Hirdetés
- Riasztó topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
taki01
őstag
válasz
Anonymus23 #30249 üzenetére
Lehet jobban jártak volna ha ott csinálják, mert Zuglóban legalább 3-4 éve ott rohad az optika és nem tud rajta szolgáltatni. Nem volt engedélye a diginek az elműs oszlopokra valamint az NMHH-tól sem és az önkormányzat nem engedi a légkábelt a kerületben.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lajosnagy17 #30248 üzenetére
Annyira várom már, hogy végre egyszer beírd, hogy Hajdúböszörményben is lecserélik ezt a szart
Nem tudnál intézni valamit? -
Lajosnagy17
senior tag
Kismaroson, Nagymaroson , Királyréten és Szokolyán is épül a DIGI optikai hálózat.( (forrás Taki)
-
kijan5
csendes újonc
válasz
Lajosnagy17 #30229 üzenetére
Szarvason egy ideje nem történik sajnos semmi. Tavaly év végén nagyon mozgolódtak, de most semmi. Pedig a lakótelepi övezetet megcsinálták a lépcsőházakig.
Viszont Tótkomlóson cserélik az inviteles telefonvonalakat optikára, ott most folyamatosan dolgoznak. Nem olvastam vissza, ha valaki már írta korábban, akkor elnézést. -
farkas-j
őstag
válasz
sziszi-fuszi #30245 üzenetére
Ha bármi illegálisat akarnék művelni, akkor azt feltöltőkártyással csinálnám, de úgy is nagy lenne a lebukás veszélye. De feltételezzük, hogy mégis elkövetek valami illegálisat az itt kapott előfizetéssel. Az adott időpontban használt IP cím alapján meg van az ICC szám (a hozzárendelt hívószám), a használt készülék IMEI száma és a pontos földrajzi pozíciója (+-5m). A valós előfizető meg pluszban bemondaná a rendőrségnek a személyes adataimat, a számlaszámomat stb. Neki semmi problémája nem származna belőle.
Én anno amikor a Pannon GSM-nek volt nagyon kedvező flottás csomagja, 4 ismerősnek is kötöttem szerződést a saját nevemre. Még mindig szabadlábon vagyok. -
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
farkas-j #30244 üzenetére
Én tuti nem adnám. Ha bármi illegális történik azon a készüléken, amibe beteszed a kártyát, engem csesztetnének először. S megvallom, nem is javaslom senkinek, hogy megtegye. Olyan visszaélésekre adna módot, ami felett nem rendelkezik az aki csak a nevét adja.
Ha több net kell, kérj két SIM-et, nincs korlátozva a kártyák és előfizetések száma. Igaz, drágább. De azért havi szinten nem olyan óriási összeggel, hogy ha erre van szükség, akkor ne lehessen kifizetni. Vagy van egy másik megoldás, hogy nem a DIGI előfizetését használod, hanem mondjuk 3x annyiért a semmiféle korlátozást nem tartalmazó nagy szolgáltatóét. (pl. T)
-
farkas-j
őstag
válasz
sziszi-fuszi #30243 üzenetére
Rendben van amit írtál és nem az 500Ft-on múlik, hanem az általad írt csomag 30GB-os, amit meg én szeretnék az 50GB-os (ráadásul olcsóbb is). Online TV-hez (Horizon GO, TARR MobilTV) és filmezéshez kellene (HBO GO, Netflix), ezért kellene az 50GB.
-
farkas-j
őstag
Sziasztok!
Keresek olyan Digis vagy Inviteles vezetékes szolgáltatást használót, akinek nincs mobilinternete és nem is kíván használni. Van ugyanis a Diginek egy 50GB-os mibilnet előfizetése, amit szívesen megvásárolnék, de felénk nincs Digis vezetékes szolgáltatás, így saját jogon nem vehetek ilyen mobilnetet. Aki szívesen átadná a szolgáltatást, kérem írjon nekem magánba! Egy évet kifizetnék előre és a stick-re nem tartanék igényt. Köszönöm! -
Lajosnagy17
senior tag
Kunágota, Csabaszabadi és Magyarbánhegyes.
A DIGI FTTH már működik.
Algyő pár hete lett kész.
-
dobsa
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Invitel FTTH internet szolgáltatáshoz milyen eszközt ad jelenleg a szolgáltató? Csak internet lesz bekötve. -
frici69
tag
válasz
Lajosnagy17 #30237 üzenetére
Igen, szerintem is SZIP-es, arról gondolom,hogy CommCAD Kft a kérelmező! Egyébként mindkét falu közigazgatásilag Pápához tartozik.
Remélem valami megindul végre...! -
Lajosnagy17
senior tag
Értesítés építési engedély megadásáról – CS/15963-2/2021. számú határozat: Pápa, GPON-hálózat, IV. ütem, „A” terv – Borsosgyőr és Kéttornyúlak településrészek (kábelezés meglévő EON-oszlopsoron)
Közzétéve: 2021. július 15.Szerintem nem DIGI fejlesztés, inkább SZIP-nek tűnik.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #30235 üzenetére
Akkor reméljük a legjobbakat, remélhetőleg hamarosan felpörögnek a dolgok.
-
válasz
Lajosnagy17 #30234 üzenetére
A Köztársaság út, és a Horváth Mihály utca ami jelenleg elérhető, két kisváci utca, ahol tudtommal már az Inviteltől megörökölt optika van, azt tették át DIGI névre. De egyébként van ismerősöm Vácon a Köztársaság úton, aki nem régen költözött oda, és Ő akart szerződni a DIGI-vel, de nem tudott. Azt mondták neki az ügyfélszolgálaton, hogy az Invitel már nem szerződik, a DIGI meg még nem, jelenleg csak azoknak szolgáltatnak, akiknek élő, régebbi szerződésük van. Szóval így neki is maradt a Kábeltv Kft. Amúgy régebben is volt már ilyen anomália a DIGI honlapján, akkor is két utca volt elérhető, azt hiszem a Zöldfa utca 0 hsz., ami értelemszerűen nem létezik, és a Cházár András utcában egy ház, talán a 25. Aztán ezeket törölték.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
supercow #30233 üzenetére
Azért kérdeztem, mert már régóta fent van a Digi honlapján Vác különböző utcákkal. Ez azt szokta jelenteni náluk, hogy dolgoznak a hálózat kiépítésén.
A legújabb helység Algyő. Az is csak 1-2 utcával volt fent, de gyakran változott, most meg már teljesen készen vannak, átadva. Esztergom hasonló, már majdnem kész vannak ott is.
Egyébként köszönöm. -
supercow
őstag
válasz
Lajosnagy17 #30232 üzenetére
A helyi topicba írtam pár napja, hogy a mi utcánkban húztak légkábelt, pedig csak jól beépült külterület, zártkert. Nagyon várom a bekötést.
-
Lajosnagy17
senior tag
Vác is nagyon csendes, ott sem történik semmi?
-
Diák66
őstag
válasz
Lajosnagy17 #30229 üzenetére
Itt a környéken a zirci járásban nem láttam még senkit se dolgozni. Pannonhalma - Écs viszont bővülgetett ooptika ügyben. Invitech-et is gyakran lehetett látni arra.
-
Lajosnagy17
senior tag
Nincs valakinek információja a következő településekről:
Pápa, Szarvas, Szentes, Zirc és Mórahalom? -
Lajosnagy17
senior tag
Már Algyőn is elő lehet fizetni a DIGI FTTH-ra.
-
Tigris55
csendes tag
válasz
Lajosnagy17 #30226 üzenetére
Nem tudom.
-
Tigris55
csendes tag
válasz
Peter Kiss #30224 üzenetére
Ma azt az infot kaptuk a Digitől, hogy 30-án megtörténik az átállás az Invitelről a Digire. Biztos emiatt vannak technikai problémák.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Van most valami karbantartás az invitelnél, mert néhány napja elég gyakran elmegy a tv adás és azt vettem észre, hogy csak a hd-k nem elérhetőek. Érdekes módon az analóg csatornák működnek. Egyébként internet ezalatt az idő alatt is van.
-
kingadam
csendes tag
válasz
kabelmania27 #30221 üzenetére
Köszönöm!
-
kabelmania27
félisten
válasz
kingadam #30220 üzenetére
Ez az osztó 10dB-t csillapít letöltés irányban így ha jól számolok rendben van a bejövő jelerősség. Ezt a modemet nem lehet bridge módba tenni ezért érdemes cseréltetni más tipusra. Létezik cisco 3208 vagy 3212, Thomson, és van fekete színű CBV382E1 is ami a legújabb tipus. Lehet a technikus cserélni fogja az osztót mmwo-ra.
-
kingadam
csendes tag
válasz
kabelmania27 #30219 üzenetére
Az osztó Technetix TRIS-210EEN.
Milyen HGV-k vannak most forgalomban? Lusta voltam cseréltetni korábban olyanra amit lehet bridge módba rakni de akkor most csereként azt kérek ha nem rosszabbak mint a technicolor. -
kingadam
csendes tag
válasz
kabelmania27 #30214 üzenetére
-
Gondwana
addikt
Szombat óta szegedi optikai kapcsolaton nincs net.
Ma már néhány másodpercre sikerült felcsatlakozni, csak, hogy a checkip.dyndns.org a saját címünket adja vissza, egyébként csak akkor van net, ha a routerre kötöm a mobilomat (Voda)
Állítólag országos gebasz, de itt meg senki se panaszkodik. Tényleg másnál se megy, vagy csak hárítanak? -
kingadam
csendes tag
Sziasztok. Az elmúlt napokban rendszeresen nincs internetem. Ha újraindítom a hgw-t (tc7200) akkor egy darabig van de kb 1,5 óra utan megint nem tölt be semmit. Van mögötte egy router sem annak wifijen sem a tc7200ra kábellel kötött gépen sincs. Ledek világitanak legutóbb az us led ütemesen villogott. A webes felületen nem láttam problémát. Mi lehet a probléma haldoklik a hgw? Köszi
-
krono.
tag
-
-
-
zzola
titán
válasz
krono. #30207 üzenetére
Meg kell nézni az ÁSZF erre vonatkozó részét.
Én pl. most kötöttem a Vodafone-hoz, ott már az "arcomba nyomták", hogy nincsen min. ping illetve a ping ingadozás is elfogadható és a pocket loss is szerepel, mint elfogadható tényező. Magyarul sok PL és magas ping miatt nem lehet elállni a szerződéstől, szolgáltató nem vállal minimum értékeket.Mekkora a PL illetve miért baj az neked, vagy miben nyilvánul meg a magas szám? Valami hátrány ér emiatt?
-
krono.
tag
Sziasztok!
Invinetworknél vagyok, és egy ideje folyamatosan packet losst tapasztalok. Próbáltam panaszt tenni a szolgáltatónál, de ilyenkor kiküldenek egy embert, csinál valamit, majd aláirat egy papírt, hogy a probléma megoldódott, holott mutatom neki, hogy ez nem lett jobb. Első alkalommal modemet cseréltek, második alkalommal ethernet portot tisztogattak meg. Természetesen egyik sem oldotta meg a problémát, traceroute alapján náluk (a hálózaton) van a probléma. Azzal fenyegetnek, hogy ha nem írom alá a papírt/újból kihívom őket ismételten lokálisan fognak problémát keresni, és még a kiszállást is kiszámlázzák, pedig egyértelmű, hogy a hiba nem nálam van. Szerintük mivel a speedtesten a ping jó, és a garantált minimum sebesség megvan, ezért nincs jogom panaszkodni.
Valaki járt már hasonló cipőben? -
Lajosnagy17
senior tag
"INVITEL HÁLÓZAT KORSZERŰSÍTÉS ÉS DIGI HÁLÓZATÉPÍTÉSI MUNKÁLATOK ESZTERGOMBAN"
-
-
NeoGara
csendes tag
Sziasztok! Lehet nem jó helyre írok. Inviteles vagyok, kártyán kapom a szolgáltatást. Két LG TV-m van, egy öreg Wifi nélkül, és egy modern Wifivel. Mindkét eszközön rossz az idő az óraállítás óta. A Wifi-s TV ha automatán van GMT+2-be rakja magát, van opció egyedi GMT beállítására, ha beállítom GMT+1-re akkor is marad az 1 óra késés.
Azért írom ebbe a fórumba, mert WIFI nélküli TV-m csak az inviteltől veheti a pontos időt és ott késik 1 órát.
Csináltam már gyári beállítások visszaállítását, a menüt ezerszer átnyálaztam, nem találom a megoldást. Más találkozott ilyen gonddal?
Helyileg: Baja-Vaskút
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest