismerős. Tuti láttam már valahol.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
lacy86
addikt
Jovo marciusban minden heten moziba leszek bakker!
Kor3 , Kung Fu Panda 3 , Batman Superman ellen , Zoolander 2Azert a tobbi honapok se lesznek piskotak.
Jack Reacher2 , Bourne5 , Jegkorszak5 , stb...[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz radi8tor #111788 üzenetére
Sajnos én eljutottam oda, hogy megkérdezem ki mit szeretne és amikor csak vergődés van akkor borítékolom az ajándékomat...
Viszont annak örülök, hogy sikerült kultúr whiskeyt innom egy 10 éves Glenfarclas személyében... a következő Jack Daniels Silver Select lesz szerintem...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jojo5
őstag
Én nem kajáltam nagyon be, pedig juhtúróval töltött csirke van anyósoméknál, nálunk meg gesztenyével\sajttal\aszalt szilva/barackkal töltött pulyka van, köret krumplipüré, meg majonézes krumpli általában meg lila káposzta...
Sőt, ma és holnap is elmegyek edzeni, és kijelentem magamról, hogy most sz@r embernek érzem magamat...
radi8tor1: Én kb. csak pénzt adtam a barátnőmnek vettem parfümöt és ennyi, én is csak pénzt kaptam meg egy sapkát.. A pénzhez csak annyit, hogy az elmúlt 3 hétben volt 1 szabadnapom, akkor se volt vásárolni időm, a két ünnep között meg megyek dolgozni déltől éjfélig mindennap...
[ Szerkesztve ]
-
gabormgp
senior tag
Ez a telenor féle Hipernet szuper jó.Én csak arról vagyok.24,25,26 ingyen van mindenkinek.Gyorsabb mint a wifi😀
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Vajon kijavitjak-e valaha azt a Mail hibat, hogy visszadobja a kitorolt levelet inboxba majd ismetelt torles utan is irja hogy 1 unread mikor nincs unread es nem is tolt mar semmit? Ez kb ios7 ota lehet.
-
agabe
addikt
Tegnap csak egy helyen voltam, de nem tudtam mindenbol enni
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #111765 üzenetére
ez a "baj" nekünk is, most az anyóséknál degeszre esszük magunkat, holnap megyünk (vissza) anyámhoz, ott is komoly kajás köröket futunk, aztán vasárnapig még egy retúr - közben rokonok is illene menni látogatóba -, de a karácsony erről (is) szól.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Bling95
őstag
semmi még csak nyomokban se hasonlít böjtre itt sem
-
legenda
Boldog karácsonyt mindenkinek!
böjt? ahhhhaaaaaaa; halászlé, sült kacsa, töltött káposzta, négyféle rétes, kétféle bejgli, illetve mézes, nutellás és sajtos sütik.
-
r3dsnake
nagyúr
Senki se tartja a böjtöt? Én a sajtos-tejfölös tésztát tolom épp.
-
Hunt3r22
őstag
Mi a karácsonyi menü nálatok?
Itt húsleves + vadas, úgy bezabáltam belőle..
Xr
-
törölt tag
Szép karácsonyt mindenkinek!
-
madgie
titán
Boka!
-
Jojo5
őstag
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
w333
félisten
Békés boldog karácsonyt mindenkinek
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Hunt3r22
őstag
Boldog karácsonyt mindenkinek.
Xr
-
nagyúr
Mindenkinek Boldog Karit!
-
nagyúr
Boldog karácsonyt innen is a délalföldről.
Disznó levágva, hős elrakva, szalonna-sonka a sóban, a kolbi stb a füstölőben, szóval ma csak halat kell enni, oszt' jó
-
lacy86
addikt
Bekes , Boldog Karacsonyt Kivanok Mindenkinek!
-
B-L-A-C-K
titán
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mark! #111728 üzenetére
Szakmai topikban kérdezd meg, ahol most boldog karácsonyt kívánni a téma.
GALARDO:
⭐ Stella
-
mark!
őstag
Sziasztok! Csak egy gyors kérdéssel fordulnék hozzátok: szeretném jailbreakelni az iPhone 4-emet IOS 7.1.2-t futtat. Pangu-val szeretném, meg is van minden, csak azt nemtudom, hogy előttte kell neki a factory reset? Meg az is érdekel, hogy jailbreak után factory resetet nem lehet csinálni ugye?
>
-
BeastMode
őstag
-
madgie
titán
Felraktam tegnap a CP+ Nillkin üvegfóliát, na most tényleg ezert vannak oda sokan? A szifonstore-os jobban kiért a szélekig.
Igen, eredeti, leellenőriztem.
-
-
gabormgp
senior tag
válasz B-L-A-C-K #111715 üzenetére
En is most kezdtem es 430ezer dolcsim van.Telefonon kell,a Legendary Motorsportnal.
En most azon filozok epp,hogy insurgentet vegyek-e vagy kurumat.
Insu kibir 2-3 rpg-t,de a lovestol nem ved,kuruma nem bir ki rpg-t,azonnal felrobban,de viszont golyoallo,es sokkal gyorsabb is.A crew-ban viszont az insut "kovetelik"
Na mindegy,majd meglatom meg.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz gabormgp #111713 üzenetére
Most kezdtem az online részt csak. Úgy voltam vele elsőnek kijátszom, de amit vettem használtan GTAV-öt tegnap vettem észre volt benne egy külön kupon, amit ha beírok 500 ezer dodót kapok online. Gondoltam már úgyis felhasználták, de nem, így lett online egyből fél millám. Egy 87 ezrest lakást vettem csak. Viszont most vidékre jöttem karácsonyra, így abba maradt a többi, így azt se tudom még hogy kell kocsit venni. De ha már feljött leírhatod...
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz -secret- #111707 üzenetére
Először én is így gondoltam, aztán végül megbarátkoztam vele. De ez legalább nem szívja az akkut pluszban, mint az iPhone-os tákolás, mert a Maceken a kijelző háttérvilágítását használják. Ez mondjuk akkor nem túl előnyös, ha erős fényt kap a gép a fedlap felől, mert egy kis kerek foltban kivilágosodik ilyenkor
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
legenda
-
r3dsnake
nagyúr
Egy névtelen tumblr felhasználó híres képzőművészeti alkotásokat gluténmentesít:
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
vettem ma Instersparban k-fa izzó füzért fára. 2 órát bírt... az a baj hogy nem volt másféle (színest akartam), így kénytelen voltam ugyanezt venni megint, talán ez tovább bírja (pénzt persze visszakaptam)
-
legenda
válasz radi8tor #111701 üzenetére
nem feltétlenül függ össze a kettő, nekem is volt olyan, hogy 3 hónap után eladtam a szolgáltatós készüléket, mert közben megtetszett egy másik/újabb.
igaz, több előfizetésem is van, amik közül mindig szabad valamelyik.ittakary; a szolgáltatós készülék is eladható bármikor, előfizetés meg mindig kell, legyen aktuálisan bármilyen telefon.
más persze a helyzet, ha valaki ugrálni akar a szolgáltatók között.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nem érdekelnek a szolgáltatós, rabláncos telefonok, én a rugalmasságot szeretem Mi van ha mégsem tetszik az iOS 1-2 hónap után? Fogom és eladom a 'csába csak rootolt telefonjaim vannak már lassan 3-4 éve, itt iOSen pedig full gyárival kell nyomulnom majd, így ehhez is hozzá kell szoknom
Amire használom az arra bőven elég lesz a sima 6 nem vagyok milliomos, így nyilván az anyagiak miatt nem veszek S-t.. 64GBosat fogok venni, így kb 170-180ból szeretnék egy viszonylag fiatal kártyafüggetlen telefont venni (aprós türelem játék lesz, de nekem időm az van)
S-ből ugyanez +100k lenne minimum!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest