Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nagyúr
Újabb kérdés: ki milyen asztali gépbe való vinyóra esküszik? Meló basckup, filmek, zenék lennének rajta, szóval nem ssd, hanem 1-2 TB-os megbízható sata vinyó kellene. Ne kerepeljen kiba hangosan, mert akkor kivágom a gépből
Nekem még bírja a gépem, pedig 1000 éves 1156-os socketes, i7-870, hd7858oc 2 gb, 16 gb hyper-x 1333, van benne. Melóra elég, ha cserélek egyszer, akkor ugye mindent cserélni kell, ami nem kis zsé.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz madgie #110185 üzenetére
Jah ismerős... én mondjuk tört szerveren játszottam de amit összeszavazgattam pontokat éveken keresztül, hogy vegyem a jó PVP itemeket, most már kb a legutolsó NPC-nél megvehetők.
De legalább megvan az accountom.
Official szerver akkor még fizetős volt amikor én kezdtem, aztán azt hiszem 2012-től már ingyenes.. akkor hagytam abba kb. Volt pár PVP videóm felvéve még Xfire-re de az is megszűnt már pár éve. Mondjuk 7 gb-nyi screenshotom megvan. Ahh, vissza kéne nézni.
Nekem gépem már 6 éve ugyanaz... AMD X4 965 @ 3,40 ~ 4.00Ghz + 5850 + 8gb DDR3 + Samsung P2470HD, útközben csak 4gb ram került még bele meg 2TB HDD. Ez 250 körül volt anno, úgy.. hogy a legolcsóbb házba raktam be. Most már sajnálnék annyit kiadni gépre, úgy.. hogy nem játszok már. Pedig az epenisnek jót tenne.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz -secret- #110183 üzenetére
Az avatarom mellett meglepő, de a Star Trek Online-t Most már nem ér semmit a fiókom, két éve be se léptem, de anno el lehetett volna adni jó kis summáért, volt vagy 20 max leveles karakterem, meg vagy négy, amik nagyon táposak voltak, flottás cuccokkal.
Hunt3r22: az i7-2600 meg a GTX 660 nem volt annyira drága cucc akkoriban (esküszöm, most drágább az a proci ), asszem 130, vagy 140-ért adtam el a komplett gépet.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz madgie #110181 üzenetére
Toltál valami MMO-t?
Anno nagyon függő voltam, kezdtem a Muonline-nal az nagyon rég volt.. aztán Aion. Fú abba beleverettem vagy 5000 órát.
Persze próbáltam többet közben de ez a 2 volt az ami megfogott.. Cabal stb, Metin...kuka.Mondjuk arra büszke vagyok, hogy a WoW-ot sosem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
-
Zjunior
veterán
Nehogymár PC-n kényelmesebben játsz mit Konzolon mert megfulladok.
GTA V millió évet kellett várni rá, Batman AK viszsadobták szar , exkluzív címek meg soroljam még?
Optimalizálatlan driverekkel össze vissza, nem beszélve a VGA piacról...
Konzol használtan is megvan 80k ból 4 évig jó, bekapcsolod és megy.
AKi meg Hardcore gamer 2 konzolja van ...PC piac meghalt már
Nincs patch fix , vga várás, stb...
Megjelenítőt is olyat kötsz rá amilyet akarsz.
1 évbe 5 játéknál nem kell több megvan 35 ezerből az 5 játék....[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
catroot
veterán
Lehet félreértetted a bíbelődést. Úgy értettem, hogy pc-n éppen, hogy csak játszottam pár játékkal.
Így most meg kvázi bagóért megvettem őket konzolra.
Egyébként sem sok szabadidőm nincs, hogy játsszak majd, na meg asztali gépem sincs, csak a lapos.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
w333
félisten
válasz Hunt3r22 #110156 üzenetére
PC -re pedig megveszed a játékot és játszol (kényelmesen)
Pl. én el sem tudnám képzelni mondjuk egy BF 4 -t hogyan tudnék játszani egy Xbox vagy PS kontrollerrel annyira megszoktam már a billentyű + egér kombót.
Főleg egy FPS multi játéknál ez nagyon fontos, az egérrel 10X gyorsabban odafordulok a célra és tűz, de egy konzol kontrollerével nem
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Hunt3r22
őstag
A konzol nem a magyar fizetésekhez lett kitalálva..(mondjuk mi lett arra? ) igaz most nagyon durva akciók voltak a digitális játékokra. De pl ott van a homeolás ahol megoszthatjátok a játékot, előfizut, ergó féláron van minden. Ez nagyon frankón működő dolog.
[ Szerkesztve ]
Xr
-
-
B-L-A-C-K
titán
Majd rámegyek...
Árban még ami király, és nem annyira rossz, az a riverpizza családi menü ajánlata, biztos már mondtam...
- 2x 0.5 liter leves: húsleves, vagy fr. fokhagymás leves, vagy fokhagymakrém leves
- 1kg rántott hús, vagy rántott sajt, vagy rántott máj (lehet kérni 2 félét egybe).
-1kg köret: steak burgonya, petrezselymes krumpli, rizs (lehet kérni 2 félét egybe)
- 0.5kg savanyúság: uborka, csalamádé, házi káposzta sali2900Ft + 300Ft csomagolás házhoz szállítással.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz B-L-A-C-K #110145 üzenetére
Egy időben az Angel Pizza is jó volt ... de nagyon leromlott az egész
A pizzaparadicsom pedig horror drága és nem is a legjobb !
A Vörösvári úton a Mekivel szemben még a Gyros Expressz -t próbáld ki, jó áron van és nagyon sok húst tesznek bele, nekem nagyon bejön
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
nagyúr
Rendelnék valami kaját. Hús legyen benne Nem baj,ha csípős, stb. csak kipróbálnék valami újat. Feltétel,hogy a III. kerületbe kihozzák. Van valakinek jó tippje?
madgie: Hát igen, de ha netezni lehet rajta rendesen, meg youtube, plusz megy a Pocket alkalmazás, amibe asszony menti el a weblapokról a recepteket, akkor az bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #110133 üzenetére
Csak egybe az egész. Én 5S-t tok nélkül, keretfóliával használtam, mentette meg még leeséstől is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Megkarcoltam ma az 5S felső keretet.
Cserélhető ez külön vagy csak az egész egyben?⭐ Stella
-
Laca1212
őstag
-
Xero
nagyúr
Valóban az oled az irány, de nekem pl hajlított nagyon nem kellene. Erősen töprengtem rajta, de inkább veszek egy oled árán egy 42/43-49/50 párost és jó lesz pár évig.
Eddig rá voltam pl csavarodva a 630/632-es LG-re, de a mai bf miatt ránéztem jobban a tech spec-re és akkor szúrtam ki, hogy a 652 100Hz-es szemben ezeknek az 50Hz-ével. Szóval hálóba most az a cél pl.
-
madgie
titán
válasz ittakary #110118 üzenetére
PSX-ek között telt a gimis időszakom. Na nekünk sem futotta rá, még scartos tévénk sem volt, de besegítettem egy olyan boltban, ami tele volt gyöngyszemekkel. Sok PS, még régebbi MegaDrive, SNES, majd N64, meg egy szem Dreamcast. De a Sony volt a slágergép, az kétségtelen. Az egész lakótelepi kölyökhadat én tanítottam meg oldalazni fps-ben, akkoriban elég nehezen ment sokaknak ez a "bonyolult" művelet. Hendikepként én néha kormánnyal rocket jumpoztam
A PS2 nekem kiesett, csak kölcsönkértem egyet sok évvel később, hogy a MGS3-at végigtoljam PS3-am volt, de már nem kapott el az az érzés, mint annak idején, mikor kezembe vettem az ezüst gamepad-et.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #110115 üzenetére
Nekem sosem volt olyanom. Nekem a PSX volt az első, és azt is elég későn, használtan vette apum, talán 1 évvel PS2 előtt, szóval akkor már nem volt menő. Nem voltunk eleresztve, hogy ilyen játékaim legyenek
Amúgy most szeretném Mikulásgyárba bevinni ezt a PSXet. Működik, telejsen pöpec, chippelt van hozzá egy rakat játékom és kontrollerem. Talán párezret megérhez valakinek, de én nem fogom hetekig hirdetni. Hátha lesz olyan család vidéken, ahol ilyen "starter kit low budget" konzolnak még elmegy ez a nagyöreg...
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #110111 üzenetére
Ez is csak ár kérdés. Utáltam az Oledet, de rájöttem , hogy csak a Samsung ízlésficamos mérnökei miatt túlszaturált. Láttam gyönyörű LG OLED TV-ket. Hajlított felület, mély fekete 100%-os színek 4K. Amúgy nem is volt vészes az ára sem. Azóta nálam az OLED lett az etalon. Direkt néztem a betekintési szöget, mint ha fényképet néztem volna.
-
Zjunior
veterán
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
GALARDO
addikt
Remélem innen is volt ott valaki.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
SÖ
addikt
válasz marsu. #110098 üzenetére
Köszi, így már jó dolognak tartom. Így első blikkre, de csak azért, mert techre épül az egész. Azért annyit hozzá tennék, hogy én nem így oldottam volna meg. Pont tegnap láttam csajszinak az átlátszó szilikon tokjában egy havi bérlet szelvényt. Ez nem is hülyeség. Igaz sz.g.-hez kötött, azt is kérhetik.
Tehet úgy oldottam volna meg, ahogy az autópálya matricákat, parkolast, stb. Igazoló szelvényt, amit emailben kapsz, azt mutatod meg az ellenőrnek.
Namost, hogy ezzel tudjon mit kezdeni az automata - ellenőr (ző) oszlopok pl. Metrón, buszon - az mailben kapott igazoló szelvény, egy barkód, v. vonalkód volna.
2017- ig még van idejük változtatni. -
r3dsnake
nagyúr
Van köztetek, akinek nem szemmagasságban, hanem monitor fölött van a tévéje falon? Ha dönthető állványon van, mennyire lenne zavaró úgy? Nem tudom másképp rendezni az szobám, hogy PC-hez meg TV-hez is egyaránt jó legyen a Dolby, csak ha egymás fölé teszem a két képernyőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest