- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Windows 10
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen program, ami...?
- Synology NAS
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Daffni2
addikt
válasz
Prémvadász #9199 üzenetére
De van jelenleg, mivel más nincs csak Invitel.
-
Daffni2
addikt
válasz
LeslieG Jr. #9181 üzenetére
Reménykedni lehet, de felejtsd el azokat az árakat amit ott írtak.
Ez a nyomoronc, anyaszomorító banda csak és kizárólag olyan helyre kínálja azon az áron, ahol a megrendelést megelőző 90 nap nem volt Invitel előfizetés.
Egyszerűen kifordul a gyomrom ettől a gazember hozzáállástól, tehetetlenség és düh ami háborog bennem.
Ügyfélszolgálat több mint egy hónapja ígérte, hogy tesznek valamit és válaszolnak.
Bemész a boltba ahol ki van írva 100 Ft a kenyér,majd a pénztárnál amikor a törzsvásárlói kártyádat meglátták, bocs Önnek 200 Ft.
Nem látok a méregtől.
-
powerup2
addikt
válasz
Prémvadász #9195 üzenetére
Jöhetne már hozzám is az optika igaz én nem a 33-mas körzetbe lakok de már alig várom
-
Prémvadász
tag
Szerencsés körzetek:[link]-Csak azon tünődöm ,hogy a 33-as körzetben mikor kezdik már el a fejlesztést.
-
powerup2
addikt
válasz
invitel1fos #9193 üzenetére
cseréltess velük routert és és hozzá splittert mert lehet az a hunyó ez megér egy próbát .
-
invitel1fos
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9192 üzenetére
Rendben, köszönöm ezt eddig nem tudtam. Akkor majd holnap vagy holnap után beszélek is velük!
-
válasz
invitel1fos #9189 üzenetére
Minden beszélgetést rögzítenek a telefonos ügyfélszolgálaton, ami vita esetén visszahallgatható! Ha valóban nem kaptál tájékoztatást arról, hogy ez a szolgáltatás 1 éves hűséggel jár, akkor szerintem támadhatod!
-
invitel1fos
csendes tag
válasz
powerup2 #9190 üzenetére
Ohóó, hát elnézést kicsit elmerültem a szitkozódásba.. Amúgy minden bejövő/kimenő hívásnál ami a vezetékes telefonon történik, az internet megszakadásához vezet és annak manuális újraindításához. Azaz ki kell húzni a konnektorból, 10 mp múlva visszadugni. Minden egyes tetves hívásnál.. Ja és esténként 15 percenként megszakad ( ezt csak mostanába csinálja ).. Csak hozzáfűzom, hogy kb 3 éve vagyunk az invitelnél és minden 2.hónapban kijön valaki tőlük aki "megpróbálja" megjavítani, de 3 éve rohadtul nem sikerül neki.
Tehetségesek.
-
powerup2
addikt
válasz
invitel1fos #9189 üzenetére
Ime egy elégedetlen ügyfél
amúgy mi a bajod mert azt nem irtad le ?
-
kabelmania27
félisten
2012. 09.27-én 00:30 - 03:00 óra között folyamatos, 03:00- 06:00 óra között szakaszos internet és telefon szolgáltatás kiesés lesz a teljes volt Fibernet területen és a volt DunaWeb területeken.
-
Az optikához mostanság osztogatott Huawei modemnek mi az alapértelmezett login név / jelszó párosa? Sajnos pontosabb típust nem tudok, de holnap kell mennem egy kollégához összekötni madzaggal a gépét és a modemet, meg letiltani a WiFi-t, és jó lenne, ha előre tudnám, és nem ott kellene tökölni vele...
-
Reag3nS
senior tag
válasz
LeslieG Jr. #9185 üzenetére
Ha az FCI húzza be hamarabb arra is lehet megérné előfizetni. Optikánál nagy gond nem lehet. Én is egy helyi szolgáltatónál vagyok, ők már behúzták a lant, invitel még nem és teljesen meg vagyok elégedve azzal a lannal is. Sávszél megvan, pingek jók, sosem szakad. Ha invitel behúzza nem fogok átmenni hozzájuk, csak ha annyira jó ajánlatot ad.
Úgyhogy ha árban jobb, szerintem próbáld meg.
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz
Reag3nS #9184 üzenetére
Szia!
Hát remélem nem történt baki a számlázási osztályon.
De egyenlöre ez a kiírás amit linkeltél még nem volt kitéve, bár néhány hónapja ki volt téve valami hasonló de azt a FCI - FirstCom Internet Kft. hírdette hogy behúzzák ingyenesen az optikát.
Igen társasházban lakom Halásztelken.
Hozzám máris húzhatják az a "1 végpont"-ot.
-
Reag3nS
senior tag
válasz
LeslieG Jr. #9183 üzenetére
Ha csak nem történt valami baki a számlázási osztályon.
Amúgy általában ahol hirdetik ott lesz. Lépcsőházunkban is ki volt plakátolva egy hasonló info: [link]
Idő kérdése csak. Nem tudom hol laksz, de lépcsőházakban hamarabb szoktak fejleszteni, mert jobban megéri ugye. "1 végpont" több előfizető.
-
bopeti98
őstag
válasz
LeslieG Jr. #9181 üzenetére
Ha hozzád is bedobták akkor nagy valószínűséggel nálad is elérhető lesz az optikai hálózat.
-
LeslieG Jr.
őstag
Sziasztok forumlakók!
A mai napon bedobtak az Invitel számla mellé egy nagy borítékban egy: "Fontos információk telekommunikációs fejlesztési övezetben élők részére" feliratú levelet amiben reklámozzák a 15M, 25M, 50M, 150M csomagokat októbertől.
Reménykedhetek hogy esetleg erre is lesz fejlesztés?
...hát jó lenne.
Vagy csak hiú ábránd és marad a 8Mbit-es ADSL(Halásztelek)?
-
ntrbot
csendes tag
válasz
#41635072 #9178 üzenetére
Nekem 1 évig volt Huawei ,majd lassan 1éve Comtrend ... Szerintem mind2 jó nálam ment vele stabilan. Mondjuk nem tudom mi történhetett de a huawei modemmel 10-12vel alacsonyabb volt a ping, de lehet hogy más oka van ennek . : D De már csak 3 és fél hónapot kell ADSL-el kibírnom és utána végre szabad az út lejár a hűség
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #9177 üzenetére
Anno hoztak hozzám csomó szürke-kék D-linket, el sem indult vele a net, egy nap működött 2-3 percet össz vissz.
Meg is mondtam nekik, hogy nekem Comtrendet hozzanak, mert a D-link használhatatlan.
Viszont a Comtrendek sajátossága, hogy kb 2 évenként tönkremennek.
Na ekkor megint kihoztak egy szürke-kék D-linket és évek óra tökéletesen működik nálam. -
-
jozsi252
veterán
válasz
powerup2 #9175 üzenetére
Fehér Huawei van, de eddig ez a legjobb. D-Link-el nekem eddig csak gondom volt. Viszont ez a Huawei atomstabilnak mondható.
Már rettentő módon várom hogy legyen esetleg felénk kábeles fejlesztés, hogy legalább 30-40-50 megabit legyen meg. Dehát nemtudom mikorra valósulhat meg ez.
15 van most, amiből megvan 12.5
-
-
Orlin
addikt
válasz
karburátor #9168 üzenetére
-
Gyuri44
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #9171 üzenetére
igen
-
-
válasz
karburátor #9168 üzenetére
DSL-hez? Szerintem hüvelyt (Huawei), de ha szerencséd van akkor a fekete DSL360R-t kapod...
-
Gyuri44
aktív tag
Üdv.
Nem tudom jó hegyre írok e,de hátha.
Vettem egy új modemet TP-LINK TD-8616
De egyszerűen nem bírom beállítani,adsl és internet led nem villog,szinte minden beállítást megpróbáltam.
A saját diagnosztikáját lefuttatva a lanon kívül mindre azt írja failed.
A szolgáltató invitel,lehet nem kompatibilis velük a modem?
Van valakinek tapasztalata ezzel a típussal?
Vagy esetleg tudja valaki,hogy kell beállítani? mert lehet átsiklottam valami felett vagy rosszul állítottam be.
Ui:egy másik topikban is feltettem ezt a kérdést,de nem tudom melyikbe kellene így ide is bemásolom. -
karburátor
tag
válasz
karburátor #9147 üzenetére
Hi.
Ma hívtam őket, mert nem jött meg a 10 Mb net. Azt mondták, hogy modemet kell cserélni. Most milyen modemet osztanak?
Üdv, Roli.
-
kabelmania27
félisten
Hétfőtől péntekig több kábeles településen lesznek karbantartások.
-
escom55
csendes tag
válasz
Ace Ventura #9162 üzenetére
Gondolom igen, mert reklámozták a vársoban a vdsl csomagokat. A ftth nem tudom micsoda.
Jelengleg egy 8 Mbit adslünk van. Probléma igazából csak annyi vele, hogy drága, a jelenlegi tv szolgáltatónk meg borzalmas, ebben az inviteles csomagban meg egyben van a 2 és olcsóbb, gyorsabb is a net. Csak nem tudok erről a vdslről semmit. -
Ace Ventura
addikt
válasz
Ace Ventura #9162 üzenetére
Bocsánat, rosszul írtam az előbb...
FTTH, vagy VDSL hálózat? -
Orlin
addikt
Mintha lassulás lenne megint a rendszerben...Lassan tölt be vagy be sem tölt oldalakat...Meg nem szakad a net.
Más is tapasztalja? -
escom55
csendes tag
Mik a vélemények ezekről a csomagokról.
-
bopeti98
őstag
válasz
Intruder2k5 #9158 üzenetére
Igen. Ha az összes gép ki van kapcsolva, tehát null adatforgalom van akkor is nézhetetlen a TV neki. Amúgy a Zte zxv10 w300 gyanakszunk mivel ha újraindítjuk csak a modemet akkor 2-3 percig jó a TV de aztán megint nézhetetlen.
-
-
Reag3nS
senior tag
válasz
bopeti98 #9152 üzenetére
Valaki írta itt, hogy azt mondta neki a szerelő, mikor bekötötték nála, hogy most már megnöveli az invitel az új előfizetőknél a sávszélt, hogy valóban annyit kapjon, amennyi a szerződésben szerepel.
ADSL-nél valószínű azért szar a tv, mert azon a technológián nem jut már sávszél a tv-hez, ha a netnél átjön a max.
-
-
escom55
csendes tag
A VDSL is dinamikus ip-s, mint az ADSL, vagy az statikus ip-s?
-
Biztos elvették a prioritást az IPTV-től!
-
bopeti98
őstag
Nem tudom mi de valami csoda történt itt Békéscsabán hogy az ismerősöm 15 megás DSL netje rendesen jön 15 Megabittel és a feltöltés 0.8 Megabittel és jelszintek is nagyon megjavultak. Na igen, minden szép és jó de az IPTV nézhetetlen lett, minden percben 5-6x bekockásodik a kép és "nyikorog" a hang. Zte zxv10 w300 modeme van és Motorola VIp-1003 IPTV egysége. Az internet, telefon tökéletesen megy neki de a TV nézhetetlen. Mitől lehet ez?
-
-
törölt tag
Megjött a 10Mbites net havi 5000Ft-ért két kiegészítő szolgáltatással: 19Ft a mobil percdíj, az összes vezetékes szám bármikor ingyé' hívható.
Ajánlom mindenkinek az NMHH-t! -
Vege
csendes tag
Sziasztok!
Péntekre beszéltem meg időpontot szerelővel, akkor köti be hozzánk az optikát. 2 tv, net, tel. Mire figyeljek bekötéskor?
A kábelt hol hozzák be a házba? Egy tetszőleges ponton, ahol kérem? Illetve a lakáson belül hogy vezetik el, és milyen messzire? -
karburátor
tag
válasz
andras117 #9144 üzenetére
Hi.
Ma váltottam 4 Mb-es netről (Net Telefon 6490) 10 Mb-esre (Net Telefon 6490). Persze 2 év hűség..... Különben 8490... Inviteles számot ingyen hívok, plusz valami akció keretében lehetett választani 3 kedvezmény közül. 19 Ft mobil percdíj, vezeték nélküli telefon, vagy ingyenes távolsági hívás.
Üdv, Roli.
-
menferi
csendes tag
"Tudja valaki, hogy a Motorola STB-ot, hogyan lehet arra rábírni, hogy a jelet HDMI-n küldje ne pedig SCART-on?
Véletlen tudom.
Újraindítod, majd amikor a pöttyök elkezdődnek betöltődni, megnyomod az info vagy portal gombot. Bejön egy menü, nyilakkal-OK-val beállítod a kívánt kimenetet.
A végén mentsd el a beállításokat és kész is vagy -
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Ma kötöttek be nálam ADSL-t. Az első hsz-t olvastam, viszont a kábelezésnél a csillapítási értéknél 2 számot látni:(downstream és upstream)
SNR Margin: 6.4 27.3 db
Line Attenuation: 28.0 12.0dbEzek jó értékek?
10Mb/s-es netről lenne szó.
Online játékok miatt szükséges a jó kapcsolat ezért lenne fontos a válasz.
Köszönöm!Inviteles szerelőnek nagy respect!
2-3 órán keresztül küzdött, hogy összejöjjön a kívánt sebesség, de végül a hálózati elosztóban volt a bibi. -
andras117
csendes tag
válasz
#41635072 #9077 üzenetére
Tel Elek: Nem találom az Invitel honlapján, amiről írsz (régiekre ADSL esetén 2 év hűséggel 10 Mbit 6500 Ft)
Én 7000 Ft fölött fizetek 4Mbit ADSL-ért Gödön, van hozzá telefon előfizetés is, bár nincs rá semmi szükségem. Az előfizetésből lebeszélhetek egy ezrest, de nem használom a telefont.
Nekem 4-5 Mbit kellene csupaszon, ehelyett 15 Mbit-et ajánlgatnak 7500 Ft-ért.
-
Orlin
addikt
Másnál is van növekedés?A 10 MB 8.50 ha szokott lenni letőltésben
Most meg
-
karburátor
tag
válasz
Intruder2k5 #9141 üzenetére
Megtörtént, köszi. Várom a válaszát.
-
válasz
karburátor #9140 üzenetére
OK, gondoltam, azt poénnak szántam! Az utolsó viszont komoly...
-
karburátor
tag
válasz
Intruder2k5 #9139 üzenetére
Hali.
Bocs. Telefon/Net kombó. Váltanék, ha nem a világ végén laknék, de itt sajna nincs más, csak Invitel.
-
válasz
karburátor #9138 üzenetére
Szia!
4 megás netért fizetek 6490-et, ebből egy óra lebeszélhető.
Egy óra? Mármint a 4Mbps-ből?Mire lenne érdemes váltanom?
DIGI-re?Egyáltalán lenne kedvezőbb csomag meglévő ügyfeleknek.
Szerintem keresd meg Ace Ventura-t, akár priviben, biztos szívesen segít Neked ez ügyben! -
karburátor
tag
Sziasztok!
4 megás netért fizetek 6490-et, ebből egy óra lebeszélhető. Mire lenne érdemes váltanom? Egyáltalán lenne kedvezőbb csomag meglévő ügyfeleknek.
Üdv, Roli.
-
Doki16
addikt
válasz
Prémvadász #9135 üzenetére
Átdugtam, de most valamiért automatikusan küldte rajta a jelet. Egyébként abba a firmware menübe hogyan kell belépni?
-
Doki16
addikt
Tudja valaki, hogy a Motorola STB-ot, hogyan lehet arra rábírni, hogy a jelet HDMI-n küldje ne pedig SCART-on?
-
powerup2
addikt
válasz
bopeti98 #9132 üzenetére
Valószinüleg azért mert nem egy új darab nem lett benne kicserélve egy két dolog vagy a te kábeled régi és már használt volt eléggé de sok oka lehet de ha ilyen közel van hozzád akkor ott 15 megabitnek meg kellett volna lennie persze ez csak akkor igaz ha tökéletes a központ és modern .
-
bopeti98
őstag
válasz
Intruder2k5 #9128 üzenetére
Siettem és gyorsabb volt zoomolni mint odamenni
Amúgy ha kb 100 méterre van egy ilyen tőlem akkor gyorsnak kéne lennie a netnek, nem? Csak mert nekem a 15 Megabites net nagy nehezen de elérte az 5 Megabitet. Szerencsére már megszabadultam az Inviteltől de még most sem értem miért volt lassú a net ha itt van tőlem 100 méterre egy ilyen központ.
-
válasz
Gubek-Einste #9129 üzenetére
Akkor meg minek a zoom? Odamegyek mellé, és lefényképezem! De amúgy igen, csak humornak szántam, vagy ahogy fentebb írták, húztam Őt!
-
Reag3nS
senior tag
válasz
Gubek-Einste #9129 üzenetére
Csak húzza őt.
-
válasz
Intruder2k5 #9128 üzenetére
Szerintem úgy értette, hogy az otthonától van 100 méterre és nem úgy, hogy 100 méterről készítette a fényképet.
-
-
bopeti98
őstag
Sziasztok! Emlékeztek még amikor a telefonközpontokat tárgyaltuk és belinkeltem egy szennyvízátemelőt?
Na ez biztosan hogy nem szennyvízátemelő:
És ez is csak 100 méterre van tőlem
Bocsi a képminőségért de a telefonomon nincs optikai zoom
Valamint ez mi lehet?:
Mivel az ismerősöm utcájában(akinek írtam hogy 15 megás netje csak 5 megabitet teljesít és ha bekapcsolja az IPTV-t elmegy a net) ilyen van és nincs telefonpózna. Gondolom ugyan azt szolgálja mint a telefonpózna oldalán lévő doboz, de pontosan mire is való ez? Valamint az kíváncsi lennék hogyan kötik be a netet így a házba ha nincs pózna. Feltúrják a betont vagy mi?
-
csasaKKP
senior tag
válasz
kabelmania27 #9123 üzenetére
A kép akkor készült, mikor nem volt (zivatar után, hajnalban) net. Látod, hogy az Upstream channel nincs is.
Délelőtt kijavították, akkor nem voltam itthon.
-
poli27
veterán
válasz
kabelmania27 #9123 üzenetére
Bakker azért volt -22 mert nem volt neki.... nem volt ds és ezért !!
-
csasaKKP
senior tag
Érdekes, hogy a modem végigpásztázta az összes frekit, a magasabbakon, amiken már tv van, úgy tűnik jobb az SNR.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
kabelmania27 #9120 üzenetére
Sokat nem értem a magas SNR-rel, mert nem volt se net, se telefon, se tv az egész utcában. A modem nem tudott összeszinkronizálni a központtal. Szerintem a villám egy erősítőt megfektetett.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
kabelmania27 #9118 üzenetére
-
kabelmania27
félisten
Szerencsére visszajött.
-
kabelmania27
félisten
Másnál sem működik a kábelmodemes net?
Nem jöttek be az oldalak ezért újraindítottam a modemet, ds us led világít online led nem. -
törölt tag
Esetleg valaki aki Invi-TV előfizető és rendelkezik Start HD csomaggal , megnézné nekem ,hogy működik-e nála az m1HD-n a tegnap TV-je??? Egyébként az olimpia alatt sem működött...
-
kabelmania27
félisten
A karbantartás tájékoztató oldalat áthelyezték. Korábban az ügyfélszolgálat menüben volt elérhető egy hivatkozás ami az invitel.hu/fibernetkarbantartas címre irányított most a tudnivalók menüpont Értesítés karbantartásról fülön érhetőek el a karbantartási időpontok.
-
Reag3nS
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9113 üzenetére
Évekig használtam én is ADSL-nél. El is feledkeztem róla. De gyanakodtam, mikor nem adott jó értékeket, mikor a szerelő mérte.
Töröltük, máris jó lett.
-
válasz
Reag3nS #9112 üzenetére
Ja igen, ennek 10 a névlegese, én 5-el számoltam hajnalban, sorry! Arra értettem, hogy 1/2 Mbps reklamációval úgyis elhajtják, vagy legalábbis semmi lépést nem fognak tenni az ügyben. Mondjuk ha valóban a gépen lévő cfosspeed okozza, és erre kijönnek a szerelők, az drága uninstall lesz!
-
Reag3nS
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9111 üzenetére
25/10 megabites csomagban van, ennek 12,5/5 a garantált sávszélessége. A 4,7 sehol nem 5. És nem azért 4,7, mert csúcsidőben sokan húzzák torrentről a Dallast, hanem mert állandóan ennyi neki. Valószínű beállítás lesz. Esetleg a gépén cfosspeed.
-
válasz
albiosz #9109 üzenetére
A garantáltat messze meghaladja, és majdnem megvan a névleges is! Szerintem ezzel egyáltalán nem fognak foglalkozni, de ha gondolod próbáld meg... Az Invitelt sosem érdekelte, hogy nincs meg az a sebesség, ami a szerződésen van. Valahol a honlapon volt egy eldugott táblázat a "hasznos sebességekről", és ennyi... Abba meg vsz ez is bőven benne van!
-
-
albiosz
őstag
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Valóban optikaim van. Olvastam több helyen, hogy az ígért szinte sosincs meg náluk feltöltésből. Nem vagyok nagyon képben, hogy melyik teszttel kéne mérni, nem értek hozzá, csak google első találat ez volt. Melyiket ajánlanátok?
Ha azzal 5 fölé kúszik esetleg, akkor gondolom felesleges reklamálni... -
bopeti98
őstag
válasz
Ace Ventura #9104 üzenetére
Optikai hálózat van neki.
-
válasz
bopeti98 #9102 üzenetére
Szerintem meg nem kicsit, hanem nagyon elmarad! Konkrétan csak a fele az ígértnek, és a garantált sincs meg! Ráadásul optikához, és a többi ide linkelt hasonló kapcsolathoz képest a ping is marha sok... Én ezt így konkrétan át sem vettem volna a szerelőktől, amíg nincs meg a sebesség! Illetve én már most reklamálnék, a telefonos hibabejelentő éjjel-nappal elérhető, hétvégén is! Így legalább elindul a 72 óra, vagy mennyi van nekik a hiba kijavítására...
Aktív témák
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest