Aktív témák
-
Bling95
őstag
vélemény? snowboardozáshoz, osztálykiránduláshoz stb-hez kéne egy ütésálló vízálló valami...
a régihez: XMS-ből rendeltem végül az ipodot
-
Lmh
őstag
válasz
Csabee. #24536 üzenetére
Csabee és vadászcsiga: Nekem a gyorsaság a legfontosabb (ezért cseréltem le 2 hét idegörlő munkával 3G-t 3GS-re a közelmultban), ezért akkor egyelőre távol tartom magam az 5 fölötti verzióktól
Csabee, esetleg ha majd ugy döntök, hogy downgrade-elem 4.2.1-re, akkor írhatok 1 privátot 1 kisebb útmutatásért?
jilian: most töltöttem le a boss battlest- amit fentebb irtak. ez az első akciójáték ami 15 percnél tovább lekötött iphone-on xD majd azt is próbáld ki. Továbbá ha megtalálod amit kerestél akkor azért ird meg, hogy mi volt az xD
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
vadászcsiga #24569 üzenetére
Én megvettem az equ-t és tetszik is, de azért nem használom túl sokat mert a headset nem azt indítja alapból. Jó lenne ha be lehetne állítani.
600forintot egyébként nem ért nekem, de mostmár mindegy.[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
válasz
Solar_Wind #24596 üzenetére
Amire én gondoltam abban olyan "F16" szerű géppel kellett menni és állandó felülnézetben haladt a játék. azért egy próbát ez is megér.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Na ezért rá kellett szűrnöm a HSZ-eidre, hogy lássam a másik két playert is, de az egyik már sajnos fizetős...
Keep up the good work!
Köszi annak is aki az előző kérdésemre válaszolt!
-
Ha elolvastad volna a hozzászólásaimat a témában, akkor most ezt nem kérdeznéd... amit írtam,hogy a nagyker megtagadta a garanciát, azt is a szériaszámok alapján tette, amivel egyértelműen azonosíthatóak azok a termékeke, amiket a bolt nem fizetett ki nekik. Ezt az Apple is megtehetné... az egész, amit felvázoltam igaz, azonban az Apple-re vonatkozó rész hipotézis, senki nem állította, hogy tény, csak azt, hogy ilyen alapon jogi problémákra hivatkozva simán megléphetné. Ennyi.
-
Mela Kehes
addikt
Ma sikerült élesben tesztelnem az iGO Primo-t. Tökéletes, és még egyszer köszönöm azoknak, akik bátorítottak a megvásárlására.
-
norbi2010
őstag
Boss Battles?
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga #24582 üzenetére
Ezek SACD-ről lettek rippelve. De van egy sream bites felvételem (DSD) holnap megpróbálom az is ráheckelni, csak mint tech. érdekességet.
Jaaa, 192kHz-es 24bites felvételeket az OPlayer is vitte, amíg egy frissítésben le nem butították. Viszont az OPlayer a 192kHz-nél már szaggatott. Ez úgy viszi mintha MP3 lenne. Jó ez a Cyrus chip.
[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
Nem tudjátok mi ennek a játéknak a neve:
- repülős
- felülről nézős
- a kicsi repülőt kell előre/hátra/jobbra/balra irányítani
- csak lőni egyfeszt
- a fegyvered meg mindig egyre jobb lesz ha nem fingasz ki és mindig fel tudod venni az upgédet.bizti tudja valaki mire gondolok
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga #24582 üzenetére
Ne má, flackot is játszik?
Már próbálom is egy 192Mhz- el.
Meglátjuk meddig viszi. a 96KHz mtv. biztos.
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga #24575 üzenetére
Nem tudom honnan szerzed ezeket, de ez megint rohadt jól szól. Az hagyján, hogy van user EQ, de user effect résznél a lecsengéstől kezdve digitális komponensekbe is bele lehet nyúlni.
-
kenny123
addikt
Szeretném a napokban restore-olni az i4-et, ehhez kapcsolódóan szeretném kérni a segítségeteket.
Van valami BIZTOS megoldás, amivel megmaradnak a híváslisták, SMS-ek? -
jilian
addikt
Lenne egy progi amit le szeretnék tölteni, de azt írja, hogy NO... csak a magyar oldalon jó.
Ott természetesen van egy fizetős fiókom.
Kérdésem :
ha létrehozok egy amcsi fiókot, lesz-e valami összetűzése a két acc-nak az itunes-ban?[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Van benne EQ, igaz előre programozot
Nem nem van benne általad állítható is. Ráböksz alul az Effect list ikonra, ott szintén alul van egy User effect fül na ott van. Lehet állítgatni a csúszkákat de ha rányomsz az Auto-distribute freq-re valami alapján beállít egy auto értéket amitől igen igen jól szól.
[ Szerkesztve ]
-
szmmate
csendes tag
iPaddel sem akar menni.
Lehet, hogy a routerrel van valami galiba? -
SÖ
addikt
válasz
Itt vagyok, csak pár napja read-only. Van benne EQ, igaz előre programozot, most egyenlőra azt keresem hol lehet kikapcsolni, talán a live meg van OFF.
A másik lejátszóról is írok, meg az Arany Fülről. Lesznek még számológépek összehasonlítás. A lényeg, hogy pár jó cuccot összegyűjtve egy helyen megtalálhatóak lesznek.[ Szerkesztve ]
-
norbesz74
aktív tag
Nem tom, de marhára unatkozhatnak a modok.
Kaptam egy figyelmeztetést, mert privát dolgot nyilvánossá tettem.
Én meg marhára nem emlékszek erre, mert már 1 2 hete senkivel se priviztem.
Most akkor tök szenilis lettem és ne szóljatok be, mert úgy is elfelejtem. -
vadászcsiga
félisten
Lehet hogy kicsit unalmas de megint találtam egy zenelejátszót ez annyiban más mint az eddigiek hogy lejátsza többek közt a .flac formátumot, és ami még ennél is érdekesebb hogy egy komoly equalizer van beépítve. Kezeli a gyári lejátszóba feltöltött zenét is, plusz lehet bele feltölteni. Maga a felület elég csunyácska dehát amíg nincs szebb, jobb, olcsóbb addig ez is jó erre a formátumra. A leírás ázsiai de a program angol. Aki flacot hallgat annak érdemes kipróbálni, most ingyenes:
Capriccio(카프리치오) - 최고의 오디오 플레이어SÖ ha itt vagy mondj róla véleményt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
:MTC:kandur #24566 üzenetére
Maga szoftveres függetlenítés nem egy életbiztosítás a stabil működésre...
-
:MTC:kandur
tag
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, de nem találtam a problémámra megoldást, így itt kérdezném, hogy 1.tapasztalt-e valaki olyan hibát, hogy netezés közben(pl youtube) amikor scrollozok elkezd ugrálni a képernyő, és ilyenkor ha be akarok írni valamit, akkor félrenyomja, leüt egyszerre több karaktert, stb... szóval nagyon idegesítő. Volt már olyan is, hogy alvóból kihozva ugrált a screen. Ezeket kikapcs-bekapcs kombóval tudtam orvosolni, de már nagyon zavar. 4.0-m van, szoftveresen független. Nem akarok itunes-sal 5.0ra frissíteni mert akkor nem lesz független(ez igaz?).
2.halk a hangszóróm, ill. max hangerőn recseg csengőhangom. wtf?Kérlek segítsetek, mit tegyek?
Köszönöm!
-
szmmate
csendes tag
Nektek se megy most a Dragon Dictation, se a Dragon Search?
-
Lmh
őstag
válasz
vadászcsiga #24529 üzenetére
Mély köszönetem mindenkinek a véleményéért 3GS-5ös iOS témában!
ui. Jajj tényleg ott van, pedig kerestem is, de elsiklott felette a szemem. Köszi
-
-
FefeeX
veterán
válasz
Ragnar95 #24560 üzenetére
Az első ember, aki észrevette
Most jöttem ugyan, de már az első HSZ-ében is láttam, hogy ez a gond.
kisjimy: Ha a telefon írja, hogy wifin töltsed le, akkor hiába van aktív 3g-d roamingod vagy LTE-d, wifi kell neki és kész. Mert 20 mega a 3G-s határ.
Még jó, hogy nem restoroltál, mint ahogy itt ajánlották...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
ittakary #24551 üzenetére
Hát, sajnos nem "jött át" amit mondani akartam... mi van akkor, ha az Apple visszavonja a garanciát, miután kiderül, hogy csalt a bolt az áfával, és eljárás alá kerül az üzlet? Simán megteheti, ahogy a nagyker is megvonta, miután kiderültek a "turpisságok". Akkor lehetett lengetni a garancialapot, nem ért sok mindent...
Hangsúlyozom, ne legyen igazam, de nem árt résen lenni. Régebben én is győzködtem magam, ha kicsit is neccesnek éreztem az üzletet akkor is.
Mindegy, mindenki a saját hibájából tanul, de inkább ne legyen rá precedens. -
tamist66
csendes tag
A "24461" hozzászólásra tud valaki segítséget nyújtani? Kommy-nak köszi a választ, de továbbra sem tudom telepíteni az iTunes-t, hibaüzenet ugyanaz. Minden Windows frissítést telepítettem már...
-
Kommy
veterán
válasz
kisjimy #24548 üzenetére
Csak annyit kell csinálni, hogy az iTunes-ban rányomsz a restore gombra, persze a telefon csatlakoztatva van. Ekkor újrarakja a rendszert, a legújabba ami jelenleg 5.0.1. Viszont ekkor a telfonról minden adat eltűnik. Ezt egy backup készítéssel ki lhet védeni( minden csatlakoztatáskor csinál backupot, ha az utunes-ra van beállítva a backup készítés és nem a iclud-ra ilyenjkor meg amikor töltőn van és va wi-fi kapcsolat és nem használod)
Ha nincsenek egetverően fontos dolgok (pár napos talán még nincs), így új telefonként csinálnám, nem pedig backupból visszaállítást.
-
válasz
icecave #24505 üzenetére
Ez remek meg minden, és egyetértek veled, de mi köze is van ennek a Stylebolthoz? A touch és az iPad nem hardver, amit különböző mókolással kell gariztatni ha valami baja van:
Ha van garileveled, szó nélkül javítják (=cseréliK) EU-n belül bármelyik Store-ban vagy APR-ben, nem?
-
CoDWaW07
őstag
5.0.1-ről tapasztalatok?
Megszűntek a mikrolaggok pl iPhone 4-en? -
Ragnar95
félisten
HiCalc Pro 12 Calculators ingyenes
Nagyon jó program, van benne tudományos számológép, képes egyenleteket megoldani, grafikonokat rajzolni, van benne átváltó és pénzügyi számológép is
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok!
iphone4-em van, teljesen gyári, t-mobile függő.
5.0.0. volt rajta, most frissítettem OTA-n 5.0.1.-re.
10-15 percig nem találta meg a hálózatot, most már jó. kemény volt:más kérdés: icloud-ban nem látom a fényképeket, stb. csak 5 mappát: mail, contact, find my iphone, calendar, iworks
hol vannak a fényképek? telefonon a fotóadatfolyam "be" állapotban van.
köszi a segítséget,
ferikek
-
norbi2010
őstag
iTunes mi a bánatért törli le mindig az dolgaimat?Megkérdi hogy átviszem-e a megvásárolt elemeket,rányomok hogy ja de így is letörli...
-
törölt tag
Tethered JB-kel megadta megát a telóm. Redsnow-val a just boot opcióval próbálnám feléleszteni, de egy nem megy. nem a saját gépen próbálkozok, hanem egy olyanon, amire még sosem volt dugva a gépem, a drivert fel sem tudja telepteni, mert azt mondja dfu-ban van. Ezt a drivert fekl tudom tenni valahogy, vagy ilyenkor mi a teendő?
-
Ragnar95
félisten
válasz
snooze #24532 üzenetére
Private Photo Privacy Pro vagy az ingyenes verziója: Private photo Privacy Lite
Nemtudom, hogy az ingyenes mennyivel tud kevesebbet, mert nekem a Pro van meg. Az 2,99$-ba kerül,de én még akkor szedtem le, amikor éppen ingyenes volt, szóval lehet, hogy valamikor megint ingyen lesz azis -
kisjimy
aktív tag
Nekem valami válasz a fenti kérdésre? Jha és letöröltem az egyik appz-ot hogy majd letöltöm,és arra meg azt irta hogy nem tudja letölteni mert 20mb nagyobb használjak wifit,pedig aktiv az adatforgalom,meg a 3g is.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
vadászcsiga #24531 üzenetére
Köszönöm szépen!
SZERK: US vagy Magyar fiókot érdemes készíteni?[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
iTunes accountot hogy lehet bankkártya nélkül készíteni?
-
vadászcsiga
félisten
IOS5+3GS témához
Tényleg gyors GSsen azzal nincs baj bár vannak lassulások menüben, homescreenen (sokadik oldalról ugrás az elsőre), van sok idegesítő apróság is amitől idegbajt lehet kapni ilyen pl. a memóriaelfogyás Safariban: írok egy commentet ide, de meg kell nyitnom egy másik lapot hogy beillesszem a linkjét közben mondjuk még 2 lap meg van nyitva, ez összesen 4 nem olyan sok és mire visszatérek a commenthez újratölt a lap elveszítve ezzel az egész szöveget. A gépelés is akadós elég gyakran. Sokat kell figyelni a memóriára, taskok bezárogatása stb. A sok vacakolás lelassítja az élményt.
Engem ezek zavartak de sajnos megszerettem a 5-ös újdonságait főleg a locksreenes értesítést amiről már nem akartam lemondani. Szerencsére jött egy lehetőség hogy lecseréljem úgyhogy nem sokat gondolkodtam, feleségem megelégedéssel fogja használni ha végre érkezik cserekészülék a helyi T-be.
Ha rám hallgatsz 4.3.4-et vagy a 4.3.5-öt rakod fel nekem azok is villámként futottak rajta de az igazi jolly joker a 4.2.1.
JA, még valami: sokat szoktátok írni hogy milyen nehéz microsimet szerezni, ezzel is szerencsém volt mondtam a hölgynek hogy kis cserebere lesz mert a most vásárolt előfizut a feleségem használná de őneki nagy sim kéne viszont az én nagy simem helyett micro kellene, azt mondta semmi akadálya ingyen kicseréli pötyögött valamit és már érvénytelenítette is a GS-ben lévőt, kaptam egy microsimet. Szeretem az ilyen profi ügyintézést.
-
Ragnar95
félisten
válasz
snooze #24526 üzenetére
Én a Private Photo-t használom erre, az külön mappa, abba invertálod az elrejteni kívánt fotókat, majd törlöd őket a gyári fotómappából
És ha esetleg megint vissza akarod őket rakni, csak exportálod őket a gyáriba Private Photo-ból
De JB-vel asszem a Secret Folders-el lehet programokat és mappákat tikosítani
Orient84: nekem is ezt csinálja i4S-en Wifin3G-n próbáltad már?
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
hali!
fotomappákat lehet valamilyen progival titkositani? -
kisjimy
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem van h letöltöttem pár appz ot, de mosteg nem indulnak el. Csak a gyáriak. Free appz ok pl IM+. valami otlet?
-
FefeeX
veterán
válasz
icecave #24505 üzenetére
Sajnos nagyban jó az ilyet csinálni, és sok esetben egy darabig még a szemétkedőket védi a törvény is, illetve meggátol téged a jogod érvényesítésében. Tehát azért nem árt vigyázni. Van egy nagyobb horderejű ügy, ami újságba való lenne minimum, de sajnos nem áll felhatalmazásomban beszélni róla, minden esetre annyit elmondanék, hogy főleg vidékiként én eléggé megbíztam az emberekben, de mióta itt élek BP-n (9 éve), azért elég nagyot változott a dolog. Vigyázni kell, no, mert tűnhet valaki megbízhatónak, ha rá vagy utalva, elég ha egyszer dönt máshogy...
-
Ragnar95
félisten
válasz
adnoctum18 #24512 üzenetére
Csak JB-vel oldható meg, iBlacklist a progi neve, ami erre (is) jó
Bling95: természetesen, mivel NINCS új iPod Touch, teljesen ugyanazt a 4.generációsat árulják, ami tavaly nyáron megjelentettek... -
Lmh
őstag
válasz
máyköl #24507 üzenetére
Tudod hány hozzászólás érkezik ide 1 nap? Többszáz! De amúgy igazad van, elismerem, h utána tudok nézni, utána is néztem.
De egy részkérdést továbbra is fenntartanék:
Milyenek az 5+os iOS-ok 3GS-re. Azért kiváncsi lennék pár tapasztalatra innen is.
Előre isui: hogyan lehet a hozzászólás egy részét offtopikká szürkíteni?
[ Szerkesztve ]
-
adnoctum18
senior tag
Megoldható az Iphonenál, hogy a rejtett számról hívókat blacklistre tegyem?
Gondolom csak JB-vel ugye?
Ezért fogok JBzni baszki, bosszant a sok telemarketinges szemét.
-
válasz
kejfel #24508 üzenetére
iPad 1 topik, iPad 2 topik. Itt előbb kapsz választ, mint iPhone-os topikban...
-
Bling95
őstag
még mindig offolok: a 4G-s ipod touch tokok jók az új fajtához is igaz?
mert tudtommal semmi nem változott rajta csak van fehérben is -
-
válasz
ittakary #24501 üzenetére
Nézd, amíg nem "égettem" meg magam, én is lazán elsiklottam ilyen dolgok mellett. Jó eséllyel nincs itt semmi buktató, de mint mondtam, nekem az esély az elég, hogy visszakozzak előző tapasztalatokra építve (igen, az ár vonzó, mikor megláttam annó ezeket, hogy garancia, új, stb, jobban állt a bré, mint 70 éves nagyapónak egy levél viagrától, szóval tudom, mekkora a vonzereje).
A lényeg, hogy a HW-es vásárlásoknál is minden klappolt, hogy a boltban is voltam, többször is, ismertem mindenkit, kaptam rendes garlevelet, és úgy voltam, hogy mi baj történhet, hisz még ott a nagykeres garancia, ahonnan hozták, vagy ha becsődöl, törvén szerinti jogutód is kell,hogy legyen, pont a garanciális ügyintézések miatt. Aztán szépen sorban kiderült a dolog, csávó lelépett, a munkatársak mindent rá hárítanak (hogy nem is tudtak róla, na persze, ők is ott voltak mindig, mikor mentem a cuccokért), ők a nagykerhez küldenek, nagyker meg elzavar, mert visszavonta a garanciát arra hivatkozva,hogy a bolt nem fizette ki a hardvereket. Jogutód meg még mindig nincs, és húzhatják egy darabig...
Gyakorlatilag erre a tapasztalatra építve ezen cuccoknak is lehet hivatalosan beregelt Apple garanciája, de ha egyszer kiderül,hogy csaltak az áfával, stb. jogi úton szépen az Apple úgy visszavonja erre hivatkozva a garanciákat, hogy "öröm lesz nézni".
Hozzáteszem, szeretném,ha sosem lenne igazam jelen esetben, de jobb félni, mint megijedni.Na, mindegy, bocsánat az offért, de remélem, azért tanulságos a dolog.
-
Skinee
csendes tag
sziasztok!
tegnap valamiért újraindult a telóm és mivel jb-zve van nem indult ugye be. hazajöttem próbáltam just boottal de így sem indul be a teló. bejön az ananász és ott megakad, valamiért nem akar bekapcsolni... valaki találkozott már ilyennel?
-
válasz
Bling95 #24500 üzenetére
De srácok, Apple cuccoknál nem az embernél garanciáztatsz, hanem az Applenél
Magyarul ha van hivatalos garileveled, akkor onnantól kezdve nem tökmindegy hogy honnan van a cucc? Szvsz Stylebolt jó lesz
Én is most veszek tőlük iPadet....
Vagy jó, gondolkodjunk sötéten: mi lehet a buktató?
#24486 Kommy: köszönöm a tanácsot, kilőttem azokat is
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Külpolitika
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Ukrajnai háború
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik