- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Batch programozás
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
-
IT café
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Helló!
Electrolux beépíthető sütővel kapcsolatban kérdezem, hogy tényleg olyan bénán van megcsinálva, hogy a tényleges hőmérsékletet nem lehet megnézni amikor időzítés van beállítva, meg akkor sem ha alap állapotba van kapcsolva? Csak csipog ez a hülye ilyenkor amikor a celsius gombot tapogatom.
Más
Erre nincs valami megoldás, hogy a sajt meg egyéb hülyeségek ne a földre meg a sütő alatt lévő ajtó felső élére peregjenek, folyjanak? Csak gyűlik a ganéj az ajtó aljában... Az elektromos tűzhelyben, volt egy műanyag cucc ami felfogta ezeket a dolgokat. Hely itt is lenne ilyennek...
[ Szerkesztve ]
-
BB9000
senior tag
-
BB9000
senior tag
válasz lamazonia #86087 üzenetére
LG-t vagy Bosch-t vegyél. Samu-t csak végszükségben. Az a bolti eladó onnan tudhatja, hogy nem a Samu a legtartósabb, mert a gariidő alatt a boltnak kell intézni a javíttatást.
A Samunál két "típushiba" van: vezérlőponel hiba és a hűtőközeg elszökése. Nem minden készüléknél jelentkeznek, ezek, de az eladott darabszámok arányait is figyelembe véve gyakrabban, mint az LG vagy a Bosch hűtőknél.
Választáskor nem a tartósság szokott az első szempont lenni. Én is egy Samu hűtőért mentem a MM-ba - amikor legutóbb behalt az előző-, mert az volt az akciós. Még szerencse, hogy elfogyott és LG-t kellett vennem helyette. -
-
iatti
aktív tag
válasz OPiiPO #86089 üzenetére
evvel is az a baj, ahány "bótost" meg szerelőt kérdezel, mind mást mond különben nem is értem, ennyire gagyik lettek a hűtők/is/, hogy már örülni kell ha elmegy tíz évet. nekem egy sima zanussi van, nem is tudom hány éves,10-15?. faszán állítható a polcok magassága, amit most variospace-nek mond a liebher, mintha evvel feltalálták volna a spanyolviaszt, na meg extrának számít. masszív kialakítású az ajtóban lévő rekeszek, stb. mostanában nézegetek másikat, de csak azért, hogy legyen egy kis fagyasztó is.
-
OPiiPO
veterán
válasz lamazonia #86087 üzenetére
"Samsungra annyit mondott az eladó hogy nem fogja kibírni a két évet se" - jövőbelátó lehet az az eladó, vagy miszösz Még szerencse hogy a régi Samsungomat nem tőle vettem, különben nem dolgozna már a második tulajnál 16+ éve
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
lamazonia
tag
Sziasztok.
Ebben a témában -is- ultra noob vagyok.
Hűtőre van szükségem.
Ami biztos hogy:
-Szélessége nem nagyon lehet több mint 59.5 (62 a konyhabutor).
-Alulfagyasztós kombi hűtőt keresek.
-Energia osztály kevésbé érdekel.
-Asszony egyik nagy kérelme a "noFrost".Néztem ikea lagan-t, samsungot, whirpoolt, lg-t, siguro-t.
De fontos lenne hogy:
-sokáig garis legyen.
-és legyen megbízható. (Samsungra annyit mondott az eladó hogy nem fogja kibírni a két évet se).Van bármi ötlet? Silverbullet? By default ajánlott márka/model?
Az elmúlt 20 év legjobb Tankcsapda refrénjét a Krúbi írta.
-
-
FerNandor
őstag
válasz erdey_a #86076 üzenetére
Az összes nyílászárón le van engedve a szúnyogháló mindig és hajnalban négyet csaptam le csak a mi szobankban. És nem az első eset. Amit amúgy egyáltalán nem értek... Ja és mindegyik 1-2 éves... sérülések nélkül.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
Sziasztok
Van valakinek bevált szúnyogírtó készüléke hálószobába? Néztem AliExpressen is ezeket a mosquito lamp készülékeket, de nem vagyok biztos benne, hogy jók-e tényleg.."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
peppe79
senior tag
Sziasztok!
Meghibásodott a 13 éves AEG mosógépem, eltörött a tengelye. Javítható lenne, de cserélni kellene a tengelyt, a csapágyakat (legalább a bal oldalit), illetve valószínűleg a csillapítókat is. Illetve az egyik dobbordáról is letöredeztek már a fülek, bár az egyelőre még tartja magát a dobon, úgyhogy azzal egyelőre nem foglalkozom.
Gyári alkatrészekkel egy vagyon lenne a csere, de még utángyártott alkatrészekkel is legalább ~20e ft az anyagköltség, plusz a szerelő munkadíja (a tengelycserével nem tudnék megbirkózni).
Egy 6kg-os felültöltős mosógépről van szó, aminél elég rosszul megoldott a csapágyak tömítése, szóval ki tudja, meddig bírná az utángyártott csapágyakkal (?)...
Ezen dilemmázva, lehet, hogy elengedem az egészet, és veszek egy új elöltöltős mosógépet.Valami olcsó gépre gondoltam, amire hosszú a gari, könnyen áttekinthető a menüje, és nem csak 3-4 órás mosási programok vannak teljes töltetre.
A Midea márkával van valakinek tapasztalata? Mármint, nem klímával, hanem mosógéppel. -
Mercutio_
félisten
Sziasztok, Electrolux webshopjában ezek most a használható kuponok vagy változott azóta?
Sorrendnek van jelentősége, vagy valamilyen limit?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
BB9000
senior tag
Miele C3 porszívóm -még garanciális- azt csinálja, hogy előre meghatározhatatlan módon időnként elveszti a szívóerőt. Alapos fizikai vizsgálat során hibát nem észleltem. Porzsákcsere, motorvédő szűrő csere után is ugyanezt csinálja.
Dugulás nincs a csőben. Közepes fokozaton használjuk. Általában Két-három (max 5-10) percig képes normálisan működni, utána a hangja megváltozik és a szívóerő kb a tizedére csökken.
Attól tartok, hogy ha a MediaMarkt-ba visszaviszem garanciális javításra, akkor nem csinálnak vele semmit, hiszen a hiba nem állandóan jelentkezik, hanem csak időnként.
Arra gyanakszom, hogy a motorvédelem hibája miatt csinálja ezt.
Van tippetek? Mit javasoltok?
-
Beni2360
félisten
válasz Aaron14 #86065 üzenetére
Nem tenném a bejelentést, minden hibát rád fognak kenni.
Te tudod és jó napot.
Nálam felültöltős gépnél 4 db volt és írta, hogy tegyem el ha szállítani kell be tudják csavarni.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
hotkar
aktív tag
Az az igazság, hogy ezt részletesen taglalja a használati utasítás: azt is, hogy hány db van benne, és azt is, hogy milyen módon kell kiszedni.
Ez nemhogy garanciavesztő, de egyenesen a felhasználó dolga. Az, hogy a szállítók megcsinálták (azt már látod, hogyan... ) csak kényelmi szolgáltatás.
-
Reynaldo
junior tag
Rákerestem a típusra és a kezelési útmutatóra, és azt írja, hogy 3 db, nem annyi volt? Már olvastam, hogy többször is benne maradt, amikor a tulaj helyezte üzembe, nemtom milyen, de különböző márkájú gépeknél is volt ilyen gond, de amikor mondták nekik, vagy rájöttek, aztán kiszedték, és nem volt semmi gond belőle, de inkább kérdezd meg, az a biztos.
STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
Aaron14
őstag
válasz Silent77 #86063 üzenetére
Most megnéztem újra és kettőt bennehagytak. Dokumentáltam és holnap felhívom az Electrolux-ot, hogy ezzel most így mi legyen. Gondolom ez garanciavesztéssel jár.
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
-
csaron92
csendes tag
Sziasztok,
beépíthető hűtőt (kombi, alulfagyasztós) szeretnék venni, de kevés jónak tűnőt láttam, főleg a sub-200 kategóriában. Van ajánlott készülék? -
Reynaldo
junior tag
válasz Pepeninho #86054 üzenetére
Itt az előbbi ajánlás: Philips, de annyi verzió van a Philipsnél is, hogy ki se lehet igazodni.
Ilyenekről valakinek tapasztalat: Dreame V11, Proscenic P13, ROIDMI-Z1?
STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
Beni2360
félisten
Ilyen mosógépet már cserélni kellene?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Pepeninho
őstag
Típusokat tudnátok ajánlani. Inkább 150 körül keresnék.
Ps4, Xiaomi 11T
-
csp01
tag
Sziasztok!
Egy viszonylag új mosógép most már másodjára játsza el, hogy nem ereszti le a vizet. A mosás végeztével tocsog a ruha. Ha alul kitekerem a kupakot, kifolyik egy csomó víz, szennyeződést nem látok. Ha ezután elindítok egy öblítés+centrifuga programot, akkor már száraz a ruha.
-
F-ECT$
titán
válasz Pepeninho #86048 üzenetére
Dyson V8 van 150k körül, és a V10 is kifogható 200k alatt, bár nem tudom, hogy ezek mennyire megbízható boltok. Viszont az inkább ajánlott V12-15 páros már inkább 250-320k körül vannak.
Nekünk Philips XC 8349 van, az jobban bejött, mint a Dyson V12 és akcióban 140-170k körül elhozható.[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Sodastream Spirit géphez keresnék plusz palackot (ez még a régi kék patronos gép). Ez jó lehet, esetleg van olcsóbb megoldás? 2-3 db palack kellene.
Dive ever, work never.
-
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok! Vezeték nélküli porszívóra lenne szükségünk. Dysson-t(nem biztos, hogy így írják) nézegeti a párom. De egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni, hogy 200ezer forinttól kezdődik egy porszívó. Amire szükség lenne. Legyen LED a fejnél, mert az klassz. Idéztem! Szívjon erősen. A mostani csak turbó módban teszi ezt elegendően. Viszont így az akksija nem sokat bír. Az sem lenne baj, ha nem szaródna el 2 év alatt. Nagyon szépen köszönöm előre is az ajánlásokat.
Ps4, Xiaomi 11T
-
-
orc88
őstag
daver88, Reynaldo, hotkar:
Köszi a válaszokat
Akkor ez így veszett...
Csak fura volt mert a másik (szintén olcsóbb kategóriás Gorenje) hűtő csak az alap búgással operál, szörcsögés mentesen."Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
Reynaldo
junior tag
válasz hotkar #86042 üzenetére
NoFrostnál a hűtőtérben nem képződik kondenzvíz. Hideg levegőt befúj, a belső párás levegő meg a hűtőtéren kívül egy hátsó felületen lecsapódik, és onnét csöpög ki a kondenzvíz, nincs ott szivattyú.
-
hotkar
aktív tag
2016-ban a lányom albérletbe költözött, ott egy vadiúj Electrolux hűtő csinálta ugyanezt: zúgott, búgott, szörcsögött, vinnyogott. Megtaláltam a kezelési leírást, és hát bizony benne volt, hogy ezeket fogja művelni, és ez ilyen.
Egy évre rá vettünk egy LG hűtőt (Total NoFrost), az pontosan ugyanúgy zajong.
Szerintem a hűtőtérben képződő kondenzvíz elvezetését már nem a gravitációra, hanem egy kis szivattyúra bízzák, és amikor elfogy a víz a gyűjtőtálcáról, akkor van ilyen hangja.
-
Reynaldo
junior tag
Igen, volt aki asszem Samsung hűtőnél pont ilyen hangra panaszkodott. Ha amúgy normálisan működik, nem is tudom mit lehetne tenni, meg lehet azért kérdezni a szervizt, az nem kerül pénzbe.
Viszont, ha ez zavaró volt, akkor már az elejétől ilyen lehetett, és akkor még 14 napig indoklás nélkül el lehetett állni a vételtől, online vétel esetén.STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
ribarszki
őstag
válasz asdfgh6604 #86038 üzenetére
Tudatos vásárlók és az ő tesztjeik... jajjj...
-
asdfgh6604
újonc
Tudatos vá sár lók szerint az első 9 szárítógép:
Az árak kevésbbé aktuálisak
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Fagyasztószekrény vásárlás előtt állunk. Még csak most kezdek keresgélni, de rögtön belefutottunk egy akcióba, ami csak holnapig tart
Whirlpool WVA31612
260 e helyett 220 e, persze máshol 237 a teljes ára...Mennyire ajánlott márka a Whirlpool?
Köszi előre is! -
orc88
őstag
Sziasztok,
Adott egy új, pár hónapos Gorenje hűtő [link]
Nem igazán értek a hűtőkhöz, de időnként ugye elindul a kompresszor(?), olyankor zúg egy kicsit 5-10percig aztán 1.5 óráig megint csendes.Viszont...
Ez a példány a monoton zúgás mellé (ami nem igazán zavaró) szörcsögő hangot ad ki, mint amikor szívószállal szívják a pohár aljáról a folyadékot és levegős az egész.. ez baromi idegesítő.Hangfelvételt feltöltöttem wetransferre: https://we.tl/t-fi6391bJnW
Találkoztatok hasonlóval? Nem rohannék gariztatni ha nem muszáj...
[ Szerkesztve ]
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
Qtya123
őstag
Köszi. A válaszok alapján akkor körbenézek a Bosch háza táján. Hátha találok olyat, amelynek az akksija cserélhető alapból és nem márkaszervizes cserével oldható meg, mert beépített.
-
axioma
veterán
válasz Reynaldo #86029 üzenetére
Inkabb olyan hangja volt mint kiegyensulyozatlan toltetnel [lehet h az volt, lanyom mosott].
Siman vennem a kovetkezot, a majd 9 ev nekem elfogadhato h nem eri meg javitani, csak 1 ev mulva koltozes. Lehet egy hasznalt lesz atmenetileg, vagy bevetjuk a 20 evvel korabbrol megmaradt hajdu energolux-ot ;-) [10 eve me'g volt hasznalva, masik lakresz.][ Szerkesztve ]
-
Cheif
tag
válasz BUZZLGHTYR #86030 üzenetére
Létezik univerzális, de bútorlapról sem fog leesni. Általában a kerethez adnak spanifert is, össze lehet őket spanizni a biztonság kedvéért.
Nekünk a régi miele mosógépen kb. 10 évig volt egy szárítógép keret/bútorlap nélkül és soha nem volt vele baj. -
BUZZLGHTYR
senior tag
Mosogep es szaritogephez letezik univerzalis osszeepitheto keret? (Mosogep azmar 5-6 eves)
Illetve ha nem, butorlap koze, es mehet ra a szarito, vagy leszokott esni alltalaban?
-
Reynaldo
junior tag
válasz axioma #86020 üzenetére
Attól is folyhat, ha tönkremegy egy gumicső, vagy még a bejövő vízszivattyú is lehet az ok. Ha csapágyhibás, extrém esetben a fém mosódob kidörzsölheti, kivághatja a műanyag üstöt, és az már totálkárnak számít. De konkrétan, csak egy szerelő tudná behatárolni a hibát, és leginkább csak megbontás után.
Ha már egy-két mosás alkalmával gyanúsan hangos, onnantól nem kelett volna tovább használni, ilyenkor még lehet, hogy "csak" egy csapágy csere is elég lenne. Ha túl van használva, akkor egyre több kár keletkezhezhet, de ez nemcsak mosógépnél, hanem, autónál, mindennél így van.[ Szerkesztve ]
-
hotkar
aktív tag
válasz Qtya123 #86025 üzenetére
Nekünk a Sinesol által is linkelt Bosch BHN16L morzsaporszívónk van már 4 éve. Napi használatban van a hajszálak és a pókhálók miatt, egyelőre semmi baja.
Erős, mint a bivaly, korrekt szűrőrendszere van.Hátránya, hogy NiMH akksija van, és annak 14 óra a töltési ideje (nyilván hamarabb is le lehet venni, de a teljes töltéshez kell a 14 óra).
Elődjét (szintén Bosch) 10 évig használtuk.
-
Sinesol
veterán
válasz Qtya123 #86025 üzenetére
Bosch-nak vannak relative olcsó akksis porszivói, amik egyben morzsaporszivók is, kivehető a középső rész, amolyan 2 in 1 cuccok. Drágább, mint egy random noname cucc, viszont egyrészt azt használhatod padlón is ha szükség van rá, másrészt meg ha akksigond lenne, nem nehéz beszerezni egy újat, gyakorlatilag minden géphez minden tartozék rendelhető náluk, nem egy kis kinai garázscég.
Most rákeresve van nekik dedikált morzsaporszivó is, azzal még olcsóbban is jössz ki, bármikor rendelhetsz bele akksit ha szükség van rá, de ha bele is van épitve, tele az ország hivatalos Bosch szervizekkel, akik kicserélik. Na meg litium inonos az akksi, szóval tuti jobb az élettartama is, mint a noname cuccoknak.
[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
Sziasztok!
Morzsaporszívót szeretnék vásárolni. Korábban ezt a típust használtam: [link]
Kb 2.5 évet bírt, ezalatt az akku annyira gyenge lett, hogy feltöltés után kb 1 percig működik....Felhasználási mód tekintetében nincsenek nagy elvárások, az itt-ott lehullott morzsa, illetve egyéb szennyeződések feltakarítása. Használat gyakoriságát tekintve igen ritkán kerül elő, lévén robotporszívó és hagyományos vezetékes kézi porszívó végzi a takarítás nagy részét, ez csak kiegészítésnek lenne.
Tudnátok javasolni egy tartós darabot, amit pár hetente történő használat esetén nem kell kidobni akku gyengülés miatt ilyen hamar?
Köszi!
-
SirRasor
addikt
Make Love not war!
-
Reynaldo
junior tag
válasz mouzrr #86018 üzenetére
Az idő segít, de addig biztos szeretnék használni, és úgy azért elég kellemetlen lehet. Én leszedném a burkolatot, és úgy hátha hamarabb elmegy a szaga.
-
axioma
veterán
Nagyon koszi, de sztem tulbecsultel ;-) Megdontve a gepet kicsit alafotoztam, de ott muanyag takaro van rajta. Ugy erted fektessem [oldalara? hatara? betoltonyilasra csajk nem] es csavarozzam le? Szoftveres vagyok, es bar butorhoz hasznalok csavrhuzot, ha nincs 50%+ esely a meguszasra, inkabb rendelem az ujat. [A dontogetesnel tovabbi bentmaradt viz folyt, gondolom ez se jo jel.]
-
axioma
veterán
Sziasztok, 2015 oktoberi LG direct drive mosogep, mar mint kiderult elozo par centrinel gyanusan hangos volt, most vizbeereszteskor [mosas inditas] a gep aljanak elso felebol intenziven folyik a viz. Dob erzesre szokasosan forgathato. Lehet olyan baja, amiert erdemes szerelot hivni, vagy jol sejtem jobban jarok ha rendelek egybol masikat? [Szerencsere anyagi oldalrol megoldhato.]
Koszi ha velemenyezitek! -
Reynaldo
junior tag
válasz mouzrr #86016 üzenetére
Azt hiába, mert az nem mehet a külső borítás és a melegítő tér közé, ahol az elekronika van.
-
Beni2360
félisten
Én ezt a Electrolux EW6TN4262H PerfectCare felültöltős mosógépet vettem márciusban 152900 Ft volt, enyhe bal oldali benyomódással, de alig találtuk meg a hibát. Nagyon jól összerakott csendes mosógép. Nekem tetcccccik.
-
Beni2360
félisten
Ketten vagyunk és 9 teritéses gépünk van. Mellette minden nap kézzel is mosogat a párom pedig egy tál ételeket fogyasztunk. Igaz az én sütéseim, meg tészta gyártásaim már megdobják a mennyiséget.
-
Reynaldo
junior tag
Ja, vényócas is lehet, vagy csak vékettes. Igazad van, mindnek van hangja, mert működik, de nem az a lényeg, csak dolgozzon a gép tisztességesen, oszt annyi. Ha meg hibás, akkor máshol kell reklamálni.
Nem tudhatom melyik hol készül, mert egy Mediamarkt-os eladó szerint az AEG mosógép ott készül, viszont megnéztem a MM-nál 3 db keskeny AEG mosógépet, és ebből kettőnek van Termék adatlapja, és azok szerint Poland a gyártás helye. Ennek a keskeny Eluxnak a honlapján is van ilyen tanúsítvány és szintén lengyel gyártásúnak írják. Persze tudjuk, hogy bármikor bármi változhat, mert globalizáció, stb., de attól még ugyanolyannak kell lennie, ha máshol is gyártanák. Asszem Romániában meg Bosch-t gyártanak, és akkor mi van?Nem világos, hogy mi ez a sértődöttség az írásaiban. Azt mondja, hogy anyaghasználat? Van biztos műanyag és vas, meg bármi, mint az összesben, mert szerintem mind abból készül nagyrészt. Repülőfémet titánt vagy kevlárt, stb. mégse használhatnak, nem? A másik, hogy a gép baromi hangos öblítésre, ezt nem ismerjük milyen, talán ha lenne egy videója feltöltve, akkor tudnánk véleményezni a sajátunkhoz legalább. Ha valóban az, akkor meg garancia, és oldja meg a szerviz. 5 évig teljeskörően garantálva van a normális működés.
-
Reynaldo
junior tag
-
oszy
veterán
Beépíthető lesz.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
makoss
veterán
Üdv!
Erre a Whirlpool TDLR 6240SS bővített használati útmutatóra hogyan lehet rákeresni?
Már a megadott kódok mindegyikét kipróbáltam, ami a gépen van eldugva azzal regisztráltam de másra nem lehet rákeresniKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
ddany7
csendes tag
válasz Reynaldo #85993 üzenetére
Véleményt mondok, ahogy Te is, csupán nekem ez a gép meg is van. Szerintem túltárgyaltuk, de kérlek engedd meg, hogy legyen véleményem, és ha tetszik, ha nem, kifejtsem hogy ennyi pénzért elégedett vagyok vagy sem, másnak ajánlom-e.
Amica-val semmi baj, csak mivel Electroluxbol nincs 80 ezres mosógép, így arra hivatkoztam, hogy nem a kínálatban lévő legolcsóbb gépet bírálom.[ Szerkesztve ]
-
Reynaldo
junior tag
Beépíthető kell, vagy csak úgy ott fog ácsorogni egy szabadonálló mosogatógép? Mert nem mindegy.
Nézd meg a mosogatógép választás bemutató videóját. Ezen az oldalon van néhány videó a jobb oldalon, hátha segít egy kicsit.STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
Piftuka
veterán
válasz Gömbike #85991 üzenetére
"A minőségi gépek nem véletlenül kerülnek annyiba és el kell fogadnunk[..]"
Egyre kevésbé hiszek ezek létezésében a tartós fogyasztási cikkek piacán.
"Bár most a napokban olvastam, hogy 625 ezer az átlagkereset."
Bizony. A májusban feldolgozott adatok alapján már 652.200 forint a bruttó átlagbér a teljes munkaidőben foglalkoztatottak esetében.
Tény, hogy sok dolgozó ember annál jóval kevesebbet keres havonta. Ám az átlagot felfelé húzzák a kisebb létszámú, de szignifikánsan magasabb jövedelemmel rendelkezők.
Jelenleg Magyarországon 4.000 fő felett van a milliárdosok száma.
Ebben persze a teljes vagyon is benne van, de biztos, hogy ők, és a hozzájuk hasonlóan évente tíz-százmilliókat kereső néhány tíz(száz?)ezer ember húzza fel ennyire az átlagot az ~1-2 millió pár százezret kereső ellenében. (Feltételezve, hogy a statisztikát pontos adatok alapján készítik..)
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Autós topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- BestBuy ruhás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave