- Kitört az Amazonnál a dolgozói klímabotrány
- Bittorrent topik
- Aliexpress tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az emberek többsége szerint az AI véget vet a civilizációnak
- DIGI internet
- Örülhet az EV-ipar, az AI és a Microsoft a rézbányászatot is felturbózzák
- Vírusirtó topic
- DIGI kábel TV
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
BoC1ka #11000 üzenetére
RR3-hoz sanszos, hogy nem is lesz értelmes kontroller.
Azért írtam, hogy
még doridon sem tökéletes, hiába támogatja, ugyanis a gáz/fék nem analóg,
és a kormányzás is rohadt érzékeny. Az Ipegával lehetne úgy csinálni, hogy
a telót döntögetve kormányzol (ahogy szoktam), s gáz/fékre jó a gomb, vagy
ha tudná, akkor az analóg kar. Az nagyon precíz lenne, de sajnos nem tudja:
ha rajta van a kontroller, akkor a kormányzás mindenképp arról fog menni.
Régen még tudta, bár akkor se nagyon tetszett. Azóta kifejlesztették belőle!
Szerk: azért nem tetszett, mert nem tudtam együtt fogni a telefonnal, LOL...RR3-hoz szerintem necces jó kontrollert találni, ami érdemben használható.
Részben a játék töketlensége miatt. És ha iOS-on még ennyi se megy...
Rákerestem a topikban, de senki nem írta, hogy iCade. Ez valami árkádos,
billentyűzetemulációs cucc. Na az Ipega ezt tudja, csak hát ezt nem olyan
sok játék támogatja, és a linkelt fórum szerint pont a 9.2 óta az iOS sem...
A sors iróniája, hogy pár napja frissítettem a vadiúj tabletemen a rendszert,
így ki se tudtam próbálni, hogy tényleg működött volna 8.4 alatt ez a vacak.FIFÁhoz lehet, hogy jó, amit te mondasz, de akkor a tabletet le kell raknod.
Anno próbáltam kontrollert a telóhoz... de sosem tudtam mit kezdeni azzal,
hogy vagy az egyiket fogom, vagy a másikat.Ha meg lerakom, kicsike...
Na, egy tablet már nem olyan kicsi, azt le lehet rakni, de szerintem az sem
rossz, ha meg tudod fogni kézben egyben az egészet: melyik iPad amúgy?Szerk: lehet, hogy csak pechem van ezzel az Ipegával, mert maga az iCade
egy furcsa koncepció, más fajta kontroller lehet, hogy tud analóg vezérlést...
(Sajnos mással nincs tapasztalatom egyelőre, úgyhogy nem tudok segíteni.)[ Szerkesztve ]
-
lumesz
tag
Sziasztok! Segítsetek légy szíves. Nem tudok alkalmazásokat letölteni,mert nem tudok belépni az ID azonosítóval. Már a jelszót is megváltoztattam,mégsem enged belépni. Szerintetek mi lehet a gond,és mi a megoldás?
-
puding9
csendes tag
Üdv mindenkinek tudom hogy nem iphond de hasonló ios eszköz az lenne a kérdésem hogy egy első generációs ipedet menyiért jailbreakelnének és egy ios7 ell hogy futna?
-
BoC1ka
senior tag
válasz
DigitXT #11001 üzenetére
Csak a lerakós opció játszik mert Air
Amúgy rr3 at pl én soha nem játszottam döntögetve, mindig oldalt irány ítgattam. Nekem mindig rideg volt a döntögetős telefonos rendszer. Gondoltam van olyan ami megy android meg iOS is de ahogy olvastam ja jól értelmeztem akkor az iOS mfi-n csatlakozik amit lövésem mi az az android meg BT-n. PC is BT. Tehát kizárom hogy mindkettőn menjen egyszerre.
YNWA
-
Süvi
őstag
válasz
lacy86 #10998 üzenetére
Kértem tőle egy pár hete árajánlatot Air2-re
Azt mondta, hogy ha változik az árfolyam változik az ár.
Végül vettem egyet itt az aprón. (Ugyan ennyibe jött ki, igaz, hogy 2 hetes, nem új)
Szerintem főleg az adott termék bemutatása után jók az árai, 0,5-1,5 évvel utána már nem -
bajnokpityu
félisten
Nem, ugyanennyit kellett fizetni.
ami mellette szól, hogy teljesen bontatlan zsugorfóliás EU töltős cuccot ad, magyar áfás számlával. Akkor hasonló feltétellel az edigital majd 150ért adta a mini 4et. most 130, szóval még midnig jó. Szóval jó a cucc, jó az eladó, csak bele kell számolni azt, h 3-4 hónap, mire ideér. -
lacy86
addikt
válasz
bajnokpityu #11007 üzenetére
Vegulis akinek raer annak mindegy.
De szamomra akkor is nagyon furcsa, hogy a 21. szazadban 3-4 honapot kell varni valamire
Meg ha egyedi lenne akkor megertem. De ez "tomegcucc" -
DigitXT
félisten
válasz
BoC1ka #11005 üzenetére
Ez is BT-s, és amíg a 9.2-ben nem fejlesztették ki a rendszerből, ment iOS-on is.
Még nem olvastam utána, hogy az MFi minek a rövidítése, de az a Stratus is BT. -
Ragnar95
nagyúr
-
Imy
veterán
Ma jött meg a tokom, és tetszik. Ami érdekes, hogy ha lezárom a iPadet, majd kinyitom, akkor a képernyőzár is feloldódik, majd ha becsukom, akkor lezár. Mit érzékel?
-
DigitXT
félisten
válasz
Ragnar95 #11010 üzenetére
Köszi.
Azóta rá tudtam keresni (azt a két mondatot este telóról írtam), szóval ez nem vmi új csatlakozási szabvány, vagy ilyesmi (ahogy céloztam rá, biztosan nem konkurenciája a BT-nak, ha egyszer BT-os az adott gamepad is), csak a jelölés: "Promote your electronic accessory with MFi logos. Made for iPod, Made for iPhone, Made for iPad, and AirPlay logos communicate to customers that an electronic accessory has been designed to connect specifically to iPod, iPhone, or iPad, and has been certified by the developer to meet Apple performance standards."
Egyébként a 9.2-nek csak az iCade-del van baja, vagy egy MFi-s gamepadet sem "szeretne"?
Meglehet, hogy az Ipega NEM tartozik a licencelt termékek közé.
JB meg nem igazán lesz a tabletemen, még ha létezne rá akkor sem.(Céges...)
[ Szerkesztve ]
-
20ár
tag
Segítség! Kezdek megőrülni!
9.3 beta 1 van fent. Alapból nem dobja ki OTA-n a beta 2-t.A másik rettentően idegesítő dolog: hiába törlök valamilyen képet az iPadről, egyszerűen valahogy az iCloud visszatölti, hiába törlöm ki a nemrég töröltből is. Egyszerűen visszatölti valahonnan a képeket és mást mutat a "Fotók" fül alatt, és más képeket mutat az Albumokban. Hard reset nem segített, szarakodik továbbra is. Ötlet?
-
HardRic
addikt
A public beta mindig később jön, mint a fejlesztői.
Előttem szólóval egyébként nem értek egyet, nyugodtan lehet bétázni bárkinek, aki el tud nézni a hiányosságok, bugok felett, esetleg visszajelzést küld róla az Apple-nek. Sőt, pont ez lenne a public beta lényege.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
nagyúr
válasz
DigitXT #11014 üzenetére
Az MFi-s gamepaddel tökéletesen kell működnie, hiszen elég komoly ellenőrzési procedúrákon kell átmenni a termékeknek, hogy megkaphassák az MFi jelzést.
Céges iPadet is JB-elhetsz nyugodtan, mivel restore bármikor visszaállítja gyári állapotra az iPadet és utána senki meg nem mondja, hogy JB volt rajta.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DigitXT
félisten
válasz
Ragnar95 #11018 üzenetére
Hm... És a 9.2.1-re van esély? Androidot már rootoltam még évekkel ezelőtt, de...
-secret-: valami ilyesmi, bár én elolvastam a cikket, azaz van, csak nem public.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz
bajnokpityu #10996 üzenetére
Itt szerintem más a barba-trükk
Nem a vámon áll annyit a csomag, valszeg addig forgatva van a cash és eleve később indul útnak. De ez csak tipp.
DigitXT
Óh ez a gamepad milyen jó már, Air 2-höz is van ilyen?
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125 #11023 üzenetére
Száz rúgókkal nem nagyon éri meg okoskodni sztem. Néha van ilyen h a vám tököl ha cégként hótól be valamit.
-
lacy86
addikt
válasz
bajnokpityu #11024 üzenetére
De ha tobb ember rendel tole akkor mar jo a szitu
-
DigitXT
félisten
válasz
runner 125 #11023 üzenetére
Pont ahhoz vettem, de ahogy olvasom, csak JB-vel működik MFi gamepad-ként.
Korábbi iOS alatt iCade módban billentyűzetemut tudott, 9.2 óta meg semmit. -
HardRic
addikt
Tölthető a 9.3 beta2.
-
lacy86
addikt
Milyen beallitassal / bongeszovel tudnek stream nezni online meccset?!
Se a safari se a chrome ne jatsza le.Valahogy csak kilehet jatszani 🤓
-
lacy86
addikt
válasz
vadászcsiga #11032 üzenetére
Most ugy nez ki jo lesz
Ezt az oldalt szoktam "hasznalni": [link]
De van egy masik oldal ami most megy 😊De azert koszonom 😉
-
lacy86
addikt
-
Hunt3r22
őstag
válasz
Auratech #11035 üzenetére
Air 2-ről tök felesleges váltani majd az új iPadre. Netán ha kifogsz valami kihagyhatatlan ajánlatot, ahol 50-100 eurót kellene rádobnod, annyit viszont simán megérne, már csak a garancia miatt is.
Őszintén én Air-ről sem váltanék még rá, tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Xr
-
silmatauki
őstag
válasz
Auratech #11035 üzenetére
"Esetleg 4Gb ram?"
Nem annyira létszükséglet a 4G RAM a Retina iPadekben, mint a Pro-ban. A Pro-ban a nagyobb felbontású képernyő lényegesen több RAM-ot zabál, különösen ha Web-böngészőket használsz. Ezért van az, hogy pl. böngészés közben kb. ugyanolyan gyakorisággal kell killelni, és teljesen újratölteni a Safarit a Pro-mon, mint az Air 2-mön, hogy az ember megszabaduljon a scrollozáskori, nagyon zavaró, a RAM-hiány miatt fellépő “szürke résztől”.
Szal valszeg ezért sem lesz 4G RAM az Air3-ban.
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy (használt) iPadet, az volna a kérdésem, jogy mivel hálózat függő, van e lehetoseg arra hogy letiltsák a régi tulaj esetleges nem fizetése miatt?
Előre is köszi
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Lejszi
senior tag
Sziasztok!
Tablet vasarlasa elott allok es mivel az iPhone-ommal meg vagyok elegedve ezert gondoltam arra, hogy maradok a markanal. Viszont lenne egy kerdesem:
- Lehetseges-e filmeket masolni az iPad-re (gondolok itt BARMILYEN megoldasra) vagy csak megvasarolni tudom oket az app store-bol?
- Lejatszak egyaltalan a DivX-es (Xvid) fajlokat? (akar gyari szoftverrel akar az app store-bol letoltott verzioval)
Ha mondjuk csak nemelyiknel (mondjuk ujabbaknal) megoldhato ez akkor melyek azok a tipusok?
A valaszokat elore is koszonom
ui: vmi ujabb tipust szeretnek vasarolni ha ugy van.
-
DigitXT
félisten
válasz
Tálydi #11043 üzenetére
Éppenséggel le lehet tiltani az IMEI számot, csak akkor nem csak Vodafone-os
kártyával nem lesz rajta net, hanem semmivel (csak WiFi). Ami ennél rosszabb,
ha az előző tulaj tiltja le a kütyüt az Apple hathatós segítségével, mint lopottat...
Érdemes nagyon körültekintőnek lenni egy ilyen készülék megvásárlásakor.
(Az a minimum, hogy adásvételi szerződés készül a dologról... később jól jöhet.) -
Lejszi
senior tag
Talaltam kozben egy ilyet: Hogyan töltsünk fel filmeket iOS-eszközünkre?
Az "Infuse 3" megoldas jol hangzik, probalta mar vki?
-
Noxy
veterán
-
-
DigitXT
félisten
válasz
Tálydi #11047 üzenetére
Hátööö... nem hangzik túl jól, mivel ilyenkor nem csak az előfizetés havidíjával
tartozhat a szolgáltatónak az eladó, hanem a készülék árának részleteivel is...
Ha a jövőben elég sokáig nem fizeti be a számláit, az IMEI biztosan tiltólistára
kerül, annak minden negatív hatásával...Az eladó általi Apple tiltástól akkor
nem kell tartani, ha kiszedte a készüléket a fiókjából, s mint aktiválatlant adja
át neked. (Nem vettem még használt telefont, de pláne nem használt iCuccot,
így ennek menetéről tapasztalatom nincs. Elvileg így kell az eladónak eljárni.)
Természetesen rögtön kiderülne a dolog, ha nem tudod magadnak aktiválni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI Mobil
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányos topik
- QNAP-PROHARDVER! három napos villámjáték, fődíj egy NAS!
- BMW topik
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Háztartási gépek
- Kitört az Amazonnál a dolgozói klímabotrány
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 FHD IPS touch, i5-4300Y, 4GB RAM 128GB SSD ujjolv., 1 hét gar
- TENYÉRNYI! Surface Go 3 - i3-10100Y 3.9GHz turbo 8GB RAM 128GB SSD gar: 2024.02.19.
- Apple iPad Mini 2 WiFi+Cellular 16GB Space Gray 7.9" szép állapotú-1 hónap garancia, számla-K358
- Venue 8 Pro 5855 tablet 27% 8" FHD+ IPS érintő x5-Z8550, 4GB RAM, 60GB eMMC, 388g gar
- Apple iPad Air 1 WiFi 128GB Silver 9.7" szép állapotú-1 hónap garancia, számla-S379
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: KIFÜ
Város: Budapest