- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Mobilinternet
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Manjaro Linux
- Milyen routert?
-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
törölt tag
Ez összhangban van azzal (nem a törvénnyel!), amit nekem mondott az Invitel Pontban a nő, hogy kaptak belsős emailt, és az Invitel Pontban is ezt kell mondaniuk. Mondjuk addig még veszélytelen a dolog ameddig telefonon arcoskodnak, de lehet az Invitel Pontban nem ártana biztonsági őrt alkalmazni, zabos ügyfelek csitítása okán
A nő mondta nekem, hogy milyen szerencsém van, mert akkor még jövőhétnek számított a mostani, szóval, hogy jövőhéttől az email szerint senkitől nem fogadhatnak el ilyen alapon felmondást
Egyébként ez egy buta próbálkozás, mert aki egy kicsit is ismeri a törvényi szabályozást az tisztában van vele, hogy felmondhat kötbérmentesen ha a szolgáltató egyoldalúan díjat emel. Meg ugye itt voltak azok a cikkek is, hogy hányszor büntette őket az NMHH.
Telefonban mit mondtál nekik? Emailben mondj fel, és úgy, hogy NMHH-nak és fogyasztóvédelemnek is megy a levél. Látod, az imént linkeltem be, hogy elváltak az útjaink, töredékszámlát fogok kapni, amit természetesen be is fizetek, hiszen kb 2 hétig használtam a szolgáltatásukat (beleszámítva a 8 napos felmondási időt is), az jár, de kötbérről szó sincs a levélben sem
Mind a két szerv az NMHH és a fogyasztóvédelem is elfogad emailben panaszt, válaszolni postai úton fognak.
Aktív témák
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 10
- Revolut
- Politika
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest