-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
dobsa
csendes tag
Ma rákérdeztem az üsz-nál, azt mondták, hogy 300Ft-os kedvezménynek kellene lennie. Azt ígérték, hogy jelzik a háttérosztálynak ezt a problémát. Kíváncsi leszek rá a jövő hónapban, hogy megtörténik-e az elmaradt (akkor már 4 hónap) kedvezmények jóváírása.
Ezek szerint akkor nálatok is össze-vissza kezelik ezt az e-számla kedvezmény jóváírást... -
dobsa
csendes tag
Sziasztok!
Csak internet (FTTH) szolgáltatás esetén e-számlázással mennyi havidíj kedvezményt kellene adnia a szolgáltatónak? A tegnapi számlán -100Ft kedvezmény szerepel, amit sikerült 3 hónap alatt elintézniük. Nekem az ügyfélszolgálat 200Ft vagy 300Ft-ot említett, amikor reklamáltam az elmaradt kedvezmények miatt.... -
dobsa
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Invitel FTTH internet szolgáltatáshoz milyen eszközt ad jelenleg a szolgáltató? Csak internet lesz bekötve. -
dobsa
csendes tag
Optikai lefedettségű területen milyen modemet adnak jelenleg csak internet előfizetés mellé?
-
dobsa
csendes tag
Ügyfélszolgálatra rákérdeztem, szervízszolgáltatást jelent a spec. HD szolgáltatás.
https://www.invitel.hu/ugyfelszolgalat/technikai-informaciok/szervizszolgalat -
dobsa
csendes tag
Csomagváltás után ma belépve az Inviteles fiókomba, érkezett egy üzenet, miszerint a mai nappal új spec. HD szolgáltatás kiegészítő szolgáltatását bekapcsolták???
Ez mi lenne?
(NET15-ről NET 30-as csomagra váltottunk, nincs TV szolgáltatás) -
dobsa
csendes tag
Sziasztok!
VDSL területen lévő internet-szolgáltatáshoz szükséges valamilyen hang-alapú előfizetés is?
Tavaly ugyanis költözés miatt át lett helyezve az új címre az internet szolgáltatás (kábeles területről VDSL-re).
Azonban az internet előfizetés mellett szerepel azóta szerepel hang szolgáltatás is, amit fizetünk.Az ügyfélszolgálatos szerint csak így tudták megoldani...
Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest