- Kína viszi a hátán a világ legnépszerűbb autóját, a Tesla Model Y-t
- Az AI-vezetők szerint kihalhat az emberiség a mesterséges intelligencia miatt
- A legnagyobb olasz agrofotovoltaikus farm működteti az Amazont
- Nem kerül a Sony kezébe a Cyberpunk 2077 fejlesztője
- NVIDIA: az AI révén már bárki lehet programozó
- Kína viszi a hátán a világ legnépszerűbb autóját, a Tesla Model Y-t
- Az AI-vezetők szerint kihalhat az emberiség a mesterséges intelligencia miatt
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Aliexpress tapasztalatok
- ASUS routerek
- ASUS RT-N56U és RT-N65U
- A legnagyobb olasz agrofotovoltaikus farm működteti az Amazont
- Nagy tervei vannak Indiával a Teslának
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
válasz
#05304832 #6994 üzenetére
Tippet tudok adni arra hogy ha akarod hogy a képek ne össze vissza legyenek. Mégpedig a képeket a Megosztott -ak közé rakni. Megoszthatod őket akár saját magaddal. Amikor a képeket megosztottnak jelölöd akkor megkérdezi hogy mi a mappa neve és te létrehozott mappát ( pl, család) de így létrehozható pl.munka, haverok,stb. És a képet oda teszed ahova akarod.Majd ha tableten,de számítógépen megnyitod a Megosztott ott lesznek mappák szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
válasz
#05304832 #7003 üzenetére
Nyugi, az Apple fotókezelője ilyen. Just works. Vagy mégsem.
Nálam pl. iphone-on és ipad-en 21 fotó és 1 videó található. Belépek a webes icloudba ott már 22 fotó és 1 videó van. A vindózos icloud fotó mappa pedig csak 15 fényképet hoz, olyanokat is, amiket már hetekkel ezelőtt töröltem... (hogy a történet még kerekebb legyen, számítógépen a pictures\my photo strem 40 fényképet mutat)
Szóval, úgy sz*r ez ahogy van[ Szerkesztve ]
The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.
-
Syl
nagyúr
válasz
#05304832 #7005 üzenetére
Ha nem akarod magad fotókkal szopatni, akkor az iPad-en az iCloud beállításnál kikapcsolod a fotók kezelését és telepítesz Dropboxot.
The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.
-
univerzita
addikt
Figyelem!!! Még ma ingyenes a Remote Media Manager Pro- kiváló másoló.
-
lorcsi
veterán
válasz
univerzita #7012 üzenetére
köszi, még az uccsó pillanatban feltettem
van olyan progi ami a legjobb alkalmazásokat ajánlja?
minden nap egyet..stb..?Orico BT 5.0 adapterek, vadiúj Ipad 9 eladó!
-
Ragnar95
nagyúr
Nincs ilyen,h "legjobb alkalmazások", hiszen ez egy szubjektív dolog, ráadásul mi a franc alapján válogatna minden nap egyet...
AppShopper pl listázza minden nap az éppen ingyenessé vált appokat.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nbence94
tag
sziasztok! nekem olyan problémám van, hogy ios 8.3-man egyszerűen nem tudok bejelentkezni se facetime-ba, se imessages-be. kéri a jelszót, beírom, pörög egy ideig, aztán semmi. ha elrontom szól hogy rossz, szóval nem ez a baj. már több hálózaton is kipróbáltam, valamint az összes ilyen kiguglizott okosságot kipróbáltam (hardreset, ki-be jelentkezés, stb.) de semmi. az appstore működik, tudok letölteni dolgokat. mi a teendő? első ipadem, nem nagyon értek hozzá. van megoldás?
-
Chereiose
addikt
Szerintetek az miért van, hogy eddig az itthoni nettel ha lezártam az Ipad-et, (illetve ráhajtottam a tokot) akkor is ugyanúgy volt wi-fi végig és jöttek az értesítések, de egyszer újraindítottam a routert és azóta ha lezárom, akkor mindig elveszti a wi-fit, és mindig rácsatlakozik. Baromira zavar, hogy mindig várni kell, mire megint megtalálja, ilyet pedig csak a mobil nettel csinált, amikor egy hot-spotra csatlakoztam wi-fivel, és ha nem használtam akkor elveszett a jel.
-
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Valakinek müködik a Vodafone 4G ipadon?
Ma kipróbáltam pesten több helyen is, de mindig a 3G-re állt rá...
Amúgy ipad 4-el próbálkozom, az előfizetés az ügyfélszolgálat szerint tudná..[ Szerkesztve ]
Élj úgy, hogy.......
-
szabogabor10
veterán
Az iPad 4 nem támogatja a 800 és 2600 MHz-et, így csak ott tud felmenni 4G-re, ahol 1800 MHz-es háló van. Úgy tudom, a Vodának többségében pont 800-on és 2600-on van hálója. Csak az iPad Air / Air 2 / Mini 2 / Mini 3 támogatja ezen frekiket.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
dmad
aktív tag
válasz
szabogabor10 #7023 üzenetére
Köszi.
Pont azért váltottam telenorrol vodára, mert a telenorosok azt mondták,
vegyek másik csomagot, ha 4g-t akarok.
Erre most náluk is minden csomaghoz elérhetővé tették...
A vodánál meg kimaradok belőle...[ Szerkesztve ]
Élj úgy, hogy.......
-
dmad
aktív tag
válasz
szabogabor10 #7025 üzenetére
Egyelőre marad a 3G...Még van másfél évem a hűségből...
De ha tudtam volna, hogy a telenor is elérhetővé teszi, akkor biztos nem váltok..Élj úgy, hogy.......
-
Heros 3 hd menteseit el lehet valahogy tarolni? game centerbe ha belepek akkor csak az elert eredmenyeket latom. eredeti nem mokolt ipad air. Csak lehet tolnek egy gyari allapotba allitast mert marha sok felesleges dolog van rajta.
-
czanga
őstag
válasz
ImpersonatoR #7027 üzenetére
Valamilyen megoldás biztosan van rá, legtöbbször twitter, vagy facebook account-al való belépés után tudja menteni a játék az aktuális állást.
-
kenny123
addikt
Oppla, ipad topik. :d
Sziasztok!
Meg ezer éve volt egy ipad minim pár hónapig (első szeria), de nem volt meg sokáig, nem volt igazán kihasznalva.
Viszont most újra felulkerekedett rajtam az érzés, hogy nekem kell egy mini tartalomfogyasztasra.
Elsősorban az első generacioban gondolkozok, olvasni kellene, netezni, esetleg néha zene.
Kérdésem az lenne, hogy az első generációs mini meg vállalható a jelenlegi (ios 7-8) oprendszerekkel? Amennyire rémlik, már ios 6al sem volt valami szelvesz.
A második, és a harmadik szériában a touch idn kívül van valamiféle komolyabb eltérés?
Illetve, meg valami. Vannak ezek a jobb fajta Bluetooth behajthato billentyűzetek, azthiszem a logitech csinált hozzá párat. Ha ezekkel gépelek valahol mondjuk egy weboldalon, a kijelzon ettől még van billentyűzet, vagy azért az el tűnik amikor érzékeli a billentyűzetet?Köszi szépen a válaszokat, és bocsi a sok hülye kérdésért.
yo
-
Ragnar95
nagyúr
válasz
kenny123 #7030 üzenetére
Nem, elég lassúcska már sajna, a jelenlegi Mini 2 használt árak mellett semmiképp nem vennék már 1-es Minit.
Konkrétan semmi, csak a touch ID-val tud többet a Mini 3 a 2-nél.
Természetesen eltűnik a virtuális bill, ha BT bill van csatlakoztatva, de elő lehet hozni kézzel újra emlékeim szerint.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
HardRic
addikt
Vaingloryzik itt valaki? Jó lenne olyan emberekkel csapatni végre akik nem lépnek ki meccs közben.
-
vadászcsiga
félisten
Azt tudtatok hogy ha hosszan nyomtok safariban a könyvjelző ikonra felugrik a könyvjelző mentese ablak? Kicsit gyorsabb mint a hagyományos mentés
-
szabogabor10
veterán
válasz
vadászcsiga #7035 üzenetére
Na ezt nem is tudtam eddig. És iPhone-on is működik. Köszi a tippet.
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szabogabor10 #7036 üzenetére
Passz, nincs iPhone-om
-
Mister_X
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7037 üzenetére
Kijelentő mondat volt.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7039 üzenetére
Megesik az ilyen
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
legiaap
nagyúr
[link]
Mintha ez a pletyka lett volna tavaly is.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
lorcsi
veterán
még csak most kezdek ismerkedni az Itunes-al
pdf-et szeretnéák feltenni az air-re
ezen videó alapján..és lenne egy láma kérdésem
hogyan lehet a library sávot előhozni az iTunes-ben ?sehol nem találom
ill. hiába csatlakoztatom a gyári kábellel, nem jelenik meg a készülék az itunes-ben .
vajon miért ?[ Szerkesztve ]
Orico BT 5.0 adapterek, vadiúj Ipad 9 eladó!
-
univerzita
addikt
-
NGA
addikt
File via Wifi.
Böngészőbe beírod a pc-n, amit kiír az ipad. Majd a böngészőből felmásolod.
Én egyszerűbben szoktam. Felrakom onedrive-re, ott elfér minden, majd ami kell, az onedrive appal leszedem. PDF-re pedig a legjobb a sidebooks.
Én sehova nem telepítettem fel az itunes-t, semmire nem használom.
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
válasz
univerzita #7047 üzenetére
docu 5 megvan, de a wifi csatlakozást nem értem
gondolom a network rész, de nekem ott csak felhő helyek vannak
a többi sem a helyi wifi hálózatra keres ráOrico BT 5.0 adapterek, vadiúj Ipad 9 eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Venue 8 Pro 5855 tablet 27% 8" FHD+ IPS érintő x5-Z8550, 4GB RAM, 60GB eMMC, 388g gar
- Microsoft Surface Go Rugged Tok - Kensington BlackBelt - K97454 / K97651
- iPad Pro 11 2018 Wi-Fi 128GB Asztroszürke Garis + Apple Magic Keyboard MAGYAR!
- iPad Pro 11 M1 512GB wifi+ Cellular 2026.03.09. garancia!
- ÚJ Apple Pencil 1 - 2 első és második generációs BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉR
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest