Hirdetés
- A Meta szerint nem az ő pénzük a megoldás az EU-s telekomgondokra
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Irodabezárás: törésponthoz érkezett a Twitter
- YouTube
- Leállítanák a 18 év alattiak közösségi médiás lázát
- Padavan firmware
- Windows 10
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kohautech
junior tag
válasz
Peterzon94 #27006 üzenetére
Akkor szerinted 2020. Szeptember tájékán lehet számítani az új iPad pro bejelentésére ?
-
ruarua
tag
-
Peterzon94
tag
válasz
Kohautech #27007 üzenetére
Csak azért gondolom ezt, mert a 2017es Pro A10X chipet kapott, majd a 2018as A12X-et. Ha most ősszel nem jött egy Pro A13X-el, miért nyárra készítenék el ezt a chipet, ha rá 3 hónapra úgyis jön az A14 széria, ami már 5nmen fog készülni. Azzal nagyobb durranást elérhetnek, plusz drágábban is adhatják..
-
Kohautech
junior tag
válasz
Peterzon94 #27009 üzenetére
Igen,logikus lenne ha 2020. Szeptember tájékán jelenne meg az új iPad pro a14x chippel .
-
Kohautech
junior tag
válasz
univerzita #27011 üzenetére
A kamera nem izgat iPad -ba, felőlem ki is vehetnêk belőle .
peterzon94: a 2020as iPad pro tol mit lehet várni szerinted? Szerintem most mêg marad a 2018 design, a14x chip, erősebb GPU , és mêg? Mert kijelző szinten nem tudom hova tud fejlődni még. Ha lesz is 120hz nél nagyobb kêpfrissites,az biztos nem mostanában lesz . A színek már most is elképesztő tartománnyal rendelkeznek. Talán kicsit hangosabb meg jobb minőségű lesz a 4 hangszóró , meg kevésbé tükröződő a kijelzo .ezeken kívül nem tudom mit tud fejlődni így 2 év alatt. Az igazi frissítés egy durva oled kijelzo lenne, ideje lenne már ... de nem hiszem most lépnèk meg ezt..
[ Szerkesztve ]
-
Kohautech
junior tag
válasz
univerzita #27014 üzenetére
Értem ,hát abból nem tudom mi felhasználók mit látunk,hogy milyen LED-es világítás van az adott eszközben . Szerintem jelenleg egy komolyan beállított oled kijelzővel tud fejlődni az iPad pro szêriái. De van olyan érzésem most 2020-ban még nem kerül be az oled,majd 2 év múlva .
-
Thewent12
aktív tag
válasz
koma106 #27004 üzenetére
A mini vonal nekem tul kicsi. Ez a 9.7-es meret bejott. Masodik kocsiba lesz tervezve ez a dolog ami viszont csak 2 het mulva jon meg, szoval addig nem tudok nyilatkozni melyik lesz a legidealissabb megoldas. Ebayrol rendeltem egy tapadokorongos tartot, valamint egy magneses megoldason gondolkoztam meg, a szellozoracsokra. Pluszban van meg egy tarto MM-bol, 3000 volt szoval sokat nem bukok rajta ha nem jon be.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Kohautech #27015 üzenetére
A microled az gyk oledes kontrasztot es feketeket tud, de meglepne ha jovore jonne ilyen, tekintve h meretezesi problemak vannak vele, s talan olyan 100 inch jelenleg a legkisebb panel amit le tudnak gyartani, meg a normal teve meret se megy, nemhogy tablet, plane sorozatgyartasban
-
gaben0211
tag
egy jotanacs mindenkinek. ha vesztek ipad air 3at vagy ipad prot. ne otthon bontsatok ki a dobozt hanem egybol a helyszinen es nezzetek meg hogy a kijelző nem foltos e. nincs e rajta fehér folt a bekapcsolo gomb felett valahol. 2 folt is volt rajta a masodik masnap jott elo a kijelzon.en igy jartam es vihettem is vissza. utanna olvastam forumokon leginkabb kulfoldieket talaltam es volt akinel 1 honap mulva jott elo. a pontos okat nemtudjak de a laminalt kijelzore tippelnek mivel csak az ilyen keszulekeken jott elo.nagy szerencsém volt hogy kicserélték egy másikra mert elvileg az alma cuccokat nemszoktak kicserelni hanem szervizbe kuldik. es nincs ra garancia hogy olyan allapotban kapod vissza hogy jo lett. de az sem biztos hogy idovel nemfog kijonni az enyemen is a feher folt. szoval jol gondoljatok at eztaz ipad air es pro vasarlast mert lehet hogy pont ti is kifogtok egy ilyet mint en. es nem ezer forintba kerul h ne mergelodjon rajta az ember. koszi az infot a pencil kapcsan azoknak akik irtak. rajzolni szeretnek vele es akkor gondolom muszaj lesz beszereznem 1 apple pencilt mas alternativak helyett
-
Kohautech
junior tag
válasz
gaben0211 #27022 üzenetére
Még jó hogy a telekomnak nincs Apple szervize, és instant cserélnek mindent . Meg nem is tudom.. utoljára 10 éve mentem be / kerestem utcai boltot hogy vásároljak bármit , a webshop nagy hatalom. + 14napos, 30 napos,jogi elállás . Ugye ez személyes bolti vásárlásnál nincs meg.
-
gaben0211
tag
válasz
kulerr #27025 üzenetére
szia. személy szerint azért tartom problémának mert hogy ha már veszek valamit ami nem 2 forintba kerül akkor elvárnám hogy egy olyan készüléket kapjak ami miatt nemkell a használat helyett a szervizeket járnom. persze biztos vannak akiket nemérdekel mert csikkzsebből kirántják egy másikra a pénzt, de ha ilyen drágán adnak valamit az ember elvárja hogy probléma mentes legyen. de ez a nagyra magasztalt alma cég sem mentes a hibáktól ahhoz képest amilyen árakat elkérnek bármilyen eszközükért. nekem ez az elso ios cuccom és pont azért választottam ezt mert tesztek alapján jónak tünt plusz hosszutávra vettem nem pár honapra és tesztek alapján aztmondták hogy ez egy jó vétel és megéri de igy hogy elsokent belefutottam egy rossz készulékbe nemigazán hiszek a hosszutávban. csak remélni tudom hogy amire kicserélték problémamentes lesz .
-
koháry
tag
iPad Pro vásárlásán gondolkodom (12.9"). Kérdésem az lenne, hogy érdemes plusz pénzt költeni a cellular verzióra? Vegyek kisebb tárhellyel rendelkező cellular iPad-et vagy nagyobb tárhellyel wifi-s változatot?
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
kulerr
őstag
válasz
Kohautech #27027 üzenetére
Okes, akkor jóL Gondoltam, koszonom.
(#27028) gaben0211 Persze magam is úgy gondolom, hogy prémium terméknél jogosan van elvárása mindenkinek, de azért az megnyugtató, és nem szabad elfelejteni, hogy a garanciális háttér is a prémium kategóriához igazodik. Ettől persze bosszantó ha előfordul bármi hiba.....
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
btudos
veterán
válasz
koháry #27031 üzenetére
Két kérdés van:
Szükséged van-e az önálló GPS képességre - ez a WiFi only modellekben nincs meg - illetve mennyire kritikus az, hogy önálló adatkapcsolata legyen az iPadnek?
Ha egyik sem lényeges pont, akkor nyugodtan vedd a WiFi-s verziót.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
SharpSA
veterán
Gondolkozom iPad Mini 5 (2019) vásárlásán. Milyen billentyűzetet érdemes hozzá venni, amely lehetőleg minél kisebb és tokkal együtt van?
-
koma106
senior tag
válasz
SharpSA #27037 üzenetére
Nincs nagy kínálat, nekem nem is tetszik egyik sem, de a Logitech, a Zagg és a Snug termékeit nézném meg, ha ilyet szeretnék.
-
-
koma106
senior tag
válasz
SharpSA #27040 üzenetére
Nekem a méret nagyon bejött, de pont a kompakt méret miatt szeretem csupaszon használni (egy case logic sleeve-ben cipelem magammal). Sokat jegyzetelek vele Apple Pencil 1-el. Van itthon iPad Air 1th is - évek óta, nagyon kényelmes használni a kanapén, de abból nem lett számomra hordozható mindenes...
-
-
Jano_023
őstag
válasz
SharpSA #27042 üzenetére
Nekem régen mini 4em volt. Most egy 10.5 pro van. A kicsinel nem volt érdekes a billentyűzet mert olyan könnyű volt gépelni vele mint egy okos telefonnal. Ha nem írsz novellákat rajta akkor nem hiszem hogy kell.
Ez csak saját véleményem, de a méretet az alapján döntsd el hogy mire és hol akarod használni. A mini is már akkora hogy zsebben nem hordható így táskában hordtam. Én főleg média fogyasztás olvasásra használom így a nagyobb jobb lett végül. Ezt azért írtam hogy jól gondold át mire és hol fogod használni.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
qqzs
őstag
Ipad pro. Nincs fent a chromecast app. Google photosbol az osszes lakasban levo chromecastra lehet castolni. Ios photo appbol egyedul airplayyel tudok castolni. Netflixbol meg csak a teveben levo chromecastra enged meg az erositoben levo fire stickre. Kell valamit engedelyezni valahol hogy mindenhonnan tudjak airplayelni?
Eladó: GTS450
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy most új ipad os en bejott az xbox es ps controller csatlakoztathatóság, de az olyan controllereket is kezeli ugyanolyan módon amik nem ez a 2 fajta hanem egy olcsóbb bluetoothos gamepad? Úgyértem ha van rajt minden olyan gomb mint a fentieken, azt mind lekezelné? -
NGA
addikt
Ipadhoz milyen pici pendrivet érdemes venni?
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Melyik iPadhez? mert nem mindegy a csatlakozója. USB-C vs Lightning
#27047Jaded : Igen, meg amit még láttam az egy SteelSeries controller, de Aliexpressen egy csomót reklámoznak ipadhez, és annyit nem játszok ipaden hogy kicsengessek közel egy 20ast egy kontrollerért (ha már vennék akkor pc receiverest vennékaz meg közel ennyi
), mikor pchez van zsinóros xbox360 kontrollerem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Portegé Z20-T-C - m5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 12" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portegé Z20-T-B - m5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 12" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Helix G2 Intel m5-G5 I 8GB I 240GB SSD I 11,6" FHD Touch I Cam I W10 I Gar
- Apple iPad Air Wifi+Cellular 32GB Silver 9.7" szép állapotú-1 hónap garancia, számla-L4364
- Apple iPad Air Wifi+Cellular 64GB Space Gray 9.7" hibátlan állapotú-1 hónap garancia, számla-S371
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest