- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
facebook appon kb 2 hete semmilyen jelzést nem ad a főképernyőn sem a zárolt képernyőn. Amikor pedig belépek az app-ba akkor meg ott vannak a jelzések. Iphone X, iOS 12-n kezdte el ezt produkálni, majd rátettem a 12.1 betat hátha jobb lesz alapon de nem. Többször is letöröltem már újra tettem.
Valaki találkozott már ilyen problémával?
Köszi
-
domerator
veterán
válasz #05304832 #31950 üzenetére
Logikus, de akkor szinkronizaljon, amikor ismet online vagyok. Pl. cegnel letoltok egy pdf-et, felteszem icloudra, ugyfelnel pedig megnyitnom kellene akkor is ha nincs net. Nos amig kierek az ugyfelhez addig le kellene szinkronizalnia a telefonra a pdf-et, hogy az ugyfelnel hasznalni tudjam.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
MODERÁTOR
Arra van valami megoldás (ha jól sejtem, talán a Családi megosztással?), hogy jóváhagyás legyen szükséges egy másik iPhone-ról egy iPadre történő app telepítése előtt?
Xiaomi 13T
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz Viktor0610 #31963 üzenetére
Jól sejted. Másik id legyen az iPad-en és asszem gyereknek kell beállítani. Nekem legalábbis úgy van és jön az üzenet, ha valamelyik le szeretne tölteni valamit.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
MODERÁTOR
-
szetib
tag
válasz Mela Kehes #31962 üzenetére
Neked nem mindig-re van állítva?
-
Rage47
veterán
válasz Jegesmaci81 #31940 üzenetére
imádom én is. és a The Room sorozat a kedvenc még
-
szetib
tag
válasz Mela Kehes #31967 üzenetére
Észleli így is meg kikapcsolva is. Én iphone-ról android telefon helyzetét látom, pedig annál sincs bekapcsolva mindig a gps. Kicsit furi még mindig ez a szolgáltatás, anno a latitude sem volt 100%-os. Van hogy mutatja egyből, van hogy hiába nyomok rá a másik fél helyzetének a frissítésére, nem frissíti. A sygicet nem próbáltam, mert az nincs androidra, pc-re. De ez a google maps is több a semminél.
-
buci30
addikt
A gyári képernyőfelvetel lehet olyat, hogy lehessen látni a videóba hova kattintok?
Vagy más alternatíva?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Panzermeyer
tag
Már megint megfrissítették ezt a szánalom Messengert, de úgy, hogy az appstore-hoz nagyon régen nem nyúltam. Így egy darabig tudtam a régi megszokott verziókat használni. Mostmár akkor is frissül (szarabb lesz), ha nem akarom.
Mit lehet tenni? A frissítéseiknek semmi értelme. Egyik verzóban így kell mondjuk egy üzit törölni, a másikban meg úgy. Csak szivatnak... új betűtípus. Köszönjük.When you stop telling lies about me, I will stop telling the truth about you.
-
tboldi
nagyúr
válasz Panzermeyer #31971 üzenetére
Szerver oldali változtatás, nem tudsz mit tenni ellene azon kívül, hogy nem használod.
-
Panzermeyer
tag
-
galaxys80
veterán
válasz Panzermeyer #31973 üzenetére
Platformfüggetlenek ezek a frissítések.
-
galaxys80
veterán
Néhány hónapja átálltam az Apple Musicra, ami nagyon tetszik is. Viszont néhány jó kis mix ami korábban a Youtubon hallgattam az sajnos nem található meg.
Soundcloud mennyire lehet jó ilyen jellegű zenékre?
Használja itt valaki? -
R19
senior tag
válasz Panzermeyer #31973 üzenetére
Próbáld ki a Signal-t.
Én még nem használtam, egész jó véleményeket olvasni róla.[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz galaxys80 #31975 üzenetére
Mixekre mixcloudot javaslom! Nagyon erősen.
Apple Musicot most kezdtem el használni, töltöm a 3honap próbaidőm. Nem tartom meg, meg úgy látszik nem hallgatom annyit. Mixcloud megy inkább.
Az egy dolog, hogy Ő mit használ, de a társai ha nem használja,max magába beszélhet más platformon.[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Mela Kehes
Topikgazda
nPlayer használóktól kérdezem. Hogyan tudnék wifin filmet másolni rá? Látom, hogy több megoldás van, de csak a felhős szolgáltatókat vágom, oda pedig nem másolnám fel előbb.
-
Rage47
veterán
válasz Mela Kehes #31982 üzenetére
iTunes - wifi kapcsolattal összekötöd a számítógépeddel és bemásolod az Appok között az nPlayerbe a filmet
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz Rage47 #31983 üzenetére
Ja bocs, azt elfelejtettem írni, hogy az iTunes nem látja sem a telefonomat sem pedig az iPademet. Gyanakszom az ios12-re. Az iTunest frissíteni nem tudom, mert Mojave kellene neki, arra pedig nem tudok mert a gépemet már nem támogatja. Ez van.
-
Rage47
veterán
válasz Mela Kehes #31984 üzenetére
Akkor a megoldás még lehet egy Synology NAS
-
addikt
Maga az nPlayer is létre tud hozni egy webszervert.
Beírod a böngésződbe a címét, amit kiír a program és onnan értelemszerű.Lokál tabon a wifi jelre kell nyomni hozzá.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
moleculez
veterán
Ez most komoly?! Így kicseszni a userekkel... Főleg, hogy az iTunes igazából évek óta nem kapott új funkciókat, csak a fingreszelés megy. (10 éve láttam először, pont ugyanígy nézett ki, és ugyanezt tudta, mint ma) Gondolom most sem, nem is értem mi ez a verzió limit. Sőt, a Mojave sem egy alapoktól újraírt OS, hogy ezt jó indokolja...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
-
buci30
addikt
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-
tuzpenge
őstag
-
kusztax
tag
Helló-helló!
Kezdő vagyok android alkalmazás fejlesztés terén, de bele kell kezdenem az iOS alkalmazások fejlesztésébe is.
Nos, ha valaki ért itt ehhez... Jól látom, hogy az iOS alkalmazásokat csak iOS gépről lehet fejleszteni, Windowsról nem?
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz kusztax #31994 üzenetére
iOS appot XCode-ban lehet fejleszteni, amihez macOS rendszerű gép kell. Nincs Windowsra.
Ha nem valami spéci dolgot kell építened, akkor viszont alternatíva a React Native, amiben JavaScriptet használsz végig, amit a végén fordít az SDK natívra. Amúgy iOS appok Objective C-ben irodnak, szóval nem úszod meg annyival, hogy más IDE-t használsz, új nyelvet kell megtanulnod.(Leegyszerűsítve)Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
zzola
titán
Üdv!
Egy tisztességes call history applikációt keresek! A gyári beépített nem igaz felel meg, tudtok ajánlani?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest