- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz negyedes #101545 üzenetére
Én is szenvedek ezzel a fogyással állandóan, világ életembe bármit ettem nem híztam, de volt egy jó évem ahol valami történt mert plusz 30 kiló felszaladt (ez volt vagy 10 éve), azóta csiki csuki. 75 az ideális nekem, nemrég 97 is voltam...Viszont most pár hónapja, illetve most pár hete keményebben elkezdtem kajára oda figyelni, már 83 vagyok...Agusztás végére 75-80-ra le kell tolnom magam.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz negyedes #101545 üzenetére
Edzéstől nem nagyon fogsz fogyni, fuss-biciklizz-ússz.. az égeti a zsírt. Amúgy ha egy kicsit odafigyelsz a kajálásra, mondjuk no kenyér, fehér kenyér a klasszikus.. és nem iszol cukros löttyöket akkor már jó.
Én már 2 éve nem iszok ilyen szarokat, jó persze elmegyünk étterembe vagy buli van 1-2 kóla lecsúszik de amúgy otthon inkább víz. Előtte meg pörgött a coca-cola milkacsoki páros.
update: 2 hete kezdtem a diétát, a 2 hét alatt lement már 3 kg úgy, hogy figyelek a diétára és hétfő-szerda-péntek fél-fél óra szobabicikli, hármas fokozaton.
Tavaly amikor kezdtem az edzést olyan 86-7 voltam, nyárra lementem 75-re.. aztán visszajön kb minden majdnem 90-re (jó nyilván izom is jött fel 1 év alatt) most 78 vagyok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mozgásban a tavasszal megjelenő Atomfall
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyomtató topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...