- Milyen routert?
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Reklámblokkolók topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- A francia akkumulátorgyártó szerint későn jött az EU-s segítség
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
A 93.0-ás verzió van fent nálam, szerintem az a legújabb, és nálam benne van még mindig.
Egyébként bizonyos funkciók ki- és bekapcsolása nem feltétlenül kötődik verziófrissítéshez, ugyanazon verzió futtatása közben is meg szokott történni, hogy valami megváltozik az app megjelenésében/működésében. Plusz az is számít, hogy magyar vagy angol nyelven használod-e az iPad-et, mert akkor is eltérhetnek egyes funkciók az appban.Amúgy az nálam is megesik, hogy eltűnik a Messenger ikonja, de akkor csak átváltom alul a hírfolyam megjelenítésének típusát (ide-oda kapcsolok egyet a két szélső ikon között), és akkor újra megjelenik odafent az eltűnt ikon. Szóval ez meg valami bugnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
kezo0
addikt
Zavaros nekem kicsit, amit ott írnak. Egy iPad-hez vagy iPhone-hoz még milyen hálózati csatlakozó létezik, ami NEM USB-s? A fotón is pont olyat mutatnak (vagyis a kettészedhető tápegység egyik felét), mint amilyet az én iPad mini 2-esemhez adtak, de annak a másik fele (amit a fotón nem mutatnak) az USB-s... És bizony nekem is egy ötjegyű szám van ott, szóval akkor most mi van?
[ Szerkesztve ]
-
-
SpongyaBob
veterán
Mondjuk azért az vicces, hogy évek óta nincs benne magyar nyelv, ( cseh, görög, norvég van - csak hogy említsek egy pár hozzánk hasonló jelentéktelen nyelvet ) és nem, nem halok bele abba, hogy angolul kell használni mielőtt még valaki ezzel jönne, de mivel magyar vagyok, tényleg jó lenne az anyanyalvemen használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest