-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Tehát amit linkeltem az nem lenne rossz vétel?
-
Imy
veterán
Mini2 retinán az iOS10 hogyan viselkedik, érdemes letölteni?
-
válasz
vadászcsiga #13995 üzenetére
Mik a tapasztalataid az Air+10-zel? A szüleimnél vagyok ma, nekik normál Air van, pár hete frisssítettem az övékét 935-re, hogy a legjobb 9-es meglegyen, ha esetleg nem lenne értelme 10-re lépni.
Rá merjen ereszteni?
Mások őszinte véleményére is kiváncsi vagyok! Köszi!
Feloldás Air2-n: 1x megnyomod a power vagy a home gombot és odateszed az ujjad a home-ra. Legegyszerűbben úgy működik (én így használom), hogy jobb hüvelykujjal 1x megnyomom a home gombot és otthagyom az ujjam. Így működött 9-esen is.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
félisten
válasz
vadászcsiga #13995 üzenetére
Az újaknál is kltszeres azonosítás van, ujjlenyomat és utána egy gombnyomás de lehet, hogy fordítva.
[ Szerkesztve ]
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
vadászcsiga
félisten
válasz
focvis #14005 üzenetére
Szerintem is nyugodtan ráengedheted, szülőknek jó ha meg tudják szokni az új feloldást.
Az én kritikus szememnek kicsit vegyes. Az animációt felgyorsították, ezáltal gyorsabbnak érezhető a rendszer de valójában úgy érzem kevés neki már a memória, be tud akadni itt ott, többször mint 9 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy iPad Mini 4-et és szomorúan látom, hogy az Apple-nek nincs hozzá Smart Case-e, mint a régi iPad Air 2-m höz.
Csak külön árulnak Smart Cover-t és Case-t.Tudtok esetleg olyan alternatívát más márkától, ami olyan mint a smart case volt? Tehát teljesen fed és nincs rajta semmi csicsamicsa.
Köszi
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
zolikaDB
veterán
válasz
BLOODSHOT #14012 üzenetére
Nem tudom, h a Baseusnak van-e Mini 4-re, de Air 2-re van nekik. Nagyon jo minosegu.
focvis: az en Baseus tokommal ugy van, h ebreszt, ujjammal erintek, es fel is van oldva.
Amugy minosegben annyira jo, h mivel hosszu tavra tervezek, veszek tartalekba meg egyet.MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!
-
Chereiose
addikt
válasz
Chereiose #13998 üzenetére
Végül sikerült megvennem 60K-ért ezt a linkelt Air-t, szerintem ennyiért elég jó vétel volt egy cellularos darab
Semmi baja, 1-2 mikrokarcot kivéve hibátlan
Furcsa, de ugyanakkora élmény volt először a kezembe venni és látni a szép retina kijelzőt, mint 2 éve amikor először vettem
Egyet sajnálok, hogy IOS 10 van rajta, nekem még IOS 9-el 8-10 hónapja gyorsabbnak tűnt -
chatran
őstag
válasz
univerzita #14023 üzenetére
Az AirPods is elérhető lesz jövő péntektől Mo-on?
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Igen, mázli, hogy rátaláltam és nem vitték el előlem
Macbook projekt igazából marad az eredetiben, már eldöntöttem, hogy várok 2-3 hónapot, októberben remélem jön új és decemberre lemegy a régi ára / bejönnek az új gépek, és úgy könnyebb lesz dönteniIpad-et meg azért vettem, mert addig amíg csak egy ócska laptopom van, addig kényelmesebb a 9,7-es tablet
-
kchris78
veterán
Az air2 képernyőjének milyen a minősége? Nem tudom mitől, de valamiért jobbnak tűnik szinte mint a 6s+ kijelzője. Lehet a tükröződés ellenes bevonat miatt..?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #14034 üzenetére
De még bénább, ha valaki bekapcsolja.
-
kulerr
őstag
Sziasztok. Remelem jó helyre írok .
Lányomnak az iPad Mini tab töltésekor egyszer jelzi a töltést egyszer nem. Elsőre kábel szakadásra gyanakodtam vettem is egy új eredeti kábelt és sajnos ugyanaz a szitu. Másra nem tudok gondolni mint maga a tab csatija rossz vagy valami forrasztás engedett el.Egy Mini 1-ről van szó és mivel vidéki vagyok kérnék segítséget hova lehet ilyen hibával vinni? Megbizható és ha lehet nem elszállt áron valaki ismer valakit aki ilyet javitani tud?
Köszönöm előre is a segítséget mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11 M1 512GB wifi+ Cellular 2026.03.09. garancia!
- Eladó 6. generációs iPad mini (WiFi, 256 GB) + 2. generációs Apple Pencil + Apple Smart Folio tok
- Gyakorlatilag új - iPad Air 5 2022 M1 - 64GB, SIM-es - Apple garancia, doboz, fekete
- iPad 9 2021 10.2 64GB Cellular 4G LTE bontatlan 1 év Apple garancia
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 FHD IPS touch, i5-4300Y, 4GB RAM 128GB SSD ujjolv., 1 hét gar
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest