Aktív témák
-
-
-
Rolidave007
csendes tag
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Orient84 #48533 üzenetére
iTunes-on belül konvertáld, az legyen az első. Jobb klikk, es ott van. Hogy pontosan, hogy írja nem tudom most, mert már nem vagyok gép előtt. Ha átkonvertáltad, meg fog jelenni az eredeti .mp3 alatt. Az .mp3-at töröld is ki rögtön, hogy ne zavarjon be. Ha csak átírnád commanderbe m4a-ra, attól még az nem lesz az
De ha így se megy, majd holnap küld el amiből szeretnel csengőhangot, megcsinálom neked, ahogy szoktam, visszaküldöm, és megnézed azzal, ha akkor se lesz jó, akkor valami nagy gubanc lehet az iTunes-oddal.
[ Szerkesztve ]
-
-
Orient84
aktív tag
válasz
Orient84 #48494 üzenetére
vmi nem okés.
máskor rádugtam a gépre,egyből elkezdte felmásolni a gépre az új progikat,stb,most meg semmi.rámegyek az alkalmazásokra,alul szinkronizálás lenyomja a 3 lépést és kb. ennyi.
vagy ha kipipálom az alkalmazások szinkronizálását,akkor a gépen lévő alkalmazásokat ami semmi,tolja rá a telefonra,magyarul eltünik minden,érdekes:S -
Tibee86
nagyúr
válasz
Orient84 #48490 üzenetére
Pont azt írom, hogy akkor nem szokta engedni, ha a csengőhanggal nem jó valami. Próbáld meg újra megcsinálni a csengőhangot, gondolom tudod, hogy kell, de azért belinkelem, így biztos, hogy mennie kell [link]
(#48494): Ártani nem árthat, mert ahogy írod, nem csak a csengőhangokkal van a gond. Lehet az majd megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
Orient84 #48479 üzenetére
Megvan még a régi gép? Ha igen, mentsd le az iTunes Library-det a c:\users\username\music\itunes mappából, illetve az alkalmazásaidat az itunes\itunes media\mobile applications mappából, ezen kívül a filmeidet+zenéidet se ártana átrakni ugyanoda az új gépre, ahol eddig voltak.
Ha nincs meg a régi gép, akkor a zenéidet a Song Exporter progi segítségével tudod lementeni, az appeket pedig már leírták, hogy tudod. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Orient84 #48476 üzenetére
Hogy érted azt, hogy "elég nehezen tudom szinkronizálni az új géppel az Iphone-om."?
Egyébként le kellett volna mentened az iTunes könyvtárat, feltenni az új gépre, és akkor ott lenne minden, bár a zenéket nem tudom, az szerintem nem.
__H4X0R__: Most nézem, ezt eddig nem is tudtam[ Szerkesztve ]
-
kisbandima
tag
válasz
Orient84 #29204 üzenetére
Internet biztosan kell, hogy tudja ellenőrizni, hogy Vodafone-os vagy-e. Ha nem akkor is fel lehet tenni, csak nem fog működni a navigáció. Mivel a Vodafone-os iGO még nem támogatja a 4S-t, viheted ahova akarod, amíg nem jön ki hozzá a frissítés úgysem fog menni. Az AppStore-ban nézd meg a hozzászólásokat, ott is panaszkodnak akiknek iPhone 4S van.
-
kisbandima
tag
válasz
Orient84 #29197 üzenetére
iPhone 4S-ed van? Mert azt csak a legutóbbi iGO Primo frissítés után lett támogatott. A Vodafone-os iGO-t pedig annyira nem frissítették, hogy még csak nem is Primo, hanem még a My Way. Ami érdekes, mert a fejlesztők azt írták a Primo megjelenésekor, hogy az ingyenes Vodafone-os verzióból is lesz Primo.
-
Atikusz
senior tag
-
hemaka
nagyúr
válasz
Orient84 #27624 üzenetére
Mert a spamelés miatt, csak a netes szolgáltatódon küldheted az emaileket. Régen lehetett össze-vissza bármilyenről küldeni, volt is spam rendesen. Azóta bevezették ezt a korlátozást, így csak a meglévő netes előfizetéseddel küldhetsz mailt, a szolgáltató pedig vállalja, hogy szűri a maileket, ha spamelésre használod.
Ez nem jelenti azt, hogy kisspista@pr.hu mail címről lesz küldve a mail(nem ez lesz a küldő), mert oda bármit beírhatsz(nyílván azt, amit használsz és beállítottál a bejövő maileknek). Csak a pr mail szervereit használja a küldéshez.Szóval használd a pr telecom beállításait:
E-mail cím: kisspista@pr.hu
Kimenő levelek SMTP kiszolgáló: mail.pr.hu
Fióknév: kisspista@pr.hu /teljes e-mail cím/
Jelszó: "jelszó"[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz
Orient84 #27616 üzenetére
Küldő szervernek az otthoni netes beállításokat kell megadni. Kipróbáltam, működik rendesen.
ha tés vagy, akkor:
Host: mail.t-online.hu
User: amit netnél is használsz
Password: szintén
SSL: ON
Auth: password
Port: 587Ha esetleg nem megy, akkor jelentkezz be a tés oldalon.
Szolgáltatásaim » Az Ön internet előfizetése » beállítások, ott megtalálod a mail-t is, változtass jelszót, majd írd át a telefonban is.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
Orient84 #27610 üzenetére
Itt van róla egy leírás
A freemailnek nincs csak smtp szervere, így a saját szolgáltatódét kell beírnod,de így sajna csak otthonról fogsz tudni küldeni,ha máshonnan is szeretnél, akkor a másik szolgáltató smtp beállításaival hozzá kell adnod még egy smtp-t -
válasz
Orient84 #24493 üzenetére
Ha esetleg wifin vagy, próbált 3G-ről aktiválni (bár ha kocsiban ülsz, amúgy is mobilnetről próbálkozna gondolom. Ha ez sem segít, akkor újratelepítés talán. Én egyszer próbáltam a vodáat, mikor még oda tartoztam, és első indítás után kellett aktiválni, aztán nem kérdezett rá többet.
Bling95: valószínűleg áfa nélkül tolják, csak tesznek rá,hogy még azéért legyen hasznuk. Itt is volt a pH!-n ilyen hardveres ember, eladott pár ezer hardvert, aztán lelépett egyik napról a másikra, garancia meg ugrott mindenről. Én is vettem tőle pár cuccot. Azt mondom, érdemes vigyázni, ez előbb említett embernek is millió pirospontja volt (w.daywalker)...
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
válasz
Orient84 #23655 üzenetére
iBooksot felteszed telóra, szinkronizálsz egyet a géppel, ekkor megfog jelenni a gépen egy Books fül, pdf-et ide behúzod, beállítod, hoy automatán szinkronizálja a könyveket, szinkronizálsz és iBooksban ott is lesz a pdf
De ha megnyitod az iBooksot, akkor nyomj rá a books feliratra és válts át pdf-re
-
válasz
Orient84 #23655 üzenetére
Úgy,hogy letöltesz egy pdf readert (ingyeneset, vagy fizetőset), majd szintén felül (ha rádugva a telefon) alkalmazások fül, ott legörgetsz, és ráklikkelsz az appra, majd jobb oldalra betallózod/behúzod a pdf-et. Persze, lehet pdf-et is elég behúzni, mint a csengőhangokat, és akkor könyvként ugyanúgy beteszi, ezt nem tudom, mert goodreader-t használok, és az első módszerrel tolom fel a fileokat.
-
válasz
Orient84 #23649 üzenetére
1. Használd a szerkesztés gombot...
2. Csinálj egy könyvtárat a gépen, másold oda a csengőhangokat. Ezután indítsd el az iTunes-t, és az összes csengőhangot húzd bel felül-re, ahol a zene, filmek, podcastok,stb cuccok vannak. Dugd a telefont az iTunesra. Fent válaszd a "hangok"-at. Pipáld ki,hogy hangok szinkronizálása. Aztán szinkronizálj.
szerk: most látom, hogy ezek megvoltak
Nekem pl. nem kellett újraindítás, egyből látta a telefon, néha trükközni kellett az minden hang/kiválasztott hangok syncelésével, egyiknél látta, másiknál nem.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Orient84 #23519 üzenetére
Háát lehet vele trükközni, erre akkor jöttem rá amikor már javában 4.3.3-nál tartottunk és visszatértem 4.2.1-re. Ha ki-be kapcsoltam a mobilnetet egymásután, vagy a 3G-t, vagy mindkettőt akkor hajlandó volt azonnal megtalálni a netet különben jó 10 percet kellett várni hogy észhez térjen.
manchester85
Csak azért kérdeztem mert olyan csomagokat ajánlasz itt néha amiről nem is hallottam pedig azt hittem én is képben vagyok, legalábbis T szinten.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Orient84 #23498 üzenetére
Rányomsz a csengőhangra az 500000+ programban, majd ott van, hogy "send via e-mail". Megadod az e-mail címedet, elküldi neked a csengőhantot mailben. Azután csak berántod iTunesba és synceled (vagy elmented az emilből a többi közé, ha már van pár csengőhangod, és úgy synceled).
Shodan: Köszi, engem is érdekel, hogy vajon működik-e, a későbbiekre való tekintettel.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
Orient84 #23434 üzenetére
iRinger 2.6 csak rákattintasz a képére és már indul is a letöltés
ha elkészül, akkor a C:\Users\Username\Music\iTunes és itt lesz valahol egy Ringtones vagy valami ilyesmi nevű mappa (most sajna nemtudom pontosan megnézni, mert a gépem szerelőnél van), oda bemásolod, majd behúzod iTunesba és következő szinkronizálásnál felkerül az iPhone-oda[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Orient84 #23320 üzenetére
en egyet tudok.
nekem a 4S eddig merult mint az allat, - errol hisztisztem tegnap itt -, de este feltettem 5.0 helyett az 5.0.1- et es nekem nagyon jo lett az uzemido.
most 53% es a statisztika szerint: 14 o 35 perc keszenletbol 2 o 42 perc a hasznalat.
ez nalam mar optimalis.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- PlayStation 5
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Politika
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik