- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Lolita kód
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- ASUS routerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Kivágtak egy darabot a Metából, Zuckerberg pedig folytatta a kirúgásokat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy minden Ipad megegyezik méretileg?
Mert a lányomnak vettem Ebay-ről egy pandás tokot és nagy az Ipad Air-jére, holott úgy volt hirdetve, hogy mindegyikre jó.Előre is köszi.
üdv.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Tigi
őstag
válasz
daniel909 #3006 üzenetére
Az elején elfelejtettem írni, hogy én nem vagyok Apple Fun és nem is érdekelnek az almás cuccok ezért nem is ismerem őket, valszeg ezért rendeltem rosszat, bár igaz, hogy előtte itt megkérdezhettem volna.
Köszi, de ezek után már én is rájöttem, hogy hogyan keressem.
De természetesen köszi a segítséget.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
erdoke
titán
-
Wlac
Ármester
Üdv!
Van egy egész jó laptopom, azonban gyakorlatilag csak filmezésre használom, amit iPaden is tudok csinálni. Ami azt illeti, sokszor olyan nyakatekert pózokban nézem a műsorokat, hogy kényelmesebb is a tablet. Úgy gondoltam tehát, hogy eladom a gépet, mivel az iPad minden igényemet kielégítheti. Az adattárolást kivéve.
Hallottam bizonyos eszközökről, amelyek képesek saját wifijükön keresztül megosztani az adattárolók tartalmát. Mivel semmit nem tudok róluk, azonban az ötlet tetszik, ezért jöjjenek a kérdések.
Mi a neve ezeknek az eszközöknek?
Használható a való életben, vagy csak papíron jó?
Az iOS mennyire szereti őket? Gondolok itt a fájlkezelésre stb. Az iPhone-nal lőtt képeket át tudnám transzferálni rá gond nélkül (akár JB segítségével), vagy inkább csak "olvasni" tudom az adatokat?
2.5"-os HDD-t is lehet rájuk dugni, vagy nem képesek azt meghajtani, és marad a flash drive?
Mennyi idő alatt öli le a wifin keresztüli filmnézés az iPad Mini Retinát, és meddig bírják ezek az eszközök?
Ez az eszköz ugye saját wifit használ, vagyis ő maga "generálja", nem pedig egy már élő hálózatra csatlakozik? Mert sokszor vagyok internet nélküli környezetben, szóval esszenciális lenne, hogy bármikor hozzáférjek.
Mindent összefoglalva, ha arra lenne szükségem, hogy a filmjeimet tároljam valahol, és bármikor meg tudjam nézni őket a tableten, akkor jó megoldás lenne ez?"Locking the vault door now. Goodbye."
-
erdoke
titán
-
samgar
őstag
Erdoke segíts. Elofizettem az office 365-re. Ha esetleg lemondanam hol tehetem meg?
OnePlus 9 Pro
-
legiaap
nagyúr
Bakker k..va idegesítő, hogy a safariban ha itt gépelek nem ugrik oda az ablak ahol írni fogok. Csak ha elkezdek gépelni. Ugyenez van akkor is ha szerkeszteni akarok, vagy belinkelek valamit nem látom hova tette, csak ha elkezdek gépelni.
Szerkesztéskor néha az is előfordul, hogy nem jelenik meg a nagyító, hogy a kurzort arréb vinném.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
samgar
őstag
-
legiaap
nagyúr
Akinek van apple tv-je nézzen már meg nekem valamit. iPad-ról kitolom spotify-t és utána a tv kapcsolójával szoktam léptetni másik számra, de most vagy nem igen akar váltani vagy megszakítja a lejátszást és utána mikor belépek az appba akkor iPad-en kezdi el játszani.
Komolyan mondom mi a fenét csináltak az apple-nél ezzel a 8-as szofttal? Nem tesztelték?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
kispecek
aktív tag
Ipad 4-iOS 8 ha lefele legyintek a főképernyőn, és megnyílik a kereső, akkor fekete fehérre vált, és pixeles lesz a háttérkép...Ennyek ugye nem így kell kinéznie?
Sajnos valami okból kifolyólag, nem tudom a képernyőmentést feltölteni.
Napi egy alma - az orvost távol tartja.
-
_Csaba_
senior tag
Nektek szokott olyat csinálni az iPad hogy kiírja hogy nem töltődik?
Gyári Adapter és adatkábel van hozzá. iPhone 5S-em tölti.
iPad Air-ról van szó. -
samgar
őstag
Nekem valamiért nem igazám működik a push 8.0.2 alatt. Valami nem stimmel
[ Szerkesztve ]
OnePlus 9 Pro
-
legiaap
nagyúr
Erdőkétől kérdezném, mert tudom te használsz iCab böngészőt. Működik vele a 1Password?
Safariban ha rámegyek a jobb felső sarkoban a plussz jell melletti ikonra (jobb) akkor előjön a 1Password. Ha iCab-nél működik átmegyek rá.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
kalmarzoli
csendes tag
Szevasztok.
Kolégám el akarja adni az ipad miniét de még ö sem tudja hogy 1ed vagy 2es hogy lehet megtudni hogy hanyas verzió mert ahogy nézem árba jocskán eltér de kinézetre egyforma.
Köszönet a segítségért...Alienware m18x r2
-
KZP
őstag
válasz
kalmarzoli #3035 üzenetére
A hátulján ott van apró betűkkel a modellszám, az alapján ki fog derülni.
-
Noxy
veterán
válasz
kalmarzoli #3035 üzenetére
Olyan nincs, hogy 1-s vagy 2-s.
iPad mini, vagy iPad mini Wi-Fi + Cellular.
Vagy Retina kijelzős iPad mini, vagy Retina kijelzős iPad mini, Wi-Fi + Cellular
[link]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''
-
Noxy
veterán
válasz
szentkuti11 #3038 üzenetére
Bele is keverednek, mint majom a cérnába.
Lásd a kérdést.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''
-
daniel909
addikt
-
func93
senior tag
Mennyire érdemes még első gen. iPad-et venni? Ismerőstől lenne 25k-ért. Mennyire teljesít jól netezésnél ez a 256mb ram?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
legiaap
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
Eddig csak az AppStore-ban tolták elém mindenhol, hogy az iOS8 milyen hűde jó, most már a rendszer is noszogat, hogy ugyan frissítsek már 8.0.2-re. Jelenleg. 7.1.2 van fent, megéri váltani? iPad Air 16GB Cellular
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 3 64GB wifi+ cellular megkímélt dobozos!
- iPad 6th generációs wifi 32gb
- iPad 9 2021 10.2 64GB Cellular 4G LTE bontatlan 1 év Apple garancia
- iPad Pro 12,9 M1 256GB wifi+ cellular mint az új! Dobozos 100% hibátlan!
- Venue 8 Pro 5855 tablet 27% 8" FHD+ IPS érintő x5-Z8550, 4GB RAM, 60GB eMMC, 388g gar
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G, Samsung billentyűzetes tok, 2 Samsung bluetooth füllhallgató, 3 töltő...
- AKCIÓ Hattervilagitasos Amazon Kindle (2022) 11.generációs (16 GB) Ebook olvasó + magyar garancia
- Amazon Kindle Paperwhite 5 (8 GB, 16 GB) Ebook olvasó + magyar garancia
- Alcatel Onetouch pixi 3
- lenovo tb-x103f
Állásajánlatok
Cég: Streamnet Zrt.
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs