-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz antosgyula #98618 üzenetére
Igen.
-
_Csaba_
senior tag
Lehet más gépen ment a letöltés a mérés ideje alatt. 20Mbit mobilra már nagyon jónak mondható.
-
Jackie_Chan
senior tag
Kíváncsiságból én is lemértem most wifin az I6-ot: Dl.:56,7Mbps Ul.:102,34Mbps Ping 15ms
[ Szerkesztve ]
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
B-L-A-C-K
titán
Ha a router tudja az 5Ghz-t tedd át arra. Nekem ~94/27-et lát a netem gépen kábellel. Telefonon 2,4Ghz-en ennyit, 5Gz-en ennyit (iPhone 6).
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz antosgyula #99242 üzenetére
Nyugodtan csináld meg, annyi lesz csak, hogy ha frissités érkezik majd később ehhez a két apphoz akkor az usa id-hez való jelszót kéri majd a store.
-
_Csaba_
senior tag
válasz antosgyula #100107 üzenetére
Azigen.. ilyet még nem is hallottam!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz antosgyula #100107 üzenetére
Youtube-on láttam már iPhone kékhalálokat, de még nem találkoztam vele.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Tibee86
nagyúr
válasz antosgyula #100190 üzenetére
[link] Hátlapra szerintem felejtős az üveg.
-
antosgyula
csendes tag
válasz antosgyula #101574 üzenetére
Erre esetleg valaki??? Please örülnék valami használható ötletnek, tapasztalatnak, javaslatnak stb... A tokokról már sok mindent tudok. De a kék képernyős hibáról annál kevesebbet...
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz antosgyula #101674 üzenetére
Szia! Régen jártam itt, de az én tanácsom egy restore. Esetleg külföldi fórumokon nézelődni kellene kicsit, hátha érdemes.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
oszy
veterán
válasz antosgyula #101574 üzenetére
Próbáltad már gyári állapotra állítani a készüléket? Ilyen esetben én ezt szoktam.
Egyébként ez új. ilyen hibával még nem találkoztam, sem a sajátomon sem más készülékén.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Diokhan
addikt
válasz antosgyula #101681 üzenetére
Nem tartom valószínűnek, de persze ez nem jelenti azt, hogy nem így van.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
r3dsnake
nagyúr
válasz antosgyula #103358 üzenetére
Vidd be iCentre-be, papír nem kell. (Futárral is lehet küldeni.)
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz antosgyula #103373 üzenetére
Nem, de ráguglizva a blue screen of death-re mások igen.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz antosgyula #103564 üzenetére
Raguglizva eselyes, hogy ram hiba lesz
"double bit error detected in ecc"
-
laszlolczka
őstag
válasz antosgyula #103712 üzenetére
A Simet most cseréltettem,tehát az kizárható.
[ Szerkesztve ]
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
tonyqa23
senior tag
Nekem is vágott sim-em van, olyan, h még a chip-be is bele van vágva. Mégsincs soha semmi baja a telónak. Ha emiatt lenne baj, akkor sztem sim kártyát kérne v eldobálná a hálózatot. Sokszor olvasom itt h rábeszélnek másik embert a sim cserére. Nekem 14 éves a sim kártyám, az lett megvágva, mégsincs baja, apámé még régebbi, anyámé is kb 13 éves. Semelyiknek semmi baja. Mondja már meg nekem vki, h mi tud benne elromlani, h mindig ezt a cserét javasoljátok, majdnem akkor is, mikor betörik a képernyő, vagy csíkozódik meg hasonló....Az újraindulásnak mi köze van a sim kártyához? Az tuti valami alaplap hiba vagy akksi érintkezés, feszültségingadozás, egyértelműen SELEJT darab.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Ragnar95
félisten
Köze sincs a 2-nek egymáshoz, a SIM csak a hálózati részt befolyásolhatja, szép is lenne, ha egy rossz SIM újraindíthatná a telefont.
Restore kell annak a telefonnak, nem SIM csere.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Gsx-rr
veterán
válasz antosgyula #103725 üzenetére
Garanciális? Akkor biztos visszavinném ,mielőtt kártyát cserélek ,mivel az nincs ingyen.
istnag: te olvasod is amit linkelsz?
"csak ezzel a sim kártyával (t-mobil),,t-s a teló is,, másikkal tökéletes, de a kártya is üzemel másik telefonban"egyik telefonban jó a sim a másikban nem? Akkor a telefon rossz ,vagy a sim?
2. Ezek szervizben reprodukált kísérletek ,vagy egy sima bejegyzés ,mint itt.
Láttad? Biztos így volt?
Tényleg meggyőző érvelés volt ,hogy simán van ilyen![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest