Új hozzászólás Aktív témák

  • szilu7

    senior tag

    válasz DaveNo1 #30354 üzenetére

    Ez igaz. :)
    Szerintem nehéz a választás és tényleg nagyon egyén függő.
    - Az alap iPad szerintem mindig remek ajánlat.
    - Ha szeretnél erősebb processzort, több RAM-ot, jobb kijelzőt, jobb kamerát, vagy komolyabban rajzolgatsz, neadjisten nagyon kell a BT 5.0, esetleg a mágikus billentyűzet, vagy utálod a Lightining csatlakozót, akkor hozzáraksz még egy jelentősebb összeget (110 eFt). Plusz kapsz mellé több háttértárat ha kell, ha nem. És persze, ha ezekből csak egy dologra gerjedsz, akkor is fizeted a teljes pakkot. Air 4.
    - Ha szeretnél még több RAM-ot, még több és jobb kamerákat, jobb hangot, akkor még hozzáraksz 85 eFt-ot. (Továbbá lásd előző pont!) iPad Pro 11 (2. gen.)
    Szóval mindenki döntse el magának, hogy mi a fontos és mire van pénze.
    Persze bele lehet venni a régebbi generációkat, amit még lehet kapni, és akkor még nehezebb. Viszont azokból néha sikerülhet valami jó ajánlatot kifogni.
    Én személy szerint a 6. gen. (32 GB) iPademmel is tökéletesen boldog lennék, ha több RAM-ja lenne, bár a 14-es iPadOS-ben egész jó lett a RAM kezelés, de azért a multitask persze megfekteti. A 13-asban voltak kimondottan rossz alverziók. Na jó, egy kevésbé tükröződő kijelzőnek még örülnék. :)
    Igazából egy moduláris iPad kéne, ahol a rendelésnél kimazsolázhatod, hogy melyik funkciók, hardverelemek kellenek. Megyek is, írok az Apple-nek. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák