- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acula M.D.
tag
iPhone topikban már felvetettem e kérdést. Talán itt lesz valaki aki találkozott már hason lóval.
Üdv! Van egy furcsa problémám Safariban mióta települt az ios14. Sokat használtam a frequently visited funkciót ami akkor jelenik meg mikor a címsávba kattint az ember. Van 6-7 oldal amit rendszeresen látogatok, ezek ott is voltak szépen mindig. Most valahogy teljesen megzavarodott, az oldalak felét elfelejtette, és hiába nyitom meg még többször is mint korábban, egyszerűen nem akarja megjegyezni. Továbbá viszont ott van pl a mobilarena, amit soha nem nyitok meg. Próbáltam keresni a hibára Google-n de semmi ilyesmit nem találtam. Tapasztalt esetleg valaki hasonlót? -
Acula M.D.
tag
Ha így állunk hozzá akkor lehet is zárni a topikot.
Hogy ne csak off legyen, nekem a gyárival annyi problémám van, hogy nem egyszerű vele a kontaktokat menedzselni. Nekem valamiért random módon kontaktok megszaporodnak. Pl a szolgáltató telefonszámaiból (hangposta, szervíz, stb) több száz bejegyzés van. Ezeket például nem tudom egyszerre kijelölni és törölni.
-
Acula M.D.
tag
válasz vadászcsiga #38302 üzenetére
Google tasks?
-
Acula M.D.
tag
Valaki találkozott már a következő problémával?
iPaden ha külső billentyűzet csatlakoztatva van (vagy bluetoothon vagy Magic Keyboard) a diktálás funkció egyszerűen nem működik (megjelenik az ikon de nem írja le a szavakat) több nyelv esetén sem így például magyarul vagy németül sem. Egyedül angol nyelven működik.
Ami még furcsa az egészben hogy pl. a jegyzetek alkalmazásban működik a diktálás de pl. a Pages ben vagy Microsoft Office ban nem. Billentyűzet nélkül minden hiba nélkül lehetséges a diktálás. -
Acula M.D.
tag
Én csak azt remélem, hogy aki továbbra is a “ normál” megszokott módon szeretné használni a készüléket, annak nem származik hátránya ebből… Például hogy fizetéskor nehogy még plusz kattintás kelljen, vagy ismert appok eltűnjenek a “rendes” storeból…Bár hogyha a kukik példáján indulok ki akkor nem sok jóra számíthatunk
-
Acula M.D.
tag
Tanácsot kérek a következőre: vezetés közben milyen módon tudnék hangutasítással magyar előadótól számot lejátszani Apple musicban (kisarkított példa: Alvin és a Mókusok: Jézusnak volt-e szakálla )
-
Acula M.D.
tag
válasz BigBlackDog #40432 üzenetére
Próbáltam, erre fel akart hívni valakit a kontaktokból…
De nincs valami trükk Shortcuts-al vagy valami más? Azért dühítő mert ha diktálom szövegmezőbe úgy elég jól megérti a magyar szöveget. -
Acula M.D.
tag
válasz tboldi #40429 üzenetére
Még igaz is lett, hogy „tanácsadásra nincs szükségem…” Ezt alkottam Shortcutsban. Azt mondom például hogy gyöngyhajú lány, és láss csodát Kóborék már sikítanak is. Jézusnak volt-e szakálla is megy. Még egy (elég súlyos) gond van: ha sirivel megkérem a shortcutot nem magyarul várja az inputot( ahogy pedig be van állítva) hanem angolul(valószínű bugos). De ha más módon indítom akkor megy rendben.
-
Acula M.D.
tag
válasz bodorjanos #40451 üzenetére
Igen, ahogy már fent is írtam sajnos nálam is így működik. Még nem találtam ki, hogy lenne a legjobb a shortcutot Siri nélkül indítani.
-
Acula M.D.
tag
válasz bodorjanos #40454 üzenetére
Ki lehet tenni a shortcutot Apple watch óralapjára. De nem egy nagy élmény sajnos. Rákattintás után még le kell okézni hogy fusson, meg a diktálást is kézzel kell befejezni (“kész”)… Vezetés közben nem éppen szerencsés.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest