- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Mentik az emberek a kriptovagyonukat, a Binance durranhat ki legközelebb?
- A chipipar megmentését is a mesterséges intelligenciától várják
- 1000 dollár kölcsönt ad bárkinek az Apple
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- DIGI internet
- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- JavaScript topic
- Rendszergazda topic
- Bittorrent topik
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újra lehet bárki felesége a generatív AI
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
válasz
Szabikaa20 #9000 üzenetére
Mostanában elég sűrűn van ez, nem hiszem, hogy sok köze van a rendszerhez én még 8.4.1-el használom.
Apropó! Ipad mini 2 tulajok! Hogy muzsikál a 9.0.2-es rendszer? -
leroyclub
senior tag
Leszeretném cserélni az 1. generációs iPad minimet. Air2-t vennék helyette, de pont azon gondolkodtam hogy mindig októberben van új iPad bejelentés. Szerintetek idén is várható vagy már ellőtték az iPhone 6S-el együt a mostani frissítést?!
-
NagyZL
őstag
válasz
Szabikaa20 #9000 üzenetére
Én is tapasztaltam ezt, hogy lassan tölt le egy appot.
-
blakey
félisten
válasz
tejszi199803 #9005 üzenetére
Androidra, iOS-re és WP-re megvettem, most nem tudom mi a szitu, nem látom, hogy pénzbe kerül-e vagy sem. Gépekre, NAS-ra, egy-két tv-re, BD lejátszóra ingyenes.
(#9007) legiaap
Érdemes feltenni? Mini 2-re tenném, de még nem szántam rá magamat. Van aki azt mondja, hogy igen.[ Szerkesztve ]
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
legiaap
nagyúr
Na nálam a 9.0.2 szofttal ennyit bír az Air 2: [link]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
blakey
félisten
válasz
tejszi199803 #9008 üzenetére
Egyszer kell megvenni, én 500 Ft-ért vettem, utána nem kell fizetni, napi szinten használom minden platformon, tökéletes. nPlayer is nagyon jó, de az másképp, ott nincs jukebox, stb.
[ Szerkesztve ]
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
blakey
félisten
válasz
tejszi199803 #9013 üzenetére
A Plex Pass nem kell, csak a második opció, viszont jól látom, hogy 5€-t kérnek érte? én ha jól emlékszem 1,79€-ért vettem.
Meg is találtam:
Droidra is:Akkor még nem ingyenes app-ként lehetett letölteni hanem meg kellett venni, ez 1 éve volt.
[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
válasz
tejszi199803 #9008 üzenetére
A nPlayer jó drága. Ingyenes csa egy van ami tudja a dts,és ac3 kodeket.
-
blakey
félisten
válasz
univerzita #9015 üzenetére
Ilyenkor örülök, hogy olcsón jutottam hozzá:
9€-ért tényleg drága. Nem tudom mióta ennyi, de az legtolsó frissítés óta van rendes dts, AC3 támogatás is és sokkal jobb mint volt."Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
blakey
félisten
válasz
univerzita #9017 üzenetére
Windows mint gép? Én ingyenesen tettem fel, semmit nem kér. OSX és Windows alatt is ingyenes.
-
blakey
félisten
válasz
univerzita #9022 üzenetére
Nem értem, Plex szervert napi szinten használok Windows és OSX gépen, kliens oldalon meg iOS és BD lejátszón ill. néha Androidon, soha nem kér semmit, hogy fizessek, valamit vagy rosszul csináltok vagy nem tudom, Plex Pass nem kell ill. érdemes létrehozni egy accountot, mert úgy távolról is elérhető. Az OSX-et 3 napja frissítettem azaz tiszta telepítéssel tettem fel a "Kapitányt" és semmit nem kell fizetni a Plex használatáért.
(#9021) bok92
Van dts és AC3, tökéletes alap lejátszó, semmit nem kell fizetni, akkor megvettem és kész.[ Szerkesztve ]
-
tejszi199803
tag
Nekem valahogy az nPlayer szimpatikusabb epp azon gondolkozom hogy megvegyem e
Balogh Bálint
-
blakey
félisten
válasz
tejszi199803 #9024 üzenetére
Igen, oda van írva, hogy one-time purchase. Itt van Jukebox meg minden, nagyon patent.
nPlayer meg egy fapados kinézetű lejátszó, megy SMB-ről is a lejátszás. Azzal sincs gond."Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
univerzita
addikt
válasz
tejszi199803 #9025 üzenetére
Próbáld ki a ingyenes Remote Media Manager free -t. Igaz ez egy file kezelő de van benne média player. Ha nem jön be vedd meg a nPlayer -t.
-
blakey
félisten
válasz
tejszi199803 #9028 üzenetére
Nem, a Plex erőssége abban rejlik, hogy van a Plex szerver amit szépen bekonfigurálsz, olyan dolgokkal bővíted amikkel szeretnéd, különböző plugin-ek is vannak, stb. és van a Plex kliens amit ha elindítasz akkor a szerver álta biztosított tartalmakat meg tudod nézni, hallgatni. Ha van accountod akkor bárhonnan elérheted a szervert ha be van kapcsolva.
Az nPlayer tud FTP-t, SFTP-t, DLNA-t, SMB-t, felhőket (Box, Dropbox, Onedrive, Foogle Drive, stb.)"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
tejszi199803
tag
Ez lehet hogy egy nagyon hulye kerdes de ha a plexen szeretnek filmetnezni ipaden akkor menni kell itthon a gepemnek ? De ha van fiokom akkor barhonnan elerhetem ?
Balogh Bálint
-
blakey
félisten
válasz
tejszi199803 #9030 üzenetére
A szervernek mennie kell, különben nem éred el, Plex Pass-szal azt hiszem megoldható, de én azt nem használom. Ha megy a szerver és van accountod valamint távol vagy de szeretnéd használni akkor tudod használni, ennek feltétele, hogy a kliens oldalon is be legyél jelentkezve.
(#9032) tejszi199803
Lényegében igen, eléred a szervert. A minőséget meg be tudod állítani, hogy milyen legyen.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz
Kristof_94 #9033 üzenetére
Szia!
Én elképzelhetőnek tartom.
Mostanában pörög a topic, ezt már szeretem.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
HIJ
őstag
válasz
Kristof_94 #9033 üzenetére
Ott az alján a lényeg:
"A megjelölt ár 0% ÁFA-t tartalmaz"
-
Szabikaa20
őstag
Kicsit javult az idő,de még nem az igazi...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20 #9036 üzenetére
Nemértem hogy tudsz összehozni ilyen időt. Nálam általában 14-max 16 óra jön össze. Igaz abból 80% a Opera.
-
bok92
addikt
válasz
univerzita #9037 üzenetére
Nekem folyamatos használattal 10 óra jön ki. Persze ha alig használom napokig, nekem is 20 óra ++ lenne a használati idő... Annyi biztos, hogy az iOS9-ben ígért +1 óra nem jött be. Ugyanannyit bír, mint előtte. De ez is bőven elég.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita #9039 üzenetére
Az a készenlétbe! És tudom hogy reális az idő,mert tényleg ennyit használtam!Tegnap vasárnap volt nem volt semmi dolgom neteztem majdnem egész nap meg játszottam.
Ha mondjuk nem játszok,akkor tuti többet is elérek!És amit még tudni kell,hogy sötétben 0-10% között van a fényerő,most is perpill 10%-on van!Nem szeretem ha erős,mert égeti a retinám!
Mikor olyan napos idő van akkor is csak 30-50%-ig csavarom fel.
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
bok92
addikt
válasz
univerzita #9039 üzenetére
Valahogy úgy. Gondolom a háttértevékenységek meg ilyenek is oda vannak számolva. De ez a 20 óra + nem éppen valós használatot takar.
-
blakey
félisten
Tegyem fel a mini 2-re a 9.0.2-t vagy sem?
Már hozza azt a szintet mint a 8.4.1?
-
bok92
addikt
válasz
univerzita #9043 üzenetére
Nincs mit.
de ha erre jár egy szakértő, majd megmondja, hogy is van ez pontosan...
-
blakey
félisten
válasz
webdeejay #9045 üzenetére
Akkor feltolom.
(#9047) 30z.Samu
A mini2 jobb gép mint a mini1, én is arról váltottam, ráadásul 16GB-ról 32GB-ra. A kijelzője is jobb (retina) meg sebbességben is érezhető a gyorsulás, RAM is a duplája, szerintem megéri.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz
webdeejay #9045 üzenetére
És maga a Mini 2 mennyire vállalható gép? Most azon agyalok, hogy a Minit lecserélem..talán Mini 2-re, de kinéztem egy Air 2-t is. Igazából böngészni, videózgatni kell a gép. Úgy szeretném, hogy legalább két évig had ne kelljen már lecserélni...
Bár a Mini is 3 éves konstrukció és ahhoz képest használható.
Csak az 5C kenterbe veri az újabb chip végett.
De amúgy egész jól lehet rajta játszani is.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
blakey
félisten
válasz
30z.Samu #9048 üzenetére
Azt nem tudom, hogy 2 év múlva mi lesz, 1 biztos, nem gondolkodom a lecserélésén
, olvasgattam a mini3-ról, hogy inkább arra érdemsebb-e cserélni vagy sem, de lényegében nincs nagy különbség, sőt, szinte semmi uh. én úgy gondolom, hogy 1 évig még biztosan megállja a helyét, de lehet, hogy 2 év múlva sem lesz szégyenkezni valója.
-
webdeejay
aktív tag
válasz
30z.Samu #9047 üzenetére
Sose gondoltam volna, hogy egyszer érdemben használni fogok egy tabletet, de a mini2 ilyen lett, 2 hónapja vásároltam. Legalább a következő miniig nem tervezem lecserélni, vagy amíg bírja. Inkább olvasgatok rajta(híreket, néha könyvet), social(fb, twitter, insta), illetve néhány irodai alkalmazást használok. Ami játék rajta van, nem nagy erőforrást igényelnek, erről nem tudok nyilatkozni. Úgy gondolom, hogy abszolút megérte, a kijelzőjét meg végképp nagyon szeretem. Air2-n is gondolkoztam, de nekem az már nagy lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Elfelejtettem a film címét
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- Xiaomi Mi 11i - inkább
- DIGI Mobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Helix G2 Intel m5-G5 I 8GB I 240GB SSD I 11,6" FHD Touch I Cam I W10 I Gar
- VGKE B12 Repedt kijelző - J4125 8GB RAM 256GB SSD 12.3" 2880x1920
- Apple iPad Air Wifi+Cellular 32GB Silver 9.7" szép állapotú-1 hónap garancia, számla-L4364
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2in1 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Vadonat új, bontatlan iPad 10.gen (2022) 64GB WIFI minden színben! 1 év Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest