Hirdetés
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
senior tag
válasz
Szabikaa20 #21995 üzenetére
Ha nem sok számításra kell, akkor a Spotlight-tal is lehet számolni.
Renault Megane IV Limited
-
Szabikaa20
őstag
válasz
lindermen #21998 üzenetére
Tudom,hogy tudok letölteni van is egy letöltve csak zavarnak a reklámok!
iPhoneba van gyárilag,azt hittem ez iPadnál is így van.
local1:
Ádám16: Igen a részvényes appot láttam az igen fontos dolog...
abban a szempillantásban töröltem is!
vadászcsiga: Ez jónak néz ki,ha reklám mentes...Nevetséges,hogy nincs beépitett...
Köszönöm,és nem bántam meg!
Jaded: Összeadás,kivonás,szorzás,osztás bőven elég.Azt hittem van itt is mint iPhonnál!
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #22002 üzenetére
Látom fizetős, én még ingyen szereztem.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #22005 üzenetére
Jah! Azt hittem tudod...
Egyenlőre jó az ingyenes...
-
Szabikaa20
őstag
Joo reggelt!
Úgy nez ki ma elviszik az Airem.Mire figyeljek eladáskor?Úgy értem azt tudom,hogy apple ID-ből kikell jelentkezni és a jelkódot kikapcsolni.Még mit kell?Gyári beállitást tudok valahogy rakni?De úgy,hogy iOS 10.3.3 maradjon rajta.Köszi!Innen is jelentkezzek ki?
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz
Szabikaa20 #22007 üzenetére
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Süvi
őstag
Van egyébként olyan calculator app, ami kivált egy komolyabb (6-9 e Ft-osSharp, Casio) számológépet?
-
theballa32
tag
Sziasztok!Hol tudom az automata kitöltést bekapcsolni?A mobilarénához is mindig be kell ütnöm az email+jelszó kombót.Köszönöm a segítséget
-
VincentVG
aktív tag
Sziasztok, tudna valaki iPad "tisztito szettet" ajanlani?
Valami miatt a normal hozza adott torlokendos tisztitas utan is nagyon hamar "tapad" / ragad.
Erthetetlen, van itthon es volt is tobb iphone / ipad, ezzel a problemaval meg nem talalkoztam egyiknel sem..
koszi
-
Serpiko
addikt
válasz
VincentVG #22018 üzenetére
Úgy oldom meg minden reggel törlőkendővel le törlöm mielőtt elkezdődik a napom. Mondjuk extra lerakódást nem tapasztaltam a kendőre teszek tisztító folyadékot ennyi. Mondjuk a családban csak én használom így másnak a cucca felkenődése nincs a kijelzőn. Ja iPad 2018 rol van szó.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Ance
őstag
Már korábban is le volt írva, hogy a képernyő tisztításhoz nem szabad semmilyen folyadékot használni! Leszedi róla a védőréteget.
Konyhai papírtörlő kiváló rá.
-
VincentVG
aktív tag
oke ezt ertem, csak 4-5 iphone es 3 ipad utan ez az elso touch screenem amihez nem eleg h torolgetem.
pont ez a problemam. valami miatt "ragad", de legalabbis a torles utan par perccel mar nem eleg reszponziv, adott helyre klikkelve van h 4-5x kell probalkoznom.
rohadt idegesito. -
Syl
nagyúr
-
apple87
senior tag
sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy az ipeden a youtube alkalmazás használom zenehallgatásra de állandóan a reklámokat nyomja számok között. Ezt valahogy ki lehet iktatni ?
-
moleculez
veterán
válasz
Alex91 #22030 üzenetére
YT Premiumra, ha YouTube- ozni akar. Van 3 hónap ingyenes próba. Tök jó, fut háttérben, nincs reklám, van offline hozzáférés. Én annyit nem használom, hogy megérje fenntartani, de másnak jó lehet.
Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.
-
VincentVG
aktív tag
válasz
Whynot? #22028 üzenetére
koszi a tippeket, trukkos nagyon ez az egesz, mert ahogy irtam is, van itthon mas iphone, ipad is amivel parhuzamosan hasznalom, egyedul, tehat nem a kezem extrem koszos
2017 dec, zsir uj ipad 12.9, kb 3-4 honapja jelentkezik a problema.ugy kepzeljetek el h megtorolgetem, csillog villog, minden oke, de mondjuk netezesnel a gorgetosav, 8-10 gorgetes utan elkezd tapadni. ugyanez adott helyre klikkelesnel... teljesen erthetetlen...es baromi idegesito
mivel nem a kezdetektol produkalja a problemat, ezert gondolom h lerakodott valami szennyezodes.
csak eddig en sem mertem tisztitoszert hasznalni, mert hallottam en is h nem ajanlott...arra is gondoltam h esetleg ezek a nagy 12.9 es screenek inkabb pencil-es hasznalatra lettek kitalalva (tudom h hulyeseg) es valami miatt mas rajta felso reteg mint a kisebb ipad-eken es iphone okon...
-
pethYeti
addikt
Gondolkozom egy ipadon, filmek, sorozatok nézésére. iOS-en van lehetőség onedrive/google drive-ból streamelve nézni filmeket? Illetve konvertálás nélkül felmásolva mp4/mkv? Köszi.
-
-
agabe
addikt
válasz
Serpiko #22040 üzenetére
Nalam a 10.5-os pro volt egy ev ota, es most csereltem le egy 4G nelkulire, de amugy ugyanolyanra (regin mar nincs gari). Sokat hasznalom, tanfolyamon is azzal jegyzetelek, es bar kepes pencilt hasznalni a sima 2018-as ipad is azert erezheto a kulonbseg nem csak a kijelzo miatt (ami onmagaban is eleg nagy szintugras sima ipadhez kepest), hanem a dupla ram, tobb es jobb hangszorok mind mind olyan aprosagok ami miatt meg sem fordult a fejemben, hogy az ujabb ne pro legyen.
Ha valakinek belefer az ara, akkor nezze meg a pro-t is mielott vesz egyet...raadasul hivatalos ara is csokkenhet hacsak nem vezetik ki az uj erkezese miatt. Uj pro-k biztos durvak lesznek, de arban is varhatoan felulmulnak minden eddigi ipadet.[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Így van a pró nagyon jó gép jobb az iPad 2018 nál nem vitás. De nekem nem ért ennyivel többet a pró. Meg az első iPad nekem ez próbára vettem nem akartam melle nyúlni ha esteleg nem jön be. Majd talán pár év múlva ha cserélek veszek pró vagy ami akkor ép lesz porondon.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Szabikaa20
őstag
Csak az nem elhanyagolható,hogy a pro duplája a 2018-nak...Én is prot akartam,de kipróbáltam a 2018-ast és szerintem bőven hozza azt amit kell és nem mellesleg árban is nagyon kedvező.Aki hosszú távban gondolkodik lehet jobb választás a pro,de szerintem a nagy része nem évekre veszi.Én 4évig használtam Airt most cseréltem.
-
agabe
addikt
válasz
Szabikaa20 #22043 üzenetére
Jaja , az ar nem mindegy ezert is irtam, hogy akinek nem gond kolteni 200+ezret az nezze meg a prot, de azert lehet, hogy ez itthon reteg igeny.
Nekem Air2 kb 3 evig volt megjelenestol, es akkor mar ereztem a lassulast, de addig kirlay volt. Elotte 4-est csak 2evig hasznaltam ami elott 2-est is 2 evig (3 ast erdemes volt kihagyni). Hosszabb tavra ahogy korabban az Air2 a 2giga rammal most a tavalyi pro szeria 4giga rammal varhatoan eleg lesz mindenre. A kevesebb memoriat tartalmazok sokkal hamarabb fogjak az oregedes jeleit mutatni hasznalat kozben.
Persze lehet, hogy nagyok az igenyeim, de ha megszokod a jobbat akkor nehez visszalepni.
Ja es persze lesz most meg jobb az ujakkal, de azokkal legalabb meg egy evet varok (ha nem kettot), amig merseklodik valamelyest az ara.[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
Biztoshogy érezhető lenne a visszalépés pro ról...
Nekem az Airhez képest áldás a 2018.Természetesen birná a gyenge gyomrom a prot is csak a péztárcám tiltakozna.
De proból is csak a 10,5 verzió! A 9,7-es nem kéne.
-
agabe
addikt
válasz
Szabikaa20 #22045 üzenetére
9,7-es nem ugyanaz a szint, es nem a meret miatt, hanem gyengebb hardver, es foleg 2giga ram ami miatt az mar semmikepp nem eri meg egy ipad 2018-al szemben sem.
Persze jobb valamivel a kijelzoje, meg a hangja, de ezekben is a 10.5-os raver egy lapattal.
Azt az elozo pro szeriat kihagytam.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz
Szabikaa20 #22047 üzenetére
Hat..lenyegeben erosebbek A12X chipsettel, sztem 4giga ram marad, es face id lesz bennuk emiatt alul - felul (vagy oldalt aki hogy tartja) kisebbek lesznek a kavak, es valamivel nagyobb a kijelzo.
Ha novelik a ram meretet akkor jovore lehet, hogy valtok, ha nem akkor meglatjuk mikor jon 6giga ramos ipad. -
Alex91
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Kisöpörné az USA a félrevezető reklámokat a közösségi médiából
- Vallás
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mobilinternet
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Új - iPad Pro 11" M2 2022 Wi-Fi 256GB - Space Gray - Bontatlan
- Apple iPad 8 WiFi 32GB Space Gray 10.2" hibátlan állapotú-Apple garancia, számla-K434
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p2392/
- ÚJ Apple Pencil 1 - 2 első és második generációs BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉR
- Apple iPad Air Wifi 128GB Silver 9.7" szép állapotú-1 hónap garancia, számla-S379
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest