- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- OpenMediaVault
- OpenWRT topic
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- HTML szerkesztés
- Windows 11
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
-
tybsen
addikt
válasz
WestBam #32020 üzenetére
Alternatív módon a vezérlőközpontból is bekapcsolható a hotspot, de ez is 3 suhintás-érintés.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
WestBam #31842 üzenetére
nos reggel kipróbáltam, a navi hangja kikapcsolt állapotban csak az esetleges értesítéseket dobja fel alul,és nem halkít és némít le,legalábbis a rádiót nem,hívásközben meg nem tudtam tesztelni mit csinál mert nem hívott senki reggel munkába menet,egyébként egész jól sikerült.
-
Ragnar95
félisten
válasz
WestBam #31396 üzenetére
Ezt mondjuk elég erős kijelentésnek érzem
Nem használom napi szinten egyiket se, de nem nyűgözött le egyáltalán a Waze a Google Mapshez képest. Ha útközben kerültem dugóba, az esetek nagy részében nem tervezte újra az útvonalat, cserébe eléggé alálőtt tervezéskor a valódi menetidőnek.
Google Maps se jobb dugóban, de nem is rosszabb a Waze-nél semmivel sem tapasztalataim szerint. -
csabiks
senior tag
válasz
WestBam #30811 üzenetére
en az ipad pro miatt adom el a macbook promat
, az a kijelzo az az uzemido amit produkal, messze felulmul mindent amit eddig hasznaltam, es vicces ha leulok a gep ele es mondjuk tabot valtok vagy gorgetek, erezni hogy nem olyan gordulekeny (es lehet a 120hz miatt), de engem mar az zavar. IOS-en meg azonnal tortenik minden, tartalomfogyasztasra szerintem nincs parja
Új hozzászólás Aktív témák
- Banggood
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest