- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Lolita kód
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- ASUS routerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Kivágtak egy darabot a Metából, Zuckerberg pedig folytatta a kirúgásokat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
rootkiller #12994 üzenetére
Styleboltban van UAG, én telefontokot néztem a héten, az akciós volt.
http://www.arrayoflilly.com
-
B-L-A-C-K
titán
Gyakori hiba iPad Pro-nál hogy a Wifi befő (nem lehet bekapcsolni)? Hálózati visszaállításra, illetve teljes visszaállításra se javul meg.
-
rootkiller
őstag
-
sutiand
csendes tag
Sziasztok
Egy ismerősöm nem rég vásárolt egy 16GB-os iPad 3 minit.
MKV-s filmeket szeretne nézni rajta külső pendrive-ról vagy hdd-ről vagy memóriakártyáról.
A filmeket asztali windows-os PC-ről szeretné rámásolni a külső adattárolók valamelyikére.
Milyen megoldás létezik?
Köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
miért van az hogy az ipad pro-m az akkumulátornál nem jeleníti meg hogy mi mennyit használta az akksit? eddig ki írta de most bekapcsoltam és semmi. 2 óra használat van benne azóta de azt írja hogy pár perc után fogja kiírni.. meg amikor kiírta őket akkor is elég bugos volt mert elég sokára jelenítette meg őket a szifonomhoz képest.. vagy ilyen sz@r a 9.3.1?
[ Szerkesztve ]
-
avekepank
csendes tag
Koszi, megoldodott a segitsegetekkel!
-
NagyZL
őstag
Üdv!
Nem tudom, hogy jó helyen teszem fel a kérdést, hogy nem, akkor elnézést.
Van egy iPad Air 1-es készülékem, és játszok rajta a Dungeon Hunter 4-es játékkal és be vagyok jelentkezve a Game Center-be.
Viszont, mit tudok tenni az érdekében, hogy ez a karakter amit ott létrehoztam, ne törlődjön, hogyha letörlöm ezt a játékot?Azaz valahova szinkronizál? Hogy a mentésem megmaradjon? Facebook-ba is beléptem, és a Gameloft fiókomba is.
Viszont, hogyha egy androidos eszközön belépek, vagy Windows 10-en, akkor nem tudom átvinni a mentésemet sehogy. Az Ipad-en kezdtem el a játékot, de nem tudom összeszinkronizálni más eszközzel.
Van esetleg valakinek erre valamilyen ötlete?Előre is köszönöm.
Üdv:
Zoli -
Noxy
veterán
válasz
NagyZL #13010 üzenetére
Annyit, hogy a játék törlésekor nem törlöd a gamecenterből. Ha később visszarakod folyt.. tovább ahol abba hagytad. (Erre törlésekor rá is kérdez.)
Az meg valahol logikus is, hogy az Apple gamecenter nem kompatibilis más platformokal, így nem tudod máshol tovább vinni. Pld: Xbox játékot sem lehet PS-n folytatni.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''
-
buci30
addikt
Van egy iPad air 2-őm 4G 64 GB és most tudnák venni egy iPad pro 32GB 4G gépet.
Érdemes cserélni jobb annyival?
Pro/kontra?
A 64GB meg 32GB-on kívüliPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Ragnar95
nagyúr
válasz
NagyZL #13010 üzenetére
Game Center nem ment játékállást, csak rankinget és achievementeket.
Nem ismerem az adott játékot, de ha beléptél Gameloft fiókba, az valószínűleg feltöltötte a mentésed a Gameloft szervereire.
Az Apple gyári megoldása a szinkronizációra az iCloud sync játékok esetén is, minden más megoldásról a fejlesztőnek kell gondoskodnia, illetve az iCloud syncet is a fejlesztő dönti el, hogy használja-e.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Sziasztok!
Lehet valamelyik topikban beárazást kérni? Egy iPad 2 Wi-Fi 3G 64GB White-ról lenne szó.
Köszönöm!
-
danilla
őstag
-
buci30
addikt
válasz
CharlieDrop #13018 üzenetére
Air2-őm nekem is van
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Noxy
veterán
-
buci30
addikt
Ezt lefordítod úgy hogy értsem miről beszélsz? Ez a kodi, hogy jön ide stb
Vagy ez vicc volt mert elfelejtettem nevetni sorry
De látom ma megtaláltál magadnak. Menj válogass kavicsokat hátha nem fogsz unatkozni[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Noxy
veterán
válasz
buci30 #13022 üzenetére
Te még nagyon sokat nem tudsz.
Többek között a Google használatát sem., de segítek: Google keres: kodi for iOS.
Kodi (szoftver] Most röhöghetsz magadon.
Én semmi sértőt nem válaszoltam neked, csak csupán leírtam hogy mim van és mi van rajt plusz ott volt ez is:Azt meg nem tudtam hogy csak neked lehet leírni hogy mid van, meg mit akarsz venni.
Azt viszont régóta tudom, hogy pénzben jobb vagy mint észben.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''
-
blakey
félisten
A Kodi nem feltétlenül előny hiszen JB nélkül is van Kodira alapuló app és tökéletesen teszi a dolgát, néha még jobb is, mint a Kodi.
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
buci30
addikt
Azért nem értettem mert ez a szoftver nem értem ,hogy jön a "beszélgetésünkbe"
Ha csak nem a torrent helyet. De akkor úgy kérdeztem volna. Mert én torrent klines kérdeztem nem ilyen programot mert ez nekem semmire nem jó és nem is helyesbíti.
"Azt meg nem tudtam hogy csak neked lehet leírni hogy mid van, meg mit akarsz venni."
Nem írtam le hanem kérdést tettem fel asszem úgy kezdődött.
"Azt viszont régóta tudom, hogy pénzben jobb vagy mint észben."Hihetetlen miket tudsz írni
De remélem most már betudjuk vagyis tudod fejezni.
Vagy erre is még válaszolsz valami feleslegest?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Noxy
veterán
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Nem tudjátok honnan lehetne letölteni a régi, Ios 8-as háttérképeket? Ugyanabban a gyári minőségben?
-
Oldman2
veterán
Vettem egy használt 32GB-os Mini-t (jelenlegi igényekhez bőven elegendő), a kábelén eléggé látszanak az elmúlt évek... működik, de eléggé merev már a lelkem.
Tudnátok-e ajánlani, jó minőségű (~50 - 100 cm-est) Charge/Data kábelt, akár külföldről rendelve is (Ugreen és tsai.)?
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan app / weboldal( air2 kompatibilis) ahol élőben tudom nézni az eb meccseket (lehetőleg magyarul) ?Köszi!
yo
-
ittakary
nagyúr
válasz
buci30 #13014 üzenetére
a hangszórókon kívül sok különbség nincs a kettő között
jó-jó, jóval erősebb a hardver, de jelenleg ezt SEMMI nem használja még ki
játékok az Air2-n is pont ugyanolyan folyékonyak, a 2GB RAM pedig már itt is megvan, szóval hétköznapi használat mellett (értsd: nem profi grafikus, aki munkára használná) szerintem nincs értelme cserélni
max akkor, ha égeti az ember zsebét a pénz, és mindig a legújabbat akarja
-
buci30
addikt
Tud valaki olyan riasztot ami egybe kamera is lakásba és külső bejárati ajtóhoz?
Elsődleges hogy iPhone-on lehessen nézni a kamera képet de jó lenne ha android kompatibilis is lenne.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
lacy86
addikt
Ios10 wallpaper cool lett
-
LordAxwell
senior tag
válasz
gzbotii #13046 üzenetére
A 9-nél tuti jobb, mivel az egy szar... legalábbis nekem mini2-n. Lassú, akad, gondolkodik mindig, nem is értem... Szerencsére i6-on még ios 8 van.
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
gzbotii
veterán
válasz
LordAxwell #13047 üzenetére
Szerintem a 10 még jobban fogja akasztani - kevés lesz a HW hozzá.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Imy
veterán
Ha képeket az iClouddal szinkronizálom, és egy idő után letörlöm, akkor elűnik minden készülékről, ugye? Vagy meddig található meg még iCloudban? Ha megtalálható, akkor is fogj a a tárhelyet?
Illetve ha megtelik a memória, akkor hogy is van, feltölti a iCloudba, hogy helyileg legyen hely? Mert gondolkozok a nagyobb tárhely vásárlásán.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 3 64GB wifi+ cellular megkímélt dobozos!
- ÚJ Apple Pencil 2 érintőceruza ! ERADETi TERMéK ! 1ÉV APPLE GARANCiA
- Akció 25-ig! Ipad 8 2020 32gb Wi-Fi + Stylus Pen
- Apple iPad Mini 2 WiFi+Cellular 16GB Space Gray 7.9" szép állapotú-1 hónap garancia, számla-K358
- Mint az új - iPad Pro 11" 64GB, SIM-es - 2020 vásárlás, garancia, doboz, fekete
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G, Samsung billentyűzetes tok, 2 Samsung bluetooth füllhallgató, 3 töltő...
- AKCIÓ Hattervilagitasos Amazon Kindle (2022) 11.generációs (16 GB) Ebook olvasó + magyar garancia
- Amazon Kindle Paperwhite 5 (8 GB, 16 GB) Ebook olvasó + magyar garancia
- Alcatel Onetouch pixi 3
- lenovo tb-x103f
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Debrecen
Cég: KIFÜ
Város: Budapest