-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Van egy Ipad Air 2-m, iOS 9.3.1-el. Ami eddig nagyon jó is.
Kislányom megkaparintotta, és most Ipad letiltva - Kapcsolódjon az Itunes-hoz felirat van.
Hogyan tudnám megoldani, hogy visszaállítom gyári állapotra és 9.3.1-re, anélkül, hogy frissítse legújabb sw-re?MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!
-
consono
veterán
válasz
szabonagyur #35010 üzenetére
Az nem csak telefonon van? Ha hazáérek megnézem a 15-ös bétán az iPaden is, ezt még pont nem néztem
"In God we trust. All others must bring data"
-
TechN7ne
nagyúr
iMac en mivel tudom ellenőrizni az iPad akkumulátor kapacitását?
tboldi
Ránézek ,köszönöm[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Air 4 hez a gyári Smart Folio hoz hasonló tokot tudtok ajánlani?
Köszi!
-
Sziasztok!
Ma csatlakoztam a klubhoz egy iPad Air 2020 géppel. Használtan vettem itt az aprón, nem volt rossz árban, és az eladó eddig mindenben korrekt volt.
Egyetlen dolog zavar, de mivel kb. 10 éve volt utoljára Apple cuccom, nem értek hozzá.Van a 3uTools progi, amivel le lehet kérni a gép adatait. Ezt meg is tettem, és ott azt írja, hogy "Apple ID lock: On". Ez mit jelent? Próbáltam utána menni, de az Apple állítólag megszüntette az ellenőrzés lehetőségét. A gép nincs letiltva, mikor bekapcsoltam olyan volt, mint az új, végigvitt egy regisztrációs folyamaton, beírtam a közel 10 éves Apple ID-met, amit gond nélkül felismert, és azóta is működik szépen, már egész jól belaktam. Garancia él, azt sorozatszám alapján ellenőriztam, Telenoros, de független készülék, az akkuban 6 ciklus, szóval kb. új. Külseje is ennek megfelelő.
Kellene aggódnom?Szerk: OK! Találtam némi infót, az alapján nem kell aggódnom, de majd egy megerősítés jól esne.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza || 6000+
-
honeypot
tag
Feltettem a 15 betát. Ha vannak itt olyanok akik használják, azokhoz szólna a kérdésem: ti is lehánytátok az iPadet az új Safari láttán?
Jó, jó, láttam már eddig is screenshoton, de ez valami borzasztó. -
honeypot
tag
válasz
SharpSA #35026 üzenetére
Az is borzasztó. Milyen UI az ahol ugyanúgy néz ki az URL bar mint a tabok? Egyikbe lehet írni, másikba nem. Meg ezek az egymásra csúszó tabok is hogy néznek ki? Ezt Steve nem engedte volna™
-
honeypot
tag
válasz
tboldi #35031 üzenetére
Kipróbáltam, de szerintem inkább volt ehhez hasonló a 14 alatti Safari mint a mostani
-
HardRic
addikt
válasz
honeypot #35028 üzenetére
Pont azért használom a kompakt nézetet mert nem tudja feldolgozni az agyam hogy az Apple ilyen alap UX bakikba szalad bele, hogy egy szöveges mező úgy néz ki mint egy tab. Szerintem is ocsmány. A kompakt még egész használható, csak kellene állandóan megjelenített bezárás gomb a tabokra és egy all tabs view gomb. Nem értem miért share-re van külön gomb amikor annak a menünek a nagy rész ott van a 3 pötty alatt is.
-
SharpSA
veterán
válasz
HardRic #35035 üzenetére
"csak kellene állandóan megjelenített bezárás gomb a tabokra és egy all tabs view gomb"
Na pont az előbbi nem kell, mert ahol van, már többször véletlenül bezártam azt a fület. Az a jó, ha először ki kell jelölni azt a fület és akkor lehet csak bezárni. Sok megnyitott fül esetén azon eléggé kicsik lesznek és könnyebb mellényomni. Utóbbi meg már van.
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
NomAd_82 #34610 üzenetére
Üdv minden fórumtársnak.
Folytatódik történetem a javításra leadott ipad pro-val kapcsolatban.
Megosztanám veletek, mert érdekes a sztori, nekem ez új tapasztalat volt.
A javítási idő lejárta előtt írtam az ügyfélszolgálatnak is, biztos ami biztos alapon.
Válasz: a 30 napos javítási határidő lejárta után a következő 8 napban cseréljük a terméket.
A következő 8 nap hétfőn járt le.
Elmentem az üzletbe, ahol közölte az eladó srác, hogy az ügyem a jogi osztály bevonásával folytatódik, mert az apple nem akarja megjavítani az Ipad-et. hmmmmm ?!? Csúnya apple.
Nem mondta miért, erre én közöltem, hogy tudom, hogy az újként eladott tabletet előttem már használták, mert az Icentre tájékoztatott, hogy a gari lejárt. 2020. januárjában !!!!!
Tehát, nekem egy használt cuccot ( 2019-ben lehetett vásárolva ) adtak el újként. Ez biztos.
Ezt 2020. októberében vettem. Fasza mi?
Az egész történetet jeleztem a fogyasztóvédelemnek, akik azt mondták, hogy első körben javításra törekszik az eladó, utána csere és végül vételár visszatérítés.
Jelen helyzetben és mivel minden határidő lejárt, utóbbi-nak kellett volna megvalósulnia.
Az eladó kért még egy napot és közölte, hogy az idén szigorodtak meg a szabályok és mivel tavalyi a cucc, így a javítási határidő kitolható....... Ahhhha, faszt.
Elmondtam én is a fogyasztóvédelem bevonásával történt verziómat és holnap felhívja a központot, mi a helyzet de én jeleztem, hogy a pénzt kérem vissza.
Azt mondta ok, holnap hívja a központot és engem.
Én még ma írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy a pénzt kérem.
Remélem ez lefut holnap.
A pesszimizmus azt mondatja velem, hogy rám fogják majd, hogy engem tájékoztattak, hogy használt a cucc és ennek tudatában vettem.
Mindegy, a fogyasztósok azt mondták vásárlók könyve.
Holnap ezzel folytatom ha nincsen más lehetőség.
Írásom csak tájékoztató jellegű, hogy ne járjatok így.
Közben vettem egy 2020-as ipad pro-t az Icentre-nél ( fóliás, bontatlan) leértékelve és akkora baszó ez a cucc. A 2017 is az volt de ez még jobban bejön
-
Noxy
veterán
válasz
NomAd_82 #35039 üzenetére
Tehát, nekem egy használt cuccot ( 2019-ben lehetett vásárolva ) adtak el újként. Ez biztos.
Amikor megvetted újként, nagyon egyszerűen ellenőrizhetted volna.
Beáll.. - általános - infó menüben. Pontosan ki írja, hogy az aktiválástól kezdve, mennyi van még hátra a gariból.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani jó hírolvasó progit? Előny ha van normális widgete is
Másik kérdésem, hogy ha tokba van, akkor is érdemes fóliát venni egy air 4-re?
Köszi
-
telefonmágus
senior tag
-
Semin
senior tag
válasz
telefonmágus #35046 üzenetére
A gari mindig az első aktiváláskor élesedik. Hiába áll a polcon nem ketyeg le.
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
mave13 #35048 üzenetére
Elég érdekes vita volt az biztos, de a törvény az törvény, Magyarországon a jótállás új termékre a vásárlás napjától érvényes, akkor is ha 10 éve gyártották. Ha egy termék meg jogilag használt akkor azt fel kell tüntetni. Ismerősömék hasonlóan jártak ingatlannal, volt egy új ikerház, valaki megvette meg is kapta a használatbavételi engedélyt de soha egy másodpercet nem lakott benne még a fugapor sem lett felmosva a kövekről meg az ablakokon rajta van a fólia. Mégis ők csak használt lakásként tudják megvenni, nincs újlakás CSOK stb... Ha jól emlékszem hasonló tanulsága volt ennek az Euronics sztorinak is, egy köztes cég vette meg az Apple-től aki végfelhasználóként értelmezte és ketyegni kezdett a gari addig amíg a polcon volt. Azt amúgy tudni kell, hogy az Euronics egy franchise több különböző kft-t jelent valójában és mások az árak meg az aciók is két üzletben ha más KFt áll mögötte. Ugyanígy lehet, hogy A Kft tisztességesen az Apple importőrtől veszi az iPadeket, B KFT meg egy német vagy lengyel nagykerből vagy ahol éppen olcsó.
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Snap
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Ukrajnai háború
- Teljesen elzavarhatja az EU a Huawei-t az európai 5G-ből
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 M1 512GB wifi+ Cellular 2026.03.09. garancia!
- Beszámítás! Xiaomi Pad 5 11 128GB 6GB RAM WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 5 64GB Cellular Független/2023.12.02.Apple gar./p2553/
- Apple iPad mini 6 2021 64GB Space Grey - Új, bontatlan, 1év Apple gari
- iPad Air 3 (2019) 64GB Wifi + Cellular
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest