-
IT café
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
idegen lény
őstag
válasz Héraklész #89277 üzenetére
Már öt-tíz éve is nézegettem ezeket, de egyrészt nagyon drágák, másrészt eléggé megoszlanak a vélemények, már ha találni egyáltalán véleményt róluk. Csak egy speciális fogkrémmel működnek, ami drága és nehezen beszerezhető, ráadásul fluort tartalmaz, ami káros az egészségre. És akkor a pótfejekről még nem is beszéltem. Ezért én lemondtam róluk. Hogy miért nem gyártanak ilyeneket a nagy gyártók? Talán még hiányzik mögülük a kellő tudományos vagy technikai háttér. Meg akkor ki venné meg a szonikusokat? A szonikusoknál mindig lehet egy kicsit növelni a rezgésszámot és elhitetni az emberekkel, hogy akkor az jobban tisztít, mint az előző modell. Pedig ez egy bizonyos rezgésszám fölött már nem feltétlenül igaz, sőt, akár káros hatással is lehet a fogzománcra és az ínyre.
Azóta viszont találtam egy nagyon különleges, ionizáló, japán fogkefét, amit imádok. Ehhez állítólag még fogkrém sem szükséges, azért én teszek rá.
"Az ionizációs fogkefe szára általában titánból készült, és negatív töltéseket generál a kezünk által kibocsátott nedvesség és a fogkefében található akkumulátor segítségével. Az ionizáció során negatív töltésű ionok szabadulnak fel, amelyek képesek megbontani a fogakon kialakult plakk elektromos kötéseit. Ezáltal a lepedék könnyebben eltávolítható, akár kevés vagy semennyi fogkrém használata mellett is." Ezért én mindig benedvesítem a kezem fogmosás előtt, és úgy fogom, hogy a fémrészhez hozzáérjen a kezem használat közben.
"A hagyományos és elektromos fogkefék a lepedéket mechanikai dörzsöléssel távolítják el. Az ionizációs fogkefe ezzel szemben kémiai folyamatot is alkalmaz, amely kiegészíti a mechanikai tisztítást." "Mivel a lepedék fellazításához nem feltétlenül szükséges erős dörzsölés, az ionizációs fogkefe kíméletesebb lehet az ínyhez és a fogzománchoz, különösen azok számára, akik hajlamosak túl erősen fogat mosni." A túl erős dörzsölés károsítja a fogzománcot.
Ezt a fogkefét is csak azért vettem meg, mert az emagon akkor féláron volt egy utolsó darab, amúgy drága: [IONICKISS IONPA HOME] [link]
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Batib
őstag
https://akciotech.hu/Proscenic-P10-Pro-Porszivo
Erről a boltról hallott valaki? Milyen készülékek lehetnek ezek? 25 darabot ír készletnek.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
arcsin
senior tag
válasz tibbike01 #89301 üzenetére
Kondenzvíz, ami a tartályba menne. A tartályba dugnád a csövet máskülönben, nem a lefolyóba. Illetve ha jó a sejtésem, és öntisztitos mint a bosch, a a szmötyis víz távozik.
Nálunk is a régi bojler lefolyójába van kötve a száritógép. (Panel, évente 1x fel napra nincs melegvíz, így miután beköltöztünk levettük a bojlert.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...