-
IT café
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz
tibbike01 #89379 üzenetére
Részemről az I-DOS-nak annyi értelme csak, hogy azóta alig fogy mosószer a korábbiakhoz képest. Farmer ruha program van, 50 fokot a mosógépgyártók már nem használják. Öblítőt én sem használok, pontosabban fertőtlenítős fajtát (Impresan, Sanytol stb.). A hagyományos az nem használ a mosógépnek.
Igazad van ha már ennyi fajta mosószer van miért nincs több rekesz egy automata adagolós mosógépben... Én speciel nem láttam különbséget a fekete és a színes Perwoll feketére gyakorolt hatásában. Vettem fekete "festék" lapokat és farmer lapokat (Heitmann, K2R) annál látványos volt az eredmény.
Visszatérve a Bosch-ra a legstabilabb gép kiegyensúlyozás szempontjából és vibrációmentes. Electrolux-ban csalódásomra hiába 5 fokozat van a mosásidőre, szépen megnövelték azokat és elvették az 50 fokot. -
BBéci
legenda
válasz
idegen lény #89397 üzenetére
Ilyen megfogalmazással nem találkoztam. Ki tudja, mit jelent a gyakorlatban?
-
BBéci
legenda
válasz
idegen lény #89395 üzenetére
A mai Rowentának sajnos nem sok köze van a 20-25 évvel ezelőttihez.
-
idegen lény
őstag
válasz
Nagya21 #89390 üzenetére
Ja, hogy az kerámiapengés, ez meg nem az? Nem írják sehol. De nem szeretnék akkumulátorosat több okból sem, például nem akarom töltögetni és a vezetékesek olcsóbbak is. Ez például tetszik, de rozsdamentes acél pengéi vannak, amiket viszont hosszú élettartamúaknak írnak, meg nagyon tetszik a Rowentánál a tíz éves javíthatósági garancia. Meg hát ez mégsem Auchan márka, hanem Rowenta.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz
tibbike01 #89379 üzenetére
Az általam megtekintett Bosch mosógépek mindegyike rendelkezik farmer programmal és még rengeteg -15-20 -másikkal.
Az 50 fok meglehetősen egyéni kívánalom. Öreg gépemen fokozatmentes a hőfokállítás, 27 év alatt sosem választottuk az 50-et, a textil KRESZ-ek sem ajánlják. -
Ti mernétek Penny-s háztartási gépet venni?
Pl van mostanában ott is szendvicssütő (kontaktgrill), csak nemtom, mert nem találok sokmindent neten erről a Vivess márkáról. -
OPiiPO
veterán
válasz
Winnie The P #89365 üzenetére
+1 az LG DD-re
-
Nagya21
addikt
válasz
idegen lény #89387 üzenetére
Hali!
Valamire lehet.....
Mondjuk macskát dobálni.....
Maradj a kerámia pengésnél, tapaszatlatból mondom, nekem bevált.....
Üdv Nagya -
-
iatti
aktív tag
válasz
Blamazs #89378 üzenetére
ááá, így sokkal jobb a hőleadása
kurvára le vagyok maradva, itt tart a hűtőgép gyártás is.?
most néztem meg kedvenc autós-szerelős csatornámat. már egy olajcserét se tudsz otthon megcsinálni. van valami érzékelő a kocsiban, és az jelet küld a gyári programnak, majd onnét elfogadják, ha jól értelmeztem.
persze ehhez vidd be a márkaszervízbe jó pénzért
mocskosul ki lett találva ez a fogyasztói társadalom.
-
tibbike01
őstag
Na köszi! Akkor ennek az i-DOS-nak nincs túl sok értelme így, legalábbis számomra. Öblítő nélkül mostok?
Egyre jobban nem szimpatikusak ezek a Bosch gépek, se sötét/farmer ruha program, se 50fok lehetőség, nem testreszabható mosási idő...miért ajánlott itt a fórumon?
[ Szerkesztve ]
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Vásároltunk egy LIEBHERR CNSDC 5703 tipusú hűtőt. Csak nekem furcsa hogy a hátulja teljesen zárt? Nem látszik a hűtőfelület rácsa. Miért van ez így? Tudja valaki? -
válasz
tibbike01 #89373 üzenetére
3 rekesz van osszesen, ebbol 2 ami nagyobb iDOS tartaly, egy pedig a nyitott rekesz. Az egyik iDOS tartalyba lehet oblitot is es mososzert is tolteni. Mi nem hasznalunk oblitot, szoval az egyik tartalyban van a normal mososzer, a masikban meg a fertotlenitos mososzer a sportruhazatnak.
-
tibbike01
őstag
válasz
d@minator #89371 üzenetére
Nagyon köszi! Az Elekrolux féle többlépcsős mosási idő csökkentés jobban tetszik.
Az I-DOSnál jól értem, hogy 3 rekesz van a mosószernek + 1 rekesz az öblítőnek? Tehát működhet a fekete-színes-fehér mosószerek betöltése? Mosás indítás előtt pedig mindig ki kell választani, hogy melyik rekeszből adagolja a mosószert?
[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
Sziasztok,
adott egy Electrolux ESG43310SX mosogatógép, ami egyik nap 'megállt'. Leírom a hibajelenséget, hátha találkozott valaki vele.
Zúg a szivattyú, nem szivattyúz, a gép i20-at mutat. Kinyitom,látom hogy áll a víz rajta, folyik az aljából is némi víz. Felitatom,nyitom,csukom,áramtalanítom,visszadugom, megnézem a filtereket,kitakarítom (nem volt eldugulva). Kihúzom a falból a csatlakozót,vödörbe vezetem a kimenő vizet, hátha ott van eldugulva valami. Időközben i30-ra vált, itt már szivaccsal kiitattam a gépből a vizet, csak a maradékkal próbálkozik visszadugás után,sikertelenül. Szétszedtem a csatlakozót ami megy a fali csatlakozóba, kiszedtem a golyós rugós cuccot belőle (nem tudom mi a neve) hátha az van eldugulva, ugyanúgy nem tudja kinyomni a vizet, és i30.
Van esetleg valakinek tippje, mivel tudnék még próbálkozni,mielőtt szervízt hívok? A gép nincs egy éves sem. -
d@minator
addikt
válasz
tibbike01 #89367 üzenetére
Egy lépcsőben rövidít. Az enyém ezt ezt jelenti. [link] A mások sor a rövidített. Pl: Pamut 60fok 2:40 helyett 1:05.
i-DOS: 3 rekeszes. Egy-egy zárt rekesz a folyékony mosószert és az öblítőt adagolja. Mellette van egy nyitott rekesz (ha az I-DOS-t kikapcsolod) por vagy folyékony mosószerhez.
A mosás előtt külön 3 mennyiség mosószer és külön 3 mennyiség öblítő közül választhatsz, hogy mennyit adagoljon. Almenüben a gyári mennyiség értékek (milliliter) módosíthatók. -
tobias40
veterán
válasz
espi38 #89345 üzenetére
Megérkezett,kipróbáltuk,eddig tetszik.
Kérdés hogy a töltőn állandóan rajta lehet a gép?
Felraktam a falitartót és arra van függesztve a gép így állandóan töltődik.
Nem gyilkolja az akkumulátort ha folyamatosan töltve van és csak 3-4 naponta van használva?[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz
Winnie The P #89365 üzenetére
+1
Egy mosógépszerelő azt mondta, hogy az LG mosógépek hibásodnak meg a legritkábban.
-
tibbike01
őstag
A Bosch serie 6 gépeknél a speed perfect pontosan mit jelent? Többlépcsőben lehet szabályozni az adott program idejét vagy hogyan működik? Tehát pl tudok csinálni pamut mosást 60perc alatt?
Másik, hogy az i-Dos-nak van bármi értelme? Automat mosógép adagoló, de mi 3 féle mosószert használunk, fekete, színes és fehér ruhákhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
válasz
PrometheusX #89363 üzenetére
Szia!
Nálunk egy LG DD-os van. Szeretjük, még 2014-ben vásároltuk a MM-ban és vettünk hozzá plusz garit. Az utódja szerintem szintén LG DD lesz. -
d@minator
addikt
Sziasztok!
Erről van valakinek tapasztalata? Ez ciklonos rendszerű? Dyras VC-120 [link] -
PrometheusX
aktív tag
Sziasztok!
Költözés miatt elöltöltős mosógép vásárlása előtt vagyunk. 4-5 éve vettünk egy Beko mosógépet (Beko WUE-8736 XST), ami 5 éves gyártói garanciával volt reklámozva. A mosógép alapvetően bevált, nem volt problémája. Az általános tanácsot próbáltam követni, amit a fórumban kaptam, hogy minél több gyártói garanciával rendelkező gépet válasszak; viszont azt vettem észre, hogy már 2-3 évnél többet nem nagyon adnak a gyártók, illetve vannak promóciók, de azok véget értek 2024 december 31.-el. Olvastam most olyan hozzászólást is, hogy az 5 éves Beko garancia nem sokat ér - ezzel kapcsolatban mi volt a probléma?
Visszatérve az eredeti kérdéshez: szeretném kérdezni hogy milyen mosógépet ajánlanátok maximum 200.000 forint értékig? Olvastam hogy az LG, Elux, Aeg, Bosch gépek megbízhatóbbnak számítanak. A Beko ebben a kategóriában már nem ajánlott? Nagyon sok extrára nem lenne szükség, csak hogy ne gyűrje a ruhákat.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Szerk.: esetleg az Ikeás gépekkel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Ők szoktak adni 5 év garanciát az eszközeikre, és ha jól tudom, általában Elux/Aeg gépeket használnak, csak saját néven.
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Teljesen egyértelmű, nyilván nem azért nem bontottam ki az elmúlt 2 hónapban, hogy szívassam magam. Ház vásárlás és költözés a jelenleg is futó program, azért volt a gyári csomagolásában hagyva, hogy az is védje a költözés közbeni nagy sürgés-forgástól, ráadásul ugye sérülve sem volt külsőleg a csomagolás, szóval még gyanús sem volt, hogy lehet valami baja, ami miatt esetleg érdemes lenne legalább részben megbontani a csomagolását.
-
BBéci
legenda
válasz
guftabi96 #89359 üzenetére
Késő bánat, de akkor is leírom: alapszabály, hogy minden megvásárolt terméket azonnal, alaposan meg kell vizsgálni!
Karácsonyra kaptam egy darts táblát, ami egy héttel korábban érkezett. Csak 33000 forintba került, mégis első dolgom volt kibontani és szemrevételezni. Egy drága műszaki cikket pláne nem tennék el kibontatlanul.
Sőt, űgynevezett kibontási videót is szoktam készíteni, amin látható lenne a doboz tartalmának esetleges sérülése. -
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Még november legvégén rendeltem háztartási gépeket az Electrolux oldaláról.
Azóta a gyári csomagolásában volt. Most raknánk be a helyére, ki is csomagoltam őket és sajnos a szárítógép hátulja össze van törve.
Járt már valaki hasonló helyzetben? Van rá esély hogy javítani fogják? Sajnos nem csak a felső burkolat tört, hanem alatta is.
A csomagoláson kívülről nem látszódott sérülés.[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
Sziasztok!
Új mosógép vásárása vált aktuálissá.
Felültöltőset szeretnék, két személyre lenne a mosás, hetente kb 2 alkalommal lenne használva. Nem kell óriási kg-ot elnyelő készülék, de ha belefér a keretbe, jöhet.
Árban kb 180-200e Ft-ig mennék el. Az Electrolux készülékeknél tetszik, hogy a mosószer tartály máshol van elhelyezve és könnyebbnek tűnik a tisztítása, mint a klasszikus, fedél alján lévők. De persze bármilyen márka ajánlást meghallgatok.
Nem tudom, hogy beszélhetünk-e még ilyenről, hogy megbízhatóság, vagy egykutya kb mindegyik márka...Első körben árukeresőn az Electroluxokra néztem rá, 200e limitet beállítva. Van köztük ajánlott típus? [link]
Kicsit elveszek a listában, mert egy rakás típus van, árban meg +- pár tízezer a különbség...
Vagy esetleg másik márka "bestbuy" típusa jelenleg?Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Gömbike
senior tag
válasz
maglew #89354 üzenetére
Nem vagyok Bosch fan, számomra az Elux-Aeg a megfelelő kategória. Immár 30+ éve.
Szerintem a különbség a 4 és a 6 között, hogy nem hulladékot kapsz a 6-os és főleg a 8-as Bosch szériénál.
Bocs, hogy keményen fogalmaztam, de a több évtizedes fórumozást olvasva nekem ez jött le.
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Mosogatógép vásárlás előtt állok.
Problémám, hogy a régi ikeás bútoraim nem érik el a 45 centit, tehát kb a 40 centis gép menne bele. Létezik ilyen, valamilyen megbízható típusban?Ha esetleg átalakítanám egy asztalossal a szekrényt (feltéve ha át lehet) akkor főleg Bosch / AEG / electrolux típusban gondolkodnék.
Bosch esetén mit jelent a Series4 és series 6? Melyik a jobb, ami nincs tele hülye funkcióval de szépen mosogat? (Wifis, okostelefonos kapcsolatra nincs szükségesm)Végül olyan kérdésem van hogy a vízcsatlakozást kizárólag a konyhai csapból tudnám elvezetni egy T osztóval. Viszont nem szeretném azt a ronda szürke tömlőt a csaphoz felvinni hanem valami legvékonyabb krómozott csővel lemennék a mosogatógépig és ott csatlakoztatnám rá. Nem okoz-e gondott ha egy nagyon vékony csővel, kis keresztmetszeten történne a feltöltése a gépnek? Meg lehet-e oldani ezt így valahogy?
Köszönöm. -
BBéci
legenda
válasz
f4lcon #89348 üzenetére
Amikor aggodalmaskodónak nevezlek, az nem személyeskedés. Nem vagy tisztában a fogalmakkal és ez sem személyeskedés.
Tudom, mi a termékfelelősség, te viszont annyi butaságot hordasz össze, hogy kitüntetést érdemelsz.
Sorold a tűzeseteket, amelyeket felújított akkumulátor okozott és azok közül emeld ki azokat, amelyekben a biztosító nem akart fizetni! -
idegen lény
őstag
válasz
Nagya21 #89333 üzenetére
Nekem a V8-nál az akkut kellett cserélnem, igaz, hogy már eleve használtan vettem, és az elektronikai része új volt, ha jól emlékszem.* Egyáltalán nem volt horror, pedig egy jóval erősebbet vettem hozzá, azóta le sem tud merülni. Nem az eredeti akkuk árában kell gondolkozni, rengeteg utángyártott könnyen beszerezhető.
*Vásárlás után nem forgott a keféje, visszavittem, és valami cseréltek rajta, azt hiszem, hogy a csövet. Vagy egy másik gépet kaptam? A fene se emlékszik már rá, rég volt.
#89338 espi38
Egyáltalán, ugyanakkora teljesítményű akkut vettél hozzá?[ Szerkesztve ]
-
a probléma azzal van, hogy egyetlen céget sem találtam még, akinek felelősség vállalása (vagy biztosítása) van a cellacseréből később fakadó károk után. amikor ezt megkérdezem, minden esetben merev elzárkózás a jutalmam, pedig ha leég a házam azért, mert az egyik kínai cella hibás volt, akkor jó lenne, ha valaki vállalná a felelősséget, mert a biztosító nem biztos, hogy fogja.
-
-
Ace owner
addikt
Sziasztok! Akksi porszívó vásárlás előtt állok. Mit tudnátok ajánlani 80ezer környékén? A legkisebb xiaomi essential gep volt eddig de 2ev után megdoglott. (Ha valakinek kell alkatrésznek van 2gep is és egy jó fej)
Kicsit gyenge volt de még turbó módban is elég volt az akksija úgyhogy nincs szükségünk nagy gépre.Nézegettem Dysonokat de horror áron mennek. Használt v8at találtam ami belefer a keretbe de látom azt nem ajánljátok plusz akksit is kellene majd venni hozzá beláthato időn belül.
Szőnyeg nincs sok a lakásban csak 2 kisebb. Az egyik viszont pont a konyhában ahol a legtöbb kosz keletkezik úgyhogy örülnék ha azzal elbirna és nem kéne elovenni a vezetékes porszívót hozzá.
Ledes fejnek örülnék ha lenne de nem ez a legfontosabb.
-
BB9000
senior tag
válasz
pvt.peter #89329 üzenetére
Azt mondod, hogy önálló ÁVK-ja van a mosógépnek? Lehetséges, de kissé szokatlan megoldás. Úgy tudod lepróbálni ezt, ha lenyomod azt az ÁVK-t akkor csak a mosógép nincs áram alatt, minden más működik.
Egyszer újra elő fog jönni a hiba. Addig csak várni tudsz. Ha előjött, akkor lesz esélyed majd behatárolni. -
pvt.peter
őstag
#89323 pjen: mosás után mindig nyitva van az ajtaja szellőztetés céljából.
#89324 E.Kaufmann: az egy jó kérdés, hogy milyen ÁVK. Ezen a körön nincs más, csak a mosógép. Legutóbbi alkalomnál amikor előjött akkor stabilan 4-5 -ször is lecsapta...
#89325 BB9000: köszi a tippet. Egyelőre akkor figyeljük, hogy mikor mi történik mosás közben...
Amikor a mosógépszerelő kint volt múltkor akkor néhány programot elindítottunk célzottan, hátha vmelyik folyamattal előlehet hozni a hibát, de látszólag minden okés volt... -
BB9000
senior tag
A szivattyú membrán elöregedése okozhat folyást. A Kisgépszerviz megjavítja. https://www.kisgep.hu/
Telefon: +3613408514 vagy +3613494955,
email: info@kisgep.hu
Kelleni fog a készülék pontos típusa és/vagy egy fotó az adattáblájáról. -
BB9000
senior tag
válasz
pvt.peter #89322 üzenetére
A mosógépben két alkatrész szokott a testzárlatért felelni: a fűtőszál és a motor. Esetleg még a szivattyúmotor. Első körben a fűtőszál cseréjét ejteném meg, mivel az a leggyakoribb hibaok. "Reprodukálni" úgy lehet, ha egy olyan mosóprogramot indítasz, amihez fel kell fűteni a vizet. Ha rossz a fűtőszál, akkor a fűtés indulásakor le fogja verni megint.
Ha hosszabb ideig ismét jó minden és megszűntek a rendellenes lekapcsolások, akkor a hibaok lehet akár a gépen kívül is. Egy hibás kötés, vagy egy sérült kábel a falban is ok lehet. Még olyan eset is előfordul, hogy a Fi relé romlik el. -
E.Kaufmann
veterán
válasz
pvt.peter #89322 üzenetére
Milyen ÁVK? Típusa, fajtája? Biztos nincs ott valami más is a körön valami kapcsolóüzemű táppal? Nálunk szaporodtak az ilyen kütyük és a csodálatos AC osztályú és XBS márkával súlyosbított ÁVK már nem bírta. Csere márkásabb A-ra megoldotta. És tuti működik, mert vizes kenyérpirítóra is oldott már le, de csak kapcsolóüzemű tápok miatt nem volt azóta fals lekapcs.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van egy Beko WCC 6511B0 mosógépem és az elmúlt időszakban egymás után 4-5 -ször is lekapcsolta az áramvédőt.
Mosógépszerelő nem talált semmi gyanúsat, nem lehetett sajnos reprodukálni a hibát, azóta sem kapcsolta le az áramvédőt.
Esetleg vkinek vmi tipp, hogy merre felé érdemes elindulni? -
espi38
őstag
válasz
tobias40 #89308 üzenetére
nekem is szülinapi kuponom van hozzá,Én a Philips 7000-es szériát rendeltem volna 105 ezer ft,utána megláttam a Proscenic P13-at amiről csak jókat írnak.Valószinűleg nem tart addig mint egy Dyson-viszont ha magyar garanciást szeretnél venni a DREAMY R20 amit még nagyon dicsérnek több oldalon
-
tibbike01
őstag
válasz
bugizozi #89306 üzenetére
Köszi, ezt nem is tudtam! Szóval egy ilyen dupla mosógép szifon kell csak és ebbe kell bekötni a szárítógép kondenzvíz kivezetésést?
Most épül a lakásunk, ha már tették a sima "single" szifont, annak helyére is fel lehet rakni ezt? Vagy ez a falsík mögötti dolgokat is érinti?
[ Szerkesztve ]
-
Kinyitva sikeresen ráesett az ajtóra. A jobb oldali ajtó feszítő rugó műanyag csúszópályája széttört, így program közben sokszor úgy érzékeli, mintha nem lenne becsukva az ajtó és leáll. Ahogy néztem, az egész alja egyben van. Pénteken jön a szerelő megnézni, de kétlem, hogy ezt gazdaságosan meg lehet javítani.
-
Sziasztok!
Mosogatógép vásárlás előtt állok, miután a lányom tönkretette a 6 éve problémamentesen üzemelő Bosch-t...
200.000 Ft-ot szánok rá.
Electrolux EES48400L
Bosch SMV4EVX08E
Az Electrolux a földre vetíti a hátralévő időt, a Bosch viszont wifi képes.
Kérdés, hogy a Bosch féle home connect app ki tudja írni, hogy mennyi idő van még hátra a programból, illetve tud jelzést küldeni ha végzett a gép? -
idegen lény
őstag
válasz
Héraklész #89277 üzenetére
Már öt-tíz éve is nézegettem ezeket, de egyrészt nagyon drágák, másrészt eléggé megoszlanak a vélemények, már ha találni egyáltalán véleményt róluk. Csak egy speciális fogkrémmel működnek, ami drága és nehezen beszerezhető, ráadásul fluort tartalmaz, ami káros az egészségre. És akkor a pótfejekről még nem is beszéltem. Ezért én lemondtam róluk. Hogy miért nem gyártanak ilyeneket a nagy gyártók? Talán még hiányzik mögülük a kellő tudományos vagy technikai háttér. Meg akkor ki venné meg a szonikusokat? A szonikusoknál mindig lehet egy kicsit növelni a rezgésszámot és elhitetni az emberekkel, hogy akkor az jobban tisztít, mint az előző modell. Pedig ez egy bizonyos rezgésszám fölött már nem feltétlenül igaz, sőt, akár káros hatással is lehet a fogzománcra és az ínyre.
Azóta viszont találtam egy nagyon különleges, ionizáló, japán fogkefét, amit imádok. Ehhez állítólag még fogkrém sem szükséges, azért én teszek rá.
"Az ionizációs fogkefe szára általában titánból készült, és negatív töltéseket generál a kezünk által kibocsátott nedvesség és a fogkefében található akkumulátor segítségével. Az ionizáció során negatív töltésű ionok szabadulnak fel, amelyek képesek megbontani a fogakon kialakult plakk elektromos kötéseit. Ezáltal a lepedék könnyebben eltávolítható, akár kevés vagy semennyi fogkrém használata mellett is." Ezért én mindig benedvesítem a kezem fogmosás előtt, és úgy fogom, hogy a fémrészhez hozzáérjen a kezem használat közben.
"A hagyományos és elektromos fogkefék a lepedéket mechanikai dörzsöléssel távolítják el. Az ionizációs fogkefe ezzel szemben kémiai folyamatot is alkalmaz, amely kiegészíti a mechanikai tisztítást." "Mivel a lepedék fellazításához nem feltétlenül szükséges erős dörzsölés, az ionizációs fogkefe kíméletesebb lehet az ínyhez és a fogzománchoz, különösen azok számára, akik hajlamosak túl erősen fogat mosni." A túl erős dörzsölés károsítja a fogzománcot.
Ezt a fogkefét is csak azért vettem meg, mert az emagon akkor féláron volt egy utolsó darab, amúgy drága: [IONICKISS IONPA HOME] [link]
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
https://akciotech.hu/Proscenic-P10-Pro-Porszivo
Erről a boltról hallott valaki? Milyen készülékek lehetnek ezek? 25 darabot ír készletnek. -
Nagya21
addikt
-
arcsin
senior tag
válasz
tibbike01 #89301 üzenetére
Kondenzvíz, ami a tartályba menne. A tartályba dugnád a csövet máskülönben, nem a lefolyóba. Illetve ha jó a sejtésem, és öntisztitos mint a bosch, a a szmötyis víz távozik.
Nálunk is a régi bojler lefolyójába van kötve a száritógép. (Panel, évente 1x fel napra nincs melegvíz, így miután beköltöztünk levettük a bojlert.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik