- Milyen routert?
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Windows 10
- Synology NAS
- ASUS routerek
- OpenWRT topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
-
IT café
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz tibbike01 #89597 üzenetére
Tegyük fel, mind a 4 zóna használatban van. Egy érintés a 4 valamelyike, egy másik érintés a kívánt fokozat kiválasztása. Tehát valóban több, de egy 40-45 centi széles kezelőpanelen számomra sokkal kényelmesebbnek és egyszerűbbnek tűnik a konkrét szám megérintésével történő kiválasztás. Ismétlem: 18 évig használtunk olyat, amilyet te kedvelsz. Az volt a kőbalta, a mostani az űrtechnika. Valaki írta a folytonos sípolást, amikor kikapcsolt állapotban valami hozzáér az érintőfelületekhez. Ez engem piszkosul zavart. A jelenlegi lappal nincs ilyesmi.
Ujj és ujjam!#89598pjen
Szerintem sem vita, hanem érvek ütköztetése.
5 percet szántam keresgélésre, nem találtam olyan Bosch-t, amelyik nem központi vezérlőpaneles. Ha lesz kedvem, megnézem az Electroluxokat is.
Nagyon úgy tűnik, hogy a nagy gyártók szakítottak a régi megoldással.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz tibbike01 #89590 üzenetére
Valóban nem beszélted, le, rosszul emlékeztem, bocs!
Azt meséld el, miért egyszerűbb a legmagasabb (14-17-es) fokozatról mondjuk hármasra váltani az általad preferált módon? Folyamatosan nyomod és számolod a csippanásokat és/vagy nézed a kijelzőt? A központin ez egyetlen érintéssel megoldható.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz tibbike01 #89582 üzenetére
Kétféle időzítő és egy stopper, perfect fry és egyebek, amiket a Bosch honlapon megtalálsz. A Serie 8-asokat nézd!
A legkevésbé sem probléma, hogy neked nem kell semmilyen praktikus és kényelmi funkció, de az nem elfogadható, hogy másokat megpróbálsz ezekről lebeszélni. Igen, azt tetted amikor írtad, nehogy központi vezérlésűt vegyen. Pedig egyértelműen az a korszerű.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz tibbike01 #89565 üzenetére
Amikor ráteszem az edényt, az lesz aktív, nem kell semmit kiválasztani. Ha több van rajta, akkor egy érintéssel a vezérelni, módosítani kívánt zónát aktiválom és máris az összes funkció csak arra vonatkozik. Nem hiszem, hogy a Whirlpool (ingyen sem kellene) annyival idiótább, mint az általunk nagyon megkedvelt Bosch.
Ha mindegyik zónának külön kezelőfelülete van, az rengeteg hasznos területet elfoglal. Ha valamit ráteszel, sípol és ahogy már írtam, lehetetlen az összes funkció elérését 4x elhelyezni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz tibbike01 #89561 üzenetére
Háromszor leírtam itt a topikban mindazt, amikre most rákérdeztél.
Majd akkor térjünk erre vissza, ha legalább egy hónapig rendszeresen, napi szinten használtál központi vezérlésest!
Egyet mégis kiemelek: a 17 fokozat mindegyike közvetlenül kiválasztható, nem kell felenként lépkedni. Egy másik: az időzítő, például 14 perc a rizsfőzéshez két érintés: 1 és 4. A régi lapokon ezt is csak egyesével léptetve lehetett beállítani.
Ja, mindössze plusz egy érintéssel több, ami csak akkor "kétszer annyi", ha egyébként egyszer kellene. Ha csak egyetlen zónán főzöl, akkor még ez sincs.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz tibbike01 #89551 üzenetére
Volt Gorenje és Miele zónánkénti vezérlésű, utána vettem a központi vezérlős Bosch-t és összehasonlíthatatlanul jobb, kényelmesebb az utóbbi. Nem beszélve a sokkal több funkcióról.
Csak az egyszerű, belépő kategóriás főzőlapok olyanok, amiket te kedvelsz. Azokkal lehetetlen annyi funkciót kapcsolgatni, amennyit például mi rendszeresen használunk.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
féldekás
senior tag
válasz tibbike01 #89551 üzenetére
Köszi!
Van esetleg konkrét márka és típus, amit ajánlanál?
Ahogy olvasgattam indukciós főzőlap tekintetében nem érdemes annyira drágát venni.
130-140ezer körüli összegben gondolkodok, de ha lényegesen jobb van 150-ért, az nem kizáró ok.
Ami még saját preferencia, hogy pwm-es legyen, lehetőleg minél kisebb tartományban kapcsolgasson.(Újabb modelleknél már nincs ilyen gond, ha jól tudom). Időzítő is jó ha van.
Teljesítményt meg elvileg korlátozhatom, szóval a 7kW körüli lapokat sem zárom ki, akár lehet Electrolux stb. egyéb márkák is.
Senseboil funkció hasznosnak tűnik, köszi az említést. Ezt a modellt néztem még: [link] Bár elég sok Electrolux van 130 körül, könnyű elveszni a kínálatban.
Sajnos a sütő kiválasztását elszúrtam és az klasszikus termosztátos megoldást használ, ki-be kapcsolgat. De az egyelőre marad, később majd alaposabb leszek annál is. -
idegen lény
őstag
-
idegen lény
őstag
válasz tibbike01 #89434 üzenetére
Erre viszont sokkal jobb megoldás valami központi vízlágyító eszköz felszerelése. A ruháinkat óvjuk a vízkőtől, de magunkat nem, és a többi háztartási eszközt?
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
d@minator
addikt
válasz tibbike01 #89422 üzenetére
Ennél kézzel tudnád beönteni a ritkábban használtat az I-DOS kikapcsolása után. Csak az öblítő maradna bekapcsolva. Szerintem egyszerűbb ha sima I-DOS nélküli gépet veszel. Vagy írsz a Bosch-nak, hogy csináljanak olyat az 1. rekesz helyén
#89422tibbike01: Na az talán pont olyan és most 10% visszajár. Csak rohandt nagy a dobja 70 literes, nem tudom kell e ekkora és ki tudja e egyensúlyozni. Az Electrolux/AEG-nek nem ment.
[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
válasz tibbike01 #89418 üzenetére
Az i-DOS mosás közben többször fokozatokban adagolja a mosószert. De ha az I-DOST kikapcsolod és az balról elsőbe raksz mosószert ott bizony lefolyik. Sok normál mosógépnél még ma is így van.
Nem a ruhákra folyik a mosószer hanem az üst aljába.
Minek szivattyúzzon? Nincs mit. (Ha öntök bele pár liter vizet akkor szivattyúzással indít). -
d@minator
addikt
válasz tibbike01 #89411 üzenetére
1. i-DOS rendszerű gép esetén az első (kézi adagolás) fiókba töltött mosószer egyből lefolyik*
2. nem i-DOS rendszerű gép esetén a folyékony mosószer csak a mosás megkezdése után folyik le
*időzített mosásnál más mosógépekkel ellentétben ez nem gond, mert nem szivattyúzza ki belőle mivel egyből ereszti be a vizet ahogy a mosást megkezdi
Viszont azt tudnod kell ha elromlik kb. 80000Ft egy ilyen fiók. -
d@minator
addikt
válasz tibbike01 #89401 üzenetére
Igen. Viszont a por adagolóba öntöd egyből lefolyik, persze várhatsz pár pillanatot amíg az elején szivattyúz a gép. Az enyém nem szivattyúz egyből megy a víz. Nem tudom mind ilyen e. Az LG DD is stabil de ott tapasztaló remegés szóval nem a meghajtástól függ. Én most azt vennék, mert könnyen olcsón csapágyazható. A rövid programok és a stabilitás miatt valamint a dobtisztítás egyedisége miatt vettem Bosch-t. Viszont bármelyiket veszed nem hosszú életűek.
#89402BBéci: Minden mosógépnél penészedést szagokat tapasztaltam, mások is megerősítették. Volt hogy a saját flakonjában lezárva romlott meg. A mai jó minőségi mosószerek mellett nem használom, káros mindenre. 97 óta? Az igen!
-
d@minator
addikt
válasz tibbike01 #89379 üzenetére
Részemről az I-DOS-nak annyi értelme csak, hogy azóta alig fogy mosószer a korábbiakhoz képest. Farmer ruha program van, 50 fokot a mosógépgyártók már nem használják. Öblítőt én sem használok, pontosabban fertőtlenítős fajtát (Impresan, Sanytol stb.). A hagyományos az nem használ a mosógépnek.
Igazad van ha már ennyi fajta mosószer van miért nincs több rekesz egy automata adagolós mosógépben... Én speciel nem láttam különbséget a fekete és a színes Perwoll feketére gyakorolt hatásában. Vettem fekete "festék" lapokat és farmer lapokat (Heitmann, K2R) annál látványos volt az eredmény.
Visszatérve a Bosch-ra a legstabilabb gép kiegyensúlyozás szempontjából és vibrációmentes. Electrolux-ban csalódásomra hiába 5 fokozat van a mosásidőre, szépen megnövelték azokat és elvették az 50 fokot. -
BBéci
legenda
válasz tibbike01 #89379 üzenetére
Az általam megtekintett Bosch mosógépek mindegyike rendelkezik farmer programmal és még rengeteg -15-20 -másikkal.
Az 50 fok meglehetősen egyéni kívánalom. Öreg gépemen fokozatmentes a hőfokállítás, 27 év alatt sosem választottuk az 50-et, a textil KRESZ-ek sem ajánlják.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
félisten
válasz tibbike01 #89373 üzenetére
3 rekesz van osszesen, ebbol 2 ami nagyobb iDOS tartaly, egy pedig a nyitott rekesz. Az egyik iDOS tartalyba lehet oblitot is es mososzert is tolteni. Mi nem hasznalunk oblitot, szoval az egyik tartalyban van a normal mososzer, a masikban meg a fertotlenitos mososzer a sportruhazatnak.
while (!sleep) sheep++;
-
d@minator
addikt
válasz tibbike01 #89367 üzenetére
Egy lépcsőben rövidít. Az enyém ezt ezt jelenti. [link] A mások sor a rövidített. Pl: Pamut 60fok 2:40 helyett 1:05.
i-DOS: 3 rekeszes. Egy-egy zárt rekesz a folyékony mosószert és az öblítőt adagolja. Mellette van egy nyitott rekesz (ha az I-DOS-t kikapcsolod) por vagy folyékony mosószerhez.
A mosás előtt külön 3 mennyiség mosószer és külön 3 mennyiség öblítő közül választhatsz, hogy mennyit adagoljon. Almenüben a gyári mennyiség értékek (milliliter) módosíthatók. -
arcsin
senior tag
válasz tibbike01 #89301 üzenetére
Kondenzvíz, ami a tartályba menne. A tartályba dugnád a csövet máskülönben, nem a lefolyóba. Illetve ha jó a sejtésem, és öntisztitos mint a bosch, a a szmötyis víz távozik.
Nálunk is a régi bojler lefolyójába van kötve a száritógép. (Panel, évente 1x fel napra nincs melegvíz, így miután beköltöztünk levettük a bojlert.[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz tibbike01 #89191 üzenetére
Még egyszer köszönöm az ötleteket. Neked is f4lcon! Nekem is 6-os van. Majd a következő jelzésnél akkor én is rakok oda ecetet. Bár érdekes, mert én most töltöttem fel öblítővel. Így nem tudom, hogyan lehet oda ecetet pluszba.
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
válasz tibbike01 #89189 üzenetére
Akkor igazából most nem is kell vennem ilyen szereket? Amúgy sem szoktam és nem is szeretem szennyezni a környezetet. NAGYON KÖSZÖNÖM!!
A gép mindig jó illatú. A BB topicban most keresgéltem tablettákat. A Jar Platinum All in One van nagyon jó áron most, de jelenleg citromos Finish Ultimate Plus All in One-t használunk.
Erre van tipped, hogy melyiket érdemes?Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
divad81
újonc
válasz tibbike01 #88932 üzenetére
Köszi, (a többi válaszolónak is köszönöm: Silent77; Napfénysüti; Gabesz87). Én is kipróbáltam ezt a gyufás dolgot, egyből pirosra váltott, pár percig maxon pörgött, aztán visszaállt alacsony fordulatra. A főzésnél is felpörög valóban, de ott is a gőz lehet az, amire reagál. Valahol azt írják, hogy egy drága füstérzékelő, igazából lehet benne valami , egyedül Silent77-nél volt, hogy a porra is ugrott a gép. A porra nekem továbbra se csinál semmit, de ahogy jobban beleástam magam a véleményekbe, ez a típus másnál se nagyon. Azért remélem szívja és gyűjti, majd pár nap múlva megnézem a szűrőt mit szedett össze. Ha auto módban nem reagál rá, akkor kézzel kapcsolgatom. Sajnos ebben az árban nem nagyon van más, ezt a Philipset néztem, de ebben meg alapból hiányzik a levegőminőség ellenőrzés. A visszaküldésnél a szűrő árát levonják, a postaköltséggel együtt már nem éri meg vacakolni vele, úgyhogy inkább marad.
-
BBéci
legenda
válasz tibbike01 #88906 üzenetére
Alaposan csak a.sajátomat ismerem Bosch Serie 8, az nem kapcsolgat ki-be. Lehet, hogy én nem vettem észre másfél év alatt, pedig sokszor direkt azt figyeltem.
-
-
pjen
félisten
válasz tibbike01 #88547 üzenetére
Szerintem nem tesz mindenki más, hiszen nem ismersz mindenkit. Viszont ha átgondolod a mosogató gép működését láthatod, hogy gépészetileg nincs szükség sóra. A só a mosás hatékonyságának javításához kell, hiszen minden mosó és mosogató szer vízlágyító. Én is elengedtem.
-
-
Bazsee71
őstag
válasz tibbike01 #88067 üzenetére
Köszönöm az infókat, és igen, képben vagyok az indukcióssal, az elmúlt években le is cseréltük az összes edényt, már indukciósra alkalmas mindegyik.
Érdekes felvetés egyébként, mert többségében én is kör jelöléssel látok indukciósokat, ez a Bosch is kilóg kicsit a sorból a keresztjével. Csak azon a kiterjesztett zónán rágódok, nem kényelmetlen-e, hogy a negyediket ott fent így betolták középre.
-
F-ECT$
titán
válasz tibbike01 #87841 üzenetére
Így van, a gázt sokkal könnyebb tisztán is tartani
Mi most gondolkozunk építkezésben, és lazán lesz benn gáz is. Hogy a fűtéshez is vagy csak a főzéshez, az még kiderül.
A gáz lap szabályozása meg érzésre megy pár nap után. Így ha több levest teszel fel, akkor is szinte egyből eltalálod, hogy hova kell állítani. De nem akarok meggyőzni senkit, azt kell használni, ami neked kényelmesebb.
Dive ever, work never.
-
pjen
félisten
-
beni18
tag
válasz tibbike01 #79068 üzenetére
Köszi, remélem is Miele az megint egy másik kategória, ott egy főzőlap ilyen 4-500k, annyit tényleg nem ér. Most úgy vagyunk vele, hogy egyszer veszünk egy nagyon jót minőséget és reméljük, míg ott lakunk nem kell ezekkel foglalkozni. Most is 10+ éves gépek vannak és egyikkel se volt még soha semmi, pedig aktívan használjuk
-
BB9000
senior tag
válasz tibbike01 #76537 üzenetére
Leifheit Pegasus 200 a jó!
-
farkas-j
őstag
válasz tibbike01 #76215 üzenetére
A páromnak 2015-ben egy Russell Hobbs 20630-56 Power Steam Ultra vasalót vettem 2 év garanciával. Nagyon elégedett vele. Igaz a teljesítménye is nagy (3,1kW), így nincs gond a "brutál" gőzzel. Tudja folyamatosan nyomni. Jó a talp kialakítása, hosszú (3m-es) kábele van és relatíve nagy a víztartálya (3,5dl). Eddig semmi gond nem volt vele, megbízhatóan üzemel. Az igaz, hogy csak desztillált víz kerül bele! A tudásához képest még most is egészen jó ára van.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Csabroncka
Topikgazda
-
BBéci
legenda
válasz tibbike01 #76217 üzenetére
Kerámiával csak rossz tapasztalatokat szereztem, 4 éve nemesacél talpú Bosch-t használunk, kiváló. Eggyel a csúcsmodell alatti, de csak dizájnban különböznek.
-
arcsin
senior tag
válasz tibbike01 #76217 üzenetére
Kerámia. Volt olcsó Saturn 5évig, most egy jobb Philipset nyúzok. Havi 1x + alkalomszerüen használom. A philipset Bb topikból kb 3000 ért szerváltam. Féltem hogy nagy és nehéz lesz, de jól siklik, nem zavaró. Szabályozással nem volt gondom. Philipset mondanám ha van rá keret, de egy olcsobb kerámiával is el lehet boldogulni.
-
Gravity1234
tag
válasz tibbike01 #68802 üzenetére
Szia!
Koszi neked is.
Irtam a kommentemben amit tudok:
Lecserelendo az ezereves, Zanussi ZOB 141 Markaboltos 2012-es oldalrol az adatok:
Meretei:
szélesség, magasság, mélység 594mm × 584mm × 546mm
[link]Ha nezed a media oldalan amit linkeltem az Eletrolux eseteben ezt irja:
Beepitesi meretek:
600x560x550 (mag, szel, mely)Ikeas konyhabutor meg a lakasvasarlaskor a lakas tartozeka volt, fogalmam sincs milyen butor ez, mar mi is 6 eve lakunk itt.
[link]Olympus OMD-EM5 + Mzuiko 12-40 Pro 2,8
-
ribarszki
őstag
válasz tibbike01 #68496 üzenetére
Nagyon köszi!
Ennek, nincs szegélye.. csak le van csapva az üveg.Nagyon jó amit írsz! Nekem olyan kellene ami nem ki-be kapcsolgat, hanem fokozatmentesen tudja a teljesítményt! Anyósomnál van régi kerámia főzőlap ami ki-be kapcsolgat. Hát attól a falra mászok. Utálok bármit főzni rajta. Ennek hol lehetne utánanézni? Vagy melyik az amelyik biztosan nem ki-be kapcsolgatós?
[ Szerkesztve ]
-
salapp
addikt
válasz tibbike01 #66426 üzenetére
Nekünk két éve van, annyira megtetszett, hogy rögtön vettünk egy másodikat is. Sokkal halkabb és még jobban el is fér, mint a legelőször vett Philips, ami a vendégházba került. Persze kinézetre kicsit más, mint a mostaniak. Fogalmam sincs, miért kell állandóan új dizájnosat árulniuk. Biztos van valami oka.
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
OPiiPO
veterán
Nyugodtan ugorj nekik, 3 év gar, hosszú ideig visszaviheted ha mégsem jönne be - itt tudnak róluk többet.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
tomy86
addikt
Inkább az Air Fryer topikban kérdezz rá, nemrég volt szó ezekről is!
-
Steady74
addikt
válasz tibbike01 #65854 üzenetére
Robotproszívó hepa szűrőjét a kertben szoktam a kuka felett kirázni, majd sűrített levegővel átfújni.
Köszi moklys1 a beszámolót, valami állóporszívót keresek én is, egyelőre ez az árkategória durván magas nekem. Tegnap az MM-ban egy Philips 8000 szériát próbálgattam, arra felmosó (felület nedvesítő, tudom) modult is lehet tenni, ami hasznos lehet nekünk, mert mikor a kutyát beengedjük (golden) délutánonként, akkor utána nem csak szőr, hanem folt is marad a kövön. A szívóereje tetszett, mondjuk elég hangos volt. Xiaomi Viomi-t ajánlott egy fórumtárs innen, azt is megnézném valahol, a gyors összeporszívózásra gresslapon lehet az is megfelelne.
-
MaddeNNNN
őstag
válasz tibbike01 #65858 üzenetére
Van maszk is és kültéri kompresszor is uh az nem gond. Annyira sok por nem hinném hogy van a lakásban. Ketten vagyunk, se kutya se macska illetve van egy legtisztito is. De ahogy irtam van egy rendes porzsakos porszívó is.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
MaddeNNNN
őstag
-
z123456z
őstag
válasz tibbike01 #65849 üzenetére
Fél év után mi történik velük, hogy rohamosan romlik a teljesítmény?
Elhiszem, hogy dyson a király, de mi indokolja a 4-5x árat? Ki ad egy sz@ros porszívóért 200k+ forintot? Mennyivel szív fel több port kenénypadlóról, mint egy 25-50 ezres gép? Ha valóban kell az a plusz, az ember előveszi a hagyományos porszívót, ott szerintem nem lehet panasz szívóerőre a legalsó kategóriákban sem.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz tibbike01 #65708 üzenetére
Van annak az elszívónak kivezetése a szabadba? Ha van, akkor nem kell, ha nincs, akkor bármilyen szénszűrőt teszel bele, annyit ér, mint halottnak a csók.
-
makoss
veterán
válasz tibbike01 #65228 üzenetére
Köszi!
Amúgy mindig azt használomAzt lehet tudni, hogy ez a gőztisztító hova teszi az összegyűlt piszkot? Vileda F1812V Steam
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
PrometheusX
aktív tag
válasz tibbike01 #63796 üzenetére
Nekünk is ilyen hasonló, keretes Bosch indukciós főzőlapunk volt három és fél évig. Az oldalsó keret össze van karcolódva, míg a kerámialapon alig látszódik a használat nyoma.
Édesanyámnak egy évvel ezelőtt szintén Boscht vettünk, viszont keret nélkül - nekem is jobban tetszik, egy év használat után se látszik nagyon sok minden rajta. Én már csak emiatt keret nélkül venném a főzőlapot. -
Nagya21
addikt
válasz tibbike01 #61097 üzenetére
Hali!
Thaliám 1.5dci volt-van (mostmár a lyány hajtja), Renault konszern, a Dacia is az, ismerem őket, bírják a gyűrődést, egyszerű technika (bár ez már nemannyira, de a többi új között ez még egyszerű). , meghát addig nyújtózunk, ameddig a takarónk ér.......
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Laca1212
őstag
válasz tibbike01 #61074 üzenetére
"A Beko Suzuki a Miele Mercedes."
Kicsit sántít ez...addig oké, hogy komfortban, prémiumságban, árban a Merci=Miele. DE megbízhatóságban már nem gondolom, hogy egy Merci jobb mint egy Suzuki.
Inkább: Miele = Lexus, ami prémium is, drága is,megbízható is. 😊
A Suzuki meg igenis megbízható, de valóban nem prémium.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz tibbike01 #61074 üzenetére
Haverom 18 évvel ezelőtt az új háza teljes gépparkját Mielékből állította össze, kivéve a kávéfőzőt, ami Jura abszolút csúcsmodell. Ezt és a mikrót kivéve a többit nem láttam működés közben, csak annyit tudtam róluk, hogy gyönyörűek és drágák.
Egy évvel később épült az én házam, körülnéztem a Mielék között, aztán az áruk miatt szomorúan lemondtam róluk és mást választottam. Akkor elhatároztam, hogy amikor majd valami elromlik, cserélni kell és lesz rá pénzem, csakis Mielét veszek. Sajnos 5 éve, porszívó vásárláskor elcsábultam a jelentős árengedményt látva. Jó az Electrolux, de nem annyira, mint egy Miele.
Hűtőgép vásárlás előtt három Media Markt szinte teljes választékát megvizsgáltuk, mindig visszatértünk a Sharpokhoz. Hitachi és Liebherr nem jöhetett szóba, főleg az utóbbi a maga millión felüli árával és nem is volt olyan a MM-okban.#61074tibbike01
Súlyosan megsértetted a Suzukit és a suzukisokat azzal, hogy a gyártmányaikat a Bekókhoz hasonlítottad.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik