Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Dißnäëß #2065 üzenetére
Elméletben nemigen fordulhatna elő, hiszen tiszta A-osztályú a gép, nagyjából konstans áramfelvétellel.... Mindegy, kipróbálom, hogy lesz-e bármilyen észrevehető különbség hangzásban.
Csak már ideérne az a kacat, nagyon türelmetlen vagyok.
Két-három napig gyári állapotában szeretném hallgatni (nem lesz nagy öröm, ahogy sejtem...
), aztán teljes szétbontás. Pár új furat a saválló dobozon a hűtőborda csavarjainak, kis reszelgetés az új hálózati kapcsolónak (a hátlapra teszem, aljzattal-biztosítékkal összeépített típus a gyári alj helyett - az előlapon lévő gyári hálózati kapcsoló 230V-os mazzagjai 10-15 mm-re esnek az egyik előcső rácsától, aztán csodálkoznak hogy a bal csatorna búg).
Egy nap egyszer kapcsolom be és egyszer ki, szóval nem lesz zavaró. A mostani csövi gépeimen is ezt a megoldást alkalmaztam, bár ott leginkább helyszűke miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- ZIDOO médialejátszók
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politikai mémek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest