-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
tothjozsi96 #30199 üzenetére
A terv Vodafone (UPC) 1000mbit-es csomagja TV-vel. Persze nem tudom mennyire jó ötlet, elég sok blamát olvasok a topikjában. Ha rajtam múlna semmit nem vennék, mobilon korlátlan adat van, nekem az több mint elég...
-
zzola
titán
1 hete megkerestem a szolgáltatót telefonon, hogy szeretném felmondani a szolgáltatást, de előtte számolják ki, hogy mennyi lesz a kötbér, december közepéig szól a hűségidő. Meglepődtem, mert méltányosággra hivatkozva nem kell fizetnem a szerződés bontásért. Végre meg tudok szabadulni...
-
PitLee
őstag
válasz
Lajosnagy17 #30195 üzenetére
Nem láttam rajtuk egyen szerkót a kocsinak meg a fenekét láttam az oldalát nem, az ismerősnek Magyar Telekomot mondtak. passz
Olyan nem lehet, hogy ugyan ők telepítik az optikát, de aztán mások is értékesíthetnek rajta ? -
supercow
őstag
válasz
Lajosnagy17 #30189 üzenetére
Vácról van valami infó? Nyár elején az utcában felkerültek a tartókonzolok, de más mozgás nem történt.
-
PitLee
őstag
válasz
Lajosnagy17 #30192 üzenetére
Bajna, egy kicsivel arrébb
-
Lajosnagy17
senior tag
Értesítés építési engedély megadásáról – CE/14235-5/2021. számú határozat: Baja, Józsefváros városrész FTTH hálózat építés tárgyú építési engedélyezése
Közzétéve: 2021. június 25. -
PitLee
őstag
válasz
Tegnap Bajnán láttam rohangálni embereket drótokkal, ismit megkérdezve, azt mondták neki M Telekom.
Ez érdekes lesz, mert rézdrótos Inviteles körzet "volt". -
taki01
őstag
válasz
Már Szokolyán is fent van néhány helyen az optikai kábel.
-
Lajosnagy17
senior tag
Esztergom
Úgy tűnik a teljes Invitel hálózat lecserélésre került.
Jöhet Vác.
-
user12
őstag
Tegnap volt valami központi hiba?
Anyámnál fél napig nem volt semmi - vagyis nem csak nála, hanem az egész településen.
FB-n írták környéken lakó ismerősök is, hogy náluk se volt tökéletes -
Tigris55
csendes tag
Akkor most mégsem szűnik meg az invitel? 1 hónapja írtuk alá a Digi-re váltás szerződést, semmi változás, az utcába se jöttek kábelezni. És több csatornát napok óta nem lehet visszanézni, amit eddig lehetett. És miért van újra Klubrádió, már nincs frekvenciája.
-
Diák66
őstag
Dehogy szórakoznak... konkrétan már nem is kötnek semmit, ahol csak réz van és nincs rajta legalább 30 megabit.
" Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönettel vettük elektronikus úton küldött megkeresését, amelyre az alábbiakról tájékoztatjuk.
A megadott címen rezes hálózatunk van de a legnagyobb kínált letöltés 5M ami a mostani portfóliónkban nincs ezért nem tudok csomagajánlatot adni.
Amennyiben a későbbiek folyamán fejlesztésre kerül a terület, minden ügyfelünket tájékoztatni fogjuk hírlevélben illetve a honlapunkon.
Megértését köszönjük!
Üdvözlettel:
Invitel Zrt. " -
monci
csendes tag
Tudtommal nincs másik szolgáltató, csak az Invitel. Amikor még a honlapjukon meg lehetett nézni(utca, házszám), hogy milyen internet érhető el, már akkor úgy volt, hogy 2 utcával arrébb sokkal nagyobb net volt fele ennyiért. Csak akkor ne hirdessék, hogy minden háztartásban...Azért nem normális, hogy ilyen 5Mbites internettel szórakozunk, de látom hogy nem csak nálunk van így.
-
taki01
őstag
Ez olyan fejlesztés mint nálunk volt Kismaroson. DSLAM-t leváltották egy MSAN-ra és ebből raktak kb 4 db-t a faluba a nagyobb elosztódobozok mellé. Ahol eddig is rossz volt a net ott rossz is marad (max pár Mbps-es javulás volt), ahol meg jó volt ott meg jobb lett (ADSL-ből lett VDSL).
-
monci
csendes tag
Sziasztok!
A SZIP program keretében megvalósult fejlesztések mit takarnak? Ajkán és környékén befejezték a vezetékes hálózat fejlesztését, de amikor érdeklődtem, hogy mennyi a legmagasabb net akkor azt a választ kaptam, hogy nem történt fejlesztés, max. 15 Mb/s. Hol van a 30 Mb/s, vagy ezek szerint nem mindenhol elérhető?
-
Tigris55
csendes tag
Lehet tudni, hogy mikor lesz váltás, fw frissítés vagy minden településen máskor lesz?
-
taki01
őstag
Más: Kismaroson látszólag meg állt az optika kivitelezése vagy csak az a 3-4 ember dolgozik akik múltkor itt húzták a kábelt. Ha csak ők akkor talán szeptemberbe lesz optika.
Kismaros után Szokolya jön, már a főúton néhány helyen fent vannak az optikai kábel konzoljai. -
Tigris55
csendes tag
válasz
l.skywalker #30173 üzenetére
Akkor diginél is van IPTV? Albis készüléket lecserélik vagy az marad?
-
taki01
őstag
web: 192.168.1.254
felhasználónév: userAdmin
jelszó: üresen kell hagyni -
Troy.
addikt
Sziasztok,
Rokonomnál van egy Nokia G-240W-F router. Szeretném megváltoztatni a wifi nevét és jelszavát de nem tudok belépni. Hátulján rajta van felhasználónév/jelszó páros, de nem enged be vele. Csak a központ tudna segíteni?
-
Tigris55
csendes tag
Nemrég volt nálunk digi-s ember szerződésmodosítás miatt, azt mondta júniusban megszűnik az Invitel és a digi-nél a visszatekerés, visszanézés funkció 0,5-1 év múlva várható, addig nem lesz. Valaki tud valamit arról, hogy biztosan lesz-e visszatekerés, visszanézés funkció a digi-nél?
-
Ladislaoca
tag
válasz
Anonymus23 #30169 üzenetére
Így már sikerült.
Köszönöm! -
Anonymus23
veterán
válasz
Ladislaoca #30168 üzenetére
Nekem is díjnetem van, onnan van letöltve a PDF számla.
Milyen böngészőt használsz? Esetleg próbálkozz másik böngészővel, sokszor járok így, hogy beragad valami a böngészőben, és másik böngészővel (esetleg csak másik böngésző fiókkal) meg simán működik. Sütik törlése stb stb. -
zzola
titán
válasz
Ladislaoca #30166 üzenetére
Hát ez tényleg hihetetlen! Főleg azért, mert díjnetről (is) le lehet tölteni a számlát. Mindegyik számla ugyanúgy néz ki...tehát ha Pistikének van szerződésszám a számlán, akkor Mórickának is van.
-
Ladislaoca
tag
válasz
Anonymus23 #30165 üzenetére
Bármily hihetetlen de nem kapok papír alapú számlát
Díjneten fizetek és ott nincs ilyen. -
Anonymus23
veterán
válasz
Ladislaoca #30164 üzenetére
-
Ladislaoca
tag
válasz
zsida.kornel #30161 üzenetére
Szerződésszámhoz mit kell beírni?
fogyasztói azonosítót vagy az ügyfél azonosítót? -
zzola
titán
TV2 HD nálatok is kockásodik? Nézhetetlen...
-
zsida.kornel
tag
válasz
zsida.kornel #30161 üzenetére
Uh de vak vagyok, 2 centire mellette volt
-
zsida.kornel
tag
válasz
Lajosnagy17 #30158 üzenetére
Hát nekem nem fogadja el a számla sorszámot sajnos
Bár lehet azóta már változott, mert egyszer új csomagra váltottunk azóta, nem lehet ezt valahol megnézni? -
supercow
őstag
válasz
Lajosnagy17 #30158 üzenetére
Köszönöm, regisztráltam és látom az invitel szerződésemet.
-
Lajosnagy17
senior tag
Tés (Várpalota és környéke) is felkerült a DIGI honlapjára ahol az FTTH előfizethető.
-
Lajosnagy17
senior tag
Tisztelt Előfizetőink,
Mostantól Invitel előfizetőként az Ön számára is elérhető a DIGI Ügyfélkapu felülete!
A regisztrációval számos funkció érhet el:Rendezheti aktuális számlaegyenlegét
Módosíthatja a szerződéséhez tartozó címadatait
Fizetési módot választhat
DIGIMobil szolgáltatás megrendelést indíthat
E-mail címet igényelhet
Inviteles ügyfélkapu regisztrációhoz, hozzárendelt DIGIMobil szerződéssel megtekintheti forgalmi egyenlegétHa még nincs regisztrációja kattintson a https://ugyfelkapu.digi.hu/register linkre.
-
kuthim
tag
válasz
l.skywalker #30156 üzenetére
Ma reggel a posta es a Csanyi korut kozott huztak a kabelt az aknakban.
-
kuthim
tag
válasz
Intruder2k5 #30145 üzenetére
Ma delutan ot orakor lattam Vacon a kisvaci Mol-kuti korforgalomtol a varos fele huztak a kabeleket az aknakba az Arpad uton egeszen a Hunyadi Janos utcaig.
Azt nem tudom milyen kabelt mert csak a kocsibol lattam de nem tul vastag fekete szinu kabel volt. -
Diák66
őstag
válasz
Lajosnagy17 #30152 üzenetére
Kiderül....a lassulás a sok-sok felhalmozott tartozásuk miatt lehet. Van, aki már nem áll velük szóba beszállítóként, mert nem fizették ki.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
Diák66 #30151 üzenetére
Én is így gondolom. Nem hiszem, hogy a DIGI elfogja pocsékolni, szóval mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk a 4iG-nél, ha valamit akarnak.
Habár meg kell mondjam, már nem érzem annyira azt a DIGIs dinamikát, amit régen
-FTTB-FTTH-ra megy még mindig az átállás, de már nem hallok annyi változásról
-a mobil lefedettség sem bővül olyan gyorsan, ahogy szeretném
- Inviteles területek közül is egyre többet átadnak, lásd Gyopárosi kábel tv fejlesztéseiMajd meglátjuk.
-
Diák66
őstag
válasz
Lajosnagy17 #30146 üzenetére
Szerintem a felvásárlást a 4iG kezdeményezte, a Digi meg csak csinálja tovább, amit elkezdett. Elvégre még semmi sincs kőbe vésve.
-
garga01
őstag
Bácsalmáson elkezdték leszerelni az Invitel-es koaxot (bizonyos utcákban már teljesen le is szedték). Ez alapján jól haladnak a Digi optikára átkötéssel
-
kisapa
senior tag
válasz
Anonymus23 #30148 üzenetére
Azt én sem bánnám de sajnos nem sok esélyt látok rá.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Ki tudja mi a deal a cégek között...
Nagoyn nem bánnám, ha már így is alakult, de a Digi még előtte mindenhol optikára cserélné a régi cuccost... -
válasz
Szerintem ez nem ilyen egyszerű, nyilván a DIGI-nek is vannak megkezdett, folyamatban lévő projektjei, szerződései, ezeket nem lehet csak úgy felrúgni, gondolom az élet azért megy tovább, és nyilván egy esetleges eladás során az ár is ennek megfelelően lesz majd kalkulálva.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #30145 üzenetére
Azért ez érdekes. Eladjuk a DIGI-t, de előtte még elkezdjük fejleszteni a hálózatot, gyorsan átrakunk mindent optikára.
-
válasz
Intruder2k5 #30144 üzenetére
Egy fél órával ezelőtt beugrottam a Magyar utcába, ott is mindenfelé munkások az aknákban. Meg is kérdeztem az egyiket, hogy milyen kábelt húznak... Optikai kábel lesz a DIGI-nek.
-
-
Lajosnagy17
senior tag
Értesítés építési engedély megadásáról – EE/10321-2/2021. számú határozat: Aszód–Kartal–Verseg, optikai gerinchálózat bővítése
Közzétéve: 2021. május 6.
Invitel Kft. -
supercow
őstag
Vác-Máriaudvar - kb 1 órával ezelőtt a ház előtti oszlopon egy szerelő új tartóbilincset rakott fel. Megkérdeztem mit csinál, azt mondta előkészületek, és 3-4 hónapon belül jön a Digi optika.
-
Joker88
őstag
válasz
Sayan_ #30137 üzenetére
nekem is ilyen modemem volt, nem bírta a dolgokat.. ha be volt kapcsolva a nAS -nem volt rajta seed,se letölés, se semmi , nem volt net,vagy ha volt is,eléggé tré volt sávszélességileg.. Be kellett szereznem egy középkategóriás -akkoriban,kb 2 éve - routert és az mögé kellett kötnöm a NAS (meg most már a nyomtatót, jelismétlőt,stb..)
de , nekem még ez a fajta ZTE-m volt (most lett cserélve újabbra) -
Sayan_
csendes tag
válasz
Anonymus23 #30138 üzenetére
1: És ezt hol , vagy a router melyik menüjéből tudhatom meg, hogy publikus az IP v sem? Ha publikus, akkor simán nyitok egy portot, azt beírom a kliensbe, és ennyi?
2: A beépített alap DS-el próbálkozok eddig.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Sayan_ #30137 üzenetére
Igazából semmi különöst nem kell állítani, 2 kérdés van:
1., Mindenek előtt fontos, hogy publikus IP-d legyen, mert ha NATolt hálózaton vagy, akkor egyébként sosem leszel aktív peer szempontjából. Ha eddig azért nem voltál aktív, mert nincs publikus IP-d, akkor a NAS-sal sem leszel aktív, kérni kell, hogy vegyenek ki NATból, pl biztonsági kamerarendszerre hivatkozva.
2., hogy milyen klienssel tolod (Traansmission?). Igazából egy portot kell nyitni, ahol seedelni tud, de ezt önmagától is meg tudja csinálni többnyire. -
Sayan_
csendes tag
Sziasztok! Kis segítséget kérnék Invitel internet - NAS - aktív seed ügyben, mielőtt minimál info tudásommal elállítok valamit...
ZTE H168N típusú router-el fogom a VDSL netet. Nem hasít, de ahol lakok ez van csak. Beszereztem egy Synology NAS-t, célom egyelőre kizárólag kliensként használni torrentre. Eddig is passzív módban seedeltem, amíg simán gépről ment vissza minden, viszont így hogy 24/7-ben menni fog a NAS, szeretném aktívvá tenni magamat. Visszaolvasva találtam pár ötletet, hogy hogyan oldjam meg, de ha esetleg valakinek van hasonló "rendszere", egy rövidebb leírást megköszönnék, hogy mit / hogyan állítsak, hogy összejöjjön a dolog. Köszönöm előre is!
-
kisapa
senior tag
válasz
Diák66 #30134 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ. Egyébként koaxos szolgáltatásról van szó és a földben van vezetve. Azt láttam, hogy a ház előtti elosztóban dolgozott a szerelő mert éppen előttünk van. Na mindegy a lényeg, hogy vissza jött. Egyébként mostanában heti rendszerességgel előfordult, hogy elment a net és csak a modem újra indítása után jött helyre. Remélem ez most változni fog.
-
Diák66
őstag
válasz
kisapa #30132 üzenetére
Hát jó lenne látni, hogy milyen kábelt kötöttek, milyen neted/kábel TV-d van. De amúgy ha koax / optika is, valószínűleg látott a szerelő egy problémát. Lehetséges, hogy korrodált volt a csatlakozó, esetleg be kellett iktatnia egy másik elosztót, mert elfogyott a bekötési pont stb....
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Egy elméleti kérdésem lenne nem annyira tragikus a dolog de bosszantó volt. A szomszédomba ma kötötték be a kábel tv-t és a bekötés időtartamára nekem is elment a komplett szolgáltatásom. Nem igazán értem miért kell azén kábelemet lekötni ahhoz, hogy egy másikat bekössenek. Hogy működik ez?
-
taki01
őstag
Egy kis fejlemény, a DIGI optikai hálózatot kezdett behúzni a földbe a meglévő telefon vezeték mellé Kismaroson.
-
taki01
őstag
válasz
CoolBoy323 #30129 üzenetére
Szerintem nem fog menni, mert vagy 6 éves vagy több a firmware ami fut rajta. Invitel szinte soha nem adott rá ki új firmware-t rá, de cáfoljon meg valaki ha nem így van.
-
CoolBoy323
nagyúr
H168N routeren hogy tudom beállítani, hogy távolról "benne legyek a belső hálómban"?
Van dyn.com előfizetésem. Routeren beállítottam a dyndns szolgáltatót, de semmi. Lehet az a baj, h a router dyndns.com providert- ismer, de már más a címe?
Igazából a cél az lenne, h WakeOnLan fel tudjak távolról ébreszteni egy laptopot.
-
kopi72
aktív tag
Hat, en azert szeretnek a 30/5Mbit-tol tobbet azert :-)
viszont igen, meg sosem szakadt meg vagy 13 eve.
El tudom kepzelni mennyi bosszusagot okoz, ha szakad, ssh/openvpn kapcsolatoknal pl.Probaltam lemondani 2 settoboxot a 3-bol es kerni a savszelesseguket (olyan 10-15Mbit-et raknak egyre kb) de nem engedik, pedig tok egyszeruen beallithato :-(
Ide Jaszberenynek ennek a reszebe (amugy 3 utcaval mar van digi-s optikai kabel) szerintem sosem fog jonni a digi.
UPC lenne 500Mbit-el de az meg ha szakadni fog, akkor hasznalhatatlan lesz melora. -
Peter Kiss
őstag
válasz
tothjozsi96 #30123 üzenetére
Nekem már van internetem, megy már a time sync?
Ki is próbáltam, most ment a time.windows.com is, ugye régebben meg sem mukkant.
-
user12
őstag
válasz
Anonymus23 #30119 üzenetére
Otthon igen (de nem az Invi/digitől). Itt a cégnél mikro van.
Csak infóként mondom, hogy amíg DSL-en voltam, akkor se volt bajom ezekkel az NTP szerverekkel. Ahol lehet/kell, ezeket használom. -
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #30118 üzenetére
Így van, MAC cím alapján osztják az IP címet, tehát elég a router MAC címét módosítani, ha másik IP cím kell, de pár percre a kábelmodemet is érdemes kikapcsolni ilyenkor.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Peter Kiss #30122 üzenetére
Biztos most reszelik a rendszert a time-server problémám miatt.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Peter Kiss #30121 üzenetére
Azóta TV is megszűnt... Alakul.
-
Peter Kiss
őstag
Akartam kicsit ellenőrizni ezt a time server dolgot megint, erre már vagy 2 órája nincs internet.
-
Lajosnagy17
senior tag
Értesítés használatbavételi engedélyezési eljárás megindulásáról – CE/8695/2021: Medgyesbodzás–Gábortelep, FTTH hálózat építés
INVITEL
-
Anonymus23
veterán
válasz
tothjozsi96 #30115 üzenetére
Router cserekor változik az IP, szerintem MAC címre osztják az IP-t.
Ha kicseréled a routert akkor másik IP-t kapsz.
Ismerős cégnél volt, hogy a bank letiltotta valamiért az IP-jüket és nem tudták használni a banki alkalmazást, ideiglenesen másik routert kellett beraknom, hogy tudjanak utalni, amíg a bank le nem vette a tiltást az IP-ről.
Én itthon elég sok routert kipróbáltam, amiatt a nyomorult szakadások miatt, minden alkalommal új IP-t kaptam. -
user12
őstag
válasz
Anonymus23 #30111 üzenetére
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Anonymus23 #30113 üzenetére
Még jó hogy meggyőzött az ügyfélszolgálatos hölgy, hogy ők nem blokkolnak semmit és biztos hogy nálam van a hiba.
Más, kérdeztem tőle hogy hogyan lehet az, hogy 3 vagy 4 éve ugyanaz az IP címem, azt mondta hogy minden indításkor változik az IP cím. Mondtam neki hogy nálam nem, TL-WR1043ND router-em van, "Network" fül alatt hogyha rányomok a "Release" majd "Renew" lehetőségre, akkor sem kapok új IP címet.
Ez másnál is így van hogy azonos IP címen van akár több év óta?
Nem gondolnám hogy a TP-LINK router számlájára kellene felírnom ezt is. -
válasz
Anonymus23 #30113 üzenetére
Igen, a cím jó, nálam is ezt adja vissza válaszul. Illetve ezt is, mert nyilván több szerver van az url mögött.
Ezek szerint tényleg valami hálózati probléma lesz.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Intruder2k5 #30112 üzenetére
-
válasz
Anonymus23 #30111 üzenetére
A ping vagy az nslookup parancs milyen IP-t ad vissza a time.nist.gov címre? Nem névfeloldás, vagy valami routing probléma van?
Nálam is van a családban egy alaplaphibás PC, ami nem tölti a CR2032-es akkut, így ha 1-2 óránál tovább van áramtalanítva, akkor alap rendszeridővel indul, emiatt semmilyen HTTPS oldalt nem lehet megnyitni, mert érvénytelennek látja a tanusítványokat. Én a Neutron nevű progit találtam erre, az opció közt van olyan, hogy szinkronizálás után be is zárja magát, így csak betettem adott gépen az indítópultba, így minden indításkor be van állítva a rendszeridő. A Windows idő-szinkronizálás itt nem is volt opció, mert ha túl nagy az eltérés, akkor az már nem működik automatikusan, hanem beavatkozást kér.
-
Anonymus23
veterán
válasz
tothjozsi96 #30110 üzenetére
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Anonymus23 #30109 üzenetére
Kattints jobb felül a "Dátum, idő és regionális formázás"-ra, majd ugyan így jobb felül "További dátum-, idő- és területi beállítások"-ra kattints. "Idő és dátum beállítása", majd "Internetes idő" fül, és "Beállítások módosítása...". Itt állítsd át a time.nist.gov-ra, az sokaknál működik Invitel-es szolgáltató esetén. Nálad működik?
Gondolkodtam azon is hogy hátha Windows build frissítés okozta ezt a gondot, de ez lehetetlen hogy nálad is pont ugyanazon napon állt meg a szinkronizáció.
-
Anonymus23
veterán
válasz
tothjozsi96 #30101 üzenetére
-
Debilon
addikt
válasz
tothjozsi96 #30107 üzenetére
olvastam azt is, de mivel én rendszeresen használom a gépet, ilyen gondom nincs
amúgy nálam Cisco EPC3208 van
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Martin Eden #30105 üzenetére
Hatalmas köszönet! Én nem is ismertem ezt a programot, de nagyon szuper, és ez letudja szinkronizálni az időt. Ahogy nézem 12 óránként frissít, tökéletes lesz. Köszönöm!
#30106 Debilon
Ha elejétől követed a témát, akkor olvastad hogy a probléma az hogy 2-3 hétig nincs bekapcsolva a gép és simán elmászik 5 percet is. Nem zavaró annyira, csak egy év alatt elég sokat el tud csúszni. Lehet alaplapi elemet is kellene cserélni, de nem akarom lenullázni a BIOS-t. Nálad amúgy milyen modem van?Elképesztő mennyi barcsi van itt.
-
Debilon
addikt
válasz
tothjozsi96 #30104 üzenetére
állítsd be kézzel aztán jónapot
nekem sem működött (szintén Barcs) kézzel megcsináltam
-
Martin Eden
tag
válasz
tothjozsi96 #30104 üzenetére
Szerintem van az már több is mint egy. Majd a 4ig megoldja ezt is...
De esetleg rá lehet próbálni valami segédprogramra, nettime vagy ilyesmi, hátha az valóban megoldja. -
tothjozsi96
addikt
válasz
tothjozsi96 #30103 üzenetére
Közben látom az online hibabejelentő ugyan olyan mint nagyjából fél éve mikor néztem, vagy lehet van egy éve is.
Van, csak nem működik.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Peter Kiss #30102 üzenetére
Köszönöm a tippet! Először úgy voltam vele hogy nincs értelme, de végül felhívtam Őket.
Röviden annyi hogy sok mindent nem tudtak tenni értem, a modemet frissítette a hölgy, ezt mondta, de ez szerintem csak egy újraindítás lehetett és akkor felhívtam tesóm, és akkor működött az idő szinkronizálása. Hazaértem kb 1 óra múlva, most természetesen ismét nem jó, kíváncsiságból újraindítottam a modem-et, természetesen ez sem oldja meg a gondot.Na mindegy, írok egy online hibabejelentőt (1445 szerint van ilyen online bejelentő is), de a hölgy azt mondta hogy csak a Thomson modem-ig van rálátása a dolgokra és hogy biztos hogy nálam lesz a probléma. Nem akartam neki mondani hogy teljesen érintetlen Windows rendszerekről van szó, most az hogy be van iktatva egy TL-WR1043ND meg egy 8 portos switch, az szerintem mindenkinél van
de mondtam neki hogy próbáltam közvetlen a Thomson után kötve a számítógépet, és úgy se volt jó. Természetesen a válasz az volt hogy akkor beállításbeli probléma lesz a számítógépen. Erre már nem is mondtam semmit se inkább, jobban járt mindenki. Még vírusírtó sincs, a Windows beépített Defender-ét használom, nincs semmi ami letiltaná ezt a time-server szinkronizációt.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
tothjozsi96 #30101 üzenetére
Megérne szerintem egy bejelentést, hátha. Valami nagyon furán lehet bekötve, mert ugye nálam megoldott a gondot a másik szerverre történő váltás.
Aktív témák
- SoundBlaster X-Fi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest