-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Felment a 8.4.
Amúgy egész jó ez az új Music, bár 5 perc alatt megtaláltam az első bugot:
Hiába az album szerinti rendezés, attól még az előadók szerint rakja sorba az albumokat.
Plusz rendesen átvariálta a borítókat... bizonyos komplett albumoknál egyes számoknak más, újabb borítót adott, ha például az a zene megjelent egy későbbi soundtrack albumon vagy válogatáson.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
tonyqa23
senior tag
Üdv!
Itt is megkérdezem, hátha... Facebook appban 8.4 alatt hogy lehet beállítani a belépő 4 jegyű kódot? (.3 alatt első belépéskor egyből felajánlotta, de most nem.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
atees
őstag
Miért ekkora nagy durranás ez az apple music?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
legiaap
félisten
válasz polonic #21052 üzenetére
Pontosan. Apple music egy az egyben copyja a spotifynek.
Ha rákeresek valamire akkor a kidobott eredményt kurva lassan tölti be ha lapozok benne. Szarrá akad. Lecsekkoltam ugyanazokat az előadókat mind kettőn és Spotifyn több albumokat meg számokat adott ki. Lezárt képernyőn egyszer megjeleníti az előadót, néha nem. Van amikor lezárt képernyőn leállítom a lejátszást majd újra indít akkor néha megmutatja az albumborítót néha nem.
A rádióban csöpögnek, hogy mennyire jó ez a cucc, meg hogy már mennyien hallgatják ha nem akkor azonnal frissítsetek. Állandóan pofáznak. Amit meg ott nyomatnak zenét inkább nem is minősítem.
Jobban jártam, hogy előfizettem Sporifyre.
Ezzel az apple nem fog nagyon aratni szerintem.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Ragnar95
félisten
válasz legiaap #21056 üzenetére
Én még nem aktiváltam a próbaidőszakot, de úgy tűnik ezek alapján, hogy nem nagyon bővült az iTunes Store kínálatához képest az Apple Music kínálata, a populáris előadókra mennek rá, nem a rétegzenékre.
Ezzel is simán be tudnak futni amúgy szerintem, mert a nagy átlag úgyis a populáris zenéket kedveli/hallgatja, ergo őket simán meg lehet győzni az Apple Music használatáról, főleg, hogy alapból integrálva van a rendszerben és elég komoly reklámot is kap.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legiaap
félisten
válasz Ragnar95 #21057 üzenetére
Ja a másik, hogy az árról nem is beszéltem. Nem tudom otthon melyik az olcsóbb, de itt UK-ban egy pennyvel sem adják olcsóbban, mint a Spotifyt. Pedig ha az amcsi árakat hozták volna akkor olcsóbnak kellett volna lennie, de lehúzzák a jóembert úgy látszik. Bár ez az apple gondolkodása. Drágán adnak mindent, hisz így is viszik, lassan mennek a fejlesztések, hisz így is viszik akkor meg minek erőlködjenek.
Az én szememben egyre jobban elvágják magukat.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Ragnar95
félisten
válasz legiaap #21058 üzenetére
Már nem azért, de mi az, hogy lehúzzák az embert, amikor ugyannyiba kerül, mint a Spotify
Mindenhol ugyanannyi, mint a Spotify, pont ezzel tudnak óriásit kaszálni, mivel ugyanazt nyújtják gyakorlatilag (rétegzenék a Spotify javára szólnak, de populáris zenékből sok lesz az Apple Music exkluzív, ezen kívül az integráltság mindenképp az Apple Music mellett szól) és jóval nagyobb az Apple felhasználói bázisa, akik potenciális Apple Music előfizetők. Ráadásul a családi csomag olcsóbb is, mint a Spotify-nál...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legiaap
félisten
válasz Ragnar95 #21060 üzenetére
A lehúzást azon értem, amit alant is leírtam. Ha átszámolod, az amcsi árakat fontra nem annyit kapnál.
9.99 dollár az 6.35 font lenne és 8.96 euró mai áron.
Na ebből az lett, hogy maradt a 9.99 csak fontba, viszont máshol meg 4.99 euro. Ez szerintem nem fer UK-t tekintve.
Populáris zenék ugyanúgy fent vannak a spotifyn, nem tudom így miről beszélsz.
Az meg, hogy nagy az apple felhasználói bázisa nem jelenti azt mindenki beleugrik egyből a musicba, neadjisten ott hagyja a másik streaming szolgáltatást.
Egyedül amiben jobb, hogy a családi csomagjába 6 embert is bele lehet vonni, míg spotinál asszem csak max. 5.
A lehúzásra még tudnék mit mondani, de inkább veled nem vitázok. Túlságosan alma beállítottságú vagy.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Ragnar95
félisten
válasz legiaap #21061 üzenetére
Azért azt sem árt elfelejteni, hogy az egész EU-ban magasabb az ÁFA kulcs, így értelemszerűen drágább minden. Alapból az az Apple árazási stratégiája, hogy a $ árat €-ba 1:1-ben váltja és az €-s árat €/£ árfolyamon váltja £-ra.
Az a 10£ mondjuk valóban elég húzós, mivel az adott ország lakóinak pénzügyi helyzetéhez képest áraz az Apple, így a gazdagabb országok lakói rosszabbul jártak. Összehasonlítás végett a Spotify mennyi UK-ban és USA-ban? UK-ban az is 10£, nem? Azt tudom,h diákként 5£, de emlékeim szerint azért annyi, mert féláras.
Rögtön Pharrel Williams új száma és Taylor Swift új lemeze Apple Music exkluzívként jelent meg és később is lesz még ilyenekre példa.
Családi megosztás UK-ben nem tudom, melyikkel mennyi, de Magyarországon jóval olcsóbb az Apple Musicnál.
Mondd nyugodtan, ennek így nem sok értelme van, ha annyit írsz, hogy inkább nem írod le Én úgyse fogok előfizetni Apple Musicra, mivel túl sok szám nincs fent, ami engem érdekelne, így ezen témában teljesen semleges vagyok.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
oszi666
őstag
válasz legiaap #21058 üzenetére
Nekem spotify egyenlőre nagyon nem jön be. Annyira összevissza van a kezelőfelület, hogy hihetetlen, egyszerűen gagyi, órákig kell keresgélni mindent. Ha offline-ban van, egy fél óra amíg betölti az előadók listáját, az albumokét azonnal behozza. Ja és nem tudom hogyan lehetne beállítani, hogyha pl offline, akkor csak azokat a zenéket mutassa, amik le vannak mentve offline hallgatáshoz. Rettenetesen gagyi.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszy
veterán
Srácok! Nagy gond van. Lementettem mindent ami az iTunes-hoz kell, de nem tölti be az alkalmazásaimat. Újra lett installálva a winf*s, ezért kellett az egész. Pedig csináltam már ilyet, de most nem jó Ott az összes letöltött alkalmazás a mappában és semmi! Most nem arról a gépről írok, mert nem leszek ott csak holnap. A segítségeket előre is köszönöm!
Más: Milyen okos órát érdemes venni egy 5S-hez? Érdemes egyáltalán? Az Apple Watch elég drága :/
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Ragnar95
félisten
Ha ott vannak a Music/iTunes/iTunes Media/Mobile Applications mappában, akkor mindenképp be kéne hogy töltse őket az iTunes. Esetleg azt tudod még tenni, hogyha duplán kattintasz egy appra, felajánlja,h tallózd azt be, ekkor rámész az adott appra a sajátgépben és ott lesz.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
cibere11
tag
válasz nelsonmanian #21066 üzenetére
+1 a MiBandnek
HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
cibere11
tag
válasz bull84ghia #21068 üzenetére
Ha a MiBand megadja magat lehet berendelek egy ilyet addigra mar 10dodo alatt is lehet majd kapni (ip68 lenne amugy az igazi)
[ Szerkesztve ]
HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
bigdady
nagyúr
válasz bull84ghia #21068 üzenetére
Hol lehet venni?
-
cibere11
tag
Udv.En nalam frankon megy a beta cydias tweakkel.
Bigdady:google elso talalat. ebay es hasonlon en nem talaltam.[ Szerkesztve ]
-
cibere11
tag
válasz nelsonmanian #21074 üzenetére
Nalam is csak addig jo mig nem hagyom "el" a telefont.Aztan megint megnyitom a mifit appot es megint megy.Jol az uj szinek is.Kellene valami olyan hogy magatol visszacsatlakozzon vagy be lehessen allitani hogy orankent , ketorankent szinkronizaljon magatol.
-
kenny123
addikt
Megvettem az AVplayert, köszi a tippet.
Úgy vettem észre hogy wifin gyorsabban szórja fel a videókat, sorozatokat, viszont egyszerre csak egyet enged kiválasztani a webes felületen.
Esetleg valami ötltetetek nincs, hogyan tudnék egyszerre több ájl másolást elinditani?Köszi
yo
-
atees
őstag
válasz nelsonmanian #21074 üzenetére
Hát nem tom akkor vmi nem ok nálam, mert ha a zsebenbe van a telefon akkor is megszakad a kapcsolat kb 5perc utan
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
törölt tag
Mitől lehet az, hogy a Ms world-öt ha letöltöm és elindítom akkor kidob?! Kifagy az egész és kivág az egészből! Már újratelepítettem, de semmi változás, mi okozhatja?!
-
SpongyaBob
veterán
Ingyenes az Infinity Blade.[link]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Próbálok eligazodni az iCloud Photo Library, illetve a iCloud Photo stream között. Arra rájöttem, hogy ha bekapcsolom a fotókönyvtárat, akkor eltűnik a telefonomról a stream mappa, illetve az addig ott lévő képeket nem látom a telefonon. Azt nem értem, hogy ha készítek egy képet azt ugye beteszi az iCloud-fotók könyvtárba PC-n, viszont ha PC-n bemásolok oda képet, azért miért nem tölti fel a telefonomra? Gondolom MAC-en jól működik. Javítsatok ki ha tévedek, de ez most a következő képen működik?
- használom a fotómegosztás, viszont be kell lépnem PC-n az icloud.com weboldalra, ha képet akarok tenni a telefonomra, illetve lementeni onnan, mappákat készíteni viszont itt nem tudok, ellenben fent lesznek felhőben a képeim, így ha bármi történik legalább azok megmaradnak.
- ha viszont szeretném használni a windows-os változatát a photo stream-nek, hogy ne kelljen a telefont a gépre dugnom, hogy képet töltsek fel-le, akkor nem használhatom a fotómegosztást, ergo kell válasszak egy másik felhő szolgáltatást, hogy a képek biztonságban legyen.
Köszi
-
cibere11
tag
Ha tudnád hogy engem hogy megszopatott az egész icloud fotóstream valami
Képeknek :google fotók (korlátlan tárhely ingyenHTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
nucky30
tag
Üdv!
Frissen hoztam létre egy Apple ID-t most vásárolt iPademhez. Kérdésem, hogy az AppStore-ban hogyan tudok ingyenes alkalmazásokat letölteni ? Bankártya adatokat kér minden esetben ....
-
Diokhan
addikt
Sziasztok! Tudtok ajánlani egy appot ami helyettesíti a hangouts-ot iOS 6.1.3-al? Köszi
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest