Hirdetés
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabiks
senior tag
válasz
szabonagyur #27999 üzenetére
az uvegfolia ragasztoja? probaltad letorolni? vagy esetleg az ujjlenyomattaszító réteg jonne le
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
kkdesign
senior tag
válasz
szabonagyur #27999 üzenetére
szerintem szimpla takaritás utáni maradék
vmikor a fólia előtt le lett mosva, csak éppenséggel olyan szuerrel ami nem párolgott el totálba, hanem nyomot hagyott.
-
kkdesign
senior tag
válasz
szabonagyur #28003 üzenetére
Hat ez jo kerdes, en amiota tudom hogy ujjlenyomat taszito reteg van rajta en szimplan regi szemuvegtorlomet fogtam be es szarazon vagy max ralehelek. De lehet van itt mas aki erre jobb tanacsot tud adni
-
csabiks
senior tag
jo ez az uj ipad, mar csak egy nativ torrent kliens kene 😁
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
wm2
őstag
válasz
csabiks #28007 üzenetére
Kizárólag emiatt van még laptopom. Egy őskövület vaio Arrandale i3-al, ami kb. tízezer forintot ér. Azért ez elfér. Semmi másra nem használok PC-t már.
Viszont ez az iPad úgy tűnik inkább a grafikára lett kihegyezve és talán (ha igazak a pletykák [macrumors]) az A14 iPad Pro 8Gb rammal is elérhető lesz. Sztem megvárom, mert nem hajt a tatár. Annyit megér. Főleg, hogy a 10.5 bőven kiszolgál még mindig. Amit nem bánnék viszont, az egy Audacity iOS ill. teljes FLAC integritás, hogy ne kelljen Wav/Alac-be konvertálni feszt (a mixekhez, pl. Garagebandben). Mondjuk a Hokusai app nem rossz erre a célra, de még mindig nem tud annyit, mint egy Audacity. Én, mint zenész mást nem is kérek.
Ozora <3
-
wm2
őstag
válasz
lugosi #28018 üzenetére
Ez nem Mac. Itt nincs ekkora ugrás.🙂 De 2Gb-nál is ment a “minek az a 4”. Lehet nem tetszik, de nem is kényszerítenek a megvételére senkit (ez a konstrukció egyébként sem a face/insta tábort célozza meg). Egyébiránt a probléma inkább a “professzionális” appokkal van. Sok a fapados (pl. Photoshop) aminek illene már végre felfejlődni a hw-hez és kihasználni. Amiket zenei téren említettem azt a 10-12-13 simán elbírná.
Ozora <3
-
szecska24
tag
Sziasztok! Béta buildet csak az éves 99 USD Apple Developer Program tagoknak lehet telepíteni, vagy más mód is? Egérkezelést javítása miatt szeretném kipróbálni...
-
jófejsrác
senior tag
Hogy különböző egérgombokra lehet parancsokat adni. Az én egeremen 11 programozható gomb van
(MX610).
Nincs magic mouse a birtokomban, de tök menő volt ahogy lapozott az alkalmazás váltó menüben jobbra-balra simogatással.
Igazából így, hogy simán köthető monitorra egy billel és egérrel egyre közelebb van ahhoz, hogy az embernek elég legyen egy ilyen a mindennapokhoz. -
mSchumi87
senior tag
Sziasztok ha vasarolok e-konyvet rá tudom varázsolni ipad mini-re? Vagy mindenkép az apple féle konyvek appal kell megvennem? Koszi
Samsung Galaxy S23/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
kátú
őstag
Valaki tudja, hogyan lehet kikapcsolni (ha kilehet) a Chromeban a billentyűzet feletti +sávot, ahol kicsi kulcs és bankkártya ikon van???
It still works!
-
birorichard
őstag
válasz
lmaresz #27921 üzenetére
Engem inkabb a folyamatosan latszodo status bar, ami zavar, nem hiszem h jot tesz a kijelzonek. :/ Multkor irtam nekik, meg akartak magyarazni, h az en ipad-em hibas... Reset-eljem, hatha megjavul. Mondtam, oke vagy kijavithatjak, mert szar az alkalmazas, de nem sikerult meggyoznom.
Netflixen talan van ilyen funkcio, idonkent megkerdezni, h nezem-e meg.
[ Szerkesztve ]
-
aureeel
senior tag
Létezik olyan app, amivel egy SMB megosztás alatt lévő zip-ben tárolt xml fájlt szerkeszteni tudom, majd a szerkesztés végeztével azt felülírja az archívumban? Gépen ez csodálatosan működik a 7zip és notepad++ alkalmazásokkal, de mit használjak az ipaden erre? Az sem baj ha fizetős. Gondolom egy alkalmazás nem lesz rá elég.
-
koxkids
őstag
Sziasztok!
Adott egy Air2 a legfrissebb OS-el, és kezdi döcögősre venni a figurát. Azon gondolkodtam, hogy holnap jön a 13.4, így azt egy tiszta telepítéssel felteszem. Nagyon régen volt újrahúzva.Mit tanácsoltok, hogy tegyem? Állítsam vissza biztonsági mentésből, vagy egy teljesen új iPad-ként?
Lehet a "Beállítás újként"-et választanám, és manuálisan felteszem a használt appokat. Egy kérdésem viszont lenne, ilyenkor leszedi iCloud-ból a fotókat, jelszavakat ilyesmi? Hogy tanácsos ilyenkor eljárni, hogy használja az iCloud biztonsági mentést, de az alkalmazásokat ne töltse le?Köszi!
-
kuntics
tag
sziasztok!
ipad pro 10.5-öt adott már be valaki szervízbe white spot hibával? Április közepén jár le az 1 év gari,még lehet előtte elvinném,ha van értelme. Még nem olyan zavaró,csak nem tudom,hogy idővel romlik-e a helyzet.
Applecare-t egyébként érdemes venni? Apple honlapon nem sikerült vásárlási lehetőséget találnom,istyle honlapján viszont lehetne venni.
-
Black Dragon
addikt
-
aureeel
senior tag
Mikor szokott jönni az update? Csak kíváncsiság, nem türelmetlenség ..
-
koxkids
őstag
Nagyon tetszik ez az irány!
[iPad Pro Cursor with Craig Federighi - YouTube]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- DIGI kábel TV
- Jobb üzemidőt hozhatnak az idei Galaxy Watchok
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Toyota topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Politika
- Milyen processzort vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs