- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ERipley
tag
Üdv!
A 3uTools-val femásolt zenéket nem tudom lejátszási listékba rendezni (sem a PC-n, sem a telefonon)
Megvannak a -Dalok- között, hozzáadom a létrehozott lejátszási listához, borítót adok hozzá, leokézom és rendben is van. Kb. 1 percig. Mire létrehozok egy új listát, az előző "kiürűl" -Nincs zene ezen a lejátszási listán-
csak a borító marad. A zenék renben vannak, le lehet őket játszani. (De csak a dalok között találhatóak meg.) Hol a hiba?"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
MasterMark
titán
Torrent remote-ot keresek, WP-n ezt használtam. Storeban nem nagyon találok ilyesmit.
Switch Tax
-
nofi
addikt
Használ valaki naptárhoz widgetet? Kipróbáltam már párat, de nem találok olyat ami 2-3 esemény-előrejelzésnél többet jelenítene meg Hátha tudtok javasolni olyat ami hosszabb listát is megjelenít.
Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
-
nofi
addikt
válasz MasterMark #30506 üzenetére
Nekem mára egy program van estére beírva (ezt mutatja), de a holnapi 5 programomat egyáltalán nem (a "következők" is csak a mait mutatja, a holnapiből semmit)
[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
Vannak ilyenek. Pl. próbáld meg ezt:
Vantage Calendar
Van widgetje isSi Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
nofi
addikt
válasz MasterMark #30508 üzenetére
Kicsit próbálj meg elszakadni attól, hogy mit tud a gyári widget és egyébként milyen lehetőségek rejlenek a naptár widgetekben. A Google Calendar widget pl. egy nappal mutat előre, de ott legalább minden eseményt mutat. Col által javasolt naptár widgetje pedig 4 napra előre mutatja az eseményeket, fülekre osztva. Meglepődnél mi mindenre alkalmasak a widgetek, csak keresni kell.
Col
Köszi!Xbox GT: nozsolt
-
tboldi
nagyúr
-
Mela Kehes
Topikgazda
Lányom vett valamilyen programot, ami 3 napig ingyenes, utána viszont 9.790 Ft/hét. Emailben tudtuk meg:
"Az ingyenes próbaidőszakért nem számítunk fel díjat. Az ingyenes próbaidőszak lejáratát követően előfizetése 9 790 Ft áron megújul, ha nem mondja le az alábbi időpontig: 2018. febr. 16.
Lemondáshoz vagy bővebb információért tekintse át előfizetését."Na most a "tekintse át előfizetését" link ami az iTunes-ba visz. Ott viszont egy üres oldal fogad. Hol tudom ezt akkor lemondani?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
molnartom
aktív tag
válasz Mela Kehes #30513 üzenetére
Telefonon Beállítások- iTunes és App Store- App ID- Apple ID megtekintése - Előfizetések.
Itt néz meg!
-
moleculez
veterán
Tudnátok olyan appot ajánlani amivel a munkaórákat követem?
Pl X project ma 2.3 ora
Y project ma 20percTudni szeretném ténylegesen mennyi időt töltök tanulással, mert úgy érzem keveset.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
nofi
addikt
válasz moleculez #30516 üzenetére
MacStories-on volt pár napja egy appajánló cikk 2018-ra és a Timeloggert méltatták nagyon ilyen célokra.
-
Laca1212
őstag
Az automtikus megújítást(app előfizu levonás) az app store-ban hol lehet kikapcsolni?
-
Stanchore
senior tag
Sziasztok
Tud valaki olyan Diktafon appot, ami van Watchra is és képes a háttérben recordolni az órán? Illetve fontos lenne még, hogy be lehessen állítani komplikációkhoz gyors indításba. Fizetősbe is érdekel. Köszi
Origin / Steam: Stanchore
-
Stanchore
senior tag
válasz bgabek #30526 üzenetére
Köszi, pont ma találtam rá. Tényleg mindent tud, amit kell, bár komplikációkhoz még nem tudtam betenni, írja, hogy van, de a választható listába nem teszi be. Lehet írok a supportnak, mert reggel óta nem jövök rá, pedig menni kéne, írják is, meg a képeken is látszik, hogy működnie kell.
-
moleculez
veterán
Próbálgattam a keynote appot iPad Pro-n. Kiexportaltam pptx-be de az animációk nem úgy jelennek meg más eszközön, mint ipadon. Maguk iphone keynote-ján, vagy MS PowerPoint-ben sem az van amit tabon elmentek. Elvileg legalább a 2 keynote kompatibilis kéne u legyen, ugyanaz a verzió van fenn.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
avl
senior tag
sosem volt okostelefonom, privat mobiltelefonom sem (azaz: láma vagyok, de nagyon)
tulajdonkeppen nem is akarok "online" lenni, facebook es hasonloak, abszolut nem erdekelnek (azaz: ilyeneket nem akarok telefonra)
email: privat gmailt nem akarom ra, esetleg a ceges emaileket igen,
jatek, videok nezese, stb.: nem erdekelnek telefonon
szorakozas: esetleg neha zene, radio (internetes illetve fm is)
neha fenykepeznek, videot csinalnek vele
leginkabb navigacio, es tenyleg fontos aktualis infok (pl. idöjaras) erdekelne rajta
cel: hosszu üzemidö 1 töltesseleddigi ceges nokia 2700-am van/volt, de iPhone SE lesz
fentiekhez mit javasoltok, hogyan kezdjek neki, mi legyen rajta (a fentiek szerint felesleges dolgokat szeretnem nem rajta tudni/hagyni, ha gyarilag lennenek is)
[ Szerkesztve ]
-
-
Stanchore
senior tag
válasz Stanchore #30527 üzenetére
Mára megjavult a Just Press Record app, be lehet tenni komplikációkhoz is Watchon, szóval csak be kellett frissüljön. Messze a legjobb ilyen alkalmazás eddig az összes közül, amiket eddig próbáltam, a többségük nem is tud háttérben felvenni az órán. Ha valakinek pont egy ilyen diszkrét felvevő kell, ez különösen ajánlott.
-
domerator
veterán
válasz Stanchore #30533 üzenetére
Köszi, megvettem, kipróbálom. Sokszor eszembe se jut hogy amit fel akarok írni valami cetlire (cetli és írószer heveny keresgélése...), azt simán elegánsan fel is lehetne venni ha már egyszer rajtam van a watch
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Stanchore
senior tag
válasz Mela Kehes #30534 üzenetére
Leginkább a kislányomat venném fel esténként az altatásnál, most lesz 2 éves és már egyre több mindent mond, ezt szeretném megörökíteni. Az miatt volt fontos, hogy menjen a háttérbe, mert ha látja, hogy világít az óra, akkor egyből nyomkodni akarja, szóval jobb, ha nem is látja és akkor megy a műsor
M4A, AIF és WAV a választható, első blikkre elég jó minőségnek tűnik, de majd kitesztelem melyik a legoptimálisabb.
Mentheti telóra is, de ami a legszimpibb, hogy választható egyből iCloud drive is, így egyből látom minden eszközön. Csinál egy mappát a driveba a saját ikonjával, azon belül minden napnak nyit egy új mappát és óra/perc/másodperc a megnevezése a fileoknak.
domerator: igen, arra is jó lesz, régen nekem is voltak ilyen kamera videóim, amiben ha eszembe jutott valami vezetés közben, gyors felmondtam, mit ne felejtsek majd el Ez így azért egyszerűbb lesz.
-
jazzkifli
tag
6S-rol koltozok 7 Plusra.
Mit gondoltok, erdemes ujkent beallitani a telefont vagy mehet ra a biztonsagi mentes?
A 6S-en minden flottul megy, semmi gond nincs vele.Aláírás
-
Stanchore
senior tag
válasz Mela Kehes #30541 üzenetére
A nyers file-okat Soundforge-al fogom majd vágni, egyszer kimentem tömören a lényeget és majd szerintem Vegas-ban teszek össze belőlük egy hosszabb montázst, fotókkal, videó részletekkel.
-
MasterMark
titán
-
twinee1337
tag
Sziasztok. Valaki használja a Carrot weather appot? Ha igen, érdemes megvenni?
[link] -
Arcképgyáros
válasz twinee1337 #30544 üzenetére
Vedd meg, max visszakéred az árát ha nem tetszik.
-
Rage47
veterán
én nem nézegetem az időjárás appban a grafikát. legyen átlátható, szép, és legfőképp pontos. az alap ios appot használom, és ha pontosabbat akarok, akkor idokep app
-
Drughi
addikt
1790 Ft egy időjárás app-ért?!?!
-
alex73
tag
Erről a fotó programról mi a véleményetek FiLMiC Pro.( https://itunes.apple.com/hu/app/filmic-pro/id436577167?l=hu&mt=8 )Vagy a inkább a camera +, vagy procamera app a jobb?
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes az Enlight képszerkesztő app.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest