-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz gyuri860213 #165345 üzenetére
Nem azt írtam, hogy azt csinálja, de valóban nem fejtettem ki azt a részt rendesen: amit ott leírtam, az a minimális, amiből semmilyen étrenden ne engedjen: minimális zsírbevitel ami kell a b vitaminokhoz, s elégséges fehérje az izomzat megtartása végett, a maradék kalória szükségleteit meg töltse fel chval és zsírral, kinek mi tetszik. Ahogy késöbb is írtam, fenntarthatónak kell lennie, de visszaolvasva így ez valóban szűkszavú s félreérhető volt
Igen, zab+fehérje viszonylag gyorsan felszívódó táp, életmódtól függ s szar inzulinreakció esetén végképp rossz ötlet, nem mindenkinek megfelelő reggelire azt tolnia. Azért a péksüteménynél még mindig jobb
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz gyuri860213 #165345 üzenetére
A reggelire felkaptam a fejem. Én is zab fehérje kombót eszem ezzel azzal megspékelve.
Mi az ideális reggelire?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- Politika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest