-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
kuthim
tag
válasz
supercow #30726 üzenetére
Az én utcám már tavaly szepteber óta elérhető a Digi honlapján az "Elérhető utcák listája"-ban, szintén Vác.
Egy hétre rá személyesen kötöttem meg a szerződést az ügyfélszolgálaton, 1 hónapos határidőt vállaltak, de csak idén május végén tudták bekötni az optikát. Egy nappal később automatikusan lekapcsolták az Invitel DSL-t. Mivel 7.5 hónappal később kötötték be az igért határidőnél kaptam 7500 Ft kötbért.
Itt semmilyen tájékoztatás nem volt arról hogy DSL-ről optikára át lehetne szerződni, se egy e-mail se szórólap, ügynökök sem kerestek meg itt senkit. Itt a házban senki nem is tud arról hogy a 30/5-os DSL-ről átállhatna Gigabitre.
Ugy látszik jobban megéri a cégnek a DSL fenntártasa mint az optikára átkötés. -
-
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
supercow #30233 üzenetére
Azért kérdeztem, mert már régóta fent van a Digi honlapján Vác különböző utcákkal. Ez azt szokta jelenteni náluk, hogy dolgoznak a hálózat kiépítésén.
A legújabb helység Algyő. Az is csak 1-2 utcával volt fent, de gyakran változott, most meg már teljesen készen vannak, átadva. Esztergom hasonló, már majdnem kész vannak ott is.
Egyébként köszönöm. -
-
zsolt_64
senior tag
válasz
supercow #29613 üzenetére
Csak még annyit hogy nekem régebben a PR-telekom-tól jött be internet koaxon. 10 db ping ből 3 biztosan kimaradt, hosszas veszekedés után sajátmagam kicseréltem a lépcsőházi elosztódoboz és a lakásban levő modem közti 25 m koaxot... és lőn csoda....
A szolgáltatótól meg az első adandó alkalommal megszabadultam. -
zsolt_64
senior tag
válasz
supercow #29610 üzenetére
Milyen csatlakozó jön be a lakásba ? azért kérdezem , mert ha falba vágott lyukakon kell kihúzni-áthúzni akkor vigyázz hogy meg ne sérüljön a kábel és vége. Én pl. nehezen tudnék egy leszakított üvegszál-véget visszabarkácsolni.
Hálószobájában meg még covidon kívül se lát szívesen idegen pasit az emberfia
-
-
-
R3laX
addikt
válasz
supercow #28501 üzenetére
Épp ezért lép le mindenki. Már szégyellik, hogy ennél az izénél
dolgoznak.
Nem értem mit románkodnak. 5G persze, amikor a vonalason is romlik a ping. Nem tudom, hogy mit szeretnének, de hogy vmi ánuszhülye a vezetőség, az 100%. Hova akarnak még lehúzni, mit művelnek ezek? Meghalt az öreg góré, most meg vmi mobilhuszár.
Áh, szerintem kipróbálok másik tévét, de most már tényleg. Lemondom, aztán hátha kaparnak majd hogy behúzzák a 15m-re lévő optikát. DigiTV dobva, Invitel 60 VDSL megtartva. Mást nem tudok, mert csak ez van. (de rohadt dühös vagyok már, úgy... úggy...néha már rájuk gondolok és úgy edzek
)
-
R3laX
addikt
válasz
supercow #28271 üzenetére
Irodában fizettél elő? Mert engem is pl az esztergomi irodában képesek lettek volna lehúzni, ha nem neten+telefonon rendelem meg nagy nehezen. Azt mondta az irodában a csaj, hogy akkor neten kell megrendelni, vagy telefonon, mert Ő csak 5400-ért tudja adni, nem az akciós 2900Ft-os áron.
Anyámék is ugyanitt a városban csak a 10-es netért majdnem 8000-et fizettek. Nekem meg 2900 lett a 60-as VDSL.
Simán lehúznak ott ahol tudnak. Kihasználják az informálatlan idősebbeket is.
Mondanám, hogy szűntesd meg, majd rendeld be netről, de most már azt is eldugták, elérhetetlenné tették, nehogy ki tudd használni az egységes korrekt árakat... Van miért gyűlölni ezeket.. Szemét egy gengszter banda....
Én már azt is szégyellném a helyükben, ha ott dolgoznék...
Undorító már, ami itt folyik. -
válasz
supercow #28264 üzenetére
Szerintem ez eddig is és mindenhol így volt. Oda megy az ember, ahol jobbak a feltételek.
Nálam hibátlan most is a szolgáltatás és fizetek 1990 ft-ot a 70mbit-ért. Ezért nem is mentem át a telekomhoz. A sebesség elég, az ár nevetséges. Amíg át nem köti optikára a digi nekem megfelel tökéletesen. Ha sosem köt ide optikát akkor is.
-
csacsi67
addikt
válasz
supercow #28198 üzenetére
Helyi kapcsolat beállítása: Windows XP, Windows 7
Kérjük, hogy a konfigurációs felület eléréséhez a helyi kapcsolatnál állítsa be a 192.168.1.2 es fix IP címet.
1. Konfigurációs felületet LAN4 porton keresztül lehet elérni a 192.168.1.1-es IP címen.
2. Bejelentkezéshez szükséges adatok:
Felhasználói név: user
Jelszó: 1234
ha ez a felhasználó név nem jó 1445 megmondja mert nem biztos hogy nálad ez user pass:: 1nv1tel7 vagy admin pass :
: 1nv1tel7 -
-
gézu
őstag
válasz
supercow #28039 üzenetére
Én teljes körű tájékoztatást kaptam. Azt mondta a hölgy, hogy a környékünkön még csak tervezési fázisban sincs a digi optika.
Ha gyorsabb net kell, azt csak másik szolgáltatónál kaphatok belátható időn belül. És még megértő is volt.Persze emellett a fiókom 1 hete lassan felfüggesztve és a júliusi új szerződés díja helyett a régit fizetem még mindig.
-
l.skywalker
titán
válasz
supercow #28039 üzenetére
Ma felhívtam az Invitelt a 70. napján annak, hogy új szerződést kötöttem velük. Szóvá tettem a kishölgynek, hogy érezhető a Digis átállás, monodom lehetett volna ezt jobban is vezérelni. Kérdezi mire gondolok, mert szerinte minden rendben van. Mondom neki belépnék az online fiókomba, de nem megy. 70 napja várok egy csomagra, ami olcsóbb de gyorsabb - sehol nincs. Kértem még egy beltéri egységet, 70 napja rakják össze a hangyák, mert az sincs sehol se. Digis átállásról senki nem tud semmit és az új díjcsomagom 5ezer forinttal olcsóbb, de én harmadik hónapja a régit fizetem. Ezután nem kérdezett többet
-
Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- eBay
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 3D nyomtatás
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külpolitika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest