Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAd_82
aktív tag
Na szép, lesz megint mibe ölni az óráimat.
Megjelenéskor vettem meg pc-re és emlékszem mennyire rosszul futott az akkori gépemen de low/mid grafikával végignyomtam, majd pár év múlva egy jelentős upgrade után full graffal ismét és ég és föld volt. Most itt az új lehetőség, várós -
xandrush0831
tag
Na akkor ezt lehet újra is tolom. Az első PC-s megjelenésnél játszottam ki, fő dolgokon kívül szerintem nem sok dologra emlékszem belőle.
Kivéve a Lamar roasts Franklin részt, azt szóról-szóra.Akkor még nem volt meme, de szerintem fél órát röhögtem rajta.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Igen, GTA V-ből lényegében 3 kiadás létezik. a Gen7 alapú ami csak Xbox360-ra és PS3-ra jött ki. a Gen8 alapú, ami a PS4/One/2015-ös PC-s kiadás, és a Gen9 ami meg a PS5/Series X|S és a 4-én megjelenő PC-s kiadás lesz. Igazából hívhatjuk ezt a Remaster remaster-jének.
Ami amúgy kicsit konzolos szemmel zavaró lehet ebben, hogy ezért az "Upadte-ért" konzolon fizetni kellett. Még kedvezményt se kapott senki mint anno amikor kijött a PS4/One-os verzió (ott egy ideig volt olyan, hogy ha anno "megvetted" az összes ingyenes PS3/Xbox360-as DLC-t, akkor 33%-ot elengedtek a PS4/One-os árából.
Viszont ott érthető is, hiszen ott ilyen esetben egy lemezes verzióval a fél világnak ingyen járt volna a jelen generációs kiadás. Bár ez is megoldható lett volna. -
Cassi
őstag
Ez egy masszív update, gyakorlatilag egy remaster. Nem hinném, hogy a fejőstehenüket, a legismertebb játékukat agyonvágnák egy DX12-emulációs réteggel. Az egyetlen kérdés, hogy miért nem jött ki korábban.
-
negyven2
veterán
A Legacy verzió az a 2015-ben megjelent PC-s kiadást jelenít! Valószínűleg azért írja ki, hogy nem felel meg a minimum követelménynek, mert nem ismeri fel a kártyát (lévén egy 2015-ős kiadás).
A cikkéhez egy kis kiegészítés:
A március 4-én érkező ingyenes frissítést itt úgy kell érteni, hogy egy szeparált, külön kiadást kapsz meg ingyen, ha már rendelkezel a korábbi kiadással (eleve mind a két kiadás fent lehet akár egyszerre is)! Ezt bár így konkrétan nem írták le, de szerintem elég egyértelmű. Főleg annak tekintetében, hogy azt viszont leírták, hogy az Online és a Story profilodat migrálni manuálisan (az Online-t egyszer lehet csak).
Vagyis a PC-s lényegében nem megkapja a PS5/X|S frissítéseket, hanem az oda készült verziókat adják ki PC-re a mostani mellé (mert ezt is leírták, hogy mindenki aki megkapja aki rendelkezik a PC-s verzióval és március 4 után aki megveszi az megkapja a 2015 óta elérhető "Legacy" és a március 4-én megjelenő "Enhanced" kiadást is!
A cross-play is azért nem lesz elérhető, mert játékmenetbeli változások is hoz az új kiadás. Pl. a gta+, új versenyek és járművek és pár ezzel érkező új helyszínek (főleg épületbelső). De talán a legfontosabb, hogy ebben a verzióban megnövelték a járművek maximális végsebességét, és gyorsulását. -
tibaimp
nagyúr
Várós, és valszeg újra is fogom tolni.
A W3-as részét nem értem a hírnek! Én pár hónapja toltam ki a next gen frissítéssel a W3-at, nagyon szép lett és jól is fut.
-
okostibi2
kezdő
Hát ahogy nézem kb összes GTA kapott kisebb felújítást/ frissítést az évek alatt (pl.: GTA III Definitive Edition - 2024...)
De ez megoldja a 170-180+ fps esetén szaggat a játékot majd (Új gépeken gyakran volt régebben ez)? -
podtibi
senior tag
Nem késtek el ezzel egy "kicsit"? Azóta már a modderek jobbat összeraknak a játékból.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Rockstar Games sugárkövetést, felskálázókat, illetve DirectStorage támogatást hoz a népszerű játékba.