Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
AMATŐR #25213 üzenetére
Az iTunes Librarydet másold át, mert különben törlődni fognak a zenék, ha nem kézire van állítva a szinkrinizáció. (Win7 és Vista alatt a C:\Felhasználó\Felhasználónév\Zene\iTunes)
Orient84: JB nélkül nem, JB-vel Celeste nevű tweak-el lehetDe pl. Bump-al wifin keresztül lehet küldeni jb nélkül is
SolarWind: szerintem igen, ugyanolyannak kell lennie a backup fájlformátumának[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
Na jó, de kötbért nem szedhetnek tőlem, a díjcsomi utáni felbontáskor. Készülékre már lehet.
De ez akkor sem korrekt. Egyik sem előnyös számomra. Emelik és fizetem a többet. Vagy leléphetek, de akkor kühügjek ki ennyit és ennyit. Nem, nem kell nekem egyik sem, én aláírtam arra a szarra két évet, akkor az maradjon úgy is.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz
Mr. Teddy #25294 üzenetére
Felmondhatod, de ki fogják fizettetni veled a készülék árának különbözetét a listaárhoz képest, plusz jópár tízezer forintot az előfizetés felmondása miatt.
Mivel a készülék és az előfizetés is kedvezményes, cserébe a hűségért, ezért annyit kell általában fizetni felmondáskor, hogy elgondolkodik az ember, megéri-e egyáltalán felmondani.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
kisbandima #25292 üzenetére
És nem tudja valaki, ha most vettem egy telefont 2 éves hűségre, én felbonthatom a hűséget emiatt nem?
Csak írnka még olyat "ha a hüség miatt olcsbban vettem és enyenye" akkor nem nem. Ami persze szerintem full kamu. Este átolvasom a szerződésem.
Ha valakinek van ötlete, kérem írjon. Jó lenne megszabadulni a hűségtől. -
manchester85
veterán
válasz
kisbandima #25292 üzenetére
A kormány kb. fél éve kivetett valami válságadót, ami a nagyobb cégeket, köztük a szolgáltatókat is érintette, milliárdos szintű évenkénti összegekkel. És akkor ott van a 310 forintos euró is...
Nem tisztem egyik szolgáltatót se védeni, de még így is magasan a T a legjobb, persze ettől még nem lesz jó hír a T bejelentése.
-
kisbandima
tag
válasz
icecave #25289 üzenetére
A díjváltozás indoka:
"A fenti módosításokat jogszabályváltozás, illetve a körülményekben bekövetkezett, a szerződés megkötésekor előre nem látható lényeges változások indokolják."
Az áfaváltozást még értem, legyen. De miből jön össze a többi? Én szeretném, hogyha részletesen leírnák, hogy mi miatt mennyivel drágul a díjcsomagunk. De ez persze csak álom. Nem fogják nekünk megmondani, hogy a különadót is ki kell valakiknek fizetnie.
-
válasz
DanielK #25288 üzenetére
Innen tudsz mazsolázni, vannak képek, videók is: [link]
Nem jársz messze az igazságtól, vannak fix hátterű pályák, amikről össze kell gyújtened dolgokat, hogy később használhasd másik helyen, hogy továbbjuthass, stb, plusz vannak olyan részek benne, ahogy egy képen kell megkeresni sok cucc közül azokat, amik egy listában vannak, plusz feladatokat megoldani.
manchester85: Épp most kaptam meg a T-s borítékokat, látom, szépen emelkedik a havidíjam is, bár ekkora összegnél már ugyanmindegy az a párszáz forint, de azért inkább csökkenni kellene a nagy verseny közepette az áraknak nem? Erre meg minden szolgáltató emel...
-
DanielK
addikt
válasz
icecave #25286 üzenetére
Lassan középkorú leszek, és irodista vagyok.
Amúgy kezd herótom lenni már az állandó lövöldözős játékoktól. A nagy kedvenceim a Ticket to Ride és Elder Sign (azaz társas átiratok).
Mit is jelent pontosan ez a hidden object játék? Egy kettőt néztem, de úgy tűnt olyan, mint régen a melyik képen mi a hiba...szerk: off
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
DanielK #25284 üzenetére
Szólok majd, de az első rész csak PC-re fog jönni, viszont a BigFishGames a folytatást iPad-ra is szeretné valószínűleg (mivel ezek a hidden obkject játékok 1024-es felbontásra vannak csak optimalizáva, iPadra könnyű párhuzamosan fejleszteni).
Annyira nem lesz nagy szám (mármint ahhoz képest, milyen fejlesztésekben vettem részt az utóbbi években), az amerikai középkorú irodisták kedvenc játékai ezek, klikkelgetős-gondolkodós kategória.
-
sirály69
őstag
válasz
vadászcsiga #25278 üzenetére
Nekem most fog lejárni a MM L szerződésem és az árak 2 éve nem változtak!
-
válasz
vadászcsiga #25243 üzenetére
Ez az "átka" annak, ha grafikus vagy, olyan géppel, amin net is van, e-mail klienssel. Sok évet küzdöttem azért, hogy ez így működjön, most élvezem az előnyeit ennek, hogy munka közben is "bármikor itt tudok lenni".
Egyébként jó munkásember vagyok, a főnököm szerint (hála Istennek), nekem az bőven elég.ittakary: Milyen 3x3-as tab dologra gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
10.5.1 a legújabb.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Szerintem csak neki "új itunes".
-
Hallo! Olyan gond támadt : viber mondja : " could not connect to the viber service" , pedig hibátlan , újra húzva a progi de semmi. ötletek?
-
válasz
Mela Kehes #25268 üzenetére
Koszonom szepen en is
-
törölt tag
letöltöttem az új itunest erre letörölte az iphonomról az összes zenét :S most hogy hozom vissza?
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz
kisbandima #25269 üzenetére
de nem mondhatod fel ha hűséged van, tmobil topic-ban írtak róla tegnap
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mela Kehes #25268 üzenetére
Meg is van! Köszi
-
kisbandima
tag
Ne csak a változásokat nézzétek, hanem az utolsó oldalon lévő szöveget is olvassátok el. Egy részt kiragadnék belőle:
"Amennyiben a fenti határidővel nem él felmondási jogával, úgy az – mint ráutaló magatartás – a megváltozott díjtételeink elfogadásának, így a szerződés közös megegyezéssel történő, a fentiek szerinti módosításának minősül."
Tehát vagy elfogadod az új árakat vagy felmondod a szerződést.
Egy valamit jól jegyezzetek meg a szerződésekkel kapcsolatban: a nagybetűs rész ad, a kisbetűs rész elvesz.
-
Mela Kehes
addikt
Ingyenes: Sports Car Challenge
-
kenny123
addikt
Ha nekem már 3 hónapja van ikon200-am, havi 4990-ért, azt is felemelik elsejével? Úgyértem, onnantól nekem is annyit kell fizetni?
-
Orient84
aktív tag
Sziasztok,
lehet bluetoothon fájlt küldeni?
Ha igen,akkor hogy és milyen progival?Köszike
-
Enjoy
addikt
válasz
kisbandima #25253 üzenetére
Ezek az árak csak új szerződések esetén érvényesek, vagy azokra is, akik mondjuk fél éve kötöttek 2 éves hűséget adott tarifacsomagra..?
ittakary: Nem a hűség idejére gondolok, hanem a mögötte levő szerződésben foglaltakra.
De gondolom, hogy meg van oldva okosan, hogy az ár változhat..[ Szerkesztve ]
-
Mancsy
HÁZIGAZDA
Sziasztok!
Okozott már valakinek gondot, hogy a kapott kábel csak 1 méteres? Remélem nem csak én találom rövidnek. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Sajnos alig ér el az asztalig, pedig pont mellette van a konnektor. Hogy lehetne megoldani/hosszabbítani a dolgot?
Szeretnék egy dokkolót hozzá, de azzal már végképp nem tudom, elérne-e egyáltalán a kábel az asztalig "normálisan" (azaz keresztben előtte). Úgy láttam, hogy csak olcsó utángyártott van 2 méteresben, azt félek megvenni.
Remélem tud valaki tippet adni, gondolom azért nem egyedi a problémámLegalább lenne vagy 120-130 centi...
Illetve amit a T-Mobile árul 4S-hez dokkolót, ahhoz tényleg jár kábel? Ha igen, tudja valaki milyen hosszú?
Köszönöm!
-
válasz
Koszi a linket. Ami benne van azt mar annyira nem
-
StLui
veterán
telecom cégek is begyűjtik a rájuk kiszabott adót, senki nem gondolt komolyan, hogy nem fizetjük meg ezeket az adókat is
-
Malachi
addikt
válasz
köszi! hát, drágul sajnos, de azért nem ANNYIRA vészes. én ilyen több ezer forintokra számítottam. ez van, dübörgünk!
-
kisbandima
tag
Jövőre drágulnak a díjcsomagok a T-Mobile-nál.
[ Szerkesztve ]
-
eos30d
aktív tag
A T-mobile január 1 utáni díjszabását láttátok? nem semmit emelnek az ikon díjcsomagokon.....
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Én is 1.5 hete vettem i4-et nekem is 1g adtak kari akcióban.2012.02.29-ig. Eddig 55mb az adatforgalmam,fel és letöltéssel együtt. WOW. Tehát elég lesz majd nekem is az 500mb ha vissza áll,mert itthon ugyis wifiről megy. Jha meg lenne egy olyan kérdésem,hogy van a hivás idő az ottani óra/perc az a kimenő,és bejövö időt számolja? Vagy csak a kimenőt?(bár az nekem kicsit sok lenne. )
-
-
knbs
senior tag
válasz
kacsaesokos #25244 üzenetére
Csak felraktam, mert sokan irtak hogy par ora alatt 30-40%-t fogy az aksi. Belinkeltem az objektivitas kedveert, hogy nalam nem igy van.
Persze szerintem ez fugg attol ki mire hasznalja a telot. Ha orakat akar komoly 3D-s teljesitmenyt igenylo jatekokkal jatszani akkor ne varjon csodat, par ora alatt le fog merulni a ketyere.Remote potato-val filmet tudok stream-elni a HTPC-rol a telora, ott is eleg hamar lemerul szegenyke sajnos.
-
vadászcsiga
félisten
Icecave te hogy hogy nem vagy még jómunkásember? Akármikor benézek ide te rendületlenül informálsz mindenkit. Nem gondoltál még egy információs vonal létrehozására?
-
knbs
senior tag
Gondoltam megosztom en is a tapasztalatokat az aksi teren a 4S-nel 5.0.1-s OS-el. Jelen pillanatban igy allok. 3G kikapcsolva, wifin netezek. A kepernyo erossege is le van veve kb. a felere. A hasznalatban netezes, tobb ora zenelejatszas volt. Ellenben nem jatszottam komoly 3D-s jatekokkal, cut the rope es tarsai mentek azert.
Mas: Valakinek megvan az Asphalt 6 es mukodik is? Nalam az 5.0.1-ota nem indul el, intro lemegy es kilep
Ha valakinek megy kerem szoljon, lehet csak nalam egyedi problema.
[ Szerkesztve ]
-
zsolidodd
senior tag
Lenne egy kérdésem, kicsit OSX, kicsit IOS:
Megnéztem, és 14,5 Gbot foglalnak az IOS alkalmazásaim. Letörölhetem ezeket úgy, hogy megmaradjanak az iPaden, iPhoneon, illetve ha nem, akkor a manuális szelektáláson kívül lehet-e csak azokat törölni, amiket nem használok? -
válasz
icecave #25237 üzenetére
Par percen mulott amugy :/ iOS5 alatt is megvolt ez a problema? Ha igen akkor nem izgatom magam miatta, mert ios5 nekem mindenkeppen kellett...
Ilyen meg nem volt de most tenyleg nem tudok valamit: ipaden hogyan lehet a tabok 3x3 as elonezeti mozaikjat elohozni?
[ Szerkesztve ]
-
-
Misi1979
őstag
válasz
icecave #25233 üzenetére
"Az ellen nem véd", vagyis ha olyan embertől veszed, aki előre megfontoltan csak azért adja el, mert tudja, hogy úgyis letiltják a készüléket. Ezek az emberek nagy százalékban tisztában vannak azzal, hogy következménye lesz a dolognak, de a gyorsan jött pénz nagy úr.
Amivel jó tisztában lenni:
Ha bizonyítható az, hogy az eladó az értékesítés pillanatában már tisztában van azzal, hogy a készülék letiltásra fog kerülni (elindul a szolgáltatónál egy pár hónapos folyamat, nem fizetés miatt), akkor az eladó csalás bűncselekménye miatt jó eséllyel felelősségre vonható. (=feljelentés)Ez önmagában is visszatartó erő lehet, illetve ha megtörtént a kár, akkor ezzel nyugodtan lehet fenyegetni az eladót.
Icecave által említett lehetőség még az, hogy az egészet rövidrezárva megfelelő szerződést írunk. A formai dolgokra nem térek ki, a neten jó kis adásvételi szerződésminták vannak fent.
Ami fontos lehet: ki kell emelni, hogy (a törvényesség keretén belül) mi történjen a szolgáltatói tiltás esetén. Itt két dolgot tanácsolok: fizetési meghagyás kibocsájtását a felmerülő költségekkel megnövelt vételárra illetve azt, hogy a szerződés adott esetben váltóként is funkcionálhasson. A váltó egyúttal egy elismervény, hogy az eladó tartozik a másik félnek. -
Ipad2 ios501 alatt a safari olyanokat crashelget elmeny nezni... 5-6 nyitott tabom van. Ritka idegestito
-
hemaka
nagyúr
válasz
Endruboy007 #25231 üzenetére
Nem hiszem, mert az előfizetés 2évig szorosan együtt van a telefonnal. Ergo azért veheted meg annyiért, mert te szépen garantálod a szolgáltató felé, hogy 24x XXXXFT-ot befizetsz majd neki. Ha ezt nem teszed meg, szerződésszegést követsz el, így tiltják a kártyát a telefonnal együtt.
-
válasz
Nem sokat ér a papír, hisz a szolgáltató vele kötött szerződést, nem veled...
Viszont azért polgári perre vihető a dolog, meg mint megtudtam, normális, jogilag is érvényes adásvételit kell írni. Ezeket pontosan Misi1979 tudja, jó lenne,ha írna is erről kicsit bővebben, sok embernek segítene itt, ahogy nekem is tette, de nem akarom learatni az ő babérjait!
-
pr0bi
senior tag
válasz
Tudtommal semmit nem lehet tenni még azzal se.
-
Misi1979
őstag
válasz
Endruboy007 #25226 üzenetére
A voda is ugyanúgy tilt, mint a többi szolgáltató.
-
BossBoss
őstag
válasz
A különbség csak annyi, hogy csak az adott szolgáltató kártyájával tudod használni. Mindenben 1:1-ben ugyan az. Nincs semmilyen program eltérés stb. A frissítésben sincs eltérés, ugyan akkor frissíthető mint az unlock társai. Szóval nyugi.
-
válasz
OS szempontjából tökmindegy, hogy szolgáltatós, vagy független, ugyanakkor telepítheted a dolgokat és ugyanazt kapod. Szóval nincs ilyen vodafone live, meg hasonlók, mint régen.
Letiltani letilthatják, vár azt mondják, a voda nem tilt, ha az eladó aki hűségre vette a telefont, nem fizeti a számlát, de benne van a pakliban, hogy egyszer csak iPoddá válik a telefonod, sokan visszaélnek az előfizetésekkel, pont a gyors haszonszerzés miatt.
-
Endruboy007
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Iphone 4-et! Az lenne a kérdésem, hogy milyen hátrányok érhetnek abból kifolyólag, ha egy szolgáltató függő - Vodafone-os készüléket veszek meg?
Letilthatják vagy ilyesmi? Firmware területén vannak olyan programok vagy akármi, amiben jobb, ha független telefonom van?
Azt nagyjából tudom, hogy ha kijön egy új firmware, akkor a szolgáltatófüggő készülékekre később telepíthető?!
Köszi!
-
munnergep
senior tag
Sziasztok!
Ma szeretnék venni egy 4S-t (tegnap megváltam szeretett galaxy s-emtől
), a kérdésem az lenne, hogy van itt valaki aki unreal development kittel dolgozik ios-re?
Ha igen akkor az a kérdésem felé, hogy progit tesztelni csak úgy lehet, ha már megvásároltam az apple developer license-t? -
pr0bi
senior tag
válasz
zaskar #25223 üzenetére
Igazából jelenleg nekem is bőven elegendő az 1 Gb. Videókat nem nagyon nézek, főleg böngészésre használom plussz az a pár program ami hirtelen igényli. Kemény 53 Mb-nál tartok lassan 1 hónapja
Navigonról jut eszembe napokban jelent meg a 2.0 de az ingyenes Navigon T-Mobile edition nem frissült még. Lehet nem is fog?
-
zaskar
senior tag
Ingyen kaptam - ahogy a többiek is írták - de azt hiszem, nekem az 1 Gb is bőven elég lesz. Legfeljebb most vagy 2 hónapig nem fogom vissza magam, ha videókat kell nézni. Amíg 500 megám volt a vodánál, nem sok videót mertem elindítani...
Egy másik téma: mintha valahol azt olvastam volna, hogy Navigonhoz országonkénti térképletöltés is lesz a jövőben, nem csak csomagban. Tud erről valaki valamit?
-
Hege-Zs
tag
Megvan a szifon és sikeres az első iTunes-os "szinkronizálás" is.Bár nekem még meredek ez a fajta "szinkronizálgatás"....
Ti milyen zene lejátszó programot ajánlotok ami ingyenes?
Esetleg valami fontos,érdekes program,játék ötlet?!Előre is köszönöm
-
válasz
AMATŐR #25213 üzenetére
Filmek, zenék, pdf-ek, stb kivételével igen, visszatesz. (Ezeket is át tudod tenni, de mivel másik gép, másik útvonal, ezért mindent át kell rakni arra a gépre, és úgy berángatni iTunes-ba, hogy az ottani filestruktúra elérési útvonala szerepeljen benne, ahol megtalálja őket értelem szerűen, és úgy syncelni vissza a deviceokra). Ha meg az appokat, stb. át akarod vinni az iPhone/iPad-ról arra az iTunes-ra, akkor ott a transfer purchases cucc, amit írtam.
zaskar: Mondjuk úgy,hogy nem pontatlanabb, mint bármelyik másik fizetős (mindegyik máshogy kerekít, stb)
Én a gyárit és egy megvásároltat közösen nézegettem mindig, de mostmár nem nézem, mert sok net van a csomagban.
[ Szerkesztve ]
-
zaskar
senior tag
válasz
hoby36 #25209 üzenetére
Köszönöm. Bár mint új előfizető, most én is megkaptam a +1 gigát február végéig, úgyhogy nem félek attól, hogy nem lesz elég...
icecave: ez jó hír (mármint hogy küldenek), de megjegyzem, hogy a voda is valamivel később küldte az SMS-t (bár ott nem kellett félni a túlforgalmazástól...)
Egyébként a beépített adatforgalom mérő mennyire pontos? Arra rábízhatja az ember magát? Androidom volt egy évig, ott sokféle app volt erre, de egyik sem volt túl pontos.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
zaskar #25207 üzenetére
Küldenek, 50% és 100% elhasználásakor biztosan. Hozzáteszem, nem árt figyelni, mivel mikor régebben 500 mega keretem volt, épp neteztem a vonaton, egyszer csak jött az sms, hogy elhasználtam az 50%-ot (dátum, időpont), a gond csak az volt,hogy az 50% túllépése után 20 perccel később kaptam meg az sms-t, amikor már rég 60% felett jártam. Szóval, irgalmatlanul be lehet szívni, ha valaki pl. még 20 percet youtube-ozik, miután lejárt az adatforgalma....
AMATŐR: A zenék és filmek, kivételével igen, mert ugye azok a gépeden vannak, megfelelő útvonallal jegyezve. A többi is csak úgy megy át, ha a file- transfer purchases from iphone/ipad-ra mész, akkor oda is ráteszi az appokat, stb-t. Ha meg mással nem akarsz problémázni, backup sem kell, hisz a mostani iPad/iPhone "állásról" nyugodtan nyomhatsz egy backup készítést, és akkor azt is megcsinálja oda. Vagy, ha iCloud-ban tárolod már ezeket, az sem kell.
[ Szerkesztve ]
-
AMATŐR
őstag
Vettem egy ee pc-t, erre szeretném a a feleségem laptopjáról átpakolni a az összes iPhone és iPad dolgaimat.
Hogyan tudnám ezt megcsinálni? Elég lenne, ha csak az iTunes-t letöltöm, bejelentkezem a felhasználó nevemmel és intézi a dolgokat? -
zaskar
senior tag
Sziasztok! Múlt héten vettem i4-et Ikon 200-al. Azelőtt vodás voltam, ott mielőtt elértem a havi limitet, 500 megát, SMS-ben figyelmeztettek, hogy hamarosan lassítani fogják a netet. A T-nél küldenek SMS-t, ha közeledek az 1 gigához?
-
válasz
ittakary #25199 üzenetére
No problem, mindenkinek vannak rossz napjai, amíg az ember tanul, a vizsgák b*szogatják, amikor meg dolgozik, akkor a főnök.
Mi ebből a tanulság? Politikusnak kellett volna menni, mert bár ott a nép cseszegeti, de számára negatív konzekvencia nélkül szarhat bele, hisz nem kell aggódnia, hogy nem kapja meg a fizetését...
Lmh: Igen, régebi backupból vissza lehet tenni bármilyen program régebbi változatát. Viszont,ha ennyien panaszkodnak, akkor csak kellene,hogy javítsák. Gondolj a facebook appra, azt is milyen gyorsan javították, persze, ott "kicsit" több user adott hangot a nemtetszésének. Mondjuk, a facebook 5.0 óóta javítással együtt is használhatatlan, kapok egy push-t, belépek, 100 évig tölt, mire felfogja, hogy mi is van, meg 5ször kell frissíteni, amire megjeleníti az eseményt, amiért pusth küldött, stb.
Hoffer: ez azért vicces, mert nem javítanak, hanem cserélnek, szóval tuti, hogy azon nem javítottak semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Volt már valaki aki Vodafone-nál vásárolt iPhone készüléket, és valami probléma volt vele a garancia időn belül, és a vodafone cserélte egy újra?
Ugyanis nekem, pixelhibás a készülék visszaküldtem egyszer akkor csak kiszedték a porszemeket a kijelző alól, de a pixelhibával nem történt semmi! Úgy tudom iPhone-t nem is szabad szétszedni, de akkor nem tudom hogy szedték ki a porszemeket!
Most küldeném vissza újra, de nem akarom hogy kijelzőt cseréljenek, hanem egy újat akarok kapni, mint ahogyan ez a hivatalos szervízben is menne! -
Lmh
őstag
Na most olvasom, hogy a Stanza a legutobbi 5ös ios compatibility update-jével tönkreba**ta sok mindenkinél a progit.
Másnál is csak felvillan és ki is lép azonnal.
Mindig utáltam rányomni az update-ekre ha valami müködött, de igy idő után ugy idegesít már az a piros kis számocska a jobb felsö sarokban ,h nem birom megállni :S Na most meglett a böjtjeicecave: köszi a tippet, próbáltam upportnak jelezni de elég hosszú procedúra közepébe csöppentem és elvesztem valahol az útvesztőben különböző belogoknál, témaírásoknál meg mittomén, nem lényeg, látszik, h sok embernél hibás, biztos dolgoznak rajta... remélem haladnak is vele.
Legutóbbi elötti Stanza verziót nem lehet valahogy letölteni? Az gondolom megoldaná a problémát
ui: ezért megérte elveszítenem a sok backup-restore-ral a mentéseimet az egész telón
update: na most látom, h még egyértelműbben már a stanza app főoldalán ott vannak a Customer Reviews-ok: Cant run in ios 4.3.3 ; Dont compatible with 4.3.3. ; Good to hear it works on iOS5 now. But it no longer works on iOS4. ; I can not even open the app! hs! ; the new update doesn't work!
Na és nekem PONT milyen iosom van? Persze, hogy 4.3.3 xD[ Szerkesztve ]
-
válasz
Totheground #25200 üzenetére
Nekem a kedvencem:
"- Karácsony? Mikor van belőle pót, bazze?!"
Ez a reklám hihetetlen jó
Mondjuk iPhone oltás, de akkor is
[ Szerkesztve ]