-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
sziszi-fuszi #30245 üzenetére
Ha bármi illegálisat akarnék művelni, akkor azt feltöltőkártyással csinálnám, de úgy is nagy lenne a lebukás veszélye. De feltételezzük, hogy mégis elkövetek valami illegálisat az itt kapott előfizetéssel. Az adott időpontban használt IP cím alapján meg van az ICC szám (a hozzárendelt hívószám), a használt készülék IMEI száma és a pontos földrajzi pozíciója (+-5m). A valós előfizető meg pluszban bemondaná a rendőrségnek a személyes adataimat, a számlaszámomat stb. Neki semmi problémája nem származna belőle.
Én anno amikor a Pannon GSM-nek volt nagyon kedvező flottás csomagja, 4 ismerősnek is kötöttem szerződést a saját nevemre. Még mindig szabadlábon vagyok.
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Automata kávégépek
- Zyxel NAS326
- ZIDOO médialejátszók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest