Aktív témák
-
Bling95
őstag
Na megjott a papirom a T -tol hogy 5600 ra modosul az elofizetesem....
Azert ez igy eleg inkorrekt, 5000 is ugyvolt hogy oke meg belefer erre most joesetbe havi 6 lesz( sot meg a tulforgalmazott dijakat is emeltek)Eleg merges vagyok
-
kenny123
addikt
Napokban volt itt egy srác, akinek a baratnojere rasoztak 220k-ért egy klon iphone4s-t. Annak mi lett a vége?
[ Szerkesztve ]
-
Sur1G
aktív tag
Van egy számomra idegesítő dolog, nem tudom, hogy másnál is jelentkezik vagy csak én vagyok fogyatékos, de ha úgy 4-5 percnél tovább nem nyúlok a telefonhoz és alvó állapotból rányomok, hogy kapcsoljon be kb 1 másodperc amég reagál. Utána gyors meg minden, de néha zavaró. (iphone 4S)
-
Szecsy
aktív tag
mondjatok ios 5 ben rejtett tulajdonságokat:d
-
vans?
őstag
Black Friday!
-
Parameter
csendes tag
Sziasztok,
Egy csajszi ismerösömnek az Iphone 4S készüléke fura dolgokat művel
1. mikor a kontaktokból hívnék vkit, akkor egyszerűen visszaugrik a menübe és ennyi.
2.ha egy új számot mentenék akor szinén ez a jelenség
3.a csajszika windows xp-ről szinkronizált és az összes kép felkerült a készülékre. A giksz ott van hgy nem tudunk sehogy se törrölni képet!előre is köszönöm szépen!
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
twingos
tag
üdv
Akinél még mindig vacakol az album borító az kipróbálhatja ezt. Nekem megoldotta.Igaz nincs sok kb 40 album,vegyes felbontással,de kritikán aluli volta használata.Most viszont pöpec lett.
üdv
-
Mancsy
HÁZIGAZDA
Köszönöm mindenkinek a segítséget az Apple-kábel és az USB-s hosszabbító keresztezésében!
Találtam itthon egy 2 métereset, működik, végre jó hosszú, és ráadásul a hosszabbító is fehér
Remélem azért nem lassul nagyon a töltési idő. Bár nem vagyok akkora hardcore user, hogy akkucsomagot tartsak a kabátzsebemben -
Tnagy85
csendes tag
Sziasztok!
Arról szeretnék érdeklődni, hogy van e köztetek olyan, aki segíteni tudna nekem abban, hogy milyen módon lehet feltölteni applikációkat az app store-ba, valamint milyen feltételei vannak a dolognak?
Előre köszönöm a segítséget!
Üdv,
T.Nash
-
Lmh
őstag
köszi a válaszokat
-
Lmh
őstag
USB-n keresztül is uolyan gyorsan tölt a teló mint konektorrol?
-
fazr
senior tag
Láttátok már az iBlacklist Managert AppStore-ban? (Top 25 listában most 14.)
Tele van fake 5*-os google translate-tel magyarra fordított értékeléssel, viszont a program (elvileg) nem működik. Azért van néhány fejlesztő aki elég mélyre süllyed... -
PredatorNo1
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék:
Nagy előnye a gmail naptárnak, hogy kérhetek sms értesítést is! Ezt az iPodon keresztül nem lehetne beállítani?Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Mancsy
HÁZIGAZDA
válasz
majestic #25572 üzenetére
Erről mesélnél nekem bővebben picit? Mennyivel lassabban tölti fel?
Mert a gyári 1 méter rövid, hosszabb meg csak utángyártottban van, az is a legtöbb helyen hiánycikk. De ha egy hosszabbító is megoldja, akkor úgy egyszerűbb lenne, meg olcsóbb. Gondolom az akkunak nem lesz baja hosszútávon?
-
sp@rtan
senior tag
válasz
vadászcsiga #25524 üzenetére
Minek ez, Siri akármikor megmondja hány nap van még Karácsonyig.
-
Szublimált az E: meghajtómról az iTunes media könytáram... Copás
[ Szerkesztve ]
-
Mancsy
HÁZIGAZDA
Egy sima USB-s kábelhosszabbítóval nem lehet megtoldani hosszában a gyári Apple kábelt a töltőhöz és/vagy dokkolóhoz?
Elbírja vajon amiket kell (áramerősség, stb., nem tudom), biztonságos úgy? Vagy hülyeséget találtam ki? -
h1n1_900
senior tag
válasz
h1n1_900 #25542 üzenetére
Erre esetleg valaki?
Illetve másik gondom. Beírom az S/N számom ezt adja ki
-
kenny123
addikt
Ingyenes vicc/poén/poénos képregény appot tud valaki, ami kommunikál magyarul?
Valamint, amolyan multejjel.hu, vagy QDB szerű sztorizgatós oldal? -
SÖ
addikt
válasz
Ragnar95 #25549 üzenetére
Hirtelen ez a kreatív reklám jutott az eszembe, szintén Azsiából.
Válasszon Rolexet
- Órát keres?
- Számít a mínőség?
- Nem akar elkésni sehonnan?
- Nem kell Svájcra utaznia, elég Hong Kong-ba ugrania.
- Kedvezményes charter járataink az üzletünk előtt állnak meg.
- Elfogadunk American exprest, MasterCardot, kígyót, békát, orszarvú tülköt, és cápa uszonyt.
- A magas minőséget képviselő sorjás szerkezetekre 'élethosszig' garanciát vállalunk, és azt minden esetben be is tartjuk.Csak szánalomból írjuk az óráinkra a made is swiss feliratot, mégis csak tőlük másolunk, de sajnos a svájci mérnökök nem elég kreatívak. Mi tudjuk mi kell az embereknek, receptünk a következő.
1. Nézzünk ki egy sikeres márkát, ami már bizonyított.
2. Csábítsuk el a legkorruptabb alkalmazottakat - lehetőleg ne a portást.
3. Terveztessük meg vele a MI termékünket,
4. ...és ezt készítsük el keménypapírból, rozsdás szögből, a lényeg, hogy ócó legyen.[ Szerkesztve ]
-
Szecsy
aktív tag
na leszedtem az ötöst minden rendben vele annyit áruljatok el miket kell akksikiméléshez kikapcsolni
-
Mexildos
aktív tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudok SMS-be ékezetes karaktert írni úgy, hogy ne 70 karaktert tudja csak elküldeni? Mit kell átállítani?
-
Cybertrone
veterán
Van a haztartasba S2 de recsego muanyagot kapok 25kert is! A kijelzoje szep, de magas fenyeron az is merul mint az allat... Ennyit errol!
-
Roland93
aktív tag
iPhone-omhoz ikon 200-as díjcsomag van, ebben ugye 200 perc lebeszélhetőség, 100 db sms, és 1 GB net van.
Az lenne a kérdésem, hogy miért ír ki 900 ft-ot, ha a 1730-as számra elküldöm az A betűt?
Nem értem minek ír ki összeget, ha ez havi 4990 ft.-
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Ezen akkorát röhögtem, főleg az utolsó mondaton.
http://blog.web4.hu/mobilweb4/index.php?domain=iworld&article_html=a-samsung-kokemenyen-odaszol-az-iphonenak&p=0
-
Ragnar95
félisten
Én nem próbáltam,de teljesen jól kell, hogy működjön, mivel a redsn0w-t nem szokták bugosan kiadni. Én iPod Touch 4G iOS 5.0-t JB-eltem ezzel, nincs vele semmi probléma és írták már többen, hogy i4 5.0.1-et JB-eltek így és azzal sem volt probléma.
h1n1_900: old bootrom 3GS-re untethered a JB a bootrom exploit miatt -
gYaLo
őstag
Kicsit le vagyok maradva a topikot illetően, valaki ezt kipróbálta már, ha igen akkor mit tapasztalt: ?
iPhone 3GS 5.0.1 JB
Előre is köszi a válaszokat. -
geri005
tag
Kérdésem a következő volna:
Adott egy iPhone 3G. Használtan jutott hozzánk, a kijelzője (vélhetőleg) hibás. Mikor bekapcsoljuk alvó állapotból, először tök sötétek a pixelek, majd lassan elkezdenek kivilágosodni, van egy pont ahol egészen korrekt a kép, majd elkezd tovább világosodni, és végül szinte invertálódnak a színek, a feketéből fehér lesz stb...
Érdemes kijelzőt venni hozzá, vagy alaplapon lehet valami gikszer? -
h1n1_900
senior tag
Gyors segítségre lenne szükségem. iPad-os koromban jó sok játékot letöltöttem store-ból. Most ugye i4-em van és folyamatosan vissza akarja tenni azt a 150játékot. Ezt valahogy ki lehet törölni onnan?
-
Myth
aktív tag
Nem tudom mennyire tartozik ide ha nem akkor bocsi de esetleg nem tudtok most olyan helyről ahol 0% thm-el lehet apple cuccokat vásárolni?
-
nofi
addikt
válasz
Totheground #25539 üzenetére
Bocsi, rosszul tettem fel a kérdést. Tehát van pár albumom melyeknek hiányosak a tagjei és ezeket szeretném automatikusan kitöltetni az iTunes adatbázisával, ha volna rá lehetőség. Elvileg régen is volt olyan, hogy mikor grabbeltél cd-t akkor egy adatbázisból (pl.: cddb) lekérhetted az adatokat.
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz
Totheground #25536 üzenetére
"Az iTunes nem képes az olyan dalok, CD-számcímeinek beszerzésére, melyek nem az iTunes-ból kerültek importálásra" hibaüzenetet kapom minden esetben. Mit csinálok rosszul?
-
StLui
veterán
válasz
sirarcheer #25528 üzenetére
azért ez annyira nem meglepő, vodások igo-t használhatnak ingyen t-sek navigont, akinek bejött az ezeket meri ajánlani, sygic hol ingyenes?
-
nofi
addikt
iTunes-szal kapcsolatban lennének kérdéseim:
- Ha letöltök albumborítót akkor lehet abból később bajom, hogy nem iTunes-ból vásárolt albumhoz töltöttem le bortót?
- ID3tageket hogyan lehet kitöltetni az iTunes-szal? -
jilian
addikt
Valaki emlegetett egyszer olyan kamerát ahol tud felbontást állítani.
Hát tessék:
most ingyenes FiLMiC ProNekem meg kéne olyan progi ahol le tudnék titkosítani bizonyos sms/kontakt/kép/felvétel -eket.
-
Myth
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy vodafone függőként feltöltőkártyásan mennyi a 3gs? Vagy egyáltalán lehet így venni vagy csak előfizusan mátrixos tarifával?
-
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga #25524 üzenetére
És aki nem várja?
-
vadászcsiga
félisten
Aki tűkön űlve várja a karácsonyt annak ajánlom a most ingyenes Christmas Countdown-t.
-
majestic
őstag
válasz
Hókusz Pók #25518 üzenetére
Én nem merném megrendelni innen...
-
paavoo
aktív tag
Masnak se jo app telepites? Kidobja ikont fokepre es varakozast ir, 2 oraja meg jo volt.
-
Solar_Wind
senior tag
-
Ragnar95
félisten
válasz
Szerintem fake, nemhiszem,h 350fontért megkapnál egy iPhone 4S-t, vagy ha meg is kapod, valószínűleg lopott a teló....De ez csak találgatás, ez a te döntésed
-
hemaka
nagyúr
válasz
feltűnően olcsó
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok! ne haragudjatok, hogy ide írok, de teljesen új vagyok/leszek a témában (iPhone) és hírtelen nem tudtam eldönteni, hol is tegyem fel kérdésem, ami roppent egyszerű és rövid. Szóval! Szabad itt [link] megrendelnem a 4S készüléket, vagy fake az oldal szerintetek? Egy barátom kint él Angliában 2-3 hét múlva jön haza és addigra megrendelhetné.
-
Stiegliz
tag
nos, eltelt a 15 nap van egy ilyen a garancia papperon... link ( amit a t-topikba megirtam...)
nos, a kérdés,h mivel nem javitanak, ezért nem is rendelnek alkatrészt, ezért hogy értendo a 15 napon beluli szandék amit a kedves kollega irt. ?" Az aktuális jogszabály azt írja, ami a linkben szerepelt (törekednie kell a kötelezettnek a 15 napon belüli javításra). Amennyiben bizonyítja, hogy törekedett (pl. megrendelte 15 napon belül az alkatrészt), akkor megfelelt a jótállási kötelezettségeinek. (Sajátos magyar EU-s jogharmonizáció.) "
akkor most ez ,hogy is van ?
-
Ragnar95
félisten
válasz
sirarcheer #25512 üzenetére
Én használtam már mindkettőt, most épp a Navigont használom. Amúgy ha szerinted ezek sz@rok, akkor mondj már légyszíves alternatívát...
(Esetleg TomTom,de más nem igazán van...)
Amúgy valami ingyenes app-et tudna valaki ajánlani, ami kezeli a word,excel,ppt fájlokat és akár emailből is lehet bele importálni őket?
-
sirarcheer
senior tag
Azok akik az IGO-t és a Navigont ajánlgatják, használják is rendszeresen az adott progikat?
Én használtam mindkettőt és szerintem xarok, és az Itunes-ban elolvasva az értékeléseket ezzel nem vagyok egyedül. -
-
zotyesz66
őstag
válasz
icecave #25508 üzenetére
Igen, pont az iTunes-ban vettünk zenét
De most már ingyenest sem enged letölteni, sőt, frissíteni sem enged semmit.
Hozzáteszem, egy Apple ID-re két iPhone van regisztrálva, nekem gyanús hogy emiatt van az egész mizéria, pedig tök legális mindkét teló. Ráadásul mindkettő a nejemnél van. Viszont, az ügyfeles lány azt mondta, hogy ezzel nem lehet gond... :S[ Szerkesztve ]
-
h1n1_900
senior tag
Sziasztok!
Gyors segítség kéne. Most megyek használt iphone-t venni. (4 32GB gyári független elvileg)
Mit nézzek meg rajta esetleg ellenőrizzek, hogy tuti ne verjenek át semmivel?
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Külpolitika
- További aktív témák...