-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
marked one94 #148087 üzenetére
Nem tudom. Azért a 170 már kemény volt de lehet szoknám nem lenne. Srác 3-at guggolt szerinte neki pár hét alatt meglenne a 190.. Mondjuk alapvetően diétázok de tegnap zabáltam egyet este ki kellett használni. Októbertől tömegeles ha ezt az erőszintet nagyjából megtartom az jó alap lesz. Nyilván nem megyek olyan szintre tzsban hogy durva erőesés legyen. Sajnos
Elsőnek egyébként alig bírtam menni és elég bizonytalan is voltam. Ezt is gyakorolni kell
Aztán beszéltem egy ismerősömmel eszembe jutott Zola mit mondott alig bírtam kiszámolni hány kg volt a rúdon és mennyi összesen
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest