Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netflix
- AliExpress tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Proxmox VE
- Synology NAS
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skiccer
csendes tag
Sziasztok. iPad Air2-re nincs gyári ios 16 támogatás, de ha jól látom, akkor fel lehet rá tenni. Érdemes? Tudtok ajánlani megbízhatóoldalt, ahonnan letölthetem?
-
merqree
őstag
válasz CharlieDrop #42001 üzenetére
Hogy mi az összefüggés nem tudom, de az egyiken tökéletesen működik. Laikusként nekem port, nem több. De hogy így meg legyen “különböztetve”, sosem gondoltam volna.Köszönöm Neked és a fórumtársaknak!
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
ipad mini 5 megéri használtan? vennék 6-ot de annyira drága és funkcionalitás szerint az 5 is elég. Sebesség ilyesmi. normál felhasználás fórumozás... Mennyi ios frissítés várható? (de ha nem jön be ezen már nem sokat vesztek... elnézve az air2 árát)
Egy más jellegű kérdés: van ipadre olyan böngésző ami mutat konzolt/dev mode tabot?
[ Szerkesztve ]
-
Szotyi222
aktív tag
válasz Dreadloord #41994 üzenetére
🤔 tipp : Biztonsági mentéssel rajt maradt a korábbi verzió is , ha vissza akarnád állítani
-
-
Aureal
senior tag
Egy mezei telóról szerintetek miért nem lehet fotót, zenét stb. átküldeni ipadre bluetoothon?
Párosítani engedik egymást, megtörténik a jelkódcsere, de a Samsung sem találja utána az ipadet, az ipad meg azt írja, hogy nem támogatott eszköz és törli a listából.
-
kezo0
addikt
válasz Aureal #42013 üzenetére
Ha ez vígasztal, az én Sony mobilomat nem is fedezi fel az iPad minim (bezzeg lát egy Samsung tévét, ami valamelyik szomszédnál lehet). A Sony legalább látja az iPadet…
Szerintem bluetooth-on sosem ment a fájlcsere droidos és iOS/iPadOS-es eszközök között.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Aureal
senior tag
Nem android, sima java alapú Samsung S5611.
(Megjegyzem a telón csak bt. van, tehát nyilván evidens azon a legegyszerűbb a fájlcsere. Ergo az ipad miért is használ bt. átvitelt a kiegészítőkhöz stb.? Azért nem egy floppy kategória még elavultságban, max ha vki 4k videókat akarna rajta dobálni. De nyilván javás telóról pár 2-3 m.pix. fotót átküldeni icloud archiválásra nem múlt századi igény volna még.)[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
válasz Aureal #42016 üzenetére
Én nem is állítottam olyat, hogy a bluetooth elavult. De tény, hogy az i betűs eszközök csak egymás közt tudnak kommunikálni ilyen módon, más rendszerű eszközökkel nem. (Persze nem kizárt, hogy van kivétel, de én még olyannal nem találkoztam.)
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
moleculez
veterán
Az én voltam, sztem a BT nem erre való ma már.
De az almás cuccokon soha nem is lehetett ilyet. Hogy a régi Javas telóról hogy lehetne kimenteni a képeket? Sztem kábelen gépre. Vagy ha van benne microSD akkor arra, és akkor onnan. Emailben elküldeni őket esetleg, tudom nagyon prosztó megoldás, de na'.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
umfrider
senior tag
Végre visszajött hozzám a gen 2 pro 12,9. Közben megvettem az M1-et. Egymás mellett a kettő, hihetetlen. Önmagában meg voltam elégedve a régebbi modell kijelzőjével, de így, hogy mindkettőt látom, óriási az előrelépés. Nyilván gördülékenységben, működésben is szintén, de megjelenítésben ilyen nagy ugrásra nem számítottam.
Szerettem a korábbi tab méretet, mert pont akkora volt, mint egy A/4, az új dizájn viszont semmiképp sem kompromisszum hordozhatóságban.
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
Aureal
senior tag
Aki olcsón [bőr tokot] keres, easyboxba appból rendelve ingyenes a posta! Most jött meg nekem, teljesen korrekt, méretpontos cucc, merem ajánlani!
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
Van más is aki olyan tokkal használja az ipadet amibe nem lehet ceruzát belepakolni?
Mit tapasztaltatok, mi a legjobb módja úgy a pencil szállításának? Eddig mindig belepakoltam a gyári dobozába, de az kicsit "eh" megoldás.
Tokból nem szívesen vennék másfajtát, ipad 9-hez a smart cover volt az egyetlen ami nem nagy bumszli műanyag/szilikon bevonat az egész tablet köré, de úgy tűnik valamit valamiért.
[ Szerkesztve ]
-
-
kchris78
veterán
Na hello, újra csatlakoztam az iPad tulajokhoz . Mini5, a mini6 helyett, azt gondoltam hogy már nem lesz ilyen régi dizájnú apple készülékem de lett . Nem adok 200 ropit egy 6-osért, az 5ös 100 volt.. Főleg mai helyzetben. Végigújtam az összes piaci oldalt és végül találtam egy Cellulart patika állapotban 100-ért... Magánszemélytől. Remélem ebben még lesz 1-2-3 év támogatás ebben ha jól emlékszem nem is az első Bionic (A12) CPU van. A 3GB mondjuk nem a legvaskosabb...
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
-
Biqci
aktív tag
válasz kchris78 #42036 üzenetére
Én ezt rendeltem az E-Bay-ről, csak smart tok, de nekem tetszik és elég jól véd, szerintem...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
TechN7ne
nagyúr
válasz kchris78 #42036 üzenetére
Én iPadOS 15.4-en hagytam a iPad 8-at ami szintén A12 3gb ram.
Teljesen használható ,iPadOS 16-ot eddig nem mertem még rá rakni.iPad Pro M1-em is 15.5-ön van még ,egy álom a folyékonysága a rendszernek nem merek kockáztatni ,sztem teljesen felesleges is míg működik mindem alkalmazás.
Olyan mint az elején egyik apple eszköz sem lesz frissítve.[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz TechN7ne #42039 üzenetére
Majd írok tapasztalatokat . Még nincs minden fenn nem vettem birtokba teljesen... Telefon 13PM, 16.1-ig nem mertem én se upgrade-elni, aztán meg IPSW-fájlból tettem fel a 16.1-et .
Ja és a legfontosabb hogy a zasszonynak még el kell mondani, a mondás az volt utoljára hogy nem kell már tablet mert minek . -
Biqci
aktív tag
válasz kchris78 #42041 üzenetére
Nekem tetszik, én is most vettem a Mini5-öt kb. egy hónapja. Itt rákérdezve felraktam a 16.1-et és azóta minden gond nélkül használom. Szóval csak nyugodtan...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
moleculez
veterán
Leejtettem a Pencil2-t, letört a hegye. Beletört a nyaka amin a menet van. Nagy nehezen kicsavartam, új hegyet raktam rá (volt itthon) de nem működik. Kuka?
-
moleculez
veterán
válasz ittakary #42045 üzenetére
Megnézem, az a baj hogy legalább 2 éves az ipad air4-gyel vettem. Külsérelmi nyom nincs, tölt, párosodik, de nem működik😕. Most egyelőre veszek egy kínai vackot, aztán majd lecserelem, ha meg Apple store környékén járok, akkor beviszem, hátha.
-
kchris78
veterán
[link] Ha valakit érdekel, kicsit körülnéztem azért és én szerintem ez eredeti Apple cucc, gondolom nem viszi már senki és megmaradt... Jóáron . Istyle meg hasonlók 22e...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Eredeti játékok OFF topik
- Diablo IV
- EAFC 25
- Óra topik
- Hobby elektronika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen