- Synology NAS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lolita kód
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- ASUS routerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Kivágtak egy darabot a Metából, Zuckerberg pedig folytatta a kirúgásokat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
válasz
HardRic #33999 üzenetére
Nekem már az is elég lenne, ha pl. akkuban az M1-es Ipad Pro 20-30%-al erősebb lenne, mint a jelenlegi. Amire használnám, arra a jelenlegi is elég lenne. Csak vonz a 12.9 méret és a miniLED. A 12.9 nekem már "laptop" lenne egy Magic Keyboard-al.
Apple: iMac 2020 27” 5k, Iphone 14 Pro, IPad Pro 2021 12.9” M1, AirPods Pro, Watch 7 Stainless Steel Gold
-
moleculez
veterán
-
tyuxy
tag
Sziasztok
jelentem sikerült beszereznem egy 11ipad pro 2020at szóval mostantól aktívabb igyekszem majd lenni itt is
egy gyors kérdés így előre üveg vagy puhább fóliát szerezzek be vagy esetleg hydrogel??iPhone 11 pro max
-
Divinity
őstag
válasz
Maxxy10 #34007 üzenetére
+1, nem fog saját maga ellen menni az Apple, inkább csak apróbb csiszolásokat várok én is de desktop kategóriás appokat, pláne komolyabbakat még nem. Pláne, hogy a rendszer is alkalmatlan rá, ez nem oda vissza működik, hogy M1 macen mennek akkor nem nehéz portolni M1 iPad-re sem, közbe meg kb lehetetlen
Az biztos, hogy valami vegyítés az irány de szvsz még évek mire oda jutunk, addig meg minek adjon el egy gépet mindenre ha a kettő is elmegy?return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
-
moleculez
veterán
Air4 + PS4 controller+ Grid
Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.
-
g@bo
veterán
üdv urak
ipad air 4 2020 eddig kikapcsolt, és be is ha a mágneses tok lapját fel/lehajtottam, ezt a tulajdonságát megunta, vajh miért?
-
mcsm88
senior tag
Sziasztok
Van egy régebbi ipad, ami már nem használhatja az iTunes Store-t.
Hogy lehet megoldani, hogy appokat tudjak felrakni rá? Így csak azok az appok vannak, amik gyárilag fent vannak az Ipaden., -
updog
senior tag
Sziasztok!
iPadet szeretnék venni (1-2 spéci ios-only app miatt), viszont így full outsiderként csak annyit látok, hogy minden évben kijött minden modell IS.
Mondjuk ebből a felhozatalból (amazon.de ipad <300EUR (de inkább <100.000 ft
) mit lenne érdemes megvenni? (lehet refurb. vagy akár használt is, nyilván itthonról is akár apróról). Egyetlen cél van vele: 8", még inkább 10"-on bírjon 2-3 óra képernyőidőt wifivel minimális böngésző esetleg 720p/1080p youtube ésvagy hasonló videók belső tárhelyről történő lejátszása mellett, és persze azért ne legyen idegesítően lassú (korából, elhasználtságból, konstrukcióból, bármi egyéb okból fakadóan). Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki megnézné,hogy a youtube appban a jobb felső sarokban lévő kereső ikonra mit reagál a program? nekem csak egy nagy fehérség jelenik meg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12.9" 2022 M2, 128GB, WiFi+Cellular, Silver, UJ, bontatlan elado!
- Venue 8 Pro 5855 tablet 27% 8" FHD+ IPS érintő x5-Z8550, 4GB RAM, 60GB eMMC, 388g gar
- TENYÉRNYI! Surface Go 3 - i3-10100Y 3.9GHz turbo 8GB RAM 128GB SSD gar: 2024.02.19.
- Ipad Mini 5 64gb wifi, tökèletes állapotban
- Akció 25-ig! Ipad 8 2020 32gb Wi-Fi + Stylus Pen
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G, Samsung billentyűzetes tok, 2 Samsung bluetooth füllhallgató, 3 töltő...
- AKCIÓ Hattervilagitasos Amazon Kindle (2022) 11.generációs (16 GB) Ebook olvasó + magyar garancia
- Amazon Kindle Paperwhite 5 (8 GB, 16 GB) Ebook olvasó + magyar garancia
- Alcatel Onetouch pixi 3
- lenovo tb-x103f
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Debrecen
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest